Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fundacım zaten hepsı almanca yazıyor.nemde pek cakmıyorum anlayacagın..sadece anladıgım kadarıyla yazdım..
Sanırım burda farklı yazılısı. Yanında baska bısey yazmıyor.

bizdeki türkçe yazmasına rağmen ben anlamıyorum :)) bunlar tıbbi terimler

Kaan hocanın yazdığı bir cevabı göndereyim

Sizde amacımız Testosteronu yükseltmek ve estradiole
> > > böldüğümüzde 14'ün üzerinde bir değere erişmekti. Aslında
> > > testosteron düşmüş gibi görünse de, LH ve FSH da düştüğüne
> > göre,
> > > kanda bioaktif testosteron yeterli olmuş olmalı. Testosteron
> > > ölçümü büyük oynamalar gösterebilir. Her ne olursa olsun,
> biz
> > > Testosteronu daha belirgin yükseltmeliyiz

ben eşimin değerlerini görünce mesela çok korkmuştum amahoca konuyu bildiği için farklı yorumladı

bence bu akupunkturu mutlaka arastır.cunku doktor baya bı övdü..benım aklıma yatmıstı ama malesef kocısı kandıramadım..belkı sen kandırırsın.burda alman sıtelerıne de bakıyorum da o akupunkturdan cok memnun kalmıs ınsan var.tavsıye edılıyor yanı..

ınsallah yarın cevap gelır fundacım.ben sureklı tv den takıp edıyorum ve ınanılmaz basarılı bır yer.cok ümıtsız vakalar bıle cocuk sahıbı olmus.bana cazıp gelen tarafı belcıkada da merkezı varmıs.yurtdısı hastalarının ön hazırlıklarını orada yapıyorlarmıs.bu dıkkatımı cekmıstı..
Hastaları cok cok memnun..belkı pahalı bır yerdır bılmıyorum ama yıllarca cocuk sahıbı olamams ,son umut dedıklerı yer orası.ve hepsı mutlu sona ulasmıs.ınsallah bakalım.senden guzel haberler beklıyorum canım benım

sagol tatlım süper anlatmısıssın,,, ben anladıysam herkes anlamıstır:))

süperiz o halde.
Eşim bana iyice kafaya takıyorsun dedi az önce,dedim ortam kurduk burda :)) arkadaşlarla sohbet ediyoruz dedim, bu arada kk da ben 5 yıl olacak biliyor musunuz.Önceleri bekar iken takılıyordum geyik sohbetlerine, sonra nişanlandım evlilik topiklerine takılmaya başladım, sonra işte iş güç topiklerine :) şimdi de buradayım, sanıyorum ki sonra da ikizlerime isim arıyorum topiğine takılırım sizlerle, sonraaaaaaa da doğum yapanlar haydi buraya topiğine :))) 3 Aylar'da Güzel Yaradanım inşallah nasip eder , kaderimizde anne olmayı.

şu uğraştığımız konulardanhangisi anlaşılırki :)))))

Son düzenleme:

ya bıde anlasak su yazılanları..valla yakında profosörlük ünvanını alacagız hep beraber..fılozof olduk desek yerıdır:))

CAnım inşallah tüm değerler düzelir ...yüzde50 bence çok çok iyi ihtimal tatlım...inşallah yoluna girecek ve müjdeli haberlerini vericeksin bizede...

benim eşim çocuklar duymasındaki mustafaali gibi herşeye karşı :))))
ben görüşüp sana haber veririm merak etme sen

canım benım ya gülürdün benı:))) ınsallah en sonunda cocugu okula baslayanlar topıgınde hepberaber cocuklarımızın dedıkodusunu yaparız....

Rabbım duysun ınssallah sesımızı su mübarek günler hürmetıne

birde evlendirsek onları ne iyi olur değilmi :)))))

Yade aklıma DR.dan sonuçlarımızı öğrendiğimiz an geldi Ben adet düzensizliği diye gittiğim merkezden eşin de burdaysa durumu ona da anlatalım durum vahim demesi ( şokta dinledim, eşimle neye uğradığımızı anlamadık, para veriyoruz Dr. bize yüzümüze atar gibi sonuçları gösteriyor , şansınız %0 dedi ya.Şaka gibi.Ben hayırlısı dedim ama gözyaşlarıma hakim olamamıştım, eve geldik duramıyorum derken eşime kriz geldi ve ağlamaya başladı, sanıyorum O'nu ilk ve son kötü durumda gördüm, ola ki tüp bebek kötü sonuçlanırsa sanırım yıkılırız Of ya isyan etmiyorum ama bir yanım da kırık kızlar...:2:

kızlar üzgünüm maalesef ama eşim geldi tepemde dikilmiş kalk hadiiiiii diye bağıyo...çok öpüyorum hepinizi.... kendinize iyi bakın....

CANIM BENIM YA KIYAMAM SANA..BENDE SENDEN FARKSIZIM.,BIRDE BEN MIKROENJEKSIYON ICIN HAZIRLANMISTIM...ESIMIN SIFIR OLDUGUNU BILE BILMIYORDUK...O KADAR UMUTLA GITTIK,IGNEYI YEDIK ACIYI CEKTIK SONRA DOKTOR DEMESIN MI DEGERLER SIFIR...SANDIM KI HASTANE BASIMA YIKILDI...AGLAMAKTAN YERIMDEN SAATLERCE KALKAMADIM... ESIMIN O HALINI DÜSÜNMEK BILE ISTEMIYORUM..ADAM GUNLERCE YEMEDI ICMEDI BENIMLE KONUSAMADI..YUZUME BILE BAKMAYA UTANDI..GUNLERCE ONU TESELLI ETMEKLE UGRASTIM.KENDIMI UNUTTUM BILE...COK ZOR YA RABBIM KIMSEYE YASATMASIN...HEP TV DE DUYARDIM AMA BIR GUN BENIM DE BASIMA GELECEGI HIC AKLIMa gelmemisti.rabbim umudumuzu bitirmesin biz daha nelerin ustesinden geliriz

yıkılmak yok....inan ben hayatımda öyle şeyler atlattım ki ,bazen çok istediğim fırsatlar ellerimin içinden kaydı gitti,oturdum ağladım,sonra baktım bi hayır var,tüp bebkle olmazda belki normal yoldan olur,görümş olduğunuz tedaviler belki normal yolla bebk sahibi olmanıza nedne olur,bu tarz durumlarda oluyor ,nolursa olsun ayakta durup mücadeleye devam.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…