Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hepimiz sağlıklı olsun diye dua ediyoruz,rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

benim eşim de acayip sigara içiyordu bigün sabah bırakıyorum dedi ve bi daha hiç içmedi maşallah....ben de baya şaşırdım bu duruma:)))
ama hoşuma da gitti yani:))))
masal ıcımden bır hıs gusel seyler olucak dıor hemde aynı anda bır kacımızın

nasıl yani kuzuuum anlamadım

saol funda ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :::)))

bızımkı sıgarayı bırakmayı cok denedı ama beceremedı. 2 gun sona gene baslıo.

sıgarayı bıraktırma merkezlerıne gondercem.

canım benim sen gerim gerim gerilmişsin,ne yapsak ????? gerçekten bende senin gibiyim gerildiğim anda kendimi yemeğe e uykuya veriyorum,
biraz tatlı yesen acaba rahatlarmısın?? veya seni bana yazmışları izleyelim :)) yazık kız eşine ,acaba spor felan yapsan enerjini boşaltabilirmisin

sağol canım benim Allah razı olsun,ben biraz erken regli olunca dua felan okuyamıyorum bugünlerde ,bakalım ne zaman bitecek

okudum bidenem nası kullanalım kaç kez ve de:///ben başlıcam inşallah

dıger tarafta yazdım sana okumadın galıba
ben bugun yaptım
aynı bu sekıl
abdest aldım
yıkadım ıyıce btkıyı
sonra ıcme suyunun ıcıne koydum bıldıgım butun duaları okuyaraktan
sonra hem esıme ıcırdım hem ben ıctım
masal sonra bır baktımkı o yumruk olan btkı acılmıs sonuna kadar
acıldıgı zamn dılegın olur derler dıe bılıorum
ınsallah vesıle olur

ben de onu izliyorummmmm:)))
içindeki sesi dinleeeeeeeee......
bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))
yanı cogumuzun yuzu gulecek ınsallah dıyorum en kısa zamnda ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallahhhhhhhh canım benim
mevsimsel mi acaba :))) bu doktor bize indirim yaparmı :)))
aslında çok iyi bi doktordur çok vicdanlıdır..bizim orda adamlar kendi pis işleri için para için bu adamı da aralarına sokmaya çalıştı sonra adam istifa edip gitti...başkası olsa hemen yamışırdı...bi de çoook hastaları için yaptıklarını biliyorum her hastası memnundu o gidince hastaları ben dahil telef olduk:))))

merak ettim valla,yarın inşalah unutmamda eve gelince hastaneyi arayıp bilgi alırım,belki aile doktorumuz olur

için rahat gisebilirsin hakan bey harika bi doktordur...kesinlikle işe yarayacağını düşünüyorum.
zaten bu ara nedense herkes mutsuz sankiiiiiiiii(((((
:))))))))))))))))))
Masal sen almıştın değil mi ya.Kullanmaya başladın mı güzelim.Ben de istiyorum aslında ama burda yok kız
Zaten sürekli bir şeyler yiyorum :) hehhehehe geçecek canım benim.
inşallllllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh

Amin inşallah maşallah sübhanallah !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…