Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ömer çelakılı seyrediyorum bundan sonra seyretmiyeceğim çokeşliliği onaylayan birini çıkarmış ve ondan yana

zaten bu bekar bayanlara ne oluyor bilmiyorum hepsinin gözü evli erkeklerde .......ilişkileri görünce artık midem bulanıyor,3 yıl önce çalıştığım firmada kimin eli kimin cebinde belli değildi,herkes gayet rahat gezip dolaşıyordu ((

cnm yumurtlama döneminde ananas yemelisin bol incir çörek otu organik bal tarçın omega 3 e vitamini

ben en iyisi eşime aldığım vitaminlerden içeyim :)) radyodan bal siparişide verdim,çubuk tarçın alıp çayıma katayım,ananasa zaten beyılırım hani bir oturmaya bir tane yesem banamısın demem :)))

canım ikinci eşi olanlara bakın hiçbirinin eşi dul ve bakıma muhtaç değil, mutlaka eşlerinden genç ve güzel bayanları alıyorlar,tamam dinimizde belki ikinci eşe izin var ama bir sürüde şartı var,hangisi bu şartları yerine getiriyor,tek dertleri uçkurları yoksa dul kadınları korumak felan değil, çevremde bakıyorum da Allahım ilişkiler vıcık vıcık ,iğrenç..eşimle çıktığımız dönemde eski işyerine girmesine izin vermiyordum

FUNDA58 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

sıra bana geldi :))))

ARUNA ve EŞİ 4
BAHARB 1
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH 1
LAMYAY -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 3
MELISH 2
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA 4

toplam 21 oldu

arkadaşlar regli dönemime geldiğim içinben kendime hiç okuyamadım,lütfen okuyan herkes hakkını helal etsin

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

merhaba kızlar,bir kaç gündür yazamıyorum size.okullar açıldı ve öğrencilerimleyim.yorgunluktan ölüyorum.tembelliğe alışmışım tatilde. sohbet konunuzla ilgili lisede yaşadığım bir anım var.paylaşmak istiyorum sizlerle :)) din kültürü dersinde öğretmenimiz çok eşlilikle ilgili geçmişe dair bilgiler verirken bir arkadaşım söz aldı ve neden çok eşlilik dedi çeşitli sorularla hocayı sıkıştırıyordu.hoca en sonunda savaşta eşler ölüyor ve sahip çıkmak için,kötü yola düşmesini önlemek için başlamış bir uygulama dedi.arkadaşımda inat hocaya amaaann hocam erkeklerin çoğu savaşta ölüyorsa kim bu kadınlara yan gözle bakacak.fakirlik var diyorsun kendi karınları açken yeni bir kadın ve kadının çocuklarınımı doyuracaklar geç bunları demişti.hoca sadece yutkunup kalmıştı.

kız bn tombişim deyip beni bunalıma sokmasana:))))))tombul tombul gezeriz hep beraber.nazın alasını yaparım hayırlısıyla o haberi bi alsam zaten ahhhhhh ahhhh...

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

sıra bana mı geldiiiiiiiiiiiiii......

HUSMEH İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

sıra bana geldi :))))

ARUNA ve EŞİ -
BAHARB -
BAHARB EŞİ -
EKİN79 -
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 -
MAVİMENEKŞE -
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 -
YETER -
YONCA -

hadi bakalım açılış kimden olacak :))

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

evet canım hormon ilaçlarının sonuçlarıyla nasıl baş edicez gerçekten önemli bir konu,ben mesela çok kolay kilo alıyorum iğne felan vurulurken iyice şişmem inşallah,yoğurt felan yesek faydası olurmu ki?? gerçi şimdide doğru dürüst yoğurt yok ama

dua için Allah razı olsun canım,çok şükür benimkisi bitti,artık regli dönemi bitincede çalışmalara başlarız :)) sırada husmeh var

ananası ben çok severim ,yarın alıp başlamayı düşünüyorum

neriscim çoban çökerten çayı yapmayı düşünürmüsün? ben eşime sabah ve akşam içiriyorum,diğer isimleri demir dikeni,Tribulus terrestris ,istersen internette biraz araştır,biz eşimde faydası olduğuna inanıyoruz,inşallah oluyordur ,tabi bunu kanıtlayacak birşeyimiz yok, varikosel bildiğim kadarıyla bacaklarda oluşan varis gibi oluyor ve bunun için çok faydalıymış,ama düzenli kullanmak gerekiyor tabiki

Selam kızlar.Nabersiniz?
O adam tuhaf ya ben pek ısınamadım o adama.Geçen gün de N.öztürk öneriyordu bunu.Ne günlere kaldık Ya Rabbi!

canım programı ben izlemedim ama bazı şeyleri bence insanları islamiyetten soğutmak içinde ortaya atıyorlar,aslına bakarsan konuşulacak o kadar çok şey varki bu konu belkide en sonlarda dır,mesela kul ahkkını bol bol konuşsalarya...insan ilişkilerini,,helal kazancı,şu durumumuzda baksana resmen denize düştük ve sarılacak yılan arıyoruz,herkes durumumuzdan yararlanmaya çalışıyor,konuşmuştukya haberlerde ankarada birkaç yerden bahsediyordu bir kutu hapla bebek sahibi olabilecek kişilere bile tüp bebek yaptırıyorlarmış ...nerde kaldı vicdan...nerde kaldı Allah korkusu ,şöyle bir çevreye baktığımızda ne güzel kazançları olan insanlar var ama kaçtanesi helal kazanıyor?? kaçtanesi parasının hayrını görüyor????? ama biz bütün bunları geçtik iki eşmi tek eşmi ....valla diyecek birşey bulamıyorum

canım bence sizde demir dikenini deneyin,bir süre devam edin ,sonuçta ilaçlarda bunlardan yapılmıyormu???
sık ilişki gerçekten çok önemliymiş,gerçi bizde çok ara veriyoruz ama napcaz bilmiyorum

ay öküz deme adamcağıza kuzum ya
teyzem de hep öküz derdi sonunda olanlar oldu:)
ruh ikizimi ararken ruh öküzümü buldum derdi:)))
akrep nalan mı?çok hoşsun fundam...
Selam canım,sen nasılsınn? Ben zaten hiç sevmiyorum Ömer Çelakılı. Iyyyy hepsi erkek işteee
feminist mi takılıyosunuz kızlar:))

bencedeeeee...bebek gelsin yüzler gülsün:)
iyi ettin kız ohhhh...boşver içine atma ben attım da noldu bak hastalık buldum..
bi balığın karnından çıkan yağmış yiğenim kullandı sperm sayısı 0 ken simdi 4000 oldu gene az ama devam deiyolar
bu nedir bilgisi olan?bunu başka topikte de okudum ama içerik vs yazmamışlar...

melis başla kuzum tedaviye....en uygun zamanı beklersen hiç gelmez ozaman....ilk hamiş sen ollllll:)
öyle bir gecer zamanki:)))))
bizim çocuklar geçen yıl diyordu ki:
caroline'i bana verseler öyle bir geçer zaman ki:)))))
paylaşıyım dedim:)

uff hayatım keşke eğitiminden vazgeçmeseydin,en azından kaydını yapıp dondursaydın,üzüldüm şimdi,
tartışma nedeninizi tam bilmiyorum ama bizimkiler gibiyse bazen incir çekirdeğini doldurmuyordur ama sorun birikmesi,üstüste geliyor,bir sorun çözülmeden üstüne diğeri geliyor ve sonra en ufak birşeyde booommmm kavga patlıyor,keşke eşinle oturup konuşabilseniz,konuşmadan çözüm olmuyor malesef ,küs olmak hiç iyi değil (

kız bn tombişim deyip beni bunalıma sokmasana:))))))tombul tombul gezeriz hep beraber.nazın alasını yaparım hayırlısıyla o haberi bi alsam zaten ahhhhhh ahhhh...

canım benim çok garip bir bünyem var 5 ayda 1 kiloyu zor veriyorum ama 1 ayda 5 kilo alabiliyorum (((
inşallah alırsın canım o haberi ,inşallah hepimiz alırız,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…