Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizde öyle düşünüyoruz ,bu yüzden bu ay çok dua ettik inşallah normal yolla olurda tüp bebeğe gerek kalmaz

insallah fundacim insallah...ben inaniyorum sizin olacak...icimdeki ses hep bunu söyluyo...hemde ilk mujde ya senden ya yonca dan gelecek,,,siz önümüzü acinda bizimkilerde gelsin ayol:)))))sizi bekliyoz burda:))))

insallah fundacim insallah...ben inaniyorum sizin olacak...icimdeki ses hep bunu söyluyo...hemde ilk mujde ya senden ya yonca dan gelecek,,,siz önümüzü acinda bizimkilerde gelsin ayol:)))))sizi bekliyoz burda:))))

inşallah canım yaaa,ama sanırım sıralamada ilk önce baharb var,sonra yonca ve melis,ikiside tedaviye başladılar,arkalarından biz gelicez,ama bu hafta lurda normal yollardan bebği tutturursak öne geçebilirim :))

Uzmanlar erkeklere hemen hemen her gün seks yapmayı öneriyor. Seks yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca seks yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksekmiş.

Avustralya da yapılan bir araştırmaya göre, her gün seks yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca seks yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksek.

SEKSE ARA VERMEK KALİTEYİ YÜKSELTMEZ

Araştırmayı yürüten doktor David Greening, birçok kişinin sekse ara vermenin sperm kalitesini yükselttiğine inandığını, ancak bunun yanlış bir düşünce olduğunu söyledi.

Sperm vücutta kaldıkça DNA yapısının zarar gördüğünü belirten Greening, bu bozuklukların spermin yumurtayı dölleme olasılığını da azalttığını ve düşük yapma riskini artıırdığını ifade etti. Greening, erkeklere 2-3 günde bir cinsel aktivitede bulunmalarını önerdi

inşallah canım yaaa,ama sanırım sıralamada ilk önce baharb var,sonra yonca ve melis,ikiside tedaviye başladılar,arkalarından biz gelicez,ama bu hafta lurda normal yollardan bebği tutturursak öne geçebilirim :))

valla fundacim birisi artik müjdeyi versin de icimize su serpilsin...konusacak baska konumuz olsun en azindan...insallah hepimizin birden olurda hamileligimizi konusuruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…