Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm bizde kullanıyoruz

Merhaba canım biz kullananlı 3 gün oldu siz ne zamadan beri kullanıyosunuz...
ben aslında ginko biloba alıcaktım ama bunun için de hepsini olduğunu söylediler bend ebunu aldım inş. bi faydası olur koçişleere

merhaba benim eşim bir kutu kullandı,sanırım faydası oldu,tabi arginmaxın yanında bir sürü şey yapmıştık,
şu anda proxeed plus kullanıyor 3, pakette bakalım daha ne kadear kullanacak

Merhaba arkadaşım sağol
bizde kullanalı 3 gün oldu bakalım inş. bizede faydası olur ...
Yazdıkları okuyunca üzüldüm inş. herşey düzelir kısa zamada buna benzer şeyler bende yaşıyorum ara ara bu çoçuk meselesi 3-4 senedir evliliğimizi o kadar yıprattiki eşimle artık konuşamaz olduk ... daha bir sürü şey.....

Arunacım amin kuzum amin..

Bu arada size tedavimden bahsedeyim.Bugün de her daim olduğu gibi hastanedeydim,kan verdim muayene oldum. Yarın da gidiyorum ama artık ağrılarım arttı, toplanacak birkaç güne inşallah.Ancak yumurta fazlalılığı varmış bu da büyük bir problemmiş, kızlar dualarınızı esirgemeyin nolursunuzzzzzzzz sizleri öperim.

tatlım biz önce altı ay proxeed plus kullandık şimdide 2 ay oldu eşinin sorunu nedir tedaviye yeni mi başladınız

melisim çok az kaldı seninle gün sayacağız

herkeslere günaydın
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNN

canım hadi bakalım dahada güzel haberlerle gel inşşş
canım evet çok sayıda toplanan yumurtalar malesef sıkıntı yaratabiliyor (20 gün önce kız kardeşimde yaşadık)ohss gelişebiliyorr çok dikat etmelisin yumurtalar toplandıktan sonra en küçük şikinlik nefes alışverişinde sorunn hemen has gitmelisinnn kız kardeşime transferden sonra oldu malesef has yatmak zorunda kaldı inşş sen yaşamasın çok sıkıtılı bir süreç çünküü

tatlım biz önce altı ay proxeed plus kullandık şimdide 2 ay oldu eşinin sorunu nedir tedaviye yeni mi başladınız

Merhaba canım ,ben sana anlatayım kısaca 8 senelik evliyim 2 senelik evliyken öğrendik eşimin azoospermi olduğunu 2007 de eşime tese yapıldı benide hazırlamışlardı epey bi araştırmadan sonra 11 tane sperm buldular 8 tane döllendi 3 tane transfer edildi ama maalesef tutmadı. 6 ay sonra bizi tekrar çağırdılar ikinci tese için ama bu sefer 1 tane ölü sperm buldular yani çok erken oldu zaten daha dokular düzelmemiş kendileri söylediler bunu bide 6 ay sonra gelin dediler şimdi eşimin dokular 2 mikro tesede iyice kötü olmuştur.Benide hazırlamışlardı iptal oldu tabi 2. tüp,, bizde 4 sene ara verdik eşim bu arada varikosel ameliyatı oldu T.Cem Kadıoğluna belki bi faydası olur diye doktor çok umutlukonuşmadı ama napalım... 1.5 sene oldu ameliyat olalı bizde daha 2 ay önce sperm testi yaptırdık hormon testi filan sperm testinde değşik olarak 4-5 yuvarlak hücre diye bişey yazıyodu , hormonlarda yüksek çıktı FSH: 27 lerde şuan aklımda kalan bu, bende kaan hocaya mail attım oda bunlar olgunlaşmamaış sperm olabilir ilaçlarla düzelebilir dedi bize buraya gelin gelene kadarda endol u kullanın dedi ama ben eşimi artık tedaviye ikna edemiyorum ki artık hiç bişey aypmak istemiyo zorla yaptırıyorum herşeyi bide kalkıp anlaraya hayyatta gitmez bende ilaç araştırmasına girdim aslında bu ginko bilabo onu alıcamtım eczacı kadın bana argimnmaxta hepsi var dedi bende aldım nerdeyse 10 gün oldu alalı daha pazartesi başlata bildim ..3 ay kullansın bakalım belki bi faydası olurda en azında teseye gerek kalmaz çünkü 3 kez tese olmak istemiyo benimde artık sabrım kalmadı olsun istiyorum eşim hiç mücadele etmiyo hep ben yoruldum artık sabır sabır başka yapıcak bişey yok canım benim hikaye böle .. kısa dedim ama biraz uzun oldu tabi bu kısaltılmışı neler yaşıyosun bunları yaparken

canım öncelikle geçmiş olsun ama erkek infertilitesinde (erkeklerin tavrı)hep böyledir malesef sorun kadındada olsa erketede olsa hep kadın savaşıyor malesef
canım bizde erKek infertilitesiyiz (azolu değiliz)ama ağır erkek infertilitesiyiz bende yaşadım tüm bu sıkıtnıları ve hala yaşmaktayır benim eşim hala her sorunun altında infertilitede kendinsinden kaynalıklı olmasının yatığını düşünüyor
ama ben her sözümü her hareketimi bu konuda çok çok dikat ederimm ama malesef eşime bunu her zaman anlatamıyorummm (ve ben şunu düşünüyorum eşim ne kadar çok etkilenmiş ki bu durumdan ben ne yaparsam yapayım pskolojini düzeltemiyorum )
DÜN BİR MERKEZDEYDİK ORADA BİR BAYAN VARDI EŞİNE BİR KAÇ AY ÖNCE SPERM TESTİ YAPILMIŞ VE 0 ÇIKMIŞ DÜN YENİDEN SONUÇ ALMIŞLAR BİR BAKTILARKİ 145 MİLYONNN DR ŞAŞIRDI DEDİKİ BU AYNI KİŞŞMİ EVET DEDİLER HİÇ BİR ŞEY YAPILMAMAIŞ AMA 3 AYDA BU KADAR DEĞİŞMİŞ ALLAHIN İŞİ

Sağol canım , evt maalesef hep kadın mücadele eden oluyo ..sizede geçmiş azolu değilsiziniz en azından inş. hepimiz kurtuluruz bu hastalıktan sen eskilerdensin önceleri burayı takip ederken görürdüm seni,,, ve bişey söyliyim mi eşim azo spermi olduğunu öğrendiği günden itibaren psikoloji çokk bozuldu 1 ayda 10 kilo verdi hastalandı gitmediğimiz hastane kalmadı halen de gidiyoruz aradan 4-5 sene geçti ama eşim hala düzelmedi ve tüm tahlilerinde hiç bişey çıkmıyo yaptırmadığımız şey kalmadı hep hasta belki çoçuğumuz olsa düzelir diye düşünüyorum kafasını ona verir bilmiyorum yani... ve dün karşılaştğığnız kadın ,,onlar için bi mucize o ken 145 milyon allahım bizede öle bi mücize yaşatır inş.

canım rabbim inşş hepimize sonsuz mucizelerinden nasip etsin bu en büyük dileğimmm
benim eşim ilk zamnalar çok kötü oldu insanlarala hiç konuşmadı (bebek konusunu )zaten içine kapalı bir adamdı iyce ulaşılmaz oldu 8 sendir böyle ama son bir yılda bize çok daha kötüsü oldu ve eşimin beyninde bir kitle tespit edildi çok sıkıntılı zmanlar geçirdik geçirmekteyiz dr kesinlikle stresten dedii ben eşiminin ne kadar etkilendiğini buradan anlıyorummm içinde ne kadar büyütüğünü keşke diyorum (bunu hep söyledim en başlardan )kırıp dökseydi etrafını ağlasaydı ama içine atmasaydı biz şimdi birde bu hastalıkla uğraşıyor olmayacaktık

canım benim düşünme sen bunları allahın izniyle herşey yolunda gidecek...
yiğenlerimiz sana sıkı sıkı tutunacak
dualarım seninle canım benim allah yardımcınız olsun

yetercim eşinin duumunu yeni öğrendim allah şifa versin eşine...
inş bu hastalıktan allahın izniyle en kısa zamanda kurtulur...
rabbim eşlerimize sağlık sıhat versin yanımızda olsunlarda gerisi sonra gelir...
herşeyin başı üzüntü bizler yine konuşuyoruz ağlıyoruz sızlıyoruz birazda olsa atıyoruz içimizdeki zehri...
ama onlar herşeyi içine atıyorlar sonrada böyle başka bi hastalık olarak çıkıyor işte
bende çok korkuyorum allah korusun eşimin hastalığı üzüntüyle tekrarlayacak diye
allah kimseye göstermesin öyle acı günleri

Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde, asil Türk milletinin bağımsız yaşama iradesi ve vatan sevgisi ile yürütülen Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanmasının ardından kurulan ve Ulu Önderimiz ATATÜRK’ün “En büyük eserimdir.” dediği Türkiye Cumhuriyeti'nin 88'inci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun!!!

melisim çok az kaldı seninle gün sayacağız

Canım benim :) iyi ki varsınız.inşallah
Bugün tekrar gittim hastaneye, malesef ki iğnelere devam ediyorum, kızlar inanın şuan o kadar çok dualara ihtiyacım var ki anlatamam moralmen çok kötüyüm.pazartesi tekrar muayene ve tahliller...Yolunda gitmeyen bir şeyler var sanki net bir şey de söylenmiyor, o kadar çok ağrım var ki ağlıyorum resmen ( çok üzgünüm.Allahım inşallah bu günlerimi geçirecek sonunu düşünerek topluyorum kendimi ama bu da çok kısa sürüyor ((
Canım benim ya Allahı razı olsun.Su içen biri asla değilim.Ancak dr istirahat et bir şey bile kaldırma dedi durumum çok kötü şuanda, ağrım çokk, su içmeye çalışıyorum.Rabbim hayırlısını versin, o kadar çok ağrım var ki (((((((((((

Yetercim eşine de Allah şifasını versin tatlım..çok üzüldüm inan.
Baharım canım arkadaşım dualarına beni de al arkadaşım, İnşallah tuttunur benim nazlı bebem, Rabbim sana da güzel haberler versin tatlım.

cumhuriyet bayramınız kutlu olsun
Bayramımız kutlu olsun arkadaşlarım !!

Canım eşinin durumunu bilmiyodum çook geçmiş olsun . Allah şifa versin .bende korkuyorum eşimde ciddi bi hastalık çıkıcak diye, bazen kendimi bile suçluyorum çokmu zorluyorum diye ama ne bilim işte ,en son varikosel ameliyatından çıktıktan sonra bi ağlamaya başladı o zaman kendimi ne kadar kötü hissetmiştim..hiçböle görmemiştim o kadar içinde biriktirdiki demekki sonunda patladı ben seni anne yapamadım ona üzülüyorum diye :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…