Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım ya..hatta yasadıgım en guzel dönemlerdı o zamanlar...ıyıkı 80 ler de cocuk olmusum...cok dolu dolu yasadık...

Sımdı sınemaya gıdıyorum o bıle zevk vermıyor artık..

gerçekten güzel bir dönemde yaşadık kasetin tadı başkaydı

evet şaban serisi :)) ben birde zeki alasya metin akpınara bayılırdım :)))

evet ya bır de trt de bır dızı olurdu yabancı...aksam haberlerden sonra ne kadar zevkle ızlerdık:)) manuelamıydı neydı:)) kara sımsek vardı:))

bıde cok yakısıklı bı komser vardı sarısın bır kızla sem ıle kayl:)) onları özlüyorum sankı

en cok neyı özlüyosun fundam 80 lerden????????????????

sokakta oynamayı,erol evgin dinlemeyi,köye gitmeyi, aklıma ilk gelenler bunlar :))
daha bir samimiyet vardı,saygı .. ne bileyim ramazanda oruç tutmayanlar bile oruçluların önünde asla birşey yemezdi,
şarkılar daha güzeldi, aslında çok mutlu bir çocujlukta geçirmedima ama galiba şimdikinden daha mutluydum,sorumluluklarım mı azdı acaba

ya mavi ay nsl ben çok severdim trt 2 sisi vardı avusturya kraliçesi romy sche...soyadı benin için zor ona hayrandım

ben zeki metine clementina kara şimşek trt yeniden verecekmiş clementinayı karaşimşek veriyor ama aynı tat vermiyor cin ali serisi çocukluğumuz ne güzeldi

sımdı artık o kadar cok kanal varkı trt yı acmıyorum bıle(( ama o zaman tek kanal vardı buyukler bızden fazla meraklıydı:))) bıze sıra düsmezdı bıle...susam sokagını da unutmayalım kızlar:)))))

masal,funda,aruna,yade size ve diğer tüm arkadaşlara desteğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.İnsanın canım dedikleri bile canını acıtıyor düşüncesizlikleriyle.bir kaç gündür sizlere yazıyorum ve rahatlıyorum. Allah razı olsun hepinizden.

:)) karaşimşek hey gidi eski günlerrr heyyyy

belkı de bız en son sanslı buyuyen nesıldık...sımdıkıler zavallı cocuklar...4 duvar arasında kalmıs garıbanlar..ortalık okadar kötü kı dısarı cıkamıyorlar..ama bızdeyken oyle degıldı bız hep sokaklarda buyuduk...yatmadan yatmaya eve gırerdık:)))

ben 10 yaşına kadar küçük sahil kasabasında büyüdüm çoook güzeldi ist annemin ailesi vardı o da ayrı güzeldi kesinlikle kaliteli yıllardı

bende az önce susam sokağını düşünüyordum acaba 80lermi yoksa 90larmı diye

ya mavi ay nsl ben çok severdim trt 2 sisi vardı avusturya kraliçesi romy sche...soyadı benin için zor ona hayrandım

ahhh ahhhhh eskıler canlandı gözümde....rahmetlı babaannemı oturtmazdım o saatte dogru amcamlara dızı bakmaya:))) dedem rahmetlı sagolsun baktırmazdı ahlaksız bunlar dıye:))) bende hergun amcalara götürürdüm rahmetlıyı...nerde sımdıkı gıbı 2 -3 tv evde

mercancım burası bizim ikinci evimiz gibi birimiz düşüyor diğrei kaldırıyor bazen hepimiz düşüyoruz gülüşüp kalkıyoruz senden de razı olsun
ah balıkçının eski karısı bulmuş belayı

canım benım ne demek..her gun aramıza..bos ver sen o ınsanları...takıl bıze rahatlarsın...yoksa kafayı yerız burası olmasa...hıc uzme tatlı canını..bız varız yanında uzulme sen

canım senin yaşadıklarını inan hepimiz nerdeyse yaşıyoruz,ama burda aklımızı dağıtıyoruz ,benim için terapi gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…