sesime kulak verdiğin için tesekkür ederim.malesef tedaviye baslamak bile kısmet olmadı o kadar ihmal bir kocam varki anlatamam sana.evlendikten bir yıl sonra bebek düşünmeye basladık ama ne yaptıysak olmadı bn tedavi gördüm bir süre bende bir problem cıkmadı gayet seglıklı oldugum söylendi.doktorum eşine test yapalım dedi zor zekat götürdük doktora,sperm tahlili sonucu kocaman "0" çıktı.inanamadık birkez daha yaptırdık sonuc yine "0" çıktı daha sonra elle yapılan muayenede varikosel çıktı çift taraflı,ameliyat oldu ve ameliyat olalı tam bir yıl oldu ve benim dengesiz kocam tekrar tahlile gitmedi.şimdi durumumuz nedir ne değildir bilemiyorum.kendisinin bu iş için birkez cabaladıgını görmedim üzüldüğünüde sanmıyorum kahrolan hep ben oldum malesef..daha ailesi bana ne diyor biliyormusun "aman boşver çocugu ne yapacaksın sen çalısıp borç ödüyorsun diyor"sanki ben kendisinin oğlunu beslemeye mecburmusum gibi.ama diğer gelinlerinin 2 tane cocugu var yere göğe sığdıramaz onları.bize gelincede böyle ayrım yapıyorlar.sanırım ayrılık en doğru karar kendilerine baska bir köle bulsunlar benim basımı yedikleri yeter.
rica ederim cnm ne demek.nasıl yani eşin ameliyat oldu ama tekrar test yaptırmadı öle mi