:))) Biliyorum geçici Fundam ama onun huyu kalıcı :)
bu arada yazıyı okudum ağladım yane güzel maşallah.Ben iyice kafayı yedim.İyi şeyleri duyunca umutlanıyorum.Bazen ise umutsuz biri oluyorum.Dengem bozuldu galiba..Ya da adet olacağım :) Bir an silinsem bulunduğum yerden.Başkalaşsam olma mııııııııı :84:
merhaba arkadaşlar, beni de aranıza alır mısınız?
bizde de azosperm var 02-04-2009 yılında bazı testler yaptırdığımızda öğrendik maaelsef. sonra da üzerine düşemedik, korktuk. o zaman spermiogram ve hormon testlerını yaptırdık doktorlar tüp bebek dedi. funda hanımın buradakı yazılarını okuyunca çok umutlandım. gerçekten sıfırdan 3 mlyona mı cıktınız? bu tup bebek ıcın super bı sayı. ben baya bı arastırmıstım bu işleri ama siz benden daha bılgılısınız.
bizde gözle görülür bir varikosel yok ama eşimin sol testisinde ara sıra gelip giden agrılar oluyor.belki iltihap falan da olabilir tabii, sizin aklına gelen bısey varmı? yada bunla alakalı olabılır mı?
bırde o zaman kı test sonuclarını yazayım sızce umut varmı bı bakar mısınız?
spermiogram;
abstinans süresi; bulunan değer,5 normal değer 3-7 gün
hacim; 7.5 ml, normal değer 2-6 ml
ph; 8.0, normal değer 7.2-7.8
viskozite; normal, normal değer; normal
lifekaksiyon; 15 dk, normal değer; 10-30
sperm zaten yok
hormon;
fsh; 10.45, normal değer; 1,27-19.25
lh; 5,51, normal değer; 1.24-8,62
prolaktin; 5,76, normal değer; 2,64-13,13
testestoran (total); 2.00, normal değer; 1,75-7,81
albümin; 4.0, normal değer;3.5-5.0
seks hormon baglayıcı (shb); 22.5, normal değer; 18--114
sankı hormonlarımız da bır sıkıntı var gıbı gelıyor bana. sıgara kullanıyor esım bu etken bılıyorum ama sankı hormon tedavısı gorse bseyler olcak gıbı.
YORUMLARINIZ BENIM ICIN COK ONEMLI !!! ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDIN BIZE :((
evet hayatım malesef huyları geçmiyor(( benim eşimde bir süre kendini tutuyor sonra sonra benim sinir olduğum şeyleri yapıyor,kiminle mücadelen diyorum,bana değil kendine yapıyorsun diyorum ama birşey değişmiyor,napalım artık Allah beterinden korusun,başkalarıyla kıyaslayınca çok çok iyi huylarıda var ,düşünsene mesela senin eşin hemen sana hizmet etmeye başlıyormuş,ne adamlar var ikitanede gözün üstüne yumruk atıyorlar,Allah krusun
geçen gün yazmıştımya Allahtan umut kesilmez, umudumuzu kaybetmememiz lazım,sonuçta 1 sperm - 1 yumurta olay bu :))) inşallah bizlerde normal yollardan kavuşuruz bebişimize :))
Ben artık bizi bilemiyorum Fundacım burda aile dramı yapmayım amafarklılıklarımız var bizim.Sanırım yumruk faslını benim yapmam gerekecek benim yaptığım bir şey yok.İşime gidiyorum maaşımıııı eline sayıyorum.Evime gelip yemek yapıyorum.Ütüsünü yapıyorum.Ahanda bunlarııııııııııııııııın daha fazlasını yapıyorum bir eş olarak.Bu hastalıkla mücadelemi veriyorumm.Bilmiyorum ben ya.Keyfim yok benim yok.Boşanmayı geçiriyorum aklımdan düşün yani
merhaba arkadaşlar, beni de aranıza alır mısınız?
bizde de azosperm var 02-04-2009 yılında bazı testler yaptırdığımızda öğrendik maaelsef. sonra da üzerine düşemedik, korktuk. o zaman spermiogram ve hormon testlerını yaptırdık doktorlar tüp bebek dedi. funda hanımın buradakı yazılarını okuyunca çok umutlandım. gerçekten sıfırdan 3 mlyona mı cıktınız? bu tup bebek ıcın super bı sayı. ben baya bı arastırmıstım bu işleri ama siz benden daha bılgılısınız.
bizde gözle görülür bir varikosel yok ama eşimin sol testisinde ara sıra gelip giden agrılar oluyor.belki iltihap falan da olabilir tabii, sizin aklına gelen bısey varmı? yada bunla alakalı olabılır mı?
spermiogram;
sperm zaten yok
hormon;
sankı hormonlarımız da bır sıkıntı var gıbı gelıyor bana. sıgara kullanıyor esım bu etken bılıyorum ama sankı hormon tedavısı gorse bseyler olcak gıbı.
))))))))))))))) evet eşimle ne zaman küsüşsek ya da tartışsak bana hizmette bulunuyor.Ama çoook hakediyor ben napayım ya (
Canım benim ya, ben mi kaçırdım ya sen neden üzgünsün bacımseni çokkk öpüyorum bitanem.
Evet ondan aradım kız.o kadar konuşmaya ihtiyacım vardı ki.Kimse benim dilimden anlamıyor.Çırlıyorum bi de ben anlamayınca karşımdaki :) Adetim mi yaklaşıyor nedir dokunsan birinin saçına elimi atıp yolcam o derece yani :))
İstanbul 'da olsaydık ya da İzmir'de kk günleri yapardık.Toplaşırdık yemek yerdik oturur dedikodu yapardık.Dedikodu bile yapamıyorum malesef özel bir konu olunca kime ne anlatayım :)
Bu arada genetik test yaptır bence bir şey çıkmayacak Allahın izniyle.Çünkü bak önce 0 sonra 15 sonra da 3 milyon oldu.yani bir ilerleme var maşallah.Genetik olsa değişiklik olmazdı pek canım.bizim gibibu arada morfoloji ile dna arasında sıkı bir ilişki var fundda sizin o da normal.yani çıkan spermler kaliteli.bu da süperr işte .hadi halaya
Masalcım vala benim çokk ihtiyacım var ya..Valahi eşimi boğazlamaktan korkuyorum.Spermi bile unuttum yani o derece.Canını yakmak istiyorum eşimin, ne bileyim manyak mıyım neyim ben...
doktorun adı hakan erkaya..ben ok memnundum kendisinden...gerçekten çok vicdanlı ve işini bilen biridir.mesleğinde de iyidir.istersen bi bak canım..benim atakların sonu gelmezse ona giderim..zira dediğim gibi psikolog ve psikiyatrisleri pek sevmem:///denemekte fayda var,adını burda yazmanın sorun olacağını sanmıyorum ,diğer doktorları yazıyoruz çünkü ama ,sorun olur diye düşünüyorsan özeden mesaj atarmısın,eşimide götürürüm belki
bende numarası var cep ama bi süre bekliyim dedim...blki strestendir geçer diye:/ERİŞİM VE İLETİŞİM - İletişim ve Randevu İstek Formu - NPİSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesi / Ümraniye +90216 633 0 633
yukarda iletişim ve randevu sayfası var,doktorun adını bilmediğim için arayıp konuşmadım henüz,sonra fiyat öğrenirim birde kk da araştırırım :))
canım normal görünüyo hormanlar sanki...tabi yine dr danışın..o ne derse öyle hareket edin..Allah yar ve yardımcımız olsun..çekmeyen bilmez..damdan düşeni damdan düşen anlarmışmerhaba arkadaşlar, beni de aranıza alır mısınız?
spermiogram;
sperm zaten yok
hormon;
bugünler geçecek stresten sıkıntıdan boşanmayı düşünüyorsun bence...biraz eşinle zaman geçirip değişik bişeyler yapmayı denesen iyi gelir mi acaba?Ben artık bizi bilemiyorum Fundacım burda aile dramı yapmayım amafarklılıklarımız var bizim.Sanırım yumruk faslını benim yapmam gerekecek benim yaptığım bir şey yok.İşime gidiyorum maaşımıııı eline sayıyorum.Evime gelip yemek yapıyorum.Ütüsünü yapıyorum.Ahanda bunlarııııııııııııııııın daha fazlasını yapıyorum bir eş olarak.Bu hastalıkla mücadelemi veriyorumm.Bilmiyorum ben ya.Keyfim yok benim yok.Boşanmayı geçiriyorum aklımdan düşün yani
Ben artık bizi bilemiyorum Fundacım burda aile dramı yapmayım amafarklılıklarımız var bizim.Sanırım yumruk faslını benim yapmam gerekecek benim yaptığım bir şey yok.İşime gidiyorum maaşımıııı eline sayıyorum.Evime gelip yemek yapıyorum.Ütüsünü yapıyorum.Ahanda bunlarııııııııııııııııın daha fazlasını yapıyorum bir eş olarak.Bu hastalıkla mücadelemi veriyorumm.Bilmiyorum ben ya.Keyfim yok benim yok.Boşanmayı geçiriyorum aklımdan düşün yani
funda tesekkur ederım, saol. umarım bızde mılyonları görebılırız.
canım benim sakinnnn....böyle durumlarda eşinin iyi yönlerini düşünmeye çalış,başka şeylerle ilgilen,hayal kur,mesela ben hep bahçeli ev hayali kurarım,eşim hayalimde olmaz bile,yoksa hayalimdede sinirlerim bozulur ,malesef işte herşey bizim omuzlarımızda,onların erkelik gururlarına birşey olmasın diye çevremizeki arkadaşlarımızla konuşup dertleşemiyoruz bile( ama bir gerçek var ki sinirlendiğimiz zamanlarda olmasa bile normal zamanlarda eşlerimizi çok seviyoruz :)) dün bir tava gördüm kocaman ve nasıl ağır görsen elime zor aldım bununla ne yapılır ki dedim sonra sana birkez vursam sinirlerim yatışır dedim :)))))) ama bazen gerçekten içimden geçiyor
sen şimdi boşanmayı unut,gerçekten diyorum düşünmemeye çalış,ben öyle yapmaya çalışıyorum çünkü sürekli boşanıcam diye hayal kurarsm bunu hedef haline gietirip biranda bırakıp giderim diye kendimden korkuyorum bu yüzden iyi olacak aramız düzelecek diye hayal kurmaya çalışıyorum,ayırca bakınca eşlerimizin bazen acınacak halleri oluyor ,şuçlarını kendileride biliyorlar ve boyunlarını büküp kedi yavrusu görünümünü alabiliyorlar,Allahtan biz üzüldüğümüzde onlarda üzülebiliyorya hep ben haklıyım ne desem ol yapılacak deseler ne yapardık,bak senin eşinde getir götür yaparak sana birşekilde yaklaşmaya çalışıyor :))
arkadaşlaaaaarrrr, bu Allahtan gelen bır durummm, rabbim ol derse olur, olma derse olmaaazzzz, ha tabı ınsanoğlunun etkenı yok mu var (sigara vs) ama her sey rabbıme baglı. bence eşinde cabalıyorsa ve sende ona destek oldugun halde olmuyorsa vardır muhakkak bıseyler olmaması ıcın.
misal bizim akrabaın 5 sene cocugu olmadı, çocukta çocuk çocukta cocuk dedi herkes. Sona rabbim bir verdi aman Allahım boyjndan asagısı tutmuyor cocugun. özel bı hastalıkmıs adını hatırlamıyorum :( 1 yasında vefat ettı. bu daha mı gusel? sakın arkadaşlar sakiiiinnnnn...
hayırlı aksamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
((((
ben eşimden değil başkalarında çekiyorum ama öyle tak diyor ki bazen eşime püskürüyorum...benim akrabalarım annemler falan ne güzel etliye sütlüye karışmaz ama maalesef onunkilerr......
canım bu geleneksel birşey kendi ailemiz karışmaz eşlerimizin ailesi iki aile yerine karışır,üzme sen kendini nolur,sanırım sen çok iyi niyetlisin bu yüzden daha çok karışıyorlar,çok şükür Allahıma bizimkiler çok karışmıyorlar
doktorun adı hakan erkaya..ben ok memnundum kendisinden...gerçekten çok vicdanlı ve işini bilen biridir.mesleğinde de iyidir.istersen bi bak canım..benim atakların sonu gelmezse ona giderim..zira dediğim gibi psikolog ve psikiyatrisleri pek sevmem:///
tamam canım ben onu rahat bir zamanda araştırırım,ciddi ciddi gitmeyi düşünüyorum
bende numarası var cep ama bi süre bekliyim dedim...blki strestendir geçer diye:/
geçmezse krizlerim gidicem hayatım ya.
canım normal görünüyo hormanlar sanki...tabi yine dr danışın..o ne derse öyle hareket edin..Allah yar ve yardımcımız olsun..çekmeyen bilmez..damdan düşeni damdan düşen anlarmış
bugünler geçecek stresten sıkıntıdan boşanmayı düşünüyorsun bence...biraz eşinle zaman geçirip değişik bişeyler yapmayı denesen iyi gelir mi acaba?
bızım yas 28, caksır falan denedık bız bı ara, bazen de vıtamınler falan ama bı degısıklık yok.
2 defa sperm testı yaptırdık bır kac ara ıle. bır tanes medi life dıgerı de özel bı labaratuvarda. ıkısınde de sonuc sıfırdı.
sol testısınde kı agrı ne olakı onu cok merak edıyoruz.
doktor olayı erkeklerı bıraz gerıyo. gıdıpte ben kısırım dıyemıyo maalesef. sımdı sıgarayı bıraktırcaz. e tabı 3 ay gereklı bunun ıcın. bır ılac cıkmıs chapmıx dıye onu kullanıcak. zaten sıgarayı bıraktıktan bır kac sonra vucut kendıne gelır. ondan sonra da testlerı yaptırcaz. ama anlamadıgım degerler hep norml degerler ıcerısınde. bır tek seks hormonu ve testeron harıc. ama malzeme yok ıcınde işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?