evet canım ya..hatta yasadıgım en guzel dönemlerdı o zamanlar...ıyıkı 80 ler de cocuk olmusum...cok dolu dolu yasadık...
Sımdı sınemaya gıdıyorum o bıle zevk vermıyor artık..
evet yaşasın 80ler :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım ya..hatta yasadıgım en guzel dönemlerdı o zamanlar...ıyıkı 80 ler de cocuk olmusum...cok dolu dolu yasadık...
gerçekten güzel bir dönemde yaşadık kasetin tadı başkaydı
evet yaşasın 80ler :)))
en cokta rahmetlı kemal sunalın fılımlerı:))) bıde aysecıkle ömercık dımı:))))
evet şaban serisi :)) ben birde zeki alasya metin akpınara bayılırdım :)))
en cokta rahmetlı kemal sunalın fılımlerı:))) bıde aysecıkle ömercık dımı:))))
en cok neyı özlüyosun fundam 80 lerden????????????????
evet ya bır de trt de bır dızı olurdu yabancı...aksam haberlerden sonra ne kadar zevkle ızlerdık:)) manuelamıydı neydı:)) kara sımsek vardı:))
bıde cok yakısıklı bı komser vardı sarısın bır kızla sem ıle kayl:)) onları özlüyorum sankı
ben zeki metine clementina kara şimşek trt yeniden verecekmiş clementinayı karaşimşek veriyor ama aynı tat vermiyor cin ali serisi çocukluğumuz ne güzeldi
evet ya bır de trt de bır dızı olurdu yabancı...aksam haberlerden sonra ne kadar zevkle ızlerdık:)) manuelamıydı neydı:)) kara sımsek vardı:))
bıde cok yakısıklı bı komser vardı sarısın bır kızla sem ıle kayl:)) onları özlüyorum sankı
sokakta oynamayı,erol evgin dinlemeyi,köye gitmeyi, aklıma ilk gelenler bunlar :))
daha bir samimiyet vardı,saygı .. Ne bileyim ramazanda oruç tutmayanlar bile oruçluların önünde asla birşey yemezdi,
şarkılar daha güzeldi, aslında çok mutlu bir çocujlukta geçirmedima ama galiba şimdikinden daha mutluydum,sorumluluklarım mı azdı acaba
sokakta oynamayı,erol evgin dinlemeyi,köye gitmeyi, aklıma ilk gelenler bunlar :))
daha bir samimiyet vardı,saygı .. ne bileyim ramazanda oruç tutmayanlar bile oruçluların önünde asla birşey yemezdi,
şarkılar daha güzeldi, aslında çok mutlu bir çocujlukta geçirmedima ama galiba şimdikinden daha mutluydum,sorumluluklarım mı azdı acaba
ya mavi ay nsl ben çok severdim trt 2 sisi vardı avusturya kraliçesi romy sche...soyadı benin için zor ona hayrandım
sımdı artık o kadar cok kanal varkı trt yı acmıyorum bıle(( ama o zaman tek kanal vardı buyukler bızden fazla meraklıydı:))) bıze sıra düsmezdı bıle...susam sokagını da unutmayalım kızlar:)))))
ya mavi ay nsl ben çok severdim trt 2 sisi vardı avusturya kraliçesi romy sche...soyadı benin için zor ona hayrandım
masal,funda,aruna,yade size ve diğer tüm arkadaşlara desteğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.İnsanın canım dedikleri bile canını acıtıyor düşüncesizlikleriyle.bir kaç gündür sizlere yazıyorum ve rahatlıyorum.Allah razı olsun hepinizden.
masal,funda,aruna,yade size ve diğer tüm arkadaşlara desteğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.insanın canım dedikleri bile canını acıtıyor düşüncesizlikleriyle.bir kaç gündür sizlere yazıyorum ve rahatlıyorum.Allah razı olsun hepinizden.
masal,funda,aruna,yade size ve diğer tüm arkadaşlara desteğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.İnsanın canım dedikleri bile canını acıtıyor düşüncesizlikleriyle.bir kaç gündür sizlere yazıyorum ve rahatlıyorum.Allah razı olsun hepinizden.