cnm benim eşimde karadenizli üniversiteye kadar yemişte ne olmuş tatlım ben annesini karşıma aldım eşimden izin alrak oğlunuz kısır dedim evet acımasızca olabilir eşinden de tahmin edebilirsin aile yapısını benim yetişme tarzım klasik batı öyle iç içe değil annem babam sormaz ama ben konuşmama rağmen üstüne basmama rağmen hala annesi oğluma ne olacak diyor ya bana ses yok tüp yap diyor eşim bana kıyamıyor dedim sus pus kızına böyle dermiydi
kesinlikle masalım şu an ismek kursları başlama dönemi benim vaktim olsa kesin giderdim kurdele nakışından ebruya eberuya gittim zevkli ama sabır gerekiyor ben sebat edemedim hem ücretsiz hemde zevkli konular var
fundacım dua sırası kimde ben dün 1 adet sıradaki arkadaşa diye niyet ederek okudum. sen listene ilave edersin.
içimden dualar ederek bekliyorum.
erkekler cesur görünmeye çalışıyor ama en büyük korkak onlar aslında,eşimde testi erteleyebildiği kadar erteledi,inşallah bu hafta sonu için bi problem çıkartıp beni deli etmez,sonuçtan korkuyorlar ve önemsemiyormuş gibi yapıyorlar
inşallah test sonucunuz çok iyi çıkarda eşinde şok olur :)
bende namazımı kılayım sonra esra için birtane meryem suresi okuyayım,yemek olayı derken zaten saat 8 olur,bu akşam dizim başlıyor :)))
tekrar gelmeye çalışıcam,kocamann öpüyorumm
içimden dualar ederek bekliyorum.
arkadaşlar yazdıklarımı okurken sakın bu kızın sorunu yok rahat bizleri rahatlatmak içi kendince birşeyler yazıyor diye düşünerek okumayın,kaç kez depresyona girip çıktığımı inaın ben bile bilmiyorum,hatta bir seferinde yeter artık ben dayanamıyorum deyip pencereyi açıp atlamayı düşünmüştüm soğuk hava aklımı başıma getirdi ve kendimden korkup titreyerek yatmıştım, ama çok şükür ki her sorun bir şekilde bitiyor,iyi veya kötü ama bitiyor işte..sonra yeni bir tanesi başlıyor,ölene kadarda böyle gidecek galiba,Rabbim hepimizi şu an bulunduğumuz durumdan daha kötüsüyle sınamasın inşallah,en kısa sürede hepimiz sorunlarımızı atlatıp güzel günler görelim,tek derdimiz akşama bezelyemi yapsam yoksa fasulyemi olsun :)) veya acaba aveayamı kontur yuklesem diğer hattamı diye dertlenelim
genelde azosperm istemiyorlar bence yanlış yapıyorlar çünkü 1 sperm bile döllüyorama tüpler kapalıysa hamile kalman imkansız bu da muayene ile anlaşımıyor ben geçen ay kararlıydım ama bu ay saldım çayıra durumundayım yumurtlama dönemindeyim çok umursamamıyorum galiba kızlar gerçekten yıprandık çevremiz çok yoruyor
bunların aynısını belki fazlasını yaşadım 6 yıl aralıklarla.6 yıl antidepresan içtim.geçen yaz bebek te düşündüğümüz için dr kontrolünde bıraktım.ALLAH'a şükürler olsun ki bıraktığım günden sonra çok sıkışsam da geri başlasam mı acaba ilaca desem de başlamadım.bebek çalışmaları vardı çünki.eğer öyle olmasaydı belkide geri başlardım.şimdi sadece arada çok çok sıkışırsam uyku veren ve rahatlatan bir ilaç var ondan alıyorum yarım doz o kadar.şükür halime beterin beteri var ama çok çok mu iyiyim değilim sadece alıştım sanırım hastalığıma.ama hala sık sık zorlandığım olur.zor bir durum yani anlıyorum sizi hemde en iyi anlayanlardanım.ALLAH yardımcımız olsun ve bize sağlıklı bir bebek versin tüm sıkıntılarımız onunla beraber atalım inşallah.
atak gelınce cok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bu konuyla ilgili her yerde doğal ve hormonsuz beslenme sözünü duyunca çıldırıyorum.neden mi? eşim üniversiteye gidene kadar köyden okula geliş gidiş yapan yani köyde yaşayan bir köy çocuğu.sütü kendi ineklerinden,sebzeyi bahçelerinden,yumurtayı köy tavuklarından,babası arıcılık yaptığından balıda kendi kovanlarından çıkararak yemiş biri.doktor fındık diyor kendilerinde bahçe var (karadenizde yaşıyoruz) en tazesini yiyerek büyümüş biri.balığı canlı canlı alıyoruz denizden çıkar çıkmaz.yinede sperm miktarı 2 milyon ya da daha az çıkıyor ben daha ne yapayım?doktor inceleyip karar vermek için verilen miktara yetersiz diyor.moral vermeye çalışıyorum ailesi stres topu yapıyor adamı.işinde huzuru yok.nereye yeteceğimi şaşırdım.koca adam karşımda yeğenini nasıl sevdiğini anlatırken ağladı biraz önce.bir düşersem kalkamayacağım ama ayakta durmaya takatım yok.beni düşünen yok.oğlum sana da versin Allah diyen çok.bu kız nasıl diyen yok.ben insan evladı değilmiyim.bu gece çıldırttılar beni.kusura bakmayın yazıp rahatlamak istedim.
ya fundacim hic sorma( temmuzda yaptiralim dedim istemedi,, turkiye de tatilde yalvardim gene orali olmadi
bende sinirden kuduruyorum ama gene de sesimi cikartmiyorum...ne hali varsa görsün..aslinda senin de dedigin gibi korkuyorlar yeniden sifirlarla yuzlesmekten..bence de onun icin umursamaz davraniyorlar...
insallah test sonuclarimiz bari iyi cikarda hepimize morel olur...tabi yaptirabilirsek o ayri meselede((bilmiyorum tatlim ya simdi gene baska bahara birakti benimkisi ((( adini dursun koyduk bekliyoz (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?