hakan beyin muayene ücretimi bu fundacanım bunalımdan hemen çıksan iyi olur valla psikoloğun muayene ücreti 260 tl miş bugün öğrendim,bende o zamandan beri kendim için ne yapabilirim diye düşünüyorum :))))
amin canım amiiiiin.normal yolla olacak kadar artmasada en azından bi umut verecek kadar artsa ne biliym sizinki gibi mesela en azından tüp bebek yada asılama yaptıracak kadar hücremiz cıksa ooooofff ne biliym ya ne dediğimi bilmiyorum ki beeeeeen
hakan beyin muayene ücretimi bu funda
inşallah canım....sonucu bize de bildir merak ettim ben de...Allah yar ve yardımcın olsun
evet hayatım hakan beyin ücreti,valla azospermden daha pahalı galiba bu psikoloji işi,hemen bunalımdan çıkmamız lazım,düşünsene psikoloğa herhafta gitmek gerekse ayvayı yemişiz
ne yazacagımı bilmiyorum aslında çok kötüyüm sonucumuzda yazanlar sunlar miktar:2.0 ph:8.00 likefikasyon:16 viskosite:normal görünüm:gri-beyaz
direk mikroskopi:sperm hücresi görülmedi birinci saatde canlı sper yüzdesi:/bu kısım boş/ ikinci saatde canlı sperm yüzdesi:/bu kısımda boş/ toplam sperm sayısı:/bu kısımda boş/ normal morfolojili sperm hücresi:/bursıda boş/ canlı sperm hücresi:/bu kısımda bomboş/
sonuclara göre hamile kalmam imkansız biliyorum
ne yazacagımı bilmiyorum aslında çok kötüyüm sonucumuzda yazanlar sunlar miktar:2.0 ph:8.00 likefikasyon:16 viskosite:normal görünüm:gri-beyaz
direk mikroskopi:sperm hücresi görülmedi birinci saatde canlı sper yüzdesi:/bu kısım boş/ ikinci saatde canlı sperm yüzdesi:/bu kısımda boş/ toplam sperm sayısı:/bu kısımda boş/ normal morfolojili sperm hücresi:/bursıda boş/ canlı sperm hücresi:/bu kısımda bomboş/
söylenecek hiç birşey yok değilmi,biliyorum ve cok caresizim elimden aglamak dısında hiçbir şey gelmiyor.bikaçtane cıksaydı en azından umudum olacaktı.minik bi arabamız vardı en fazla 5 bucuk - 6 fln eder satsan tek varımız yogumuz oydu onu satıp tüp bebek yaptıracaktık ama olmanı ne yapayım.artık bu sartlarda bu evliliğinde sürmesinin anlamı yok sanırım.hoşçakalın kızlar belki tekrar girmem klübe hepiniz hakkınızı helal edin
söylenecek hiç birşey yok değilmi,biliyorum ve cok caresizim elimden aglamak dısında hiçbir şey gelmiyor.bikaçtane cıksaydı en azından umudum olacaktı.minik bi arabamız vardı en fazla 5 bucuk - 6 fln eder satsan tek varımız yogumuz oydu onu satıp tüp bebek yaptıracaktık ama olmanı ne yapayım.artık bu sartlarda bu evliliğinde sürmesinin anlamı yok sanırım.hoşçakalın kızlar belki tekrar girmem klübe hepiniz hakkınızı helal edin
canım panik yapma,dur bakalım ne demek gelmem felan ,biz burda sadece bebek için bir arada değiliz ki herşeyimizi paylaşıyoruz,evliliği bitirmen içinde bir sebep değil,sen şimdi dur bakalım ,önce eşinle konuş sonra istersen bu akşam veya yarın ben seni arıyayım ve bi konuşalım tamam mı
hayatım dur bakalım biliyorsun imkansız diye birşey yok,beni üzen nokta şu 1 yıldır eşinin hiçbir şey yapmamış olması,keşke bitkiseller felan kullansaydınız veya bir ilaç mutlaka birşey vardır,
biz KAan hocaya ilk gittiğimizde o bile bizden umutsuzdu hatta ben ısrarla proxeed alalım mı dediğimse sizde gerek yok demişti,çünkü sperm çıkacağına pek inanmıyor gibiydi ama şimdi çok şükür kendisi yazmış proxeed kullanın diye,
bence umutsuzluğa kapılmayın,yarın doktorunuza bir görünün bakalım ne diyecek,aslında ameliyat yapan doktora değilde başka daha iyi bir doktor bulabilseniz keşke, bence eşinle konuş,ama sakın kavga etmeyin çünkü bu moralle birbirinizi kırabilirsiniz,kendinize program yapın,en az 3 ay uygulayın programınızı,eşin kabul ederse beraber bir program hazırlarız
canım ne yazacağımı bilmiyorum..aynı durumdayız inan her gidişte umud edip sıfırı görmek ne demek çok iyi biliyorum..o yüzden şu an hangi duygular içinde olduğunu anlamam zor değil.olmayınca bir tane bile olmuyor işte...ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor..inşallah sonraki spermiogramlarda binleri milyonları görürsünüz..Allah herşeye kadirdir..biz de anne olucaz inşallah...
imkansız bizim lügatte var tatlım Allah için imkansız yok..en imkansız şey bile mümkün oluken,mümkün olan imkansız olabilir.umudumuzu kaybetmeyelim.sakın ağlama eşinin yanında..onu da üzme.şu an çok üzgündür..çıkın hava alın,gezin...bişeyler yapın...düşünmemeye çalış bunu...tedavinize devam edin...olacak inşallah.
ameliyat olduğunuz dr un ameliyatı tam ve düzgün yaptığına eminmisiniz cnm.bak varikosel ameliyatı eğer işini iyi bilen bir dr tarafında yapılmadıysa sperm sayılarında hiç bir değişiklik olmaz ve ameliyat olan kişi de doğal olarak "ameliyat bile işe yaramadı"diye düşünebilir.bence bu işin uzmanı başka bir dr gözükün.benim eşimin gitti dr varikosel konusunda en iyilerden.hatta burda bile bir topic vardı o dr ile ilgili.kendi sayfası bile var.ordan okuyabilirsin varikoselle ilgili her şeyi.teoman cem kadıoğlu.hiç bir şey bitmiş değil unutma ve kendini eşinin yerine koy ve eşine destek ol.onun buna şu an senden daha çok ihtiyacı var.
fundacım zaten ben senin sabrına,azmine ve inancına hayranım
masalim su anda varya haziran da yaptirip 1 hafta umutla bekleyip sonra karsiliginda doktorun koskoca sifiri yuzumuze söyledigi gun aklima geldi biliyormusun(((( am umut iste hala yikilmadik ayaktayiz....care aramaya devam ediyoruz
ben şu an çok üzgünüm ütü yapıyordum sayfa da açıktı husmeh yazmış ben sonradan farkettim...o an görseydim kızı sakinleştirseydim...üzüldüm çokkk...
evliliğimi devam ettirmenin anlamı yok yazmış endişeliyim bu yüzden o psikolojiyle bişey yapmasa...eşi de mahvolmuştur üzülmüştür sıfırı görünce.....
yadee bu sıfırı ben defalarca gördüm...her seferinde BU KEZ dedim ama olmadı.yaşanacaklar var demek ki...Allahım büyük..bazen bunu kaldırmak zor oluyor ama eşim için daha çok üzülüyorum onu üzgün görünce kahroluyorum...bi bebeğe bakarken gözlerindeki ifadeyi görmek üzüyor beni.her tahlil sonucunda kendi acımı içime gömüp onu sakinleştirmeye çalışmak canımı çok yakıyor......o gidince bağıra bağıra ağlıyorummmmm
hayatım dur bakalım biliyorsun imkansız diye birşey yok,beni üzen nokta şu 1 yıldır eşinin hiçbir şey yapmamış olması,keşke bitkiseller felan kullansaydınız veya bir ilaç mutlaka birşey vardır,
biz KAan hocaya ilk gittiğimizde o bile bizden umutsuzdu hatta ben ısrarla proxeed alalım mı dediğimse sizde gerek yok demişti,çünkü sperm çıkacağına pek inanmıyor gibiydi ama şimdi çok şükür kendisi yazmış proxeed kullanın diye,
bence umutsuzluğa kapılmayın,yarın doktorunuza bir görünün bakalım ne diyecek,aslında ameliyat yapan doktora değilde başka daha iyi bir doktor bulabilseniz keşke, bence eşinle konuş,ama sakın kavga etmeyin çünkü bu moralle birbirinizi kırabilirsiniz,kendinize program yapın,en az 3 ay uygulayın programınızı,eşin kabul ederse beraber bir program hazırlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?