micro tese işlemi sonucu mu sıfır? öyleyse yapılacak bişi yok(
çok tşk.ederim bu kaan hoca nerde hangi hastane ben samsunda yaşıyorum ve şuanda samsundayım tedaviye karar verdiğimizde istanbulu düşünüyoruz gideriz yani.bu kaan hoca istanbuldamı biz şimdi bi doğal ürünleri kullanmaya başladık.ballı zencefil macunu harputlu ballı macun birde arı sütü polen bal karışımlı bugün aktarcı verdi ben başka birşey alacaktım sen onları bırak bunları kullan dedi bugün akşamdan başladık benmde kullanmam lazımmış bende sorun yok ama kullan dedi proşürdede yazıyo sorun olsun olmasın karşı tarafda kullanmalı fln diyo.işde başladık sprem sayısını arttırabilirsek eğer gideriz senin dediğin doktora şuanda hiç olmadığı için tese ameliyatı söylendi teselerde varsa ordan alır eşine naklederiz demişlerdi en azından diyoruz ki teselerle uğraşmadan normal yoldan sprem alınabilsin diyoruz
cnm sen de tüm kızlarda iy ki var sınızbelki yüzyüze görüşemiyoruz ama çevremizdeki birçok yorucu insana inat birbirimize sığınıyoruz melisim benim doğumgünüm cuma demiş benim perşembe bende kutlamayacağım cuma bebişlerimizle inşallah kutlayacağım keza ikinci annemizde sen bir bakmışsın aslında ilkbahar düşünüyorum tüpü arkandan gelivermişim kızlar trabzon hurması zamanı geldi koçişlere yedirin bol bol
hıc sıkılırmıyım sen sor ben memnunıyetle cevaplarımmm :)izmir ege dogumevi kadın hastalıkları ve arastırma merkezi , tüp bebek bölümü deniz can öztekin.eşim yemek konusunda çok seçici program uygulayamıyorum.internetten saraçoğlundan bulduğum bir kürdü bal içersine fındık fıstık ceviz dısında hatırlayamadıgım 7çeşit bitkiden oluşan macun.4gün önce de kaan aydosa mail attım eşimin hormon ve tahlil sonuçlarını o da 3hafta endol ve sudafed kullanıp spemygram yaptırmamı onerdi ona da basladık ilaçla aynı gün keçiboynuzu kürünede başladıkkk şimdilik böyle
slm canm mıktar cok az geldı deteylı yazarmısın.nasıl bu kadar uygun tup bebek fıyatı
teşekkür ederim fundacım. evet çok şeyler aldık eşim de ben de çok heyecanlıyız. artık günleri sayıyoruz. allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. sayfay takip ediyorum ara ara ama malum başka telaşlar girince işin içine eskisi gibi yazıp okuyamıyorum. ama sanırım tedavilerinizde kararlı ve istikrarlı olmak çok önemli. senin eşinin kullandıklarını da az önce okudum inşallah hepsi işe yarıyordur hayırlı haberlerinizi bekliyorum. sevgiyle kal...
merhaba, tüp bebek için istanbul iyi bir tercih çünkü burda çok fazla tüp bebek merkezi var, ama sanırım ankara size daha yakın,
Kaan hoca ankarada, biz ilk önce eşimin tüm tahlil sonuçlarını ona mail attık, bizi ankaraya çağırdı,birgün gittik eşim muayene oldu ve o günden beri tedavimiz emaillerle devam ediyor, KAan hocanın email adresleri : doktoraydos@gmail.com veya ksaydos@tr.net
bitkisellere bence inanamalısın ama aktarın iyi olmalı, eşimde kaç aydır neler yedi içti :)) şimdi Kaan hocanın verdiği ilaçları,GNCden aldığımız vitaminleri ,ballı karışımını,demir dikeni çayını içiyor,yarın sabahta saf zeytinyağında bekletilmiş kuru incir yemeye başlayacak ,bizim tüp bebek tedavisi başladı çok şükür ve Allah izin verirse 1 aydan az bir zamanımız var,bence bu sürede ne yesek içsek kardır diyorum :))
tekrar tekrar söylüyorum ama bıkmadanda söylicem,herşey Allahtan eğer ol derse olacak,insanların hatta doktorların bile söylediklerine aldırma ve inanarak tedavini devam ettir,inşallah Rabbim hepimize evlat nasip eder
tşk ederim biz dediğim gibi şimdilik o bitkisellerle başladık bakalım 1 ay sonra bi değişiklik var mı yok mu diye tahlil yaptırcaz eğer değişiklik varsa devam edecez eğer yoksa bırakıp başka çareler bulacaz kısmetse tüp bebek için daha hiçbiryere başvurmadık bu bitkiselleri 3 ay kullan dedi aktr 3 ayın sonunda eğer artma varsa en azından tüp bebek yaptırırken teseye ihtiyaç duyulmayacak kadar bile artarsa hemen tüp bebek için bir yere başvuracaz şimdilik beklemekteyiz.yakınlık açısından da iyi doktoru ve iyi hastaneyi buldukdan sonra heryer olabilir yurtdışı hariç tabi:) neyse inş hakkımızda hayırlısı sizlerinde hayırlı haberlerini almak nasip olur inş en azından moral olur bize dahaçok ümitlenir olabiliyomuş deriz inş hayırlı haberlerinizi bekliyoruz banada yardımcı oludğunuz için çok tşk ederim.sabrınızdan ötürüde ayrıca tşk ederim umarım kafanızı şişirmemişimdir iyi akşamlar
nedemek canım sabrımı zorlayan sorular sormadın :))) her zaman elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım,
birde bence sperm tahlili için çok acele etmeyin çünkü Erkekte sperm yapımı 64-72 gün süren bir süreçtir ve sürekli aynı özellikler taşıması beklenemez , yani bence hiç olmazsa iki ay bekleyin,
inşallah iyi bir aktarınız vardır,benim ilk gittiğim aktar değilde ikincinin hazırladıkları sanki daha iyi geldi gibi, ama tabi sadece onun verdiği ürünleri kullanmadığımız için kesinlikle çok iyi geliyor diyemem,
bu arada demir dikeninide araştır istersen ,ben eşime uzun süre içirdim 1 ay kadar ara verdim şimdi yeniden başladı,onunla birlikte bende içiyorum damar açıcı özelliği varmış, birde zeytinyağında bekletilmiş kuru incir yiyecek :))
neyse ben şimdi bir başlarsam onuda yapın bunuda yapın demeye gözün korkar :)))
hımm demek izmirdesin, aslında melish sana dah çok yardımcı olabilir çünkü o da izmirde ve şu geçen hafta bebişini ege ün. aldı geldi,şimdi heyecanla sonucunu bekliyoruz,Rabbim tedavisini en hayırlı şekilde ve olumlu sonuçlandırır,
benim eşimde yemek konusunda çok seçiciydi ilk başlarda bana kan kusturdu desem yeridir,aldığım ürünleri kaç kez çöpe attım inan artık bilmiyorum ama sonra baktı ki iş ciddi bitkiselleri kullanmaya başladı, neler yedi içti,saf zeytinyağında bir gün beklemiş incir yiyor düşün artık,umarım eşin seni uğraştırmadan dediklerini yapar,benim eşimin ilk tahlili sıfırdı şimdi çok şükür tedaviler sonuç verdi ve tüp bebek yaptırabilecek sayıda var,
ınanır mısın COOOOOOOOK yardımcı oldun Allah razı olsun hemen arastırmaya baslıyorum umarım bunu da ascaz.senın ıcın de canı gonulden dua edecegım. melıs arkadası nasıl bulacagımsedacım ben bu konuyu daha önce gazetede okumuştum hangisiydi hatırlamıyorum ama şimdi googleda aratınca bunu buldum SABAH - 24/12/2003 - Dünyanın en ucuz tüp bebeği Süleymaniye'de
sayfayı açamayan olursa diye burayay yazıyıda kopyalıyorum Dünyanın en ucuz tüp bebeği Süleymaniye'de
Çocuk sahibi olmak arzusuyla yanıp tutuşan çiftlere müjde. Sadece bin dolar karşılığında tüp bebek tedavisi olabilirsiniz.
Dünyanın en ucuz tüp bebek tedavisi, İstanbul'daki Süleymaniye Doğum ve Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılıyor. Türkiye genelinde ortalama 2 bin 500 dolar karşılığında (yaklaşık 3,5 milyar lira) sahip olunan tüp bebek için Süleymaniye'de sadece bin dolar (yaklaşık 1 milyar 400 milyon lira) ödeniyor. Tedavide kullanılan ilaç fiyatları bu ücretin dışında tutuluyor. Ancak, ilaç ücretleriyle birlikte bile hastanedeki tüp bebek uygulaması 'en ucuz' olma özelliğini sürdürüyor.
YÜZDE 35 BAŞARI
Mimar Sinan tarafından 'şifahane' olarak inşa edilen hastanenin Başhekimi Doç. Dr. Süha Sönmez, ucuz tüp bebek hizmeti vermelerinin nedenini devlet hastanesi olmalarına bağlıyor. Cihazların devlet tarafından alındığı hastanede, doktorlara ekstra ücret ödenmemesi de maliyeti düşüren etkenler arasında yer alıyor. Sönmez, ilk doğumun geçtiğimiz temmuz ayında gerçekleştiği 'Tüp Bebek Ünitesi'ndeki gebelik oranlarının yüzde 35'lere vardığına dikkat çekiyor.
ERKEK KISIRLIĞI ARTTI
Süleymaniye Doğum ve Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin embriyoloji laboratuvarında bir klinik şefi, üç uzman, iki embriyolog ve üç hemşire görev yapıyor. Hastanenin 'herkese açık' olduğunu hatırlatan Başhekim Sönmez, son zamanlarda erkek kısırlığına daha sık rastlandığını belirterek şunları söyledi: "Stresli işlerde çalışan, fırın işçileri, uzun yol şoförleri, cam işçileri ve polislerde bu sorun daha çok görülüyor.
NEBAHAT KOÇ
yine saynı has. ile ilgili bir haber, Taksitle tüp bebek, Star Gazetesi
benim vaktim olsa inanın tercih ederdim
hepimiz birer akrep iz desenize :)))
yetercim canım senin doğum günün de kutlu olsun benim pazartesiydi ama cuma test günümde kutlayacağım, artık nasıl bir hediyemle olur bilemiyorumdua edin kuzular bana....
ınanır mısın COOOOOOOOK yardımcı oldun Allah razı olsun hemen arastırmaya baslıyorum umarım bunu da ascaz.senın ıcın de canı gonulden dua edecegım. melıs arkadası nasıl bulacagım
hepimiz birer akrep iz desenize :)))
yetercim canım senin doğum günün de kutlu olsun benim pazartesiydi ama cuma test günümde kutlayacağım, artık nasıl bir hediyemle olur bilemiyorumdua edin kuzular bana....
[*]ınanır mısın COOOOOOOOK yardımcı oldun Allah razı olsun hemen arastırmaya baslıyorum umarım bunu da ascaz.senın ıcın de canı gonulden dua edecegım. melıs arkadası nasıl bulacagım
[*]merhaba arkadasımmmm ben yenı uyeyım funda yla yazısırken senın bana yardımcı olabılecegını soledı sende ızmırdenmıssın. sagolsun funda da dınledı cevap verdı cozum urettı. sanırım sımdı sıra sende:) bıldıklerını tecrubelerını benımle paylasırmısın. esım azosperm.
[*]selam arkadaşım öncelikle hoş geldin demek istemezdim bunu dile getirmeliydim.sonra da Allah sabır versin diliyorum, çünkü sabırlı olmak gerçekten şart..umarm esımde bana yardmcı olurda bu surecı bıde bu konuda hırpalanarak gecırmeyız.senın adına sevındım ıns tup bebek yontemıyle kavusursun yavruna.sımdı sıra melıs arkadasmzdan yardım ıstemede :)
bende akrebim bendeee
canım cuma günü inşallahh çifte doğum gününü kutlarsın çok dua ediyroum senin için seni hep takip ediyorum.
inşallah güzel haberler vereceksin bize.
funda seninde tedavin hayırlı olsun canım inşallah bebişinle beraber bizi mutlu edersin güzel haberler verirsin inşallah.
Öncelikle hepinizden dua dileniyorum arkadaşlarr........gerçekten de baya heyecanlı bir durumdayım, ne yerde ne gökte, opu işlemimde Allahım dedim eşimden bir tane sağlıklı sperm bulunacak mııbulundu sonra transferim olacak mıydı sorunum, tamam dedim bu anı gördüm ya ne isteyimm ölsem daha ne isterim, şimdi bebeğimin bana yerleştiği anını düşünerek bana anneciiine tutunmasını o kadar çok istiyorum ki, bilmiyorum olumlu düşünemiyorum ama Rabbim bana hayırlısını verecek onu biliyorum, ben bu anları yaşadım yaa arkadaşlar, bu anı da gördüm yaa, Rabbim sizlere de en kısa sürede göstersin, yemin ederim ki bunu art niyetsiz minicik yüreğimden söylüyorum, o kadar çok şey yaşadık ve yaşıyoruz ki, yarın benim için çok önemliii bir gün, benim yeniden doğumum olacak, olumsuz olursa da asla ve asla isyan etmeyeceğim Rabbim bana hayırlısını verecek bunu sindirmem için sabır verecektir, çok şükür kızlar bugüne de geldim, benim gibi bunları yazmak dile getirmek isteyen arkadaşlarım var, asla ve asla pes etmeyin Rabbim size de gösterecek.Rabbim ben dahil hepimizi kimseye özendirmesin, kucaklarımız boş kalmasın,.
En çok üzeleceğim şey annemin ve eşimin beni bebekler gibi bana bakmaları ve etrafımda dolanmaları onları üzmekten çok korkuyorum..Başka da diyecek bir şey bulamıyorum galiba, hepinizden Allah razı olsun, inşallah Allah gönlümdeki muradımı verir, amin...duanızı benden esirgemeyin nolursunuz....
mrb arkadaslar esım de 3 hafta endol ve sudafed kullandı bugun test yaptırdı.yine hıc sperm cıkmadı.1-2 lökosit-1-2 spermatazoid görüldü.hareketlı ve hareketsız sperm bulunamadı yazıyor.bazı arkadaslarda işe yaramıstı cıkıs olmustu umutlanmıstık ama .....tek fark önceden 1cc cıkardı ancak bunda 2.5 cc cıkmıs.
yetercim geç kaldım ama doğum günün kutlu olsun...
inş seneye yeni yaşında ya göbişinya kucağın dolu girersin
hayyatta herşey dilediğin gibi olsun
canım nice mutlu senelerin olsun inşallah, bende artık 36 yım ama iyi yönden bakmaya çalışıyorum tüp bebek yaptırınca iki emb. koyuyorlar :)))
eşinle ve inşallah bebişlerinle birlikte mutlu bir hayatın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?