Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Son düzenleme:

hayatım geçti artık ,bizim spermler çoktan döküldü,artık şu prograı uygulayıp ondan sonra tekrar denicez,aslında biryandan iyi oldu hocanın yazdıkları korku olursa eğer eşim daha dikkatli davranır

genetik testi ile dna testinin farkı ne ki.genetik testi kan alarak mı yapılıyo spermlere mi bakılıyo onun içinde

canım bu testler farklılar genetik teste kandan bakılır ve kişinin genetiği araştırılır dna hasar testi ise spermden bakılır ve spermin hasarına bakılırrr
erkek infertilitesinde hareket sayı morfoloji çok fazla sorun olmasada dna da hasar varsa tüp bebekle bile gebelik oluşmuyor oluşursada genelikle düşükle sonuçlanıyor

Fundammm ve yeterım ınsallh sıfalıgını verır cok uzuldum

fundacıgım bncede spermlerı dondurmak en ıyısı her zman bukadar sanslıolmayabılırız bnde dondurma tarafındayım artık bakalım

yetercık sana yazdım ama gormedın galıba
bz henuz gtmeıdk en uygun zamnda gıdıcez kısmetse

uyyyy Allah korusunnn,artık çok fazla takılmak istemiyorum ,hergün birşey çıkıyor ,sıkıldım artık,elimden geleni yapmaya çalışıcam gerisi Allaha kalmış

canım benim biz bi bakalım durum ne demiştik,dondumak hiç aklımıza gelememişti,artık ne yapalım dua etcez bolbol değerler daha iyi olsun diye

kızlar acaba olayı abartıyormuyum,

sabah :
tansiyon ve şeker ilacı,
yarım klomen
megamen
omega 3
e vitamini
zeytinyağında beklemiş incir,
demir dikeni çayı
ballı karışım,
bunlar kahvaltı öncesi

ara ögünlerde fındık,2 keçiboynuzu,meyve

öğlende yine megamen

akşamda kabak çekirdeği,çörek otu,kavun çekirdeği yağı
valla korktum şimdi sizlerin eşleri neler kullanıyor???

cnm ilişkiler bazen tükenir eşin bence zor durumda sana karşı ezik hissediyor kolay yolu seçmiş kaçmak ama seni seviyor biraz ara vermek iyi gelecektir daha çok gençsin bu süreçte biraz bebişi erteleyip ikiniz zaman geçirin eğer benim o şansım olsaydı inanki kendimi relax bağlardım

korkma şekerim ,niye korkuyosun :) bence iyi yapıyosun. inşallah şifa olurlar. bizim ameliyatımız da oldu bitti, giremedim kk ya , koşturmaca yüzünden ..
Çok yorucuydu... Ama şimdilik bu bitti nihayet, bakalım ne olucak kızlar

geçmiş olsun tatlım inşallah bebişin gelecek

fundam ben artık klomeni kestirdim sırtta kolda çok kıllanma yaptı estetik kaygıyı geçtim ama korktum keçiboynuzu tozunu da kullan tatlım

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

fundacım bir tane daha okudum

harika bir liste ay fundam bu ay artık çektirecem şu filmi her ay söylüyorum bende spor salonuna değilde paket programı almaya karar verdim hem yüzme hem de yoga olan yoğunluktan araştıramadım

geçmiş olsun tatlım inşallah bebişin gelecek

Canımmm,çok teşekkürler. İnşallah hepimizin gelicek ben inanıyorum Ameliyat esnasında dr. kan almış incelemek için, acaba neye bakıcak?
Sormak aklıma bile gelmedi o anda. Acaba faydasını görecek miyiz bu ameliyatın bilmiyorum. Kafamda o kadar çok soru var ki... :97:

Ben de o kadar çok yediriyorum ki saldım bıraktım desem de olmuyor.Ama manyak kilo aldııııı bu hiç hoşuma gitmiyor.
İyi yapıyorsun ama sperm=besin demek.
Neris hoşgeldin , gözünüz aydın varikosel mi olmuştu eşin? hatırlatsana bana,öptüm
melisim corex kullanıyoruz pynogenol u da corexten sonra kullanacağız
Süper.Bakalım iki gün içinde gelir.Aynı anda kullanmamalı mı eşim .Adama şok yapmayalım iyi olacak derken.Proxeed i bıraktı.Arginmax ı alacaktım ancak stoklarda kalmamış.Onu da alacağım inşalllah
melisim nsln umarım şimdi daha iyisindir

İyiyim aşkım çok iyiyim hem de.Biraz kocişi kendimce süründürdüğümü zannediyorum öyle avutuyorum kendimi.Ne demişler huylu huyundan vazgeçmezmiş.Bir süre geçmiş gibi rol yapayım Sen neler yapıyorsun.Dişin nasıl oldu.Okul nasıl gidiyor.Anlat bakalım birazcık.Öpüyorum aşkım seni.

Canım benim daha ne kadar erteleyebilirizki 3 yıl oldu evleneli giden zaman cok kıymetli,yasım gencken halletmem gerekiyor.zaten ameliyat olalı bir yıl oldu daha test bile yaptırmadı ihmalliğinden ve ben sizlere hayranım arastırıp bulup yediriyorsunuz bizde oda yokki.tartısma nedenimiz doktor flnda değildi bebekle fln yakından uzaktan alakası olan bişi bile değildi.durduk yere pat die attı bu cümleyi ortaya.

yaptıkları gereksizlik baska hiç bişi diil.oğullarıda kendilerine çekmiş işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…