Valla hem azosperm hemde oligo bişeydi ama hatırlamıyorum...Hormon iğneleri,menagon,pregnyl,sustanon..Aşılamalr,tüp bebek ve doğal yolla gelen mucizevi bir gebelik...İnanması güç ama gerçek...
Sizleri okuyunca kendimi buldum..Rabbim hepinize sabır versin...Bende aynı durumdaydım..Tedaviler,denemeler derken doğal yolla hamile kaldım..Doğurana kadar ininimadım..Rabbim ol desin yeter...
merhaba arkadaşım sizin sorun tam olarak neydi bizde 8 yıllık evliyiz 1 tese 1 mikro tese ameliyatıo geçirdi eşim olgunlaşmamış elonge hücreler olduğunu söyledi kaan bey nisan ayına kadar tedavi görüp tüp bebeğe gidicez sizdedemi azosperm vardı neler kullandınız neler yaptınız canım paylaşırssan bir nebze olsun bizede umut olursun raabim bebeğine sağlık versin...
Arunacım bide ilaçları nerden aldığını yazrmısın ben biraz gnc ye baktım ama
saol canım benim rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmaz inş...
4 gün var test günümüze bakalım kaan hoca ne diyecek :18:
cnm bende genelde gncden alıyorum hepsini beraber alıyor b ve c vitamini zaten depolanmaz ama diğerleri depolandığı için dikkat edilmeli bunlar bitkisel içerikli yinede düzenli kan testleri yaptırmalısınız tatlım kendini ihmal etme biz eşimi düzelttik bende yumurtalama sorunu başladı 21.gün progesteron baktır genelde dr azo sorununda kadını çok önemsemiyorlar ama çok önemli kendinde omega 3 c vitamini al herzaman yazabilirsin tatlım kullanmadan önce aile hekimine git kan testlerini yaptır eşinin fsh testesteron prolaktin bunun yanı sıra kan yağlarına enfeksiyon var mı kanda alt ast şekerine bun baktır sonra kullanımdan sonra yine baktırırsın erkekte de hormonlar önemli cnm
Merhaba canım sizinle aynı şeyleri yaşamışız bende 8 senelik evliyim, ve 1 tese 1 mikro tese oldu eşim ilk tese de 11 sperm buldular mikrotesede 1 ölü sperm çıktı. uzun bi süre ara verdik daha yeni bu bitkisel ilaçları kullanmaya başladık(Arginmax men ) burdan çok şeyler öğreniyoruz gerçekten iyiki üye olmuşum ....Rabbim tez zamnda bebişlerimize kavuştursun hepimizi inş.
kızlar dua edin banaaaaaa yarın büyük gün, toplanıyor yumoşlarım ..çok ağrım var çok korkuyorum.sizlerden Allah rızası için dua istiyorum kardeşlerim..
kızlar dua edin banaaaaaa yarın büyük gün, toplanıyor yumoşlarım ..çok ağrım var çok korkuyorum.sizlerden Allah rızası için dua istiyorum kardeşlerim..
ne güzel canım sizde en azından sperm bulunmuş benim eşim 10 ekim 2011 de mikro tese oldu elonge olgunlaşmamış hücreler bulundu şimdi tedavi görüyoruz evet bende bilgisayar başında çalışıyordum ama bu siteye üye olmamıştım takip etmiyordum bende yeni üye oldum inan insan çok şey öğreniyor buradan şimdide bağımlısı oldum işimi yapamıyorum o derece yanii rabbim hepimşizin gönlünün muradını versin inşlh cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?