Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
morfoloji ayırması güzel kruger hem de who diye ama baş kuyrukgibi bilgiler varmıydı onlar önemliymiş beraber olurken altımıza o yüzden yastık koymalıymışız aile hekimim dedi

bi dk yastık ne işe yarıyomuş tam olarak bi açıklasan ona göre koysak yastığı:1:baş kuyruk bilmem neye de yarıyomu yoksa bu yastık koyma işi.aman ALLAH ım daha neler duycaz kim bilir:9:

Canım benim rica ederim

Ben de çok özledim..

Maşallahhhhhhhhhhhhhhh canım arkadaşım ya .süper süper.morfolojiye baktım ilk :) süperrrrrrr darısı bize ya :()sayı bence gayet güzel!! hız da öyle.......Sen kesin normal yoldan hamile kalırsın.

Kızlar hiç eşinizdennnn nefret ettiğiniz anlar oldu mu, demek istemiyorum ama ben şu anda bu durumdayım.Beni sinir ediyor o yüzden ne hali varsa görsün :2: Onu bir süre görmek dahi istemiyorummmmmmm :14:

olmaz mı hiçç:19:hem de bu aralar daha sık:1:yalnız değilsin hatta değilizdir emin ol:1:

anladım onu da kuzum bi defa mı kullancaz yani demem o ki o bitkiyi bi kez mi kullanıp atcaz..kaç kez su ilavesi yapılacak....
bi tanesini kaç gün kullanca onu diyorum bebekim...

sen de iyiki varsın canım...
buarada eşine ben üzüldüm yaw:( yazık kız adama...barış baksana adam ev ile temizlemiş yaa

bnce ıstedıgın kadar kullanabılırsın
bn sahsen öle yapacam
cunku ztaen suyunun cıkmasını bekleyıpte demleyıp ıcmıorsunkı
ıcme suyunun ıcınde kalıor
su bıttıkce ustune ılave edıp kullanacam

:60::60:melis hiç gülesim yoktuuuuuuu:60:
çok hoşsun valla
ya buarada şu kocişler temizliğin bi ucundan tutsa tam süper olacak:9:
Yaniiiiiiiiii :) :9:
bi dk yastık ne işe yarıyomuş tam olarak bi açıklasan ona göre koysak yastığı:1:baş kuyruk bilmem neye de yarıyomu yoksa bu yastık koyma işi.aman ALLAH ım daha neler duycaz kim bilir:9:

olmaz mı hiçç:19:hem de bu aralar daha sık:1:yalnız değilsin hatta değilizdir emin ol:1:

Tatlım hehe teşekkür ederim yanımda olduğun için :) Sürekli anlayış nereye kadar ama dimi.

Bu arada yastık olayını ben hala yapıyorum yani aklıma geldikçe.5 dk kuyruk sokumu tarafına doğru koyuyorum ayaklar havada :) neler yaptım ben ayy bir kere sabaha kadar o vaziyette yatmıştım :(( kızım kim ne derse yapıyoruz.Aman yarabbim neler yapmışım :)))) :30:

YOL ARKADAŞLARIMMMM:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
günaydın nasılsınızzzzz güzel bol süprizliiiii bir hafta diliyorummmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
umarımm hepimizin en çok beklediği istediği şey gerçekleşsin:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:40::40::40::40::40::40:

Yeter- canım teşekkür ederiz inşallah güzel bir hafta geçer :)
Esra - sen hangi ildeydin kuzum.Burası bugün çooooooook sıcak hava soğumaya başladı derken hava değişti.Boşuna dememişler havasına kızına güven olmazmış diye :)

Yeter- canım teşekkür ederiz inşallah güzel bir hafta geçer :)
Esra - sen hangi ildeydin kuzum.Burası bugün çooooooook sıcak hava soğumaya başladı derken hava değişti.Boşuna dememişler havasına kızına güven olmazmış diye :)

kızlar burasıda sıcak yaaaa sanırım ülke genelinde böyleeee

Kızlar Gnc'nin ürünlerine güvenebilir miyim?
COrex ile Pycnogenol almayı düşünüyorum da bana bir yardımcı olsanız :) siteden alacağım için güvensizlik yaşadım.

bnce ıstedıgın kadar kullanabılırsın
bn sahsen öle yapacam
cunku ztaen suyunun cıkmasını bekleyıpte demleyıp ıcmıorsunkı
ıcme suyunun ıcınde kalıor
su bıttıkce ustune ılave edıp kullanacam
sağol canım ben de öyle yapayım...
günaydın nasılsınızzzzz güzel bol süprizliiiii bir hafta diliyorummmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
umarımm hepimizin en çok beklediği istediği şey gerçekleşsin:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
inşallahhhhhh
Kızlar Gnc'nin ürünlerine güvenebilir miyim?
COrex ile Pycnogenol almayı düşünüyorum da bana bir yardımcı olsanız :) siteden alacağım için güvensizlik yaşadım.

bunlar ne için melisim?

bugun o kadar dolu ve mutsuzumki anlatamam.hayatımda hiçbir zaman hiçbirsey yolunda gitmiyor.evlenmemize herkes karsı cıkmıstı ama yüreğimi dinlemiştim ben onu seviyordum ve ömrüm onun yanında tükenmeliydi kimin ne dediği umurumda değildi,berbat bir düğün gecirdim gereksiz insanlar sayesinde.ilkönce hersey rüya gibiydi o kadar borclu evlenmemize rağmen.birbirimize olan saygımız ve sevgimiz sayesinde kalkıyorduk herseyin altından bazen belki inanmayacaksınız ama ekmek alacak paramız bile olmuyordu yine üzülmüyorduk cok şükür diyorduk.artık evimiz senlensin dedik minicik bir yürek olsun yanımızda dedik ama olmadı olamadı olmuyorda.aldıgımız maaslar karnımızı doyurmaya dahi yetmiyordu eşimin ailesine konuyu actık bizim bir evladımız olabilmesi için tedavi olmamız gerekiyo tedavide para gerektiriyo dedik sırtlarını cevirdiler destek olacaklarına köstek oldular hep,onlar bize yardımcı olmalıyken bizi sömürdüler halada öyle.biliyorum artık gücüm kalmadı yapamayacagım biliyorum.artık eski mutlulugumuzda yok eşimle sürekli atısıyoruz ve artık durum ciddi bir hal almaya basladı.eski eğlenceli muhabbetler kalmadı yediğimiz yemek zehir zıkkım olmaya basladı,eve gitmek işkenceye dönüştü benim için.zaten bugun yasadıklarımda son damlaydı bence.evet bir bebegimiz olmuyor sorun eşimde ben onun hep tam destekçisi oldum içim kan ağlasada dedimki boşver olmazsa olmaz allahın takdiri ne yapalım bizim sevgimiz bize yeter dedim,üzülme dedim hep.basit bir konu yüzünden tartısdık telefonda bana zaten senin isteğinde bu benden kurtulmak. çok önceden hazırdın sen,kısırım ben olmuyor çocugum boşanmak istiyorum dedi.o an kanım çekildi sanki hiçbir şey diyemedim tamam deyip telefonu kapattım aradan 2 saat gecti ne aradı ne sordu.sanırım bitti.artık birseyleri düzeltmek içinde caba harcamayacagım henüz 25 yasındayım ama kendimi 70 yasında hissediyorum dünyanın bütün yükünü cektim."allahım isyan etmiyorum sana ama neden yarabbim neden,ne büyük günah işledimki bunları yasatıyorsun bana. HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM KIZLAR KAFANIZI ŞİŞİRDİM.AMA ÇOK DOLUYUM İNANINKİ COK KÖTÜYÜM,DERTLESECEK KİMSEM YOKTU İÇİMİ SİZLERE DÖKTÜM.

bugun o kadar dolu ve mutsuzumki anlatamam.hayatımda hiçbir zaman hiçbirsey yolunda gitmiyor.evlenmemize herkes karsı cıkmıstı ama yüreğimi dinlemiştim ben onu seviyordum ve ömrüm onun yanında tükenmeliydi kimin ne dediği umurumda değildi,berbat bir düğün gecirdim gereksiz insanlar sayesinde.ilkönce hersey rüya gibiydi o kadar borclu evlenmemize rağmen.birbirimize olan saygımız ve sevgimiz sayesinde kalkıyorduk herseyin altından bazen belki inanmayacaksınız ama ekmek alacak paramız bile olmuyordu yine üzülmüyorduk cok şükür diyorduk.artık evimiz senlensin dedik minicik bir yürek olsun yanımızda dedik ama olmadı olamadı olmuyorda.aldıgımız maaslar karnımızı doyurmaya dahi yetmiyordu eşimin ailesine konuyu actık bizim bir evladımız olabilmesi için tedavi olmamız gerekiyo tedavide para gerektiriyo dedik sırtlarını cevirdiler destek olacaklarına köstek oldular hep,onlar bize yardımcı olmalıyken bizi sömürdüler halada öyle.biliyorum artık gücüm kalmadı yapamayacagım biliyorum.artık eski mutlulugumuzda yok eşimle sürekli atısıyoruz ve artık durum ciddi bir hal almaya basladı.eski eğlenceli muhabbetler kalmadı yediğimiz yemek zehir zıkkım olmaya basladı,eve gitmek işkenceye dönüştü benim için.zaten bugun yasadıklarımda son damlaydı bence.evet bir bebegimiz olmuyor sorun eşimde ben onun hep tam destekçisi oldum içim kan ağlasada dedimki boşver olmazsa olmaz allahın takdiri ne yapalım bizim sevgimiz bize yeter dedim,üzülme dedim hep.basit bir konu yüzünden tartısdık telefonda bana zaten senin isteğinde bu benden kurtulmak. çok önceden hazırdın sen,kısırım ben olmuyor çocugum boşanmak istiyorum dedi.o an kanım çekildi sanki hiçbir şey diyemedim tamam deyip telefonu kapattım aradan 2 saat gecti ne aradı ne sordu.sanırım bitti.artık birseyleri düzeltmek içinde caba harcamayacagım henüz 25 yasındayım ama kendimi 70 yasında hissediyorum dünyanın bütün yükünü cektim."allahım isyan etmiyorum sana ama neden yarabbim neden,ne büyük günah işledimki bunları yasatıyorsun bana. HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM KIZLAR KAFANIZI ŞİŞİRDİM.AMA ÇOK DOLUYUM İNANINKİ COK KÖTÜYÜM,DERTLESECEK KİMSEM YOKTU İÇİMİ SİZLERE DÖKTÜM.

cnm benim çok üzüldüm inan ki.ne desem blmiyorum ama eşini anlamaya çalış boşanmak istediğinden değil sadece senin bir gün bu yüzden boşanacağını düşünüyor olabilir.bundan korkuyor olabilir.kolay bir şey değil bu bir erk için.biz de eşimin ailesninind eteği olmadan maddi anlamda yani bir şey yapamayız anca geçiniyoruz aldığı maaşla çok şükür.ama eşimin ailesinden ses yok hala öğreneli 1 aydan fazla olcak sadece dr gitti babası ile dr varikosel ameliyatı dedi sonra tüp bebek dedi ama hiç konu açılmıyo bile şu gün yaptırırız ameliyatı böle olur şöle olur die.yalnız değilsin merak etme.sakin olmaya çalış ALLAH a sığın dua et.geçecek merak etme.sizde sorun neydi tam olarak.bizde sayı da az morfolojide kötü hız da.

Son düzenleme:
cnm benim çok üzüldüm inan ki.ne desem blmiyorum ama eşini anlamaya çalış boşanmak istediğinden değil sadece senin bir gün bu yüzden boşanacağını düşünüyor olabilir.bundan korkuyor olabilir.kolay bir şey değil bu bir erk için.biz de eşimin ailesninind eteği olmadan maddi anlamda yani bir şey yapamayız anca geçiniyoruz aldığı maaşla çok şükür.ama eşimin ailesinden ses yok hala öğreneli 1 aydan fazla olcak sadece dr gitti babası ile dr varikosel ameliyatı dedi sonra tüp bebek dedi ama hiç konu açılmıyo bile şu gün yaptırırız ameliyatı böle olur şöle olur die.yalnız değilsin merak etme.sakin olmaya çalış ALLAH a sığın dua et.geçecek merak etme.sizde sorun neydi tam olarak.bizde sayı da az morfolojide kötü hız da.

sesime kulak verdiğin için tesekkür ederim.malesef tedaviye baslamak bile kısmet olmadı o kadar ihmal bir kocam varki anlatamam sana.evlendikten bir yıl sonra bebek düşünmeye basladık ama ne yaptıysak olmadı bn tedavi gördüm bir süre bende bir problem cıkmadı gayet seglıklı oldugum söylendi.doktorum eşine test yapalım dedi zor zekat götürdük doktora,sperm tahlili sonucu kocaman "0" çıktı.inanamadık birkez daha yaptırdık sonuc yine "0" çıktı daha sonra elle yapılan muayenede varikosel çıktı çift taraflı,ameliyat oldu ve ameliyat olalı tam bir yıl oldu ve benim dengesiz kocam tekrar tahlile gitmedi.şimdi durumumuz nedir ne değildir bilemiyorum.kendisinin bu iş için birkez cabaladıgını görmedim üzüldüğünüde sanmıyorum kahrolan hep ben oldum malesef..daha ailesi bana ne diyor biliyormusun "aman boşver çocugu ne yapacaksın sen çalısıp borç ödüyorsun diyor"sanki ben kendisinin oğlunu beslemeye mecburmusum gibi.ama diğer gelinlerinin 2 tane cocugu var yere göğe sığdıramaz onları.bize gelincede böyle ayrım yapıyorlar.sanırım ayrılık en doğru karar kendilerine baska bir köle bulsunlar benim basımı yedikleri yeter.

sen de tembelsen biz yatıp ölelimmmmm:9:

farketmez..istersen şubeden alırsın oraya gönderirrim canım ben bi alayım da pamık şekerimmm

görüşürüz canım benim ya dikkat et kendine olur mu....öptümmmm:54:

canım ben terazi burcu olduğum için bir günüm birgünümü tutmuyor,bir bakmışsın atom karınca diğer gün tembelin teki :)))
aslında tembellik yapmamım bir nedenide eşimle birlikte gitmek istiyorum o gelmeyincede tek başıma canım gitmek istemiyor ,
bu hafta sonuda gitmeyiz büyük ihtimalle,IVIye gidip kan verecek eşim,keşke ikna edebilsemde oraya kadar igtmişken bebek tarafına geçip biraz otursak

Sağol Masalcım..teşekkürler iyi ki varsın biizimlesin..hadi halayaaaaaaaaaa :66:
Fundacım sana da geçmiş olsun.Ya biz aynı şehirde olsak inan ben çoktannnnnnnnnn seni ziyarete gelmiştim ve tüm kızları.vAla kuzucuklarım bir gün ayarlayın da kk günleri yapın.Ben tabi burdan çatlarım artık kıskançlıktan :))) neseem ben de kaçıyorum.Benimki etrafı topluyor bak nasıl olmuş diyor valahi kafayı yedi benimki yapmaz hayatta düşünün ne kadar ciddi beni üzmüş :(( ah ah.. :2: neyse dualarınızı eksik etmeyin benden nolursunuz :85: . sizi seviyorum öpüyorum. :69:

ne güzel olurdu dimi,aslında biz istanbuldakilerle niye görüşmüyoruz acaba?? keşke biri program yapıp hadi şurda buluşalım dese :))
ya da ben mi desem?? benimde psikoloji bozuk galiba yoksa çoktan brşeyler ayarlardım, hadi biri beni dürtsünde yapalım birşeyler

benim eşimde ne zaman aramız bozuk olsa ev işlerinde yardımcı olur :)))

canımm şunu bilki bu sorunlar (bebeğe bağlı olnalar)infertilite yaşaşan her ailede malesef aşanıyor hatta bu duruman dolyı boşanan çiftler bile var (bence sayılarıda azmsanmayacak kadar var)canımmm bende erkek infertilitesiyle savaşan aynı zamanda eşinin ailesiyle savaşn br kadın olarak erklerin bizim gibi düşünmediğini öğrendim onlar canları yanınca acısını en yakılarından (bizlerden )çıkartıyorlar bu evliliği yıptarıyor malesef ama bunalr onu görmüyorlar canımmmm
eşine zaman ver tabi kendinede düşünmek için elbette bitmiş bir evlikse yapılacak bir şey yoktur ama sen sakin kafayla düşün eşinle konuş boşanmayı en son düşün
inşşşş eşinde hatasını anlar canımmmm

Hiç üzülme masalım.o çooooooook haketti :) konuşuyoruz ya ama öyle ağzımın ucuyla.Yapsın bu anları seviyorum aslında.Ama benim kırılan kalbim nolcak.yapsın özür dilesin.olmuyor kuzu böyle de.yarın barışırım.ama bugün yapsınnnn :) dağıttığı yerleri topluyor alttarafı keşke temizlik yapsaaaaaaaaaa çok makbule geçerdi hehhee :60::60::60:

barışma çabaları :)) ne yapacağını bilemiyor

evet gerçek yol arkadaşları olduk :))
inşallah dediğin gibi güzel bir hafta olur hepimiz için :))

Back
X