Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok canım demiyorlar.hiçbir sey demiyorlar her geldiğinde tek yaptıgı sey diğer gelininin çocuklarını anlatması,oy kurban olurum ben onlara oy hayranım ben onlara demekten baska yaptıgı birsey yok.üzüldüğümü göre göre gözlerimin doldugunu göre göre bıkmadan usanmadan yaptıgı bu.çıldırmak üzereyim

yazık ama ya yapılmaz ki öyle de.cnm eşinle aranı düzeltmeye çalış.o çalışsın daha doğrusu sende azcık daha sabırlı ol madem.zor biliyorum ama.ALLAH yardımcımız olsun ne deyim ki zaten zor bir süreç böyle şeylerle iyice zorlaşıyor.

hoşgeldinn,nasılsın

ıyı oldugum sölenemez
bugun cok sevdıgım bırının kanser oldugunu ogrendım
kendısınıde gormustum bırkac gun once ama uzaktan
tananmaz haldeydı
bnde allah allh demıstım ne oldu buna dıe
meger agır hastaymıs
orucum sarsıldım ayrıca,
acayıp gergınım bugun :(

ıyı oldugum sölenemez
tananmaz haldeydı
meger agır hastaymıs
orucum sarsıldım ayrıca,

rabbim şifa versin inşallah,hastalıkla karşılaşınca bugünümüzün değerini anlıyoruz,
canım benim sende kendini toparlayamadın bugünlerde,aslında galiba hepimiz birz gerginiz,nedenler farklı olsada sinirler gerilmiş durumda

eşime cok zaman verdim hep alttan aldım hep o üzülmesin istedim ama malesef verilen emekler boşaymış canım.allah seninde yar ve yardımcın olsun.istanbula gidecek eşim iş için bian önce defolup gitsin istiyorum.bende sevgisi ve saygısı kalmadı malesef...

canım eşin seni çok kızdırmış kırmışşş rabbim çıkış yolu versin canımmmm

ıyı oldugum sölenemez
tananmaz haldeydı
meger agır hastaymıs
orucum sarsıldım ayrıca,

esram rabbim şifa versin arkadaşına
canım siz ne yaptınız eşin ankr giidecektii geçen gün sordum sen cevap yazdınsa bile görmedimm

bu arada kızlar Kaan hoca cevap yazdı, sperm çıkışı olmasına çok sevindim yazmış,biran önce tüp bebeğe geçin demiş,öncelikle spermlerinizi dondurun diyor ,Allah korusun tekrar kaybolma ihtimali varmış,içimi bir korkudur aldı şimdi,spermleri biz dondurmamıştık,labaratuvarda yapıldığı için attılar onları,bol bol dua etmek lazım,rabbim inşallah sayıyı artırsın ve sağlıklı spermler olsun

bu arada kızlar Kaan hoca cevap yazdı, sperm çıkışı olmasına çok sevindim yazmış,biran önce tüp bebeğe geçin demiş,öncelikle spermlerinizi dondurun diyor ,Allah korusun tekrar kaybolma ihtimali varmış,içimi bir korkudur aldı şimdi,spermleri biz dondurmamıştık,labaratuvarda yapıldığı için attılar onları,bol bol dua etmek lazım,rabbim inşallah sayıyı artırsın ve sağlıklı spermler olsun

canım rabbim yardımcımız olsun inşşşş ama dondurmak çok mantıklı kuzum inşş o donmuşlara gerek kalmaz ama tedbirde almak gerek

canım rabbim yardımcımız olsun inşşşş ama dondurmak çok mantıklı kuzum inşş o donmuşlara gerek kalmaz ama tedbirde almak gerek

hayatım geç kaldık,baştan bilseydik dondurturduk,şimdi artık test sonuçlarını bekleyip sonrasında sperm verir, ama benim içimde umut vr,inşallah daha iyi olacak,hep diyorum ya rabbim ol derse olur ,bu güne kadar bizi bunalıma sokanlara allah akıl fikir versin

bilmiyorum ki,her iki doktorda henüzistemedi,bu hafta eşim kan verecek genetik testi yapılacak ,sonrada tedavimize başlıcaz belki o aşamada istenebilir

genetik testi ile dna testinin farkı ne ki.genetik testi kan alarak mı yapılıyo spermlere mi bakılıyo onun içinde

genetik testi ile dna testinin farkı ne ki.genetik testi kan alarak mı yapılıyo spermlere mi bakılıyo onun içinde

büyük ihtimalle farklıdır,çünkü genetik testleri kandan bakıyorlar,sperm DNAsına herhalde spermlerden bakıyorlardır ,çok açıklayıcı oladı ama düz mantık yürüttüm

arkadaşlar ben kaçıyorum,birazdan eşim gelecek ,yemek yedikten sonra yürüyüşe çıkıcaz,yani inşallah çıkıcaz çünkü benim kımıl zararlısı eşim vaz geçmiş olabilir gibi geliyor,ya da adamcağızın günahını almıyayım bu sefer çok kararlı gibi görünüyor,sayının artması onu çok sevindirdi ama Kaan hocanın sayı düşebilir demeside çok korkuttu,yazık garibime ne stres olmuştur şimdi :)))

onlar neymiş?? bende bakayım,gerçi ben megamen ve megawomen aldım,birde eşim için omega 3, bugünde gidip e vitamini alacak,
Canım bunlar morfoloji için iyi geliyormuş :) yavrular bir araştırın bakayım VENHARcım sen de almaya çalış , morfolojiye iyi gibi.Aldım ben ya bu ikisini ve de nature den omega 3-6 aldım.Bugün eşimin kartını ele geçirdim hiç acımadım valaaaaaaaaaaaa..oh canıma değsin o kadar sinirlendi ki.Sonuçta işine yarar şeyler aldım iyi dedi.
canım benim yaa,malesef ayrılmakta çözüm değilki,bence eşinden değil onun ailesinden biraz uzak durun,zaten size fadaları olmuyor bari zararları olmasın,
inan bir süre geçince unutuluyor bu sinir stres,
Ya uzak olsa da km.lerce, bir telefon kadar yakınlarr onlar merak etme :))
bıktım fundam ya kaldıramıyorum artık yeminederim.gruru batsın ne hali varsa görsün birgünde basına kalkmadım olanları biliyormusun belki arıza cıkartsam senin dediğin gibi laf soksam el üstünde tutulurdum.ailesine zaten artık diyecek lafım yok yüzlerini görmeye bile tahammül edemiyorum.
Canım benimmmmmmmm ya benim de yaşadığım benzer şeyler oldu 3,5 yıldır o kadar kızgınım ki eşime.Ve sebep olanları da Allaha havale ediyorum.Bizi o kadar zor durumda bıraktılar ki.Canım huyları geçmiyor kocaların bunu bil.Ben eşime bugün bak boşansak nasıl olur diye düşünceler geçti aklımdan dedim şok oldu, arkayı toplayan ben'den hiç beklemiyordu o kadar üzüldü ki.Napayım çok üzüldüm ben de ama biraz hayır demesini bilmeli.Neyse ben konuyu çok açmak istemiyorum en nihayetinde beni tanıyıp okuyanlar var bu sitede, deşifre olmayım :)
Sen de lütfen metanetli ol.İyi yapmışsın yazmak bile çok iyi geliyor.Stresini içine atma , benim gibi üstüste uçuk çıkar duduşunda.Yapma canım. eşinle bir süre uzaklaşın yani aynı evde de olsan.sinirler geçince daha iyi oluyor.Ya da deli gibi kavga et.at sinirini kus bütün içindekileri.iyiyi kötüyü paylaşıyorsunuz.Ama sinirle hareket etme.sakinliğini koru olur mu.Biliyorum aileler çok etkili her ne kadar aynı evde yaşamasak da.Biz uzağız ama inan dedim ya bir telefon kadar yakındayız.Bazı konularda eşimin ailesi hep bizimle :) bunlar çok normal şeyler.Ama biliyor musun bizimde tartışmalarımız aileden çıkıyor ve maddi şeylerden.
ay inanamıyorum ya evlendiğin günün sabahı kahvaltıya gelmek mi:57:bu ne terbiyesizlik düşüncesizlik yahu.zaten çalışıyorsunuz pazarınız var sadece onu da mı zehir ediyolar.yazık size ya.eşin bir şey demiyomu ailesine bu konu da veya sizin tedavi olayı ile ilgili.ailesinin durumu nasıl maddi anlamda yani.
hehehe :) doğrudur benim k.validem düğünümden hemen sonra yani birkaç gün sonra bebek olsun hemen var mı diye sormuştu.Evlenmeden bir şeyler yaptığımı mı düşünüyordu acaba :(((
yok canım demiyorlar.hiçbir sey demiyorlar her geldiğinde tek yaptıgı sey diğer gelininin çocuklarını anlatması,oy kurban olurum ben onlara oy hayranım ben onlara demekten baska yaptıgı birsey yok.üzüldüğümü göre göre gözlerimin doldugunu göre göre bıkmadan usanmadan yaptıgı bu.çıldırmak üzereyim
Kıyamam sana ya.Farkında olmadan gerçekten çooooooooooooooook can yakıyorlar tatlım..
inşallah canım yaa,artık birimiz hamileyim desede biraz moral bulsak
Hadi bakalım.Dün arkadaşımı gördüm yolda.3 aylık hamileyim demez mi.Hadi ya demişim :))) dedim içimden tüm hamileler beni mi buluyor.İşte algıda seçicilik.Hemen yaşını sordum.Sonra ohh dedim benden büyükmüş.Kızlar neden ben bu yaşa taktım yahu.
fundacım siz spermlerin dna sına baktırcakmısınız tüp bebekten önce .merak ettim
Evet funda ya yine yaptırın test ve dondurun bacımmmmmmmmm en sağlıklı olanlardan iki tane falan dondurun kız...Allah korusun ne olur olmaz.Biz sağlıklı bulsak yapcaz bunu.

Back
X