Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm melisim hayırlı olsun

günaydın kızlar....bugun benim için kader anı diyebilirim tam 1 yıl 1 ay sonra eşim spermiogram yaptıracak.bu mübarek cuma gününde inşallah UMUTVAR sonuçlarla gelir.hiç uyumadım sabaha kadar çok heyecanlıyım,ALLAHIM SEN YARDIMCIMIZ OL...

günaydınlarr hayırlı cumarrrr
husmeh rabbim yüzünü güldürüsün inşşşşş
melish83 hayırlı olsunn

inşallah arkadaşım, inşallah herşey yoluna girmiştir.

melish sana da bol şans kuzum. dualarda kimdeyiz? ben bu hafta okuyamam ama sonra devam inşallah. öpüyorum hepinizi.

Çok doğru diyorsun, annem de düşünmememi hep olumlu olacak diye umut et diyor.Keşke yapabilsek inan normal bile olur belki.Dün yazdım arkadaşımın olma ihtimali yoktu.Ama o kadar umutluydu ki bilmiyordu hareketmiş morfolojiymiş.Ben sorduğumda onlar neymiş biz bu ay çalıştık bence olacak dedi ve oldu.işte Rabbim ol desin.psikoloji çok önemli.Biz napıyoruz ;(
cnm melisim hayırlı olsun
Allah razı olsun arunam...
Rabbim utandırmasın sizi..
günaydınlarr hayırlı cumarrrr
husmeh rabbim yüzünü güldürüsün inşşşşş
melish83 hayırlı olsunn

Sağol yeterim Allah razı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn

melish sana da bol şans kuzum. dualarda kimdeyiz? ben bu hafta okuyamam ama sonra devam inşallah. öpüyorum hepinizi.

Baharım Allah razı olsun.Gerçekten şansa çok ihtiyacımız var.Canım benim..
Duayı Husmeh için okuyoruz tatlım.

canım benim tesekkür ederim,sonuçlarımız 2 de çıkacak ama ben ancak iş çıkısı gidip alabileceğim,bugun gecermi bilmiyorum... allahım sen yüzümüzüzü güldür...aksam sonuçları yazacagım size benim pek bilgim yok bu konuyla ilgili beni aydınlatırsanız çok sevinirim

inşallah sonuçlar iyi çıkar da seviniriz canım....Allah yar ve yardımcınız olsun.
selam kızlar ben yine uzuuuuuun bir aradan sonra geldim.reğli dönemindeyim sanki düşük yapıyormuş gibi hissediyorum.yumurtalarım gitmeyin diye yalvarasım geliyor...

canım pes etme,bu savaştan galip çıkacağız inşallah..böyle demoralize olunca olacağı varsa da olmaz...pozitif düşün...biz de anne olacağız
aynen ben de artık hayatıma bakıyorum...yoksa kafayı yicem:)
saçını da boyatmışsın eminim güzel olmuştur...değişiklik iyi oluyor valla.iyi yapmışsın..
güle güle uzat
bu bahsettiiğin yerlere gidicem inşallah...sağol bebekimmm
evet dediğin gibi gözleri parlıyor ( hatta gözlerinde dolar işaretleri felan görülüyor
bizi richy rich sanıyolar galiba

selam kızlar ben yine uzuuuuuun bir aradan sonra geldim.reğli dönemindeyim sanki düşük yapıyormuş gibi hissediyorum.yumurtalarım gitmeyin diye yalvarasım geliyor...

hoşgeldin hayatım,bu hafta bende yumurtalarımla konuşmaya başlarım herhalde :)))) her ay sonunda yumurtam zayi oldu diye söylenip duruyorum

canım Msure için hindistandan bilgi bekleyen ben değildim,yanılmıyorsam sruna bilgi bekliyordu,biz aslında msure almayı düşünmüyorduk ama dün gece Kaan hoca cevap yazmış ve kullanın diyor,bugün eşim eve gelince araştıracak ,bende kaan hocanın emailini okuyunca hemen kim hindistandan bilgi bekliyordu diye düşünmeye başladım,bugün soracaktım,aşağıda kaan hocanın emailini aynen kopyalıyorum

Tüpbebek için biraz daha bekleyelim. Testojele gerek yok. Klomenden sabahları yarım tablet, Endol'den sabahları 1 tablet alın. Ayrıca Proxeed plus adlı tozdan da sabah akşam 1 tane almaya başlayın. Bulabilirseniz, internetten de temin edebilirsiniz, M-Sure tablet, sabah akşam 1 tane alın. Diğer vitaminleriniz bitince, artık almayın. Bütün bu ilaçları alıp, kullanmaya başladıktan 1 ay sonra da sperm ve hormon bakalım.

senin hissettiğin gibi hepimiz kötü hissediyoruz,hatta ben az önce npistanbula mesaj attım bakalım arayacaklarmı,eğer muayene ücreti uygunsa eşimle birlikte gittmeyi istiyorum

husmeh test sonucu inşallah çok iyi çıkar.sonucu alır almaz yaz bize lütfen merak ederiz biz.hatta çatlarız meraktan değil mi kızlar

süpersin ben fena değilimdir iyi yüzerim ama tekneden tutuna tutuna bir yelekle inerim yelekle zaten hiç zevkide olmaz

işin komik yanı yüzme bilmiyorum :))) ama tekneden atlamanın heyecanını anlatamam özelliklede yüzme bilmeyince :))) yelek flenada yok ,suyun dibine inerken kabarcıklar çıkıyor uff nasıl canım çekti şimdi

al bir korkum daha ehliyetim var ama trafiğe çıkmak bir zülüm benim için kullan tatlım gezin bizde cmtsi yıldız parkına gideceğiz

canım Allah ne kadar ömür verdiyse onu yaşıyoruz,hem trafik kazası geçirenler sadece araba kullananlar değil ki,otobüs beklerken araba çarpan kaç kişi oldu,bu yüzden heyecanı biryere bırakacaksın Allaha sığınıp duanı okuyup yola çıkacaksın,herşeyin anahtarı dua

hayatım inşallah iyi sonuç alır,eşinde sende mutlu olursunuz,böylece inan aranızdaki gerginlik azalır,ben çatlarım şimdi sonuçlar ne oldu diye,inşallah normal yolla bebiş sahibi olacak kadar sperm çıkışı olmuştur

hoşgeldin canım,duada sıra husmehte,bugünde sperm sonuçlarını bekliyor inşallah herşey yolunda gider

keşke email atın deseydin,15 dakika sonra öğrenmiş olurduk,inşallah sonuçlarınız iyi çıkar,Rabbim yardımcınız olsun

ben de çok merak ettim inşallah iyi olur ya
tünaydınnnnnnnn :))) hayırlı cumalar
hayırlı cumalar tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…