Canım benim daha ne kadar erteleyebilirizki 3 yıl oldu evleneli giden zaman cok kıymetli,yasım gencken halletmem gerekiyor.zaten ameliyat olalı bir yıl oldu daha test bile yaptırmadı ihmalliğinden ve ben sizlere hayranım arastırıp bulup yediriyorsunuz bizde oda yokki.tartısma nedenimiz doktor flnda değildi bebekle fln yakından uzaktan alakası olan bişi bile değildi.durduk yere pat die attı bu cümleyi ortaya.
canım anlaşılan eşinin içinde kopan bir fırtına var,gurur yapıyor ,daha önce demiştim ya ben konuyla hiç alakası olmayan birşey söylüyorum eşim yine sok bakalım lafları diyor,herşeyi bebkle ilgili söylediğimi sanıyor ne diyeyim allah onlarada akıl fikir versin
sanki problem bizlerdeymiş gibi hep ezilen bizleriz,ve kendilerine bu kadar fedakarlık yapıp değer vermemize rağmen.aynı durumda ben olmus olsam coktan beni kapının önüne koymuslardı buna eminim.amiiiiiiiiiiiin canım allah yardımcımız olsun
böyle çok mutsuz olduğum durumlarda kendime hep en kötü evlilik bile yanlız kalmaktan iyidir diyorum,aslında bakarsan evliliklerdeki en büyük hatalardan biri kendimize zaman ayrımamaız ,bazen eşlerimizden bir süre de olsa ayrılmamız gerekiyor,ben bazen annem veya kardeşim rahatsız sagidip annemde kalıyorum inan çok iyi geliyor, eşimde evde tek olunca benim kıymetimi anlıyor,eminim senin eşinde seni çok seviyor ama bu durmu kabullenememiştir henüz,birde kendini suçlu hissediyordur,onun açısından bakınca senin anne olamaman onun suçu bu yüzden kendini affetmiyordur eminim,aslında eşin önce bir psikoloğa gitse keşke,dertlerini anlatıp içini dökse belki biraz rahatlar,birde şunu anlaması lazım ben hep eşimede diyorum eğer rabbim bana çocuk verecekse onunla evliykende veriri yok vermeyecekse kiminle evli olduğumun bir önemi yok,veya durum tam tersi olabilirdi benim tedavi görmemde gerekebilirdi,bu durumda diyorum sen beni terk mi edecektin,
sen bence biraz sık dişini,eşin şehr dışına çıksın,biraz kafanı dinle,makarna yap mesela :)) arkadaşlarını çağır,birkaç gün ayrı kalınca inan özleyeceksin,eşinde eminim
canım artık kabullenmesi gerek bu hayatın bi gerçeği ben nasılki kabullendimse o da kabullenip bana yardımcı olmalı ama nerdeeee...ben anne olamamam konusunda yanında gıkımı cıkartmıyorum.sanki hiç problemimiz yokmus gibiyiz.ailesinden nefret ediyorum ama evime geldiklerinde dört dönüyorum etraflarında bugune kadar küçücük bir saygısızlık yapmadım bana o kadar etmelerine rağmen daha ne yapabilirki bi insan.benim diğer eltimle altlı üstlü evleri eltim demediği lafı bırakmaz kendilerine ama onada bayılıyolar bu manyak insanları anlamak cok zor oluruna bıraktım zaten inceldiği yerden kopsun umursamıyorum...kaybeden benn olmam bnm gibi sabır tası bi insanı kaybettikleri için onlar düşünsün.
hayatım zaten eltin gibiler hep kıymetli olur,bugün yardımcımla konuşuyordum kız evlenirken hiçbirşey istememiş şimdi kaynı evleniyor yeni gelinin yapmadığı kalmamış bunlara ,kız hiçbirşey almamış herşeyi bunlara aldırmış ve en iyilerinden,gelinliğini bile ünlü bir moda evinde diktirmiş,bunları hiç provaya çağırmamış,gelinlik bitince telefon açıp gidip alabilirsiniz demiş, kızın peşinde bir koşuyorlar ki yaa dedim demek ki öyle olacaksın,bizler bilemedik aman dedik herşey iyilikle olsun...
hayatım birşey sorucam,değiştiriken neye gre karar veriyorsun,bu vitaminleri dün GNCdeki görevliye sordum genel olarak damar açıcı var içlerinde felan dedi,bizde aslında arginmax alacaktık ama megamende felan kampnaya varmış hadi dedim megamen alalım,artık maddi açıdan iyice zorlanıyoruz,düşünsene megamen + women + e vitamini + omega 3 biranda verince parayı zor geliyor bizde kampanyada olan ürünleri tercih ettik :)))
kızlar merhaba nasılsınız? bugün benim test günüm. nedense hiç umudum yok. ağlamaktan gözlerim şişti. kendimi çok yalnız hissediyorum. yanımdakilere güçlü görünmeye çalışmaktan içim sızım sızım sızlıyor. ağlayacak bana şefkat gösterecek bir omuza ihtiyacım var. ama o omuz yok yanımda.
siz ne zamandır klomen kullanıyordunuz,benim eşim 1 ay boyunca yarım klomen içti,kıllanma felan oldumu hiç farkında değilim ,ben biray daha kullansın dedim kendimce,bu akşam Kaan hocaya email atıcaz zaten bakalım o ne diyecek
keçi boynuzunu hergün iki tane yemeye çalışacak galiba,tozdan daha iydir değilmi kendisini yemeyi
arada eline havuçta tutturayım yesin
dişimi erteledim morfin alacağım için bugün progesteron testi yaptırdım koçişede test yaptırdım hormon bekliyorum okul uzak duruyorum onlardan sadece 3 saat olduğu için perşembe saçımı kestirip organik boya yaptıracağım akşamada düğün var eğleneceğimcnm ikisi beraber kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorum ben fazla yüklenmemek için yapıyorum arada alt ast ggt baktırın vitamin fazlalılığı karaciğeri bozar tatlım bu süreçte evliliğin ne kadar sağlam olursa olsun yıpranıyor inanki ayrılmak çok kolay oluyor hepimiz dönem dönem çöküyoruz ben hep diyorum kayınvalidem oğlundaki durumu biliyor buna rağmen oğluşum için ne zor diyor
nerde çektireceksin??? şimdi birde bunu araştırıcaz,ben bayıltılmak istiyorum kendimde olursam asla ve asla yaptıramam
benim eşimde kan kalmadı test yaptırmaktan,vitamin testleri nerde yapılıyor,normal kan testimi bunlar bir dahaki gidişimizde yaptıralım bari biryeri düzeltirken diğer tarafa zarar vermemek lazım
bosuna dememişler bir insan 7sinde ne ise 70indede ööle olur die.düzelmez canım benimki,ilk evlendiğimizde çok farklıydı yaptıgı her hareketde bi kez daha asık oluyordum ama şimdi sanki birisi büyü yaptı günden güne kötü anlamda değişiyor.bu kezde yaptıgı her hareketde beni kendisinden uzaklastırıyor.dediğin gibi allah akıl fikir versin,bizede sabııııııııııııııııııııır versin yoksa catlıycam
fundacım hani siz kağan hocaya mail attım şunu sordum kağan hocaya sonuçları mail attım,kağan hoca şu şu ilaçları kullanın dedi diyosunuz ya maillere verdiği cvp lar için de sizden ücret talep ediyomu.ben mail attım sonuçları ilk öğrendiğim de bana cvp olarak tedavinize benim devam etmemmi istiyosanız aşağıda ki numaralaı arayun gibi bir şey yazmış.bende dedim heralde ücretsiz cvp vermiyo maillere.
canım birkez gittik ve muayene oldu eşim,sonrasında hep emaille tedavimize devam ettik,emailler için tabiki ücret almıyor,
hayatım malesef erkekler bir garip,yorum yapamıyorum ki ,dün akşam ne yaptın eve gittind eğilmi,hiç konuştunuzmu?
tatlım megamen vitamin ama argimax içinde kalite sperm için gerekli olan vitaminler var çinko carnitin gibi evet kuşum iki memur olarak çook zorluyor argimax men ve women en iyisi melisin bahsettiği morfoloji için e vitamini dna hasarı için önemli çinko sperm yapıcı omega 3 hücre yapıcı ben de kampanya zamanı üzüm çekirdeği ile likopende alıyorum hücre yenileciyi olarak inşallah şifa olur cnm b12 de çok önemli şu an hepimize lazım sinir sistemi için
cnm biz önce 6 ay müdavini serephone günde yarım sonra 3 ay günde 1 şimdi 1 ay daha tozunu bazıları öneriyor ben alıştırdım her akşam kendi yapıyor içiyor klomen altı ayda oturuyor tedavisi tatlım dahada düzelecek daha 1 ay olmuş sonuçlarının ama dönüşüm çok zor kadınlarda uzun kullanımında kist yapıyor sonuçta hormon
rnler > Vitaminler > Vitamin E 300 Natural 90 yumuak jel kapsl | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
rnler > %25 ndirimli rnler > %25 ndirimli rnler | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri Men 100 tablet
rnler > Balk Yalar > Fish Body Oils Concentrated - 90 yumuak jel kapsl -1000 mg | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri Body Oils Concentrated - 90 yumuşak jel kapsül -1000 mg
fındık,kabak çekirdeği,çekirdekli kuru üzüm,kuru kayısı,zeytinyağında bekletilmiş incir,kavun çekirdeği yağı,çörek otu daha nolsun
pardon birde badem alıcaz, aa birde ceviz var
:))))))))))))) bu ne yaaaaa
kuşum aslında şulede çektirmek istiyordum o çekmem gerek yok demişti en iyisi radyomarmış ama anestezi yok medicana da olabilir uygun bir özel hastahanede düşünüyorum bende bayılmadan yaptıramam herkes anestezi alma diyor ama ben kasarım hemde ypışıklık varsa açarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?