cnm bugün aile hekimimi değiştirdim aile hekimim infertitiyi çok bilmiyorum ama araştıracağım dedi hemşire amerikan has bir dr önerdi ona git dedi bu ay hiçbirşey yapmıyacağım dedim gelecek ay gideceğim dedim ben hep dev has yaptırırım testleri iyi bir laboratuarda yaptır dediler bugün okulda bir öğretmen sonuçlarını hep yanlış çıktığını söyledi al dedim bir de burdan yak
helal olsunnnnnnnnn
herzaman değil cnm hadi ilk haftalar düşük ya değerler ilk haftalar 1000 in üstündeyse ikiz ihtimali yüksek olyor hem kızın hem oğluşun olsun
IKIZ OLSA NE GUSEL OLUR KESKE
BR KIZ BIR ERKEK
ALLH RAZI OLSUN CANLARRRRRRRRRRRR
hayırlısı olsun,sağlıklısı olsun :)))çok bekletmeden de olsun
akşam akşam eşim sinirlerimi zıplattı,hamile olmadığımı öğrendi ya bunalım takılıyor...geldiğinden beri herşeye itiraz ,suret asmalar bilmem ne..
dedim ki sabah gitmeden önce türk kahvesi iç,yok içmezmiş..ben kızıncada neden kızıyorsun tamam gitmeden içerim diyor...töbeee
bende tek depresyonda olan sen değilsin ben iki haftadır sancı çekip ilaç bile içemiyorum birazda beni düşün dedim,tabi yine küstük....
ne güzel değilmi 6 aydır aman stres yapmasın diye uğraşıp durayım tam adam sperm tahlili yaptırmaya gideceği gün halimiz bu....
fırçayı yedi şimdi tahlil yaptırmak için yer arıyor ,beni sinir etmeden yapsa şunları olmuyor ,illaki canıma okuyacak
ben ne haldeyim bilen yok,6 aydır onunpeşini toplamaya çalışıyorum,geldi yine heyheylerim......
IKIZ OLSA NE GUSEL OLUR KESKE
BR KIZ BIR ERKEK
cnm ben 3 tane okurum eşimle başlarız tatlım yatsıda
ah erkekler aynı çocuk gibiler benimde modum yerlerde dişlerimden bıktım çar günü film çekti dr bebek var mı diyor yok yok diye bağırmak geldi yarın kanal tedavim var zaten yarım damağa doğru gidiyoruz dedi yine yumurtlama yine diş ağrısı bol morfin of:84:
akşam akşam eşim sinirlerimi zıplattı,hamile olmadığımı öğrendi ya bunalım takılıyor...geldiğinden beri herşeye itiraz ,suret asmalar bilmem ne..
dedim ki sabah gitmeden önce türk kahvesi iç,yok içmezmiş..ben kızıncada neden kızıyorsun tamam gitmeden içerim diyor...töbeee
bende tek depresyonda olan sen değilsin ben iki haftadır sancı çekip ilaç bile içemiyorum birazda beni düşün dedim,tabi yine küstük....
ne güzel değilmi 6 aydır aman stres yapmasın diye uğraşıp durayım tam adam sperm tahlili yaptırmaya gideceği gün halimiz bu....
fırçayı yedi şimdi tahlil yaptırmak için yer arıyor ,beni sinir etmeden yapsa şunları olmuyor ,illaki canıma okuyacak
ben ne haldeyim bilen yok,6 aydır onunpeşini toplamaya çalışıyorum,geldi yine heyheylerim......
fundacım sakin olmak hep bize düşüyor maalesefben iki gündür eşimden uzak durmaya çalışıyorum.herkes gergin ve huzursuz olunca ev cehennem hattına dönüşüyor bizde.ayrı odalarda farklı şeylerle uğraşmak iyi geldi bana. beslenmesinide takmıyorum artık.anladımki ben üstüne düştükçe daha çok geriliyoruz.suskunluğa büründüm inşallah dönüşüm muhteşem olmaz.
hayatım yoruldum artık,aynı dediğin gibi cehennem hattı...kendi biraz gayret gösterse ..birazz yaa birazzzz
Dedim ki sabah gitmeden önce türk kahvesi iç,yok içmezmiş..ben kızıncada neden kızıyorsun tamam gitmeden içerim diyor...töbeee
Ne güzel değilmi 6 aydır aman stres yapmasın diye uğraşıp durayım tam adam sperm tahlili yaptırmaya gideceği gün halimiz bu....
Fırçayı yedi şimdi tahlil yaptırmak için yer arıyor ,beni sinir etmeden yapsa şunları olmuyor ,illaki canıma okuyacak
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]FUNDA58 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ
sıra bana geldi :))))
ARUNA ve EŞİ 3
BAHARB 1
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 -
MAVİMENEKŞE 1
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA -
toplam 9 oldu
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
Selam güzel arkadaşlarım!
Annemden yeni geldim, sanırım bu yıl salça ve tarhanayı bol yiyeceğiz.Belim felaket ağrıyor tutuldum adeta.Annem var çok şükür ya o olmasa ne yapardık
Fundacım çok geçmiş olsun tekrar, konuşmamıza k.validen girmiş ama olsun.Eşin hep tahlil yaptıracağı zaman stressil oluyor canım.Birbirinizi üzmeyin nolur.Onun durumu da zorbize çok şey düşüyor aslında düşünen yok ama napalım bizim de imtihanımız bu.Koca bebeklerimiz var diyorum ben hep.Benim evimde ilgilenmem gereken önce kocabebeğim var :) Kendimi böyle telkin edip huzuru buluyorum ben :)) hehehe
Esra canım senin de duaların bitti çok şükür!!! Allah kabul etsin canım kendine de oku tamam mı , öperim.
Arunam sana da çok geçmiş olsun canım, diş sorununu kendimi bildim bileli yaşıyorum.Ben uykuda dişlerimi sıkıyormuşum, bu da bir psikolojik bir rahatsızlıkmış.Hep kırılır durduk yere, dolgu yaptırmaktan bıktımİnşallah düzgün bir hastaneye ya da dişçiye gidiyorsundur.Kanal çok önemli.Sürekli git gel yapaccaksın 1 seansta bitmiyordu hatırladığım kadarıyla.
Ve diğer güzel yürekli arkadaşlarım, sizleri çok öpüyorum iyi geceeler.Yarın Allahın izniyle Funda için okuyacağım Cuma günü hayrına kabul olur da ikizleri olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?