kizlar ben 4 gündür falan siteye giremiyorum...site de onarim var diyip duruyo...simdi zorla baska biyerlerden baglanabildim..özledim valla sizi..
bayraminiz nasil gecti? insallah iyi gecmistir...benimki idare eder iste..zaten kendi ailemden hic kimse yok burda

( esimin ailesiyle de mesafeliyim o yuzden gitmedik bu bayram...hakettiler cunku...
bir kac buyugumuzu ziyaret ettik,oyle gecti bayram..cogu zaman evdeydim...
bugun sonunda kadin doktoruma gittim...korkularimi yenmek zorunda kaldim cünkü hala adetim gelmedi

nerdeyse 3 ay oldu...ha hamile falan degilmisim kizlar:)))) tahmin ettigim gibi:)))
neyse alttan ultrasonla bakildi,yumurtalar olusmus ama her nedense hala catlama yok..bana ilac verdi.12 gun onu kullanacakmisim.o zaman gelecekmis.sonra duzelmesse hemen gel tedaviye devam edelim dedi..cok kötü bi sorun yokmus yani allaha sükür..
bide doktor bize bebek isini ne yaptiniz,devam ediyormusunuz diye sordu...bizde devam ettigimizi söyledek..bence de edin cocugunuz olur sizin dedi...bende nasil yani sifir spermle mi dedim.neden olmasin oyle olupta cocuk sahibi olan bir suru hastam var dedi...bi umut iste bizde nasil sevindik nasil sevindik esimle anlatamam....o kadar uzun olduki umutlu bi söz duymayali...
sonra esime test yaptir yeniden eger degerlerde gelisme varsa hemen esini hazirlayalim dedi...yumurta takibi yapacakmis bende---sanki hersey yolunda da

((
esime birde eger kullandigin ilac fayda etmesse özel bir igne varmis sperm olusturan..onu yaptiralim dedi...onu yapan tek bi doktor varmis burda ona gider yaptiririz dedi...sanki pozitif bi elektrik verdi bugun bana benim doktorum...
o kadar iyi bi doktor ki kendisi..erkek olmasina ragmen hic muayene sirasinda canimi yakmiyo...cok nazik bi adam..
biz birde bitkisel falan kullaniyoruz dedik...kullanin ama cok faydasi olacagini düsünmüorum dedi...
esim serephone adli hormon ilacini kullaniyor 6 aydir...