selam hayatım,iyi çok şükür,bugün hasta değilmişim gibi davranmaya çalışıyorum :)))belki bünyemi kandırırım,
meslihle konuşuyorduk pat kayınvalidem geldi onlara çağırdı ,misafir varmış,onada tamam dedim gelirim,bugün hasta değilmiş gibi davranıcam dedim ve gittim :)) malesef benim bünyem biraz uyanık çıktı ne kadar iyisin desemde yemiyor galiba
inşallah sen gerçekten iyisindir
canım ne olur üzme kendini hiç bir şey için
bana gelince daha iyiyim eşim için dr ameliyat yok şimdilk içalra devam dedi bu bile beni rahatlattı
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]FUNDA58 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ
sıra bana geldi :))))
ARUNA -
ARUNANIN EŞİ -
BAHARB 1
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 -
MAVİMENEKŞE 1
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA -
toplam 6 oldu
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
selam hayatım,iyi çok şükür,bugün hasta değilmişim gibi davranmaya çalışıyorum :)))belki bünyemi kandırırım,
meslihle konuşuyorduk pat kayınvalidem geldi onlara çağırdı ,misafir varmış,onada tamam dedim gelirim,bugün hasta değilmiş gibi davranıcam dedim ve gittim :)) malesef benim bünyem biraz uyanık çıktı ne kadar iyisin desemde yemiyor galiba
inşallah sen gerçekten iyisindir
herkesin bildiği gibi birkaç gündür hastayım,eşimle bugün doktora gittik,hastalığın kötü yanı hamilelik belirtileri gösteriyorum,yani sürekli midem bulanıyor,başım ağrıyor,kokuya karşı çok duyarlıyım,parfüm kokusuna bile dayanamıyorum,yemek yapamıyorum, neyse doktorda dediki belki hamile labilrsin tahlil yapalım,tabi eşiminde benimde gözümüz parladı,keşke hamile olsam bu ağrıları seve seve çekerim dedim :))) ama az önce sonuçlara baktım
HCG<0.100 mIU/mL
GEBE OLMAYAN . - <2.9 mIU/ml 0 - 1 HAFTA GEBELİK 5 - 50 mIU/mL 1 - 2 HAFTA GEBELİK 50 - 500 mIU/mL 2 - 3 HAFTA GEBELİK 100 - 5000 mIU/mL 3 - 4 HAFTA GEBELİK 500 - 10000 mIU/mL 4 - 5 HAFTA GEBELİK 1000 - 50000 mIU/mL 5 - 6 HAFTA GEBELİK 10000 - 100000 mIU/mL 6 - 8 HAFTA GEBELİK 15000 - 200000 mIU/mL 8 - 12 HAFTA GEBELİK 10000 - 100000 mIU/mL
hayallerim yıkıldı yine((( birde ya hamileysem diye kaç gündür doğru dürüst ilaç kullanmıyordum,çektiğim ağrı yanıma kar kaldı
canım ne olur üzme kendini hiç bir şey için
bana gelince daha iyiyim eşim için dr ameliyat yok şimdilk içalra devam dedi bu bile beni rahatlattı
inşallah allah kabul eder, bebeeğine en yakın zamanda kavuşursun.
cnm çok geçmiş olsun
esracım çok şükür 21i tamamladık,inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder ,en kısa sürede eşin şifa bulur be bebişinize kavuşursunuz
hakkınızı helal edın
ALLH RAZI OLSUN HEPINIZDEN
ah bebeğim geçen yıl ilk kez korunmadım ve ikinci ayda 10 gün gecikti ozamanlar sounlarımızı bilmiyorum kesin hamileyim diye kan testi sonuç 0.59 hala saklıyorum inşallah olcak hatta 1000 üstünde göreceğiz a ikiz mi diyecekler
geçecek inşallah :)) sanırım sinir stres birikince bu şekilde çıktı ortaya,
inşallah canım :)) bu arada senden birşey daha öğrendim demek 1000 üstü olunca ikiz oluyor :))
herzaman değil cnm hadi ilk haftalar düşük ya değerler ilk haftalar 1000 in üstündeyse ikiz ihtimali yüksek olyor hem kızın hem oğluşun olsun
cnm ben 3 tane okurum eşimle başlarız tatlım yatsıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?