Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm ilk ay böyle olması çok normal değişimler için bir iki ay daha geçmesi gerekiyor yüreğini ferah tut

arunam ben çok mutluyum zaten onca zaman sonra tedavimizin ilk aylarında canlı sperm gördük
rabbim gerisinide getirsin inş

melishcim haberlerini bekliyorum.hadi hayırlısı olsun. allah yüzünüze güldürsün.

canım benim bebillerin seni çok seviyor ve biran önce senin göbişinde olmak için can atıyorlardır eminim. bu kadra çaba emek gösteren gelmeleri için onca sıkıntıya göğüs geren anneleirni sevmezlermi hiç. çok seviyorlar çok sevecekler seni.
güzel haberlerini bekliyorum dualrım seninle hayatım.

melishcim,inşallah herşey çok güzel olur canım. Dua et bol bol ve hayırlı evlatlar versin allah bitanem :)
bol şanslar....
Nerisim canım arkadaşım benim, Allah razı olsun Allah gönlüne göre versin.Dualarla kardeşim.
canım benim bizde seni çok seviyoruz
inş herşey yolunda gidecek bak hepimizin duaları seninle
inş güzel haberleri alıcaz allahın izniyle
Baharım öncelikle senin haberine çooook sevindim aşkım benim..Allah razı olsun senden de..Ya sizleri ben çok seviyorum yaa..canlarım benim.
çok yorgunum ama senide marek etmiştim
bu günlerden çok daha güzel haberler verdiğin günler gelecek inşşşşşşşşşşş
Yeterim balım benim.Allah razı olsun..Dualarım seninle de..
melisim eminim bebişler de seni çok seviyordur cnm sonuca çok az kaldı ilk bebişimiz geliyor
Yuppiiiiiiiii arunam..
melishcim haberlerini bekliyorum.hadi hayırlısı olsun. allah yüzünüze güldürsün.
Amin Amin baharım kuzum benim , senin de yüzün gülecek inşallah.

Canımsınız benim ya...öpüyorum çok..
-----
Kızlar hemen size anlatayım, dün beni aradılar bilgi verdiler , 13 bebeğimin 12 sine işlem yaptığını söylediler Allaha yalvardım Rabbim dayansınlar diye..Bir tanesi dayanmış kuzularımdan yüreğim acıdı ama çok şükrettim.. bugün transferim oldu, iki arkadaşın transferi iptal olunca baya stressli anlar yaşadım, çoooooooook korktum, dua ettim hep..Rabbim nasip etti bana, o kadar mutlu oldum ki sizin için de dedim ki KK daki tüüüüüüm kızlara nasip et şu anı :) bebeğim konulurken gözyaşlarımı tutamadım, Allahım dedim ben bebeğimi çooook seviyorum nolursun annecim sen de beni sev dedim, hala bebeğimin benimle olduğuna inanamıyorum,,Allahım ne büyüksünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...Artık ben elimden geleni yaptım kızlar Rabbime emanet artık hayırlısı bu yönde ise olacak, gerisi tevekkül..Rabbim inşallah nasip eder kızlar , Rabbim bu anı yaşatsın sizlere de bunu taaaa yüreğimden istiyorum, benim temiz yürekli arkadaşlarım, kardeşlerim...Allah hepinizden razı olsun , tek tek Rabbim sizlere evlad nasip etsin....

9 ay göbüşünde ömür boyu hayatında olsun bebişin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bitanem allahın izniyle inş bebişin sana sıkı sıkı tutunacak ve hiç bırakmayacak
çoooooooooookkkkkkkkk güzel bi hamilelik geçireceksin
ve dünyalar tatlısı mis kokulu yavrunu kucağına alacaksın
bu nasıl bi heyecan nasıl bi mutluluktur rabbim bize de gösterir inş...
bizde seni çoooooooooooookkkkkkkkkk seviyoruz güzel anne
öpüyorum seni en kocamanından

cnm şu an çok duygulandım ağlattın kız beni rabbim ikinizi birbirinizden ayırmasın

kızlar
slm ben geldim...uzun zamandır giremedim.annemin durumu malum.bir de maddi açıdan zor günler yaşadık işe girdim.çok yoğun çalışıyorum
aklım sizde kaldı.geçmişi tabi ki okuyamadımama iki sayfada anladığım kadarıyla baharda canlı sperm görülmüş.çok sevindim.melisimin de transferi olmuş maşallah.Allahım yüzünüzü güldürsün.funda nasılsın canım....hepinizi öyle özledim ki.yade,yonca,husmeh adı şu an aklıma gelmeyen herkesi çok özledim.sizle dertleşmeyi özledim.kızlar uzun zamandır biz hiçbşey yapamadık maddiyattan dolayı((çok üzülüyorum.kaan beye de gidemedik hala
sanki hiç bebeğim olmayacak diye korkuyorum...yaşadığım stres hat safhada.branca ursului gönderdi elibeses Allah ondan razı olsun.hiçbir beklentisi olmadan bize temin etti ilacı.yalnız ben bunun nasıl kullanıldığını bilmiyorum.kullanan varsa yazar mı?

hoşgeldin canım benim
allah kolaylık versin bebekim sıkma sen canını her zorluğun sonunda vardır bi bolluk...
inş eliniz rahata erer ermez başlarsınız tedavinize...
evet canım bizdede bikaç sahada 1-2 canlı sperm görüldü ilk ayki tedavimiz sonucunda
darsısı hepinizin başına inş...
bu arada o ilaçtan bizde getirttik sabah, öğle, akşam 1 çay bardağı suya bir tatlı kaşığı konulup içiliyor...
şifa olur inş eşine...
sen çok bunaldığın için umutsuzluğa kapılıyorsun lütfen kendini toparla...
rabbim senin de mucizeni verecek hayırlısıyla

allah bebeğini sana sıkı sıkı tutundursun canım. seni hiç bırakmasın.
güzel anne adayı kalbi güzel arkadaşım seni bebişin hiçççç bırakmayacak inanıyorum buna ben.
dualarımız hep seninle canım. allaha emanet ol. kendinede çoook dikkat et canım. bizide dualrında unutma canım
kocaman öpüyorum

merhaba kızalr, az önce yine melishle konuştum :))) güzel haberler almak ne güzel,inşallah bebişi ona sıkı sıkı tutunur ve burdan artık güzel şeylerde konuşmaya başlarız, MELİSİHM SÖZÜM SÖZ , inşallah hastane çıkışı benden :)))

masalcım seni kaçırmışım ((

baharcım ne güzel bir haber bu demek sperm çıkışı oldu :)))) inşallah dahada artar sayı ve sağlıklı milyonlarca sperminiz sonucunda da bebişleriniz olur

kızlar umarım en kısa sürede hepimiz bebişlerimize kavuşuruz :))) ahh melishh ahhhhh hadi bir an önce iyi haberlerle gelllll

kızlar hepinizi öpüyorum HAYIRLI BAYRAMLAR İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ BAYRAMDA HEPİMİZİN BEBİŞLERİ KUCAĞIMIZDA OLUR :))))))

kucagına alıp sevmeyı kokusunu duymayı saglıklı ve sıhhatlı olmasını allah nasıp etsın cnm
Allah razı olsun kardeşim canım benim ,Rabbim sana da yaşatsın ..amin
Aşkım benim, ben de seninle sevindim şurda kız.o canlılar çoğalsın katlanarak Rabbimin izniyle inşallah.gül yüzünüzü güldürsün yaradanım.
cnm şu an çok duygulandım ağlattın kız beni rabbim ikinizi birbirinizden ayırmasın
Ben de duygulandım, canım arkadaşım, o anı yaşamak bile yetti bana, ölsem de artık gözüm açık gitmeyecek ...
Masalım canım seni çok merak ettik ya.
gÜzel yürekli arkadaşım dileklerin için teşekkür ederim.
Bu arada inan bana stressli olmamız çok normal, yaşayan biliyor tatlım, ama her geçen gün o stress korkuya dönüşüyor . Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimize.amin
Yavrum benim ya duaların seni bulsun canım.Allah senden de razı olsun..Hep güzellikler yaşayalım inşallah.

Fundam yakaladım seni ) Seni seviyorum aşkım..

Kızlar sizleri çok seviyorum ya , benim güzel yürekli arkadaşlarım şimdiden bayramımız mübarek olsun, çifter bayram yaşayalım inşallah..

saol canım benim allah razı olsun...
rabbim o günleride göstersin hepimize inş
sana da hayırlı bayramlar canım benim

saol melishim inan bizde 1-2 tane de olsa çıkış oldu diye çok sevindik
güzel dileklerin için çok teşekkürler bitanem...
seninde bayramın mübarek olsun canım benim bidaha ki bayrama kucağında bebişinle girersin inş...

hayırlı bayramlar kızlar

hayırlı bayramlar yetercim...

fundacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…