canım sen bi dur bakalım hemen tüp heveslisi olma,sıkı çalış normal yolla olur inşallah :))
zaten dört gözle bekliyo benimki:))))))))))))))))))))
aferin enisteme bak ne guzel kalbini de kazanmiskiymetini bil fundacim herkes yapmaz boyle jestler
kiz gece gece ne guzel konu bulduk ha:)))) tövbe tövbe :)))))))
canım bebek içindir o dermişim :))))))
ramazan dan sonra artik hepimizin de oldu oldu,,olmazsa daha normal yolla olaz kizlar:)))))))))))))))))))) dogru tüpcüye hepberaber:)))))))))))))))))
böyle yapmazsa tüp bebek yapmak zorunda kalacak :)))
bizi tanımadan bunları okuyanları düşünsene :))) hakkımızda neler düşünür
sorma ya:)))) ne kuduruk kadinlar derler heralde en kötü ihtimal:)))))))))))))))
sorma ya:)))) ne kuduruk kadinlar derler heralde en kötü ihtimal:)))))))))))))))
aruna btmedı kız temızlık :)))))))
ayrıca hsbulduk yade funda ve dıger arkadsalr
bizde öyle düşünüyoruz ,bu yüzden bu ay çok dua ettik inşallah normal yolla olurda tüp bebeğe gerek kalmaz
ramazan vurmuş derler
senden el aldım güya yarı açık göz yarı kapalı arkadaşlarımı bırakmıyorum bende detaylısını bayram sonrası yapacağım üstten yarın yaparım
açıklama yapmak için istek duydum şimdi,
BU YAZILANLARI OKUYAN BAYANLAR İNANIN HERŞEY BEBEK İÇİN,
ovulasyon günlerinden sonra normale dönüyoruz :)))
insallah fundacim insallah...ben inaniyorum sizin olacak...icimdeki ses hep bunu söyluyo...hemde ilk mujde ya senden ya yonca dan gelecek,,,siz önümüzü acinda bizimkilerde gelsin ayol:)))))sizi bekliyoz burda:))))
benim birde migrenim tuttu yinede sizden vazgeçemiyorum :))
inşallah canım yaaa,ama sanırım sıralamada ilk önce baharb var,sonra yonca ve melis,ikiside tedaviye başladılar,arkalarından biz gelicez,ama bu hafta lurda normal yollardan bebği tutturursak öne geçebilirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?