Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sanki problem bizlerdeymiş gibi hep ezilen bizleriz,ve kendilerine bu kadar fedakarlık yapıp değer vermemize rağmen.aynı durumda ben olmus olsam coktan beni kapının önüne koymuslardı buna eminim.amiiiiiiiiiiiin canım allah yardımcımız olsun

kızlar merhaba nasılsınız? bugün benim test günüm. nedense hiç umudum yok. ağlamaktan gözlerim şişti. kendimi çok yalnız hissediyorum. yanımdakilere güçlü görünmeye çalışmaktan içim sızım sızım sızlıyor. ağlayacak bana şefkat gösterecek bir omuza ihtiyacım var. ama o omuz yok yanımda.

Baharcım dua oku bitanem.Sıkıntın geçecekir bak eminim.Ayrıca bebeğin seninledir inşallah iyi düşün lütfen.ben umutluyum sendenn..

Bunu oku canım.
-(Allâhümme Rabbe'n-nâsi ezhib'il-be'se; işfî en- te'ş-şâfî lâ şifâe illâ şifâeke şifâen lâ yuğâdirü sakamen).
Manası: "Allahım! Ey insanların Rabbi! Sıkıntıyı gider. Şifa ver. Zira sen şifa verensin. Senin verdiğin şifadan başka şifa yoktur. Senin şifan hastalık bırakmaz." demek.

öle yapma ınsallah hayırlı haberlerlen geleceksın
negatf bıle olsa uzulme
dayanıklı ol
ama ınsallah sevındırsın rabbm senı

MRB CANIM...iyi düşün iyi olsun insallah,üzme kendini bol bol dua et rabbim hakkına hayırlı olan neyse onu ihsan etsin sana...

cnm belki fiziki olarak yanında değiliz ama dualarımızla yanındayız ne zaman belli olacak

sonucu görmeden neden kendini bu kadar yıpratıyorsunnn belkide hamişsindir

dişimi erteledim morfin alacağım için bugün progesteron testi yaptırdım koçişede test yaptırdım hormon bekliyorum okul uzak duruyorum onlardan sadece 3 saat olduğu için perşembe saçımı kestirip organik boya yaptıracağım akşamada düğün var eğleneceğimcnm ikisi beraber kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorum ben fazla yüklenmemek için yapıyorum arada alt ast ggt baktırın vitamin fazlalılığı karaciğeri bozar tatlım bu süreçte evliliğin ne kadar sağlam olursa olsun yıpranıyor inanki ayrılmak çok kolay oluyor hepimiz dönem dönem çöküyoruz ben hep diyorum kayınvalidem oğlundaki durumu biliyor buna rağmen oğluşum için ne zor diyor

cnm bu cümlenin altı boş mu bir nedeni var mı konuşmalısınız kavga etmeden sinirlenmeden sakince birbirinize şans vermek için aile terapisttinden destek alabilirsiniz tatlım eminim sende alırsın beslersin benim eşimde bazen zorlar ama kızamıyorum ben incir kürünü bile yapamadım kendime

geçmiş olsun hayatım,Rabbim acil şifalar versin inşallah,
şimdiki aşamada ne yapmanız gerekiyor,sanırım sperm çıkışı olsun diye birkaç ay bekleyeceksiniz değilmi,inşallah iyi sonuçlar alırsınız,Kaan hoca yaptı değilmi ameliyatı

melisim corex kullanıyoruz pynogenol u da corexten sonra kullanacağız

hayatım birşey sorucam,değiştiriken neye gre karar veriyorsun,bu vitaminleri dün GNCdeki görevliye sordum genel olarak damar açıcı var içlerinde felan dedi,bizde aslında arginmax alacaktık ama megamende felan kampnaya varmış hadi dedim megamen alalım,artık maddi açıdan iyice zorlanıyoruz,düşünsene megamen + women + e vitamini + omega 3 biranda verince parayı zor geliyor bizde kampanyada olan ürünleri tercih ettik :)))

fundam ben artık klomeni kestirdim sırtta kolda çok kıllanma yaptı estetik kaygıyı geçtim ama korktum keçiboynuzu tozunu da kullan tatlım

siz ne zamandır klomen kullanıyordunuz,benim eşim 1 ay boyunca yarım klomen içti,kıllanma felan oldumu hiç farkında değilim ,ben biray daha kullansın dedim kendimce,bu akşam Kaan hocaya email atıcaz zaten bakalım o ne diyecek

keçi boynuzunu hergün iki tane yemeye çalışacak galiba,tozdan daha iydir değilmi kendisini yemeyi

arada eline havuçta tutturayım yesin

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

fundacım bir tane daha okudum[/QUOTE]

canım allah razı olsun,eşime söyledim sende oku diye internette açtı baktı çok uzunmuş bu dedi (( sanırım okumayacak

harika bir liste ay fundam bu ay artık çektirecem şu filmi her ay söylüyorum bende spor salonuna değilde paket programı almaya karar verdim hem yüzme hem de yoga olan yoğunluktan araştıramadım

nerde çektireceksin??? şimdi birde bunu araştırıcaz,ben bayıltılmak istiyorum kendimde olursam asla ve asla yaptıramam

neriscim ne zaman belli olacak tahlil sonuçları birşey dedilermi hastanede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…