Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım anlaşılan eşinin içinde kopan bir fırtına var,gurur yapıyor ,daha önce demiştim ya ben konuyla hiç alakası olmayan birşey söylüyorum eşim yine sok bakalım lafları diyor,herşeyi bebkle ilgili söylediğimi sanıyor ne diyeyim allah onlarada akıl fikir versin

bosuna dememişler bir insan 7sinde ne ise 70indede ööle olur die.düzelmez canım benimki,ilk evlendiğimizde çok farklıydı yaptıgı her hareketde bi kez daha asık oluyordum ama şimdi sanki birisi büyü yaptı günden güne kötü anlamda değişiyor.bu kezde yaptıgı her hareketde beni kendisinden uzaklastırıyor.dediğin gibi allah akıl fikir versin,bizede sabııııııııııııııııııııır versin yoksa catlıycam

fundacım hani siz kağan hocaya mail attım şunu sordum kağan hocaya sonuçları mail attım,kağan hoca şu şu ilaçları kullanın dedi diyosunuz ya maillere verdiği cvp lar için de sizden ücret talep ediyomu.ben mail attım sonuçları ilk öğrendiğim de bana cvp olarak tedavinize benim devam etmemmi istiyosanız aşağıda ki numaralaı arayun gibi bir şey yazmış.bende dedim heralde ücretsiz cvp vermiyo maillere.

bizimkiler ne yapardı hiç bilmiyorum inana,sanırım tedavi için uğraşırlardı,sizinkilere söyleyecek hiçbir sözüm yok.zaten Rabbim görüyor en iyisini o bilir

tatlım megamen vitamin ama argimax içinde kalite sperm için gerekli olan vitaminler var çinko carnitin gibi evet kuşum iki memur olarak çook zorluyor argimax men ve women en iyisi melisin bahsettiği morfoloji için e vitamini dna hasarı için önemli çinko sperm yapıcı omega 3 hücre yapıcı ben de kampanya zamanı üzüm çekirdeği ile likopende alıyorum hücre yenileciyi olarak inşallah şifa olur cnm b12 de çok önemli şu an hepimize lazım sinir sistemi için

canım hayırdır neden bu olumsuz düşünceler,saat kaçta geleceksin eve uff yaa merak ettim şimdi,kendine eziyet etme hayaım herşeyin hayırlısı inşallah çok iyi haberlerle gelirsin neşemizi buluruz bizlerde

cnm biz önce 6 ay müdavini serephone günde yarım sonra 3 ay günde 1 şimdi 1 ay daha tozunu bazıları öneriyor ben alıştırdım her akşam kendi yapıyor içiyor klomen altı ayda oturuyor tedavisi tatlım dahada düzelecek daha 1 ay olmuş sonuçlarının ama dönüşüm çok zor kadınlarda uzun kullanımında kist yapıyor sonuçta hormon

benim eşimde kan kalmadı test yaptırmaktan,vitamin testleri nerde yapılıyor,normal kan testimi bunlar bir dahaki gidişimizde yaptıralım bari biryeri düzeltirken diğer tarafa zarar vermemek lazım

nerde çektireceksin??? şimdi birde bunu araştırıcaz,ben bayıltılmak istiyorum kendimde olursam asla ve asla yaptıramam

kuşum aslında şulede çektirmek istiyordum o çekmem gerek yok demişti en iyisi radyomarmış ama anestezi yok medicana da olabilir uygun bir özel hastahanede düşünüyorum bende bayılmadan yaptıramam herkes anestezi alma diyor ama ben kasarım hemde ypışıklık varsa açarlar

benim eşimde kan kalmadı test yaptırmaktan,vitamin testleri nerde yapılıyor,normal kan testimi bunlar bir dahaki gidişimizde yaptıralım bari biryeri düzeltirken diğer tarafa zarar vermemek lazım

cnm kan testlerinden dev has yaptırıyorum ama vitamin düzeyleri her has yapılmıyor b12 demir demir bağlama alt ast ggt heryerde yaptırabilirsin tatlım bende bugün okulda verdim sağolsun hemşire velim geldi aldı bıktım hemen eşimde kolunu açıyor oysaki onun aldırmayacaktık

hayatım malesef erkekler bir garip,yorum yapamıyorum ki ,dün akşam ne yaptın eve gittind eğilmi,hiç konuştunuzmu?

FUNDA58 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

sıra bana geldi :))))

ARUNA ve EŞİ 4
BAHARB 1
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH 1
LAMYAY -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 1
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA 4

toplam 17 oldu

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

canım birkez gittik ve muayene oldu eşim,sonrasında hep emaille tedavimize devam ettik,emailler için tabiki ücret almıyor,

hayatım malesef erkekler bir garip,yorum yapamıyorum ki ,dün akşam ne yaptın eve gittind eğilmi,hiç konuştunuzmu?

gittim canım malesef ama gec gittim biraz botanik parkımız var bizim onun içindede bi cafe var cok ferah bi yer bigün gelirsen kahve içmeye gideriz birlikte seninle oraya:)işte o cafeye gittim sigara kahve yaptım baya bi bir paket bitmiş farkında olmadan.saat 9 gibi döndüm eve.hiç neredesin ne yaptın diyen olmadı 5 karıs bir surat karsıladı beni.yemek hazırlamıs yemiş tabi mutfagın altını üstüne getirerek onlarıda öölece bırakmıs sinir kat sayım 1000 katına cıktı bosver dedim içimden bişi deme bişi demedim.bir saat fln aynı odada oturduk beyfendinin bir elinde kumanda dizinde pc tvdede mac var bu arada bi ona bakıyo bi pc ye bakıyo.bir saat konusmadan daha doğrusu coğlık atmadan dayanabildim o ortama sonrada gidip yattım.hiç konusma eğiliminde dahi bulunmadı.sanırım bizim kararımız belli

rnler > Vitaminler > Vitamin E 300 Natural 90 yumuak jel kapsl | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri

rnler > %25 ndirimli rnler > %25 ndirimli rnler | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri Men 100 tablet

rnler > Balk Yalar > Fish Body Oils Concentrated - 90 yumuak jel kapsl -1000 mg | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri Body Oils Concentrated - 90 yumuşak jel kapsül -1000 mg

fındık,kabak çekirdeği,çekirdekli kuru üzüm,kuru kayısı,zeytinyağında bekletilmiş incir,kavun çekirdeği yağı,çörek otu daha nolsun
pardon birde badem alıcaz, aa birde ceviz var

:))))))))))))) bu ne yaaaaa

canım bizim zaten altı ay vaktimiz yok malesef en geç ocakta tüp bebeği yapmamız gerekiyor,inşallah o zamana kalmadan normal yolla olurda bu yapılanlar boşa çıkmaz,2-3 ay içinde de zararı olmaz herhalde

uff yaaa yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal bende anesteziden hoşlanmıyorum ama ne yapayım.......
önümüzdeki ay herhalde çektiririm ,sen ne zaman düşünüyorsun,herhalde bayan çekiyordur değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…