ben de çok merak ettim inşallah iyi olur ya
hayırlı cumalar tatlım..
canım test yaptırırken bende eşimle gitmemiştim tek daha rahat oluyorlar bu konuda üzülme,inşallah sonuçlar iyi çıkar,neden sayı yükselmesinki kendini bu kadar yıratma,dur bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eylerBen zaten zaman geciremiyorum içimden sürekli ağlamak geliyor.ben eşimin yanında bile olamadım izin alamıyorum malesef. zaten sıfır(0)dan milyonlara cıkacagını sanmıyorumki ama insallah bir mucize olmusturda milyonlara cıkmıstır.sonucu almak için arkadasımla gidecegim zarfı acarken kolumdan tutacak birine ihtiyacım olacak şimdi bahsederken bile dizlerimin bagı çözülüyor
evet valla ben çok merak ediyorum
fundaaaaaaaaaaaaa bayılmak üzereyim :18::18::18:
Anaaaaaa neden yükselmesinmiş bak önümüzde Funda gibi bir örnek var.Hiç sıkma canını.Gerçi ne desem içindeki boşluğu dolduramam.bilirim bu tedirginlikleri.Kötü bir örnek olarak geçen ayki testinde eşimle gitmemiştim.Tabi biz üzülmüştük.siz üzülmeyin inşallah.Ben zaten zaman geciremiyorum içimden sürekli ağlamak geliyor.ben eşimin yanında bile olamadım izin alamıyorum malesef. zaten sıfır(0)dan milyonlara cıkacagını sanmıyorumki ama insallah bir mucize olmusturda milyonlara cıkmıstır.sonucu almak için arkadasımla gidecegim zarfı acarken kolumdan tutacak birine ihtiyacım olacak şimdi bahsederken bile dizlerimin bagı çözülüyor
canım test yaptırırken bende eşimle gitmemiştim tek daha rahat oluyorlar bu konuda üzülme,inşallah sonuçlar iyi çıkar,neden sayı yükselmesinki kendini bu kadar yıratma,dur bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
Anaaaaaa neden yükselmesinmiş bak önümüzde Funda gibi bir örnek var.Hiç sıkma canını.Gerçi ne desem içindeki boşluğu dolduramam.bilirim bu tedirginlikleri.Kötü bir örnek olarak geçen ayki testinde eşimle gitmemiştim.Tabi biz üzülmüştük.siz üzülmeyin inşallah.
Rabbim bu cuma günü bizi güzel mucizelerle karşılaştırsın canım.Dua et hep.İş yerinde de pek rahat olamazsın ama kafayı dağıtmaya çalış.Allahım sana bıraktım sen hayırlısını vereceksin ben inanıyorum deyip eşinden gelecek güzel haberlere odaklan.
Ya bugün bir arkadaş ile de görüştüm.Psikolojiii çok mühim şey.Biz işte rahat tipler olmadığımız için gelişme ilerleyemiyoruz ki.
Amin ...çok doğru !!!!
canım benim yaaa .seni çok iyi anlıyorum,geçen haftada aynı durumda olan bendim,telefon açıp email atmalarını istesen gönderirlermi
yok canım eşim söylemiş ama yapamayız demişler...iş çıkısını beklemek zorundayım malesef ne olur sizlerde dua edin benim için:18:
bu insanlar neden olayları zorlaştırır anlamam halbuki iki tuşa tıklayacak,bizim burda gönderiyorlar
Anaaaaaa neden yükselmesinmiş bak önümüzde Funda gibi bir örnek var.Hiç sıkma canını.Gerçi ne desem içindeki boşluğu dolduramam.bilirim bu tedirginlikleri.Kötü bir örnek olarak geçen ayki testinde eşimle gitmemiştim.Tabi biz üzülmüştük.siz üzülmeyin inşallah.
Rabbim bu cuma günü bizi güzel mucizelerle karşılaştırsın canım.Dua et hep.İş yerinde de pek rahat olamazsın ama kafayı dağıtmaya çalış.Allahım sana bıraktım sen hayırlısını vereceksin ben inanıyorum deyip eşinden gelecek güzel haberlere odaklan.
Ya bugün bir arkadaş ile de görüştüm.Psikolojiii çok mühim şey.Biz işte rahat tipler olmadığımız için gelişme ilerleyemiyoruz ki.
Amin ...çok doğru !!!!
büyük şehirde yasamanın avantajı canım,yok iki tusa basamazlar yağları erir arkadasların illa 9 doğurtturacaklar bizi.hatta şimdi telefonla aradım bari telefonda sööleyin dedim söölemediler,17:30 da işden cıkıyorum 18:00de kapatıyorlarmıs umarım yetişebilirim.
fundacım nasılsın ? ben bildiğiniz gibi bunalımdan cıkmaya calışıyorum.
canım devlet hastanesindemi yaptırdınız,inşallah yetişirsin,eve gider gitmez sonuçları yaz ,inşallah herşey yolunda gider
husmeh canım bende cok heyecanlandım inşallah milyon milyon artmıştır hepimizin umudu olursun
devlet değil canım güleç labaratuvarında yaptırdık.
hadi bakalım ya sabır ya selamet...az kaldı,inşallah çok iyi bir haber alırsınız ve eşinşe arandaki buzlar bir anda erir ve bu akşam güzel bir kutlama yaparsınız
amin canım amiiiiin.normal yolla olacak kadar artmasada en azından bi umut verecek kadar artsa ne biliym sizinki gibi mesela en azından tüp bebek yada asılama yaptıracak kadar hücremiz cıksa ooooofff ne biliym ya ne dediğimi bilmiyorum ki beeeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?