fundacım zaten hepsı almanca yazıyor.nemde pek cakmıyorum anlayacagın..sadece anladıgım kadarıyla yazdım..
Sanırım burda farklı yazılısı. Yanında baska bısey yazmıyor.
yadecim,akapunkturu bende araştırıyorum,doktora soracağım şeylerden biriside bu,
birde bugün senin söylediğin brüksel tüp bebek merkezine mesaj attım ama sanırım nazarım değdi2-3 saat içinde geri dönmediler,sanırım biraz cimri bir yer :))) yarın aramayı düşünüyorum,bugün kardeşim bende kaldığı için telefon görüşmeleri yapamadım,yarın evde tek olursam ararım sanada bilgi veririm
sagol tatlım süper anlatmısıssın,,, ben anladıysam herkes anlamıstır:))
Her kişide Fsh ve Lh nin değer süreci farklı oluyormuş, ben başka topiklere de aboneyim arada onları da takip ediyorum orda biri yazmıştı.Yani iki farklı kişinin sperm sayıları aynı olsa bile birine Fsh düşürülmesi gerekiyor, diğerine de yükseltmeliyiz deniliyor.Yani yaş, kilo, sperm..gibi etkenler değerlerin normal olup olmadığı için bir boyut..Ay anlaşılır yazdım mı bilmiyorum kafam bii dünya da :)
bizdeki türkçe yazmasına rağmen ben anlamıyorum :)) bunlar tıbbi terimler
kaan hocanın yazdığı bir cevabı göndereyim
sizde amacımız testosteronu yükseltmek ve estradiole
> > > böldüğümüzde 14'ün üzerinde bir değere erişmekti. Aslında
> > > testosteron düşmüş gibi görünse de, lh ve fsh da düştüğüne
> > göre,
> > > kanda bioaktif testosteron yeterli olmuş olmalı. Testosteron
> > > ölçümü büyük oynamalar gösterebilir. Her ne olursa olsun,
> biz
> > > testosteronu daha belirgin yükseltmeliyiz
ben eşimin değerlerini görünce mesela çok korkmuştum amahoca konuyu bildiği için farklı yorumladı
cok sagol canımcım..su anda zaten hormon hapı kullanıyor.haftaya persembe yenı degerler bellı olacak.ınsallah normala dönmüstür ya..ınan günlerde gecmek bılmıyor bekledıkce..
Doktor bıze yüzde 50 sans verdı zaten. Bu sekılde olup da bebek sahıbı olan cok hastam var dedı.ınsallah onlardan bırıde bız oluruz..bılmıyorum kı beklıyoruz ıste
şu uğraştığımız konulardanhangisi anlaşılırki :)))))
bence bu akupunkturu mutlaka arastır.cunku doktor baya bı övdü..benım aklıma yatmıstı ama malesef kocısı kandıramadım..belkı sen kandırırsın.burda alman sıtelerıne de bakıyorum da o akupunkturdan cok memnun kalmıs ınsan var.tavsıye edılıyor yanı..
ınsallah yarın cevap gelır fundacım.ben sureklı tv den takıp edıyorum ve ınanılmaz basarılı bır yer.cok ümıtsız vakalar bıle cocuk sahıbı olmus.bana cazıp gelen tarafı belcıkada da merkezı varmıs.yurtdısı hastalarının ön hazırlıklarını orada yapıyorlarmıs.bu dıkkatımı cekmıstı..
Hastaları cok cok memnun..belkı pahalı bır yerdır bılmıyorum ama yıllarca cocuk sahıbı olamams ,son umut dedıklerı yer orası.ve hepsı mutlu sona ulasmıs.ınsallah bakalım.senden guzel haberler beklıyorum canım benım
süperiz o halde.
Eşim bana iyice kafaya takıyorsun dedi az önce,dedim ortam kurduk burda :)) arkadaşlarla sohbet ediyoruz dedim, bu arada kk da ben 5 yıl olacak biliyor musunuz.önceleri bekar iken takılıyordum geyik sohbetlerine, sonra nişanlandım evlilik topiklerine takılmaya başladım, sonra işte iş güç topiklerine :) şimdi de buradayım, sanıyorum ki sonra da ikizlerime isim arıyorum topiğine takılırım sizlerle, sonraaaaaaa da doğum yapanlar haydi buraya topiğine :))) 3 aylar'da güzel yaradanım inşallah nasip eder , kaderimizde anne olmayı.
ya bıde anlasak su yazılanları..valla yakında profosörlük ünvanını alacagız hep beraber..fılozof olduk desek yerıdır:))
canım inşallah tüm değerler düzelir ...yüzde50 bence çok çok iyi ihtimal tatlım...inşallah yoluna girecek ve müjdeli haberlerini vericeksin bizede...
canım benım ya gülürdün benı:))) ınsallah en sonunda cocugu okula baslayanlar topıgınde hepberaber cocuklarımızın dedıkodusunu yaparız....
Rabbım duysun ınssallah sesımızı su mübarek günler hürmetıne
ben şahsen kaan bey'in yazdıklarından bir şey anlamadım :)))) fsh 'nin açılımı ne acaba :))))))) hormon ama neee =???
birde evlendirsek onları ne iyi olur değilmi :)))))
amın canım ınsallah...bıde eltımın havaları olmasa(( sankı dünya da tek o dogurmus
Yade aklıma DR.dan sonuçlarımızı öğrendiğimiz an geldiBen adet düzensizliği diye gittiğim merkezden eşin de burdaysa durumu ona da anlatalım durum vahim demesi ( şokta dinledim, eşimle neye uğradığımızı anlamadık, para veriyoruz Dr. bize yüzümüze atar gibi sonuçları gösteriyor , şansınız %0 dedi ya.Şaka gibi.Ben hayırlısı dedim ama gözyaşlarıma hakim olamamıştım, eve geldik duramıyorum derken eşime kriz geldi ve ağlamaya başladı, sanıyorum O'nu ilk ve son kötü durumda gördüm, ola ki tüp bebek kötü sonuçlanırsa sanırım yıkılırız Of ya isyan etmiyorum ama bir yanım da kırık kızlar...:2:
kızlar üzgünüm maalesef ama eşim geldi tepemde dikilmiş kalk hadiiiiii diye bağıyo...çok öpüyorum hepinizi.... kendinize iyi bakın....
Yade aklıma DR.dan sonuçlarımızı öğrendiğimiz an geldiBen adet düzensizliği diye gittiğim merkezden eşin de burdaysa durumu ona da anlatalım durum vahim demesi ( şokta dinledim, eşimle neye uğradığımızı anlamadık, para veriyoruz Dr. bize yüzümüze atar gibi sonuçları gösteriyor , şansınız %0 dedi ya.Şaka gibi.Ben hayırlısı dedim ama gözyaşlarıma hakim olamamıştım, eve geldik duramıyorum derken eşime kriz geldi ve ağlamaya başladı, sanıyorum O'nu ilk ve son kötü durumda gördüm, ola ki tüp bebek kötü sonuçlanırsa sanırım yıkılırız Of ya isyan etmiyorum ama bir yanım da kırık kızlar...:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?