Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fundacım naber tatlım?nasılsın? bende yeni geldim eve...bu ayın 25.inde erkek kardeşim evleniyo...onun telaşesi içindeyiz...koştur oarya koştur buraya...annemle perişan olduk valla...hiç bitmiyo eksikleri? anca oturabildim..yemek bile yemedeeeen hemen yerimi aldım:)

canım inan mesajını okurken çok duygulandım. ben bu aralar çok duygusalım yolda bir bebek görsem ağlayasım geliyor. umarım hepimizde anne oluruz. eskisinden daha mutlu huzurlu oluruz. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. çosuk isteyen herkeze sağlıklı hayırlı çocuklar versin

iyiyim canım sağol,bugün eve erken geldim,oturdum pc başına,fatmagülün suçuneyi izledim önce,sonrada araştırmalar yaptım yine :)) senin günün güzel geçmiş maşallah,Allah hayırlısıyla banada kardeşimin evlendiği günleri göstersin,gerçi ben onu evlendirebilirmiyim bilmiyorum,cadı görüümce olucam galiba :))) Allah yardımcınız olsun tatlı bir koşuşturma

ay çok pahalı be güzelim....
zaten bütçe diye bişey kalmadı çok şükür ....
valla bende kara kara onu düşünüyorum...epey maaliyetli olucak bize...nası altından kalkıcaz diye
çünkü eşim kredi borçlarını ve evin kirasını anca ödüyo...
derhal benimde işe girmem lazım...

aynen ben,gözyaşlarım bekliyorlar sanki, birde alakasız olacak belki ama anlayamadığım şu yeni doğmuş bebekleri sokağa bırakıyorlarya....Allah bildiği gibi yapsın,özellikle bu konuları tvde görünce dayanamıyorum (

bencede çok pahalı...düşünsene bunlar sadece tüp bebek fiyatlar,birde mikro tese vs. eklenirse fiyatlar artıyor,soygun gibi valla,

aslında ben işten eve erken geliyorum,acaba ek iş yapsam ne olabilir,bu konuda çok düşünüyorum ama bir türlü aklıma birşey gelmiyor,evde yapılacak iş neolabilir sizce???

bencede çok pahalı...düşünsene bunlar sadece tüp bebek fiyatlar,birde mikro tese vs. eklenirse fiyatlar artıyor,soygun gibi valla,
haklısınız gerçekten çok fazla sanki dünyaya getirecek olan biz değilizde satın alıyoruz tabi birde ya tutarsa en azından ilkte tutmasa bile ikincisini yarı fiyatına indirseler nerdeeeee.gerçekten çok çalışmamız lazım çooooook.canım sana cevaben özel mesaj atacaktım mesaj kutun doluymuş kabul etmedi haberin olsun.görüşürüz öptüm.ha birde tüp bebek merkezinle görüşeceksin ya izlenimlerini bir anlat pazartesi. tamam.

hiç sorma arkadaşım yaaa...aslında kaynanamdan borç almayı düşünüyorum..inşallah verir...artık alamasamda bakıcaz bi çaresine mecburen...
gelirken YADEcim in dediği incirle z.yağınıda aldım.sabah akşammı vericektik?yoksa sadece akşammıydı?

canım bende az önce ivi yi aradım nat.hanımı .bülent beyden önce gelin bi ön görüşme yapalım diyo da biliyosun benim ki cins...bülent b.de haftaya kongreden dönücekmiş..parayıda ayarlıyıp gidebilirsek iyi olur aslında ...ben işleri yoğun haftaya ben size haber veririm dedim...bi de eşim tutturmuş şimdi bulduğum yer son olacakmış bidaha oradan oraya ordan oraya gitmicekmiş...çok sıkılmış...sanki ben çok memnunumda...

sanırı embriyoları dondururlarsa ikinci indirimli oluyor,
mesaj kutumu biraz sildim,sanırım şimdi atabilirsin,pazartesiyi bekleyemem yarın yazarım inşallah :))

aslında ben işten eve erken geliyorum,acaba ek iş yapsam ne olabilir,bu konuda çok düşünüyorum ama bir türlü aklıma birşey gelmiyor,evde yapılacak iş neolabilir sizce???

canım ek iş seni yormaz mı? zaten işten geldikten sonra evdede çalışıyosun..yemek ,bulaşık, temizlik onlarda bir iş...
bikaç yere başvuru yapmıştım bende cvp gelmiyince bıraktım.....şu m.tese ameliyatımız hayırlısıyla bi gerçekleşsin ,bi çıksın spermler....bende çalışırım bi yandan kapatırız borçlarımızı...yeter ki çıksın...

şimdi hayatım sen alacaksın eline bir kızılcık sopası,eşine yermisin yemezmisin girişeceksin ... dermişimmmmm :))))) siz hiç gezmeye gitmiyormusunuz, de ki gezmeye gittiğinizi farz etsin,arkadaşınıza sohbete mesela.oturup konuşacaksınız ne var bunda ,bedava çay için dertleşin mesela doktorla, doktor kocanın üstüne atlamayacak herhalde töbeeee....öyle bilmeden gidipte tedaviye başlanılırmı???? şimdi desenki al şu kadar para kendine araba al inan yapmadığı araştırma kalmaz,gitmediği araba pazarı kalmaz,

şimdi bu işi grur meselesi yapıyorlar ya...ahhh ahh....al birini vur ötekine,ya ne var acep bunda sperm sayısı sıfırmış..nolmuş????bu onların erkeklik gücünü göstermiyorki...Allahtan olan birşey onların erkeklik gücüye alakalı değil ki

neyse bence sen biraz ılımlı yaklaşmaya çalış yinede :))))))) bende önce adamı kızılcık sopasıyla dövdüm şimdi ılımlı olmaktan bahsediyorum....şöyle yapalım sen şimdi ılımlı yaklaş,bebek olunca hıncını çıkartırsın,canın hergün birşey istesin,almazsa ağlarsın küsersin felan :))))))) sıkıldım iyilikten yawwww...yaşasın kötülük

neyse yaa sen yinede ona de ki hatırım için de,çaya gidicez,sevmediğin bir akrabama gittiğini düşün ben senin her akrabanı severek mi gidiyorum ,çoğu şeyi senin gönlün olsun diye yapıyorum de...
ne bileyim sen bilirsin kocanın huyunu suyunu :)

işe bağlı ,yormayabilir belki,aslında zor bir iş olmazsa işyerinede götürüp yapabilirim belki,ama aklıma yapacak iş gelse .......

aman canım ameliyata kadar eşine çok dikkat et,beslenmesi çok önemli biliyorsun,ağzını açmazsa gözüne sok ama yedir herşeyi ,bol bol şifa duaları oku,Rabbim yardımcınız olsun

bende bu akşam konuşucam,tüp bebek fiyatlarından bahsedicem,birde tese ameliyatı eklenirse dahada pahalı olacağından felan bahsedicem,biraz daha dikkatli olsun ay sonuna kadar malum tahlillerimiz var

yoncacım,ben müsade isteyeyim,birazdan eşim gelir yemek hazırlamam lazım,yemekte nohut var bu akşam ..şifa olsun inşallah :))

valla doğru sölüyosun:))))) inşalllah bitanem....dediklerini aynen uyguluycam...yine ılımlı yaklaşıcam...

adam tembel işte kaplumbağa gibi....bi yerden biyere gidene kadar canı çıkıyo sanki...ayrıca beraber çok nadiren gideriz gezmeye ,yemeğe ,alışverişe ...o da yalvar yakar...eşim son 2 senede daha çok kilo aldı.(boy 1.83 kilo 108 .).. hantallaştı eskiden böyle değildi.. ,onun için varsa yoksa bilgisayar oyunları...
üstelikte bu bilgisar ışınlarınının spermleri ne kadar olumsuz etkilediğini defalarca anlatmama rağmen...

:))) canım beniiim ben inan hatırlamıyorum ( ya benim hsg çektirmem gerekiyor , sen çektirmiş miydin????
tabiki ki tatlım...akşam bizim ekip le beraber buluşalım yine:)))kolay gelsin...

gelin de kaynatalım , ben de ancak eve geldimm . biraz kendime geleyim döneceğim bir saatimi alır bu.Funda toplanırsak beni çaldır :)))) iyi akşamlar

erken gelmişim galiba kimse yok , arkadaşlar ilerleyen saatlerde ben olmayabilirim,birkaç yıldır çekmekte olduğum bir göz alerjim var,havalar ısınınca ortaya çıkıyor malesef, geçen sene 3 ayrı doktora gittim birşey yapamadılar, bütün gün ekrana baktığımda dahada artık yor acısı, birkaç saat önce damla kullandım ama malesef henüz geçmedi,eğer acı azalırsa gelmeye çalışıcam,öpüyorum sizleri.......

hos gelmissin canim...bende simdi girebilim..cok gecmis olsun fundacim..gözlük falan kullansan dinlendirici faydasi olmazmi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…