Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlaaaaarrrr, bu Allahtan gelen bır durummm, rabbim ol derse olur, olma derse olmaaazzzz, ha tabı ınsanoğlunun etkenı yok mu var (sigara vs) ama her sey rabbıme baglı. bence eşinde cabalıyorsa ve sende ona destek oldugun halde olmuyorsa vardır muhakkak bıseyler olmaması ıcın.

misal bizim akrabaın 5 sene cocugu olmadı, çocukta çocuk çocukta cocuk dedi herkes. Sona rabbim bir verdi aman Allahım boyjndan asagısı tutmuyor cocugun. özel bı hastalıkmıs adını hatırlamıyorum ::(( 1 yasında vefat ettı. bu daha mı gusel? sakın arkadaşlar sakiiiinnnnn...

canım hepimiz sağlıklı olsun diye dua ediyoruz,rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

canım sizin yaşlar güzelmiş,keşke 2009 da tedavinize devam etseydiniz ,sonuç sıfır olsada galiab doktorlar %50 ihtimal veriyorlar
testisteki ağrının üzerine mutlaka düşün,inşallah önemli birşey değildir,kaan hocaya mail atarsanda mutlaka bu konuyu belirt

erkekler sadece doktor olayı için değil herşey için geriliyorlar malesef,benim eşimşe trafiğe bile çıkılmıyor,dün akşam eve geldik ya dedim reklamlardaki kayınvalideyi geçtin bu ne böyle,adamlar istiyorlarki herşey yolunda gitsin,hiç önlerine problem çıkmasın,

sigara bırakmak için aslında 3 aya gerek yok bence gerek yok,önemli olan eşinin beyninde bitirmesi,eğer beyninde bitmediyse benim eşim gibi ah sigara olsaydı diye gezer durur :)) benim patronum iki elinde sigarayla dolaşırdı sonra birgün bırakıcam demiş ve bırakmış ,şok olmuştum,dediğim gibi önemli olan kendinin karar verip vaz geçmesi,inşalah bırakır,

benim eşiminde testosteron hormonunda sorun vardı ama seks hormonuna hiç baktırmadık galiab ilk kez duyuyorum,düzenli bir tedaviyele düzelir inşallah stres yapmayın bence
benim eşim de acayip sigara içiyordu bigün sabah bırakıyorum dedi ve bi daha hiç içmedi maşallah....ben de baya şaşırdım bu duruma:)))
ama hoşuma da gitti yani:))))
masal ıcımden bır hıs gusel seyler olucak dıor hemde aynı anda bır kacımızın

nasıl yani kuzuuum anlamadım

saol funda ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :::)))

bızımkı sıgarayı bırakmayı cok denedı ama beceremedı. 2 gun sona gene baslıo.

sıgarayı bıraktırma merkezlerıne gondercem.

Öyle gerçekten eşim çok iyi biri...Yok kız boşanmam da boşansam ne olur diye geçirdim durdum bugün.Uyudum 3 saat :) ben sürekli yiyorum sinirli olduğumda.Bir baktım bu bana iki günde kilo olarak dönmüş nasıl becerdim bilmiyorum.Ama ne bileyim yaklaşsa da bazen uzaklaşıyorum eşimden.Sanırım adet olacağım :) ne yapsa batıyor bana :D işin garip tarafı ben yansıtıyorum anneme söyledim.beni telkin etmeye çalışıyor onu da üzüyorum.offf bilmiyorum ya gırtlaklayasım var inan :)))))) :41: böyle suçlu oluyor insan işte.Evet getir götür yapıyor çünkü suçunu çokk iyi biliyor özür diliyor sürekli.Ama sürekli dilemesin ya.Yapmasın.Sonra affedersiniz köpek gibi peşimdee dönüyor.Ya bazen gözüm mü dönüyor nedir vala dövesim var benim herüfüüüü :) :84:

canım benim sen gerim gerim gerilmişsin,ne yapsak ????? gerçekten bende senin gibiyim gerildiğim anda kendimi yemeğe e uykuya veriyorum,
biraz tatlı yesen acaba rahatlarmısın?? veya seni bana yazmışları izleyelim :)) yazık kız eşine ,acaba spor felan yapsan enerjini boşaltabilirmisin

Naptın bacımmmm :2: çok şükür bunun farkındayız.Allah korusun her zaman dememiz gereken ve çok şükür diyoruz, Allah sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar versin.Vakti zamanını bekliyoruz napalım imtihanımız bu..

Funda ya sana ben dua okuyacağım tatlım okuyunca yazarım.İhmal ettim yaa :( :14:

sağol canım benim Allah razı olsun,ben biraz erken regli olunca dua felan okuyamıyorum bugünlerde ,bakalım ne zaman bitecek

okudum bidenem nası kullanalım kaç kez ve de:///ben başlıcam inşallah

dıger tarafta yazdım sana okumadın galıba
ben bugun yaptım
aynı bu sekıl
abdest aldım
yıkadım ıyıce btkıyı
sonra ıcme suyunun ıcıne koydum bıldıgım butun duaları okuyaraktan
sonra hem esıme ıcırdım hem ben ıctım
masal sonra bır baktımkı o yumruk olan btkı acılmıs sonuna kadar
acıldıgı zamn dılegın olur derler dıe bılıorum
ınsallah vesıle olur

canım benim sen gerim gerim gerilmişsin,ne yapsak ????? gerçekten bende senin gibiyim gerildiğim anda kendimi yemeğe e uykuya veriyorum,
biraz tatlı yesen acaba rahatlarmısın?? veya seni bana yazmışları izleyelim :)) yazık kız eşine ,acaba spor felan yapsan enerjini boşaltabilirmisin
ben de onu izliyorummmmm:)))
içindeki sesi dinleeeeeeeee......
bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))
yanı cogumuzun yuzu gulecek ınsallah dıyorum en kısa zamnda ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallahhhhhhhh canım benim
mevsimsel mi acaba :))) bu doktor bize indirim yaparmı :)))
aslında çok iyi bi doktordur çok vicdanlıdır..bizim orda adamlar kendi pis işleri için para için bu adamı da aralarına sokmaya çalıştı sonra adam istifa edip gitti...başkası olsa hemen yamışırdı...bi de çoook hastaları için yaptıklarını biliyorum her hastası memnundu o gidince hastaları ben dahil telef olduk:))))

ben de onu izliyorummmmm:)))

romantik komedi :)) tam benim tarzım ,

bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))

inşallahhhhhhhh canım benim

aslında çok iyi bi doktordur çok vicdanlıdır..bizim orda adamlar kendi pis işleri için para için bu adamı da aralarına sokmaya çalıştı sonra adam istifa edip gitti...başkası olsa hemen yamışırdı...bi de çoook hastaları için yaptıklarını biliyorum her hastası memnundu o gidince hastaları ben dahil telef olduk:))))

merak ettim valla,yarın inşalah unutmamda eve gelince hastaneyi arayıp bilgi alırım,belki aile doktorumuz olur

için rahat gisebilirsin hakan bey harika bi doktordur...kesinlikle işe yarayacağını düşünüyorum.
zaten bu ara nedense herkes mutsuz sankiiiiiiiii:((((((
:))))))))))))))))))
Masal sen almıştın değil mi ya.Kullanmaya başladın mı güzelim.Ben de istiyorum aslında ama burda yok kız :(
Zaten sürekli bir şeyler yiyorum :):39::39::39::39: hehhehehe geçecek canım benim.
inşallllllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh

Amin inşallah maşallah sübhanallah !

Back
X