canım Allah yardımcınız olsun,hastaneye neden gittiniz,eşinin rahatsızlığı yüzündenmi?
melish merakla sonucu bekliyor,bugün konuştuk :) bu arada bugün taze annemizin doğum günüymüş :))) haberiniz olsun
İnşallah canım gittikçe geriliyorum , sanırım zurnanı zırt dediği yerdeyim :) Rabbim hayırlısını versin amin..
!!!!!!!!
Rabbim bu aşamaları da size göstersin, ben yumurtalarımın toplandığı gün o kadar çok ağladım kiiya dedim bende kaliteli hücreli yumoş olmazsaaaaaaa çünkü çok fazla yumurta vardı ve gelişmeleri sıkıntılı oluyormuş fazlalığında,çok şükür kiiiiii 13 tanesi iyiymişşşş eşime ağlamışım anestezinin etkisiyle bir sürü saçmalıklarda bulunmuşum ((( sonra ağrılarıma rağmen tek derdim eşimde bulunacak mıydııııııııı , o gecee hiç uyumadım ben , gözüme uyku girmemişti, ağrılarımı bile unutmuştum, ayakta duramıyor , nefesim daralıyordu ve stressten hiç bir şey yiyemiyordum, sonra hastaneden aradılar beni, 3 tane idi döllenen, transferinizi olumlu olumsuz hazırlıklı gelin dediler, ikinci bir şokta buydu, meleklerim dayansın dedim RAbbimeeeeee yine tüm gün uyku tutmadı ve transferimden önce iki arkadaşın iptaliyle iyice daralmıştım ve orda tansiyonum düştü kendimi lavobaya attım, Allahım o anı aslaaaaaaa unutmayacağım, daha sonra bir tane dayanan bebeğim konuldu , o anda dedim tamam başka ne isteyim, bir tane bebeğim için kaliteli demediler , ne sordum ne de merak ettim, Rabbime emanet ettim bebeğimi, Allahım hayırlısı ise ona can verecek, inşalllah yüzümüz güler..
hastanede azosperm olan arkadaşım vardı tese ile 7 tane bulunmuş ve dondurmuşlardı ve hamileee olduğunu gördüm, nice sağlıklıların da olumsuz olduğunu, Rabbim bilir artık, inşallah güzel haberler alırsınız,tümmm arkadaşlarım için inanın bunu yürekten diliyorum....
Canım benim ben senin eşinin analizinde morfolojisinin iyi olduğunu biliyorum, ilk ona dikkatlice bakmıştım bu yüzden sizin uzun olmayabilir, ben tam 35 tane iğne yedim göbişten, 2 tane de çatlatma iğnesi) benim gibi olmazsın inşallah çünkü şu anda ben çooooooook gergin bir göbişe sahibim :) bom desen patlıcak o derece :)) ohss durumum var benim ( hayırlısı olsun fundam..inşallah her şey çooooook güzel olacak ben inanıyorum..
Sakın moralini bozma hastanede bir sürü azosperm vakaları var ben şunu anladım ki kadın sorunlu ise daha az tutma şansı var, Allahın izniyle buulunsa bir tane bile inan embriyologlar hallediyor, transferin de olunca bebeğinin sana tutunması kalıyor ..sana tek diyebileceğim şey eşine besinlerinde istikrarlı ol , önemli olan sağlıklı embriyoo...öptüm
t
tabiki olur :))
ben de bebeğim de iyiyiz. kolay bir hamilelik olmadı ama Rabbimin izniyle son 7 haftamdayım çok şükür. sana yaklaşık 3 hafta öncede burdan yazmıştım ama bu forum sayfasından. özel mesesaj gönderemiyorum çünkü mesaj sayım yeterli değil. biz iyiyiz tedaviye başlamanıza çok sevindim. hayırlı haberlerinizi alırız inşallah. bana da dua edin ne olur yaklaştıkça tedirgin oluyorum biraz. aralık sonu gibi doğumum olacak nasipse. allah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. kendinize çok iyi bakın.
Kız napcan 5 taneyi bir tanesini bitirene kadar diğerleri çürürcanım benim moralini yüksek tut ve birşeylerle ilgilen,inşallah ilk annemiz sen olacaksın merak erme :))
bu arada melishcim 5 tane ananas aldım geldim :))) adamda demiştir ne yapcak bu kız bunları,kendime sıkı bir beslenme programı uygulamaya çalışıcam inşallah faydası olur ,yarın sabah tahlillerimiz var erdal bey birkaç tahlil istedi bir an önce herşeyi yaptırmaya çalışıyorum ki son ana beni strese sokacak birşey kalmasın,hadi bakalım hayırlısııııııııı
Masalım Allah gönlüne göre versin bitanem, bu yaşadıklarımı yazmamın sebebi sizin de yaşayacak olmanız bundan deneyim kazanmanızdır, Rabbimin izniyle her şey olacak..Beni biliyorsun aceleci bir kızım :) ama yine vakti gelince oluyor her şey...melis canım Allahım yüzünü güldürsün..inşallah önce sen sonra fundam açılışı yaparsınız biz de arkanızdan geliriz
iyiki varsınız...gerçekten moral oluyorsunuz bana...yaşdıklarını yazmışsın o kadar duygulandım ki okurken sanki gözümde canlandı melis.bunca emek bunca umut yarım kalmaz inşallah.Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın canım.herşey güzel olacak ben inanıyorum..sadece sabretmk kaldı artık.....ve sabrıın meyvesini toplamak....
Rabbim bize de inşallah yaşatsın anneliği...bebeğinle konuşuyosundur sen şimdi nasıl seviyosundur çok özendim ya maşallah
dualarım seninle canım...aklımdasın hep..öpüyorum seni ve bebeğini
ben burdayım :) cumaya az kaldı, bana dua edin valahiiiiii sonuçtan çok tırsıyorum :)))bacılar nasılsınız bu gün bayayğı sohbet etmişsiniz bizde eşimle has gittik çok yoruldum slm verip kaçacağımmm
melish den haber varmıı :26::26::26::26::26:
:))) canımsın ben doğum günümü cumaya bıraktım artık bilmiyorum hediyem nasıl olacakcanım Allah yardımcınız olsun,hastaneye neden gittiniz,eşinin rahatsızlığı yüzündenmi?
melish merakla sonucu bekliyor,bugün konuştuk :) bu arada bugün taze annemizin doğum günüymüş :))) haberiniz olsun
slm arkadaşlar bizde yaklaşık 1 senedir çocuk için uğraşıyoruz eşimde sperm sayısı sıfır(0)çıktı yarından itibaren keçiboynuzu kürüne başlıyoruz aynı zamanda pekmezinide kullanacağız bunu 3 ay kullanmamız gerekiyormuş bir umut işde kullanacaz ama bazen acaba zaman kaybı mı olur diye düşünmüyo değilim ya hiç fayda göstermezse 3 ay boşa giderse diyorum bi tarafdanda ya faydaalı olursa ya çok kafam karışık sizinde bilgilerinize başvurmak istedim deneyen gören yapan duyan birileri varmı acaba yardımcı olabilirmi yada başka yöntemler fln bilen varsa ve baylaşırsaa çok sevincem şimdiden çok tşk.ler
kız napcan 5 taneyi bir tanesini bitirene kadar diğerleri çürür))
hehheehe ben de ilk baş bilmiyordum aldım sonra çöpe gittiler, dışı bir tuhaf olmuştu sonra bir şey olur diye de yiyemedim açıkcası :) hehehe hadi bakalım beni takiptesin fundam
masalım allah gönlüne göre versin bitanem, bu yaşadıklarımı yazmamın sebebi sizin de yaşayacak olmanız bundan deneyim kazanmanızdır, rabbimin izniyle her şey olacak..beni biliyorsun aceleci bir kızım :) ama yine vakti gelince oluyor her şey...
Ben burdayım :) cumaya az kaldı, bana dua edin valahiiiiii sonuçtan çok tırsıyorum :)))
:))) canımsın ben doğum günümü cumaya bıraktım artık bilmiyorum hediyem nasıl olacak
selam arkadaşım öncelikle allahtan sabır diliyorum , eğer rahat biriysen her şeyi olacağına bırakıyorsan bekle derim, ama yok ben tezimdir diyorsan da hemen kendini kaan aydosa mail atarken bulmalısın, bu sayfayı vaktin olduğunca ve başka sayfalar da var çok ciddi tedavilerin anlatıldığı yorumları okumanı öneririrm, çok şey öğreneceksin allahın izniyle..
Tek yapcaığın eşini birkaç dr ile görüştürmen ve inşallah bu dr sizi motive edenlerden olur, bu çok önemli, daha sonra bunun sebebini öğrendikten sonra tedavine başlarsınız..bol şans..merak ettiklerini sor bize..
evet canım eşim için gittik mr çekildi kan verdi sonuçları haftaya alacağız
inşallah sonuçlar çoook iyi çıkar,Rabbim şifalar versin
pekı o zaman :) ben soyle bır anlatayım 22aylık evlıyım hıc korunmadık ve 5ay once hastaneye gıttık bu kadar surede dogal yollardan hamıle kalmıs olmam gerkırdı cunku.Devlet hastanesıne gıttık ve aynı anda yapıldı tetkıklerımız malesef esımın azospermı oldugunu ogrendık buyuk bır yıkımdıaynı zamanda cıft taraflı ılerlemıs varıkosel tespıtı yapıldı;oncelıkle 28gun once amelıyatımızı olduk ve bekleme asamasındayız 6ay kadar beklememızı soyledı doktorlar sonuc alma adına tabı ıyılesme ıcın cok ta umut verıcı konusulmadı ama Allah tan umıt kesılmıyor.5ay ıcersınde 3kez spermygram yaptrdk 2sınde deger sıfır. 1nde de 2cansız 2canlı sperme rasladılar bundan sonrasında ne olur bılemıyorum rabbımden dayanma gucu ıstıyorum.Maddı durumumuz ıc acıcı degıl bu yuzden tup bebek yaptıracak durumda degılız suan ıcın tek yaptıgımız beklemek ve bıtkısel kurler uygulamak :/ ısteee bole sızde durum nedır pekııı
ben de bebeğim de iyiyiz. kolay bir hamilelik olmadı ama Rabbimin izniyle son 7 haftamdayım çok şükür. sana yaklaşık 3 hafta öncede burdan yazmıştım ama bu forum sayfasından. özel mesesaj gönderemiyorum çünkü mesaj sayım yeterli değil. biz iyiyiz tedaviye başlamanıza çok sevindim. hayırlı haberlerinizi alırız inşallah. bana da dua edin ne olur yaklaştıkça tedirgin oluyorum biraz. aralık sonu gibi doğumum olacak nasipse. allah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. kendinize çok iyi bakın.
Sağolasın esram ......Allahım hayırlısını versinınsallah hayırlı sonuclar alacaksın canım benmmmmmmmmmm
İyiyim canım sen nasılsın kuzummmmmmm...canımmm,melisim nasılsın
slm arkadaşlar bizde yaklaşık 1 senedir çocuk için uğraşıyoruz eşimde sperm sayısı sıfır(0)çıktı yarından itibaren keçiboynuzu kürüne başlıyoruz aynı zamanda pekmezinide kullanacağız bunu 3 ay kullanmamız gerekiyormuş bir umut işde kullanacaz ama bazen acaba zaman kaybı mı olur diye düşünmüyo değilim ya hiç fayda göstermezse 3 ay boşa giderse diyorum bi tarafdanda ya faydaalı olursa ya çok kafam karışık sizinde bilgilerinize başvurmak istedim deneyen gören yapan duyan birileri varmı acaba yardımcı olabilirmi yada başka yöntemler fln bilen varsa ve baylaşırsaa çok sevincem şimdiden çok tşk.ler
Kızlar merhaba nasılsınız???fundaaaaaaaaaaaaam hayırlı olsun tüp tedavisine baslıyormussunrabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin insallllllaaaaaaah...allah bizlerede kısmet eder insallah...
merhabalar,
sıfır çıkmış olabilir ama sakın moralini bozma bu durumda olup bebek sahibi olan o kadar çok kişi varki inanamazsın,
daha önceki yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum ama eşiminde sıfırdı ve çok şükür son tahlilde sayı biraz yükselmişti,bitkisellere bence inan,ben eşime neler neler yedirdim :))) bugünlerde pek uğraşmıyorum sayılır ama yinede duramıyorum ve birşeyler içiriyorum,bu hafta yine demir dikeni çayına başladık,tedavimiz bitene kadarda bitkisellere devam edecek
eşinin doktoru kim?? birde eşin kilolumu?
Kız napcan 5 taneyi bir tanesini bitirene kadar diğerleri çürür))
hehheehe ben de ilk baş bilmiyordum aldım sonra çöpe gittiler, dışı bir tuhaf olmuştu sonra bir şey olur diye de yiyemedim açıkcası :) hehehe hadi bakalım beni takiptesin fundam
Masalım Allah gönlüne göre versin bitanem, bu yaşadıklarımı yazmamın sebebi sizin de yaşayacak olmanız bundan deneyim kazanmanızdır, Rabbimin izniyle her şey olacak..Beni biliyorsun aceleci bir kızım :) ama yine vakti gelince oluyor her şey...
ben burdayım :) cumaya az kaldı, bana dua edin valahiiiiii sonuçtan çok tırsıyorum :)))
:))) canımsın ben doğum günümü cumaya bıraktım artık bilmiyorum hediyem nasıl olacak
Selam arkadaşım öncelikle Allahtan sabır diliyorum , eğer rahat biriysen her şeyi olacağına bırakıyorsan bekle derim, ama yok ben tezimdir diyorsan da hemen kendini kaan aydosa mail atarken bulmalısın, bu sayfayı vaktin olduğunca ve başka sayfalar da var çok ciddi tedavilerin anlatıldığı yorumları okumanı öneririrm, çok şey öğreneceksin allahın izniyle..
Tek yapcaığın eşini birkaç dr ile görüştürmen ve inşallah bu dr sizi motive edenlerden olur, bu çok önemli, daha sonra bunun sebebini öğrendikten sonra tedavine başlarsınız..bol şans..merak ettiklerini sor bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?