canim ya insanin belki hayatta basina gelebilecek en zor durumlardan birisi..allah bidaha yasatmasin insallah..cok vicdansiz bu doktorlar ya..hersey para onlar icin.bizim umutlarimiz umurlarinda bile degil..
bize 1 tane bile canli var dese kurban kesecegiz o kadar caresiz yani,onlar icin siradan bir vaka...allah islah etsin bu gibileri...allah merhametlilerle karsilastirsin...
birde varya fundacim hic umutamadigim bir anim var..tüp bebek merkezinde bekleme odasindayiz..en az 10 cift var kari koca...herkes bir umut caresiz bekliyor..kimse konusmuyor belki de cesaretimiz yok konusmaya...birden bi kapi acildi kari koca ellerinde bir kiz bir erkek cocuk.daha 3 haftalik falan..ikizlermis...o anda varya o insanlarin yüzlerini bir görseydin...sanki o cocuklar bizimmis gibi o anki mutluluk tarif edilemez...yeniden umutlandik iste tam hayaller yikilmisken...hele esimin o gözlerinden süzülen yaslari hic unutamiyorum...oyle duygulandik ki o anda..rabbim bize de yasatirmi ki o mutlulugu....gunlerce unutamadik o bebekleri...bizde kavusurmuyuz ki onlara..rabbim ya sen buyuksun ne olur bize de nasip et
fundacım naber tatlım?nasılsın? bende yeni geldim eve...bu ayın 25.inde erkek kardeşim evleniyo...onun telaşesi içindeyiz...koştur oarya koştur buraya...annemle perişan olduk valla...hiç bitmiyo eksikleri? anca oturabildim..yemek bile yemedeeeen hemen yerimi aldım:)
arkadaşlar dün söylediğim gibi brüksel tüp bebek merkezine mesaj atmıştım,malesef onlar geri dönmedi ama ben inat ettim ve aradım :)) telefondaki görüşmede kendilerine güvenen bir yer gibi geldi ,bizim sorunu anlatınca o sayıyla sizin normal yoldan çocuk sahibi olmanız imkansız dedi((
hatta biran önce gelmeniz lazım dedi çünkü onlar hastaları 37den küçükler ve büyükler diye ayırıyorlarmış...kendilerinin SPERM BÜYÜTME tekniğini kullandıklarını söylediler tabi detaylı bilgi alabilmem için randevu alıp gitmem gerekiyor( brüksel tüp bebekte sadece tüp bebek fiyatı 4.200 tl imiş tabi + ilaçlar var ilaçlarda 1000-1500tl civarı dediler,toplamda 5,700 civarı
sonra fertijin tüp bebek merkezini aradım,sadece sekreterle görüşebildim,geri kalan herkes meşgulmüş( bende sadece tüp bebek fiyatını öğrenebildim 2.250€ yaklaşık 5,131 tl tabi birde ilaçlar eklenecek,ilaçlarda 1500 ile 3000 tl arasıymış toplamda 8.000 civarı
Allah yardımcımız olsun diyorum,bu fiyatlar ne böyle.......
canım inan mesajını okurken çok duygulandım.ben bu aralar çok duygusalım yolda bir bebek görsem ağlayasım geliyor. umarım hepimizde anne oluruz. eskisinden daha mutlu huzurlu oluruz. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. çosuk isteyen herkeze sağlıklı hayırlı çocuklar versin
ay çok pahalı be güzelim....
zaten bütçe diye bişey kalmadı çok şükür ....
valla bende kara kara onu düşünüyorum...epey maaliyetli olucak bize...nası altından kalkıcaz diye
çünkü eşim kredi borçlarını ve evin kirasını anca ödüyo...
derhal benimde işe girmem lazım...
haklısınız gerçekten çok fazla sanki dünyaya getirecek olan biz değilizde satın alıyoruz tabi birde ya tutarsa en azından ilkte tutmasa bile ikincisini yarı fiyatına indirseler nerdeeeee.gerçekten çok çalışmamız lazım çooooook.canım sana cevaben özel mesaj atacaktım mesaj kutun doluymuş kabul etmedi haberin olsun.görüşürüz öptüm.ha birde tüp bebek merkezinle görüşeceksin ya izlenimlerini bir anlat pazartesi.bencede çok pahalı...düşünsene bunlar sadece tüp bebek fiyatlar,birde mikro tese vs. eklenirse fiyatlar artıyor,soygun gibi valla,
haklısınız gerçekten çok fazla sanki dünyaya getirecek olan biz değilizde satın alıyoruz tabi birde ya tutarsa en azından ilkte tutmasa bile ikincisini yarı fiyatına indirseler nerdeeeee.gerçekten çok çalışmamız lazım çooooook.canım sana cevaben özel mesaj atacaktım mesaj kutun doluymuş kabul etmedi haberin olsun.görüşürüz öptüm.ha birde tüp bebek merkezinle görüşeceksin ya izlenimlerini bir anlat pazartesi.tamam.
aslında ben işten eve erken geliyorum,acaba ek iş yapsam ne olabilir,bu konuda çok düşünüyorum ama bir türlü aklıma birşey gelmiyor,evde yapılacak iş neolabilir sizce???
hiç sorma arkadaşım yaaa...aslında kaynanamdan borç almayı düşünüyorum..inşallah verir...artık alamasamda bakıcaz bi çaresine mecburen...
gelirken YADEcim in dediği incirle z.yağınıda aldım.sabah akşammı vericektik?yoksa sadece akşammıydı?
canım bende az önce ivi yi aradım nat.hanımı .bülent beyden önce gelin bi ön görüşme yapalım diyo da biliyosun benim ki cins...bülent b.de haftaya kongreden dönücekmiş..parayıda ayarlıyıp gidebilirsek iyi olur aslında ...ben işleri yoğun haftaya ben size haber veririm dedim...bi de eşim tutturmuş şimdi bulduğum yer son olacakmış bidaha oradan oraya ordan oraya gitmicekmiş...çok sıkılmış...sanki ben çok memnunumda...
canım ek iş seni yormaz mı? zaten işten geldikten sonra evdede çalışıyosun..yemek ,bulaşık, temizlik onlarda bir iş...
bikaç yere başvuru yapmıştım bende cvp gelmiyince bıraktım.....şu m.tese ameliyatımız hayırlısıyla bi gerçekleşsin ,bi çıksın spermler....bende çalışırım bi yandan kapatırız borçlarımızı...yeter ki çıksın...
şimdi hayatım sen alacaksın eline bir kızılcık sopası,eşine yermisin yemezmisin girişeceksin ... dermişimmmmm :))))) siz hiç gezmeye gitmiyormusunuz, de ki gezmeye gittiğinizi farz etsin,arkadaşınıza sohbete mesela.oturup konuşacaksınız ne var bunda ,bedava çay için dertleşin mesela doktorla, doktor kocanın üstüne atlamayacak herhalde töbeeee....öyle bilmeden gidipte tedaviye başlanılırmı???? şimdi desenki al şu kadar para kendine araba al inan yapmadığı araştırma kalmaz,gitmediği araba pazarı kalmaz,
şimdi bu işi grur meselesi yapıyorlar ya...ahhh ahh....al birini vur ötekine,ya ne var acep bunda sperm sayısı sıfırmış..nolmuş????bu onların erkeklik gücünü göstermiyorki...Allahtan olan birşey onların erkeklik gücüye alakalı değil ki
neyse bence sen biraz ılımlı yaklaşmaya çalış yinede :))))))) bende önce adamı kızılcık sopasıyla dövdüm şimdi ılımlı olmaktan bahsediyorum....şöyle yapalım sen şimdi ılımlı yaklaş,bebek olunca hıncını çıkartırsın,canın hergün birşey istesin,almazsa ağlarsın küsersin felan :))))))) sıkıldım iyilikten yawwww...yaşasın kötülük
neyse yaa sen yinede ona de ki hatırım için de,çaya gidicez,sevmediğin bir akrabama gittiğini düşün ben senin her akrabanı severek mi gidiyorum ,çoğu şeyi senin gönlün olsun diye yapıyorum de...
ne bileyim sen bilirsin kocanın huyunu suyunu :)
yoncacım,ben müsade isteyeyim,birazdan eşim gelir yemek hazırlamam lazım,yemekte nohut var bu akşam ..şifa olsun inşallah :))
:))) canım beniiim ben inan hatırlamıyorumcanım inşAllah iyi sonuçlanır tedaviniz.benimde eşim azosperm yani menide hiç sperm yok.bizde geçen yıl orada tedaviydeyken eşim m. tese. ameliyatı oldu bulunamadı. bu yıl rapor için gittik vermediler biz tedaviye istanbulda umut tüp bebekte devam etmeyi düşünüyoruz artık hayırlısı.belki beni görmüşsündür üzerimde tunuk biçiminde mavi renkte bir tsört vardı.üzerinde siyah pullarla işli kedi resmi vardı iki tane biraz balık etliyim siyah saçlı yanımda eşimde vardı uzun boylu ama biz sekreter emine hanımdan sonraki deri koltuklarda oturduk.hadi tatlım görüşürüz öptüm.
tabiki ki tatlım...akşam bizim ekip le beraber buluşalım yine:)))kolay gelsin...
erken gelmişim galiba kimse yok , arkadaşlar ilerleyen saatlerde ben olmayabilirim,birkaç yıldır çekmekte olduğum bir göz alerjim var,havalar ısınınca ortaya çıkıyor malesef, geçen sene 3 ayrı doktora gittim birşey yapamadılar, bütün gün ekrana baktığımda dahada artık yor acısı, birkaç saat önce damla kullandım ama malesef henüz geçmedi,eğer acı azalırsa gelmeye çalışıcam,öpüyorum sizleri.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?