- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
hmmm..yani benim bu ay iğnelerim olmayacak ilaçlar falan olacak.Anladım yarın sabahtan arayacağım hastaneyi.İnşalllah Rabbim yüzümüze güler kuzum.
VCK tatlım eşimin abisinin tüm değerleri 0 mış azolu yani..zaten normal yolla bebeği oldu.Biz araştırma hastanesinde olduğumuz için zaten bu ve buna benzer testler yapılmış ki dr bize genetik dedi.p.elektrik tekniğine gelince ben kaan hocayla irtibattayım sürekli.sağolsun bana beni mutlaka haberdar edin durumunuzla demişti.Vahim bir vakkayız galiba dr olarak dikkatini çekiyoruzbizim değerlerimizi başından beri biliyor.size bu tekniği uygulatacağım tüp bebk tutmama yüksek demiş.yani bizim sperm hasarlı olduğu için %100 , m enjeksiyon yapılırken yumurta direnirmiş.bu teknikle yumurtaya elektrik verilip döllenmesini hızlandırırmış.yani durumumuz tıbbı zorluyor kuzum.Ne diyim varsa merak ettiğin söyleyim .Kafayı yicem az kaldı benim de hiç bilmediğimiz şeyler ya..
YETERcim çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.
bebeğim arkadaşı anlatığı uzun protokol eğer kısa protokol yapılırsa yarın gidince ilaçlara başlayada bilirsin ama stres yokkk sakin oluyorsunnnn ve bebeğini bekliyorsunnnn oda allahın izni ile gelecek kuzum inşşş dualrımız seninle olacak