Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne iyi doktormuş o öyle ,bilgim yok ama araştırayım diyor demek...vayyyy....helal olsunn
canım doktorda tahlillerde şans işte özellerde sonuçları karıştırabiliyor,Allaha emanet yaşıyoruz işte

ALLH RAZI OLSUN CANLARRRRRRRRRRRR

esram eşin dr gitti mi[/QUOTE]

HAYIR CANIM BEKLEMEDEYIZ HENUZ
MADDI BAKIMDAN HEMDE ESIMIN IZIN BAKIMINDAN[/QUOTE]

inşallah herşey yolunda gider,bütün stresinizi doktora bırakıp dönersiniz[/QUOTE]

hayırlısı olsun,sağlıklısı olsun :)))çok bekletmeden de olsun

INSALLAH TATLIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

akşam akşam eşim sinirlerimi zıplattı,hamile olmadığımı öğrendi ya bunalım takılıyor...geldiğinden beri herşeye itiraz ,suret asmalar bilmem ne..
dedim ki sabah gitmeden önce türk kahvesi iç,yok içmezmiş..ben kızıncada neden kızıyorsun tamam gitmeden içerim diyor...töbeee
bende tek depresyonda olan sen değilsin ben iki haftadır sancı çekip ilaç bile içemiyorum birazda beni düşün dedim,tabi yine küstük....
ne güzel değilmi 6 aydır aman stres yapmasın diye uğraşıp durayım tam adam sperm tahlili yaptırmaya gideceği gün halimiz bu....

fırçayı yedi şimdi tahlil yaptırmak için yer arıyor ,beni sinir etmeden yapsa şunları olmuyor ,illaki canıma okuyacak
ben ne haldeyim bilen yok,6 aydır onunpeşini toplamaya çalışıyorum,geldi yine heyheylerim......

Son düzenleme:

ah erkekler aynı çocuk gibiler benimde modum yerlerde dişlerimden bıktım çar günü film çekti dr bebek var mı diyor yok yok diye bağırmak geldi yarın kanal tedavim var zaten yarım damağa doğru gidiyoruz dedi yine yumurtlama yine diş ağrısı bol morfin of:84:

cnm ben 3 tane okurum eşimle başlarız tatlım yatsıda

Allah razı olsun :)) sıra bana geldi ama benim kendime hayrım yok ([/QUOTE]

tatlım yeterki sen iyi ol tamamlarız hep beraber hızlıca[/QUOTE]

EN AGR BENIM DUAM ILERLEDI :)
RAMAZAN DOLAYIISYLAN[/QUOTE]

evet tatlım ramazanda iftar teravih hastalanma zorladı sanırım

canım geçmiş olsun, bugünlerde hepimiz dibe vuruyoruz yine,hayır olsun inşallah

fundacım sakin olmak hep bize düşüyor maalesef ben iki gündür eşimden uzak durmaya çalışıyorum.herkes gergin ve huzursuz olunca ev cehennem hattına dönüşüyor bizde.ayrı odalarda farklı şeylerle uğraşmak iyi geldi bana. beslenmesinide takmıyorum artık.anladımki ben üstüne düştükçe daha çok geriliyoruz.suskunluğa büründüm inşallah dönüşüm muhteşem olmaz.

hayatım yoruldum artık,aynı dediğin gibi cehennem hattı...kendi biraz gayret gösterse ..birazz yaa birazzzz

hayatım yoruldum artık,aynı dediğin gibi cehennem hattı...kendi biraz gayret gösterse ..birazz yaa birazzzz

canım ya,burdan takip ettiğim kadarıyla beslenme vb.konulardaki çabana inan hayran kalıyorum.bu diğer kızlar içinde geçerli. ben çok üstüne gitmemeye çalışıyorum.daha önce demiştim ya zaten en doğalıyla beslenerek büyümüş olacağı varsa olurdu diyorum.ısrarcı olduğumda eşimin suçlu çocuklar gibi boynunun büküldüğünü fark ediyorum.eşinde kendini suçlu hissedip duygularını bastırmak için böyle umursamaz davranıyor olabilir mi canım?

Selam güzel arkadaşlarım!
Annemden yeni geldim, sanırım bu yıl salça ve tarhanayı bol yiyeceğiz.Belim felaket ağrıyor tutuldum adeta.Annem var çok şükür ya o olmasa ne yapardık

Fundacım çok geçmiş olsun tekrar, konuşmamıza k.validen girmiş ama olsun.Eşin hep tahlil yaptıracağı zaman stressil oluyor canım.Birbirinizi üzmeyin nolur.Onun durumu da zor bize çok şey düşüyor aslında düşünen yok ama napalım bizim de imtihanımız bu.Koca bebeklerimiz var diyorum ben hep.Benim evimde ilgilenmem gereken önce kocabebeğim var :) Kendimi böyle telkin edip huzuru buluyorum ben :)) hehehe

Esra canım senin de duaların bitti çok şükür!!! Allah kabul etsin canım kendine de oku tamam mı , öperim.

Arunam sana da çok geçmiş olsun canım, diş sorununu kendimi bildim bileli yaşıyorum.Ben uykuda dişlerimi sıkıyormuşum, bu da bir psikolojik bir rahatsızlıkmış.Hep kırılır durduk yere, dolgu yaptırmaktan bıktım İnşallah düzgün bir hastaneye ya da dişçiye gidiyorsundur.Kanal çok önemli.Sürekli git gel yapaccaksın 1 seansta bitmiyordu hatırladığım kadarıyla.

Ve diğer güzel yürekli arkadaşlarım, sizleri çok öpüyorum iyi geceeler.Yarın Allahın izniyle Funda için okuyacağım Cuma günü hayrına kabul olur da ikizleri olur inşallah.

Hastalık: Erkek infertilitesi (kısırlık) sperm sayısı azlığı
Çare : Çakşırkökü suyu+ ginseng macunu
Çakşırkökü: Özellikle Hatay Bölgesinde yetişen çakşırkökü bitkisinin bulunduğu bölgelerde evlerde ve hayvanlarda ikiz üçüz doğumların çok fazla olduğu tespit edilmiştir.Yaklaşık 200 yıl önce afrodizyak ve sperm artırıcı etkisi keşfedilen çakşır kökü suyu padişahların kudret suyu olarak da bilinmektedir. Kısa sürede sperm kalitesinde ve sayısında inanılmaz derecede artış sağlar. Ayrıca erkekler için kuvvetli bir afrodizyaktır.

fundacıgım sadece senınkı böle deıl hepımızınkı aynı
söyletmeden,sınır etmeden,can acıtmadan bısı yapmıolar

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

günaydın canım benim görüşmek kısmet olmadı bir türlü ama bugun öğleye doğru ararım insallah.bu arada "husmeeeeh 1"eşin konusundada onada hak vermeye calıs sucluluk duygusu tasıyor,ve bu durum erkekler için çok ağır bir durum.ben böyle bir durum oldugunda kendimi onun yerine koyuyorum kısa sürede yatışmıs oluyorum.sıkma canını çok zor bir yolda yürüyoruz elbetde ayağımıza taşlar takılacak ama bunlar bizi yolumuzdan dönderemeyecek

melisim sağol cnm allahtan dişçim kadın doğumcuma benzemiyor iyi 15 yıldır kendi dişim yani işlemsiz dişim çok az benim diş etlerim hamilelerdeki gibi doğal hamiş tyani gingivit bugün gitmedim yatıyorum bugün iyi değilim başım ağrıyor midem bulanıyor pztsi gideceğim mutsuzlumu hasta ediyor hastalık mı mutsuzluk bilemiyorum ama her ikiside var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…