Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ömer çelakılı seyrediyorum bundan sonra seyretmiyeceğim çokeşliliği onaylayan birini çıkarmış ve ondan yana:47:

zaten bu bekar bayanlara ne oluyor bilmiyorum hepsinin gözü evli erkeklerde .......ilişkileri görünce artık midem bulanıyor,3 yıl önce çalıştığım firmada kimin eli kimin cebinde belli değildi,herkes gayet rahat gezip dolaşıyordu :(((

cnm yumurtlama döneminde ananas yemelisin bol incir çörek otu organik bal tarçın omega 3 e vitamini

ben en iyisi eşime aldığım vitaminlerden içeyim :)) radyodan bal siparişide verdim,çubuk tarçın alıp çayıma katayım,ananasa zaten beyılırım hani bir oturmaya bir tane yesem banamısın demem :)))

bebişko tın tın kafalı bir kadın eğer kocam ikinci eş alırsa boşamam çünkü günah diyor allahtan kurana vakıf harika bir erkek avukat süper cevaplar verdi dul kadınlar ne olacakmış mış dul kadının ihtiyacını kim görecekmiş miş:47::47::47::47:

canım ikinci eşi olanlara bakın hiçbirinin eşi dul ve bakıma muhtaç değil, mutlaka eşlerinden genç ve güzel bayanları alıyorlar,tamam dinimizde belki ikinci eşe izin var ama bir sürüde şartı var,hangisi bu şartları yerine getiriyor,tek dertleri uçkurları yoksa dul kadınları korumak felan değil, çevremde bakıyorum da Allahım ilişkiler vıcık vıcık ,iğrenç..eşimle çıktığımız dönemde eski işyerine girmesine izin vermiyordum

FUNDA58 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

sıra bana geldi :))))

ARUNA ve EŞİ 4
BAHARB 1
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH 1
LAMYAY -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 3
MELISH 2
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA 4

toplam 21 oldu

arkadaşlar regli dönemime geldiğim içinben kendime hiç okuyamadım,lütfen okuyan herkes hakkını helal etsin

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

canım ikinci eşi olanlara bakın hiçbirinin eşi dul ve bakıma muhtaç değil, mutlaka eşlerinden genç ve güzel bayanları alıyorlar,tamam dinimizde belki ikinci eşe izin var ama bir sürüde şartı var,hangisi bu şartları yerine getiriyor,tek dertleri uçkurları yoksa dul kadınları korumak felan değil, çevremde bakıyorum da Allahım ilişkiler vıcık vıcık ,iğrenç..eşimle çıktığımız dönemde eski işyerine girmesine izin vermiyordum

merhaba kızlar,bir kaç gündür yazamıyorum size.okullar açıldı ve öğrencilerimleyim.yorgunluktan ölüyorum.tembelliğe alışmışım tatilde. sohbet konunuzla ilgili lisede yaşadığım bir anım var.paylaşmak istiyorum sizlerle :)) din kültürü dersinde öğretmenimiz çok eşlilikle ilgili geçmişe dair bilgiler verirken bir arkadaşım söz aldı ve neden çok eşlilik dedi çeşitli sorularla hocayı sıkıştırıyordu.hoca en sonunda savaşta eşler ölüyor ve sahip çıkmak için,kötü yola düşmesini önlemek için başlamış bir uygulama dedi.arkadaşımda inat hocaya amaaann hocam erkeklerin çoğu savaşta ölüyorsa kim bu kadınlara yan gözle bakacak.fakirlik var diyorsun kendi karınları açken yeni bir kadın ve kadının çocuklarınımı doyuracaklar geç bunları demişti.hoca sadece yutkunup kalmıştı.

evet hayatım kıskanmak değil acaba imrenmek mi denir,sonuçta hiçbirimiz bende dahil kimseye fesat bir şekilde yaklaşmıyoruz,Allah herkese sağlık sıhhat versin,inşallah bizede versin,bizim de canımız birşeyler istesin ve biraz nazlanalım değilmi :))) ben hep derim hamile kalınca eminim tek rakibim akrep nalan olur :))) zaten tombişim o zaman ne olurum Allah bilir :)))

kız bn tombişim deyip beni bunalıma sokmasana:))))))tombul tombul gezeriz hep beraber.nazın alasını yaparım hayırlısıyla o haberi bi alsam zaten ahhhhhh ahhhh...

FUNDA58 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

ARUNA ve EŞİ 4
BAHARB 1
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH 1
LAMYAY -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 3
MELISH 2
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA 4

toplam 21 oldu

arkadaşlar regli dönemime geldiğim içinben kendime hiç okuyamadım,lütfen okuyan herkes hakkını helal etsin

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

sıra bana mı geldiiiiiiiiiiiiii......

HUSMEH İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

ARUNA ve EŞİ -
BAHARB -
BAHARB EŞİ -
EKİN79 -
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 -
MAVİMENEKŞE -
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 -
YETER -
YONCA -

hadi bakalım açılış kimden olacak :))

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Bizim hala gelmedi ilaçlar.Kargoyu bekliyoruz.Sen başlamışsın süper.Ben şunu araştırıyorum birkaç gündür.Hani tüp bebek yapılacağı için kullanacağım hormonun yan etkisini azaltmak için neler yapmalıyız.Adam akıllı bir şey bulamadım.Sonuçta kilo alımı vs oluyor ağır hormon yüklemesinden.Ne yapmak lazım ?

Bugün eşimle baya plan yaptık birkaç günlük tatil gibi ama olmadı yarın artık.Bugün de Fuar'a gideriz.Annemle konuştum az önce neden bekliyorsun ki dedi.2 aylık olursun dedi ozamana kadar ;) e dedim ya olmazsa.öyle düşünürsen olmaz dedi iyi düşünürsen olur dedi.Ah annem benim ya.Çok umutlu bizden çok :(( istiyor artık torun sevmeyi.Canım annem..:14:

Funda sana 2 adet Meryem suresi okudum az önce.Allah kabul etsin duan bitti şekerim.sırada kim var husmeh mi ???

Ananas insanın dilini ağzını bir hoş ediyor.Aslında bebeğin tutunmasını sağlayan bir etkisi varmış Rabbim ne büyüksün.

evet canım hormon ilaçlarının sonuçlarıyla nasıl baş edicez gerçekten önemli bir konu,ben mesela çok kolay kilo alıyorum iğne felan vurulurken iyice şişmem inşallah,yoğurt felan yesek faydası olurmu ki?? gerçi şimdide doğru dürüst yoğurt yok ama

dua için Allah razı olsun canım,çok şükür benimkisi bitti,artık regli dönemi bitincede çalışmalara başlarız :)) sırada husmeh var

ananası ben çok severim ,yarın alıp başlamayı düşünüyorum

Aslında spermiogram yaptırmadan önce bize varikosel teşhisi konmuştu ama bazıları bu ameliyatın sonuç vermediğini söyleyerek vazgeçirmişti bizi ve böylece tüp bebek yaptırmıştık geçen sene. O zaman,embriyo oluştururken embriyolog bize , sağlam sperm bulmakta çok zorlandığını hatta sadece 4 tane bulabildiğini söylemişti. Sanırım canlı hücre vardı. Onlarla da olmadı tabi. Bu yaz kaan hoca genetik test istedi, %99 hasarlı dedi sperm dna ları. Biz de böylece öğrenmiş olduk. Varikesel buna sebep olabiliyormuş bazen, bi ümit yaptırdık ameliyatı işte. Ama sol tarafta bazı damarlar çok ileri derecede varikoselmiş ki doktor ne kadar damar varsa hepsini bağladım dedi.

neriscim çoban çökerten çayı yapmayı düşünürmüsün? ben eşime sabah ve akşam içiriyorum,diğer isimleri demir dikeni,Tribulus terrestris ,istersen internette biraz araştır,biz eşimde faydası olduğuna inanıyoruz,inşallah oluyordur ,tabi bunu kanıtlayacak birşeyimiz yok, varikosel bildiğim kadarıyla bacaklarda oluşan varis gibi oluyor ve bunun için çok faydalıymış,ama düzenli kullanmak gerekiyor tabiki

Selam kızlar.Nabersiniz?
O adam tuhaf ya ben pek ısınamadım o adama.Geçen gün de N.öztürk öneriyordu bunu.Ne günlere kaldık Ya Rabbi!

canım programı ben izlemedim ama bazı şeyleri bence insanları islamiyetten soğutmak içinde ortaya atıyorlar,aslına bakarsan konuşulacak o kadar çok şey varki bu konu belkide en sonlarda dır,mesela kul ahkkını bol bol konuşsalarya...insan ilişkilerini,,helal kazancı,şu durumumuzda baksana resmen denize düştük ve sarılacak yılan arıyoruz,herkes durumumuzdan yararlanmaya çalışıyor,konuşmuştukya haberlerde ankarada birkaç yerden bahsediyordu bir kutu hapla bebek sahibi olabilecek kişilere bile tüp bebek yaptırıyorlarmış ...nerde kaldı vicdan...nerde kaldı Allah korkusu ,şöyle bir çevreye baktığımızda ne güzel kazançları olan insanlar var ama kaçtanesi helal kazanıyor?? kaçtanesi parasının hayrını görüyor????? ama biz bütün bunları geçtik iki eşmi tek eşmi ....valla diyecek birşey bulamıyorum

benim eşimin varikoselide baya ilerlemişti sanırım ameliyat için en fazla bir saat sürer demişti doktor eşim bir girdi ameliyata 5 saat cıkmadı çıldırdım dısarıda kimsede bişi demiyor ve sonuç 42 dikiş bir hafta yatış.afedersin ama eşim lavaboya bile gidemedi bi kaç gün çift taraflı acmışlardı.ama sanırım bi işe yaramadı ameliyat olalı 1 yıl olmasına ragmen hala hamile değilim.bizim ilişkiye girmemizde sıkıntılı biraz çok ara veriyoruz sanırım:17:ilişkiye ara verilmeside sperm üretimini etkiliyormuş 2 günde bir olmalıymıs aslında ama biz yakında yani bosanmazsak cümle aleme kardeş oldugumuzu acıklayacagız sanırım:17::17::17:

canım bence sizde demir dikenini deneyin,bir süre devam edin ,sonuçta ilaçlarda bunlardan yapılmıyormu???
sık ilişki gerçekten çok önemliymiş,gerçi bizde çok ara veriyoruz ama napcaz bilmiyorum

arunam anlayacagın bizde sorun yok erken boşalma problemini evlendiğimiz ilk günden beri yasıyoruz benim öküz kocam çok ihmal hiç bişi umurunda değil söölersin hatalı sen olursun.su içimi bi açıp görme ihtimalin olsa neler var neler bıkmıs usanmısım yemin ederim.bu evliliğe herkesin karsı cıkmasında bişi varmıs.hayatta aldıgım hiçbir karardan pişmanlık duymadım evlenmekten başka keşke bekleseydim.ben bu benim öküzüm yüzünden üniversiteye gitmedim biliyormusun.ege hukugu kazanmısken,şimdide çekiyorum işte eşşekliğime doymayayım ben:43:
ay öküz deme adamcağıza kuzum ya:(
teyzem de hep öküz derdi sonunda olanlar oldu:)
ruh ikizimi ararken ruh öküzümü buldum derdi:)))
evet hayatım kıskanmak değil acaba imrenmek mi denir,sonuçta hiçbirimiz bende dahil kimseye fesat bir şekilde yaklaşmıyoruz,Allah herkese sağlık sıhhat versin,inşallah bizede versin,bizim de canımız birşeyler istesin ve biraz nazlanalım değilmi :))) ben hep derim hamile kalınca eminim tek rakibim akrep nalan olur :))) zaten tombişim o zaman ne olurum Allah bilir :)))
akrep nalan mı?çok hoşsun fundam...
Selam canım,sen nasılsınn? Ben zaten hiç sevmiyorum Ömer Çelakılı. Iyyyy hepsi erkek işteee :52:
feminist mi takılıyosunuz kızlar:))

canım benim yaaa çok zor olur bilirim,bazenbizde öyle oluyoruz ama Allahtan tamamen küs olmuyoruz gerekli birşey varsa söylüyoruz birbirimize inşalah hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz,çocuklar varken küsmek zor oluyor ,bir şey söylüyorlar veya bir hareket yapıyorlar insanı güldürüyorlar
bencedeeeee...bebek gelsin yüzler gülsün:)
cnm iyiyim demin kayınbiraderim aradı niye kardeşi onlarla konuşmuyormuş ne sorunu varmış sonra içine atarsa hastalanırmış ailesini ihmal ediyormuş bende dedim farkında değilim çünkü bana karşı öyle değil dedim birde anlamanızı beklemiyorum dedim bizi bizim gibiler anlar dedim annesine gidiyor gereksiz muhabbet ediyorlar onun bunun ıvır zıvır dertlerini anlatıyorlar bunaltıyorlar dedim ay rahatladım eşim kurstta gelsin onada anlatacağım
iyi ettin kız ohhhh...boşver içine atma ben attım da noldu bak hastalık buldum..
bi balığın karnından çıkan yağmış yiğenim kullandı sperm sayısı 0 ken simdi 4000 oldu gene az ama devam deiyolar
bu nedir bilgisi olan?bunu başka topikte de okudum ama içerik vs yazmamışlar...

Şimdi bugün eşimle Ege'ye gittik.Dün aradım hastaneyi terslediler beni.Sorduğum şu raporrrr çıktı mı çıkmadı mı.Neyse bugün gittik eşimle, dedi ki hemşire sizin tedaviniz tüp.Adetttttttttt olunca 1.gün haber verin bizi arayın.2 . gün de gelin.Tedavinizi başlatalım.Benim adetim de bu hafta gelir...
Ancak ben şimdi başlama konusunda emin değilim.Şimdi iş ciddiye binince korkmaya başladım.Eşime birkaç ay daha ilaç kür uygulasam bari sayısı artsaaaaa.Şansımız daha yüksek olur.Bana akıl verin.Yoksa bir iki ay daha mı beklesek Kasım ayı gibi ? Hiç olmazsa biliyoruz ki tüp oluyor rapor da imzadaymış.Çalıştığım için izinlerin ben bir güzel kullandım :) eşim de izinde şimdi.Neyse heyet raporuna artık talim edeceğiz :( orayı da düşünmeyeceğim gerekirse tüm amirlerime anlatacağım durumu....Ben ne yapayım helpppppppppppppppppp !! ilaç da aldım bir sürü daha onları kullanmadıkkk
melis başla kuzum tedaviye....en uygun zamanı beklersen hiç gelmez ozaman....ilk hamiş sen ollllll:)
öyle bir gecer zamanki:)))))
bizim çocuklar geçen yıl diyordu ki:
caroline'i bana verseler öyle bir geçer zaman ki:)))))
paylaşıyım dedim:)
çok üzgünüm arkadaşlar malesef negatif. nolur kendinizi yormayın bişeyler yazmak için. dostluğunuz, iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim. hepinizden allah razı olsun.allah size hayırlı pozitif sonuçlar göstersin. yarım saat oldu öğreneli. ne yapacam bilmiyorum. aileme nasıl söyleyecem. yarın sabah yataktan nasıl kalkacam hiçbir fikrim yok.:58:
:43:

arunam anlayacagın bizde sorun yok erken boşalma problemini evlendiğimiz ilk günden beri yasıyoruz benim öküz kocam çok ihmal hiç bişi umurunda değil söölersin hatalı sen olursun.su içimi bi açıp görme ihtimalin olsa neler var neler bıkmıs usanmısım yemin ederim.bu evliliğe herkesin karsı cıkmasında bişi varmıs.hayatta aldıgım hiçbir karardan pişmanlık duymadım evlenmekten başka keşke bekleseydim.ben bu benim öküzüm yüzünden üniversiteye gitmedim biliyormusun.ege hukugu kazanmısken,şimdide çekiyorum işte eşşekliğime doymayayım ben:43:

uff hayatım keşke eğitiminden vazgeçmeseydin,en azından kaydını yapıp dondursaydın,üzüldüm şimdi,
tartışma nedeninizi tam bilmiyorum ama bizimkiler gibiyse bazen incir çekirdeğini doldurmuyordur ama sorun birikmesi,üstüste geliyor,bir sorun çözülmeden üstüne diğeri geliyor ve sonra en ufak birşeyde booommmm kavga patlıyor,keşke eşinle oturup konuşabilseniz,konuşmadan çözüm olmuyor malesef ,küs olmak hiç iyi değil :((

kız bn tombişim deyip beni bunalıma sokmasana:))))))tombul tombul gezeriz hep beraber.nazın alasını yaparım hayırlısıyla o haberi bi alsam zaten ahhhhhh ahhhh...

canım benim çok garip bir bünyem var 5 ayda 1 kiloyu zor veriyorum ama 1 ayda 5 kilo alabiliyorum :((((
inşallah alırsın canım o haberi ,inşallah hepimiz alırız,

Back
X