Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ah canım ne saldısı?inşallah kötü bişi olmaz..tamam canım eşimden fırsat bulursam gece gelirim bende...
hem MELİS te gelir inşallah...geç gelebiyoya buluşuruz umarım...görüşürüz canım..

haberlerde vardı dün akşam,eşime sordum büyük ihtimalle devlet dairelerine ve önemli yerlere saldırılar,bizlerle uğraşacaklarını sanmıyorum dedi,bende hemen bilgisayar başına geçtim :)))) inşallah bir sorun olmaz

ben 4 yıllık evliğim.sperm testi yapıldı ve hiç canlı sperm bulunamadı.tese yaptırdık yine canlı sperm bulunamadı.patolojiye amelyattan test verdik,sonuçta dumur olmuş dediler.dokorumuz azf genlerinde delasyon ve karyo tip tayini istedi.dün bunları verdik ve 3 hafta sonra sonuçlar açıklanacak.nedenini bilemiyoruz.Bitkisel ilaçlar bizde kullanıyoruz ama bilmiyorum etkisi olurmu.Veren Rabbim.Allah herkesin kucağına bebek nasip etsin.ben35 yaşındayım eşim 39 olmazsa bende evlat edinmek istiyorum.çünkü çocukları küçüklüğümden beri çok severim.anaokulu öğretmeniyim.büyütmek ona yuva vermekte güzel.belki biraz içimizdeki bu sancı diner.yine bebek için çalışmalara,araştırmaya,sizlerle paylaşım yapmaya devam edeceğim.Sizlerinde bu konuda görüşlerinizi almak isterim.teşekkürler.

:)))))) Devlet server larıymış . Yarın tatil olsa keşkeee :)

Canım benim yaa, aslında yaşın çok da öyle geçmiş değil benim bir tanıdığım var kadın 40 yaşında ve hamile :)) ha tabi her şeyi yapamıyor çok hastalanıyor ama sürekli yatar durur , onlar da beklemiyorlarmış.şok olmuşlar..Allah inşallah hepimize şoklara sokar bu husustaaa tabi..:)
inşallah bu derdi veren Rabbim dermanını da verecektir bize .

:)))))) Devlet server larıymış . Yarın tatil olsa keşkeee :)

Canım benim yaa, aslında yaşın çok da öyle geçmiş değil benim bir tanıdığım var kadın 40 yaşında ve hamile :)) ha tabi her şeyi yapamıyor çok hastalanıyor ama sürekli yatar durur , onlar da beklemiyorlarmış.şok olmuşlar..Allah inşallah hepimize şoklara sokar bu husustaaa tabi..:)
inşallah bu derdi veren Rabbim dermanını da verecektir bize .

Son düzenleyen: Moderatör:

canım yaa..inan şu anda ne diyeceğimi bilemiyorum ,inşallah rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin, eminim internette pek çok şeyi araştırmışsındır, kök hücre nakli ile ilgili çalışmalar henüz tamamlanmamış galiba,çok derin bir konu,bence yine umudunuzu yitirmeyin,bu aşamaya kadar gelmişse yakında uygulamalarıda başlar diye düşünüyorum

evlatlıkla ilgili yorum yapamıyorum,bende hiç bebeğimin olmayacağını düşündüğüm ilk başlarda kardeşimi yanıma almayı düşünmüştüm,şu an 15 yaşında aramızda yaş farkı olduğu için zaten benim çocuğum gibi büyütmüştüm,insanın doğasında evlat sevgisi var, anaokulu öğretmeni olmanda çok güzel birşey sevmek ihtiyacını biraz olsun giderebiliyorsundur,

Rabbim yardımcın olsun,gelişmeleri bizimle paylaşırsan sevinirim,gerçekten merak ettim

iyi aksamlar kizlar ben geldim:))

anca gelebildim valla cok islerim vardi bugun.baya da paylasimlar yapilmis hepsini okuyamadim.söyle genel olarak sorayim insallah hepiniz iyisinizdir..

bende bugun ikbal gürpinarin programinda tüp bebek konusu vardi.bu aralar aklim fikrim tüp bebek oldugundan hangi kanali acsam orda bu konu karsima cikiyor:))
neyse canli yayina bir seyirci baglandi ve esinin sperminin sifir oldugunu yani bizim gibi ne yapmasi gerektigini sordu.doktor ayni bizlere denildigi gibi uzulmemesi gerektigini gerekli testlerin yapilip microtese olabilecegini ve bu yolla sperm bulunabilecegini soyledi.
ve sonrada altarnatif olarak sperm artirmak icin bitkisel bir yöntem verdi.cok etkiliymis oyle denildi...insallahhhhhhhhhhhhhhh

bende hemen sizlerle paylasmak istedim.insallah bize de sifasi olur.

1 bardak sizma hakiki zeytinyaginin icine hergun 1 tane kuru inciri 2 ye kesip atacakmisiz.her aksam esimiz o inciri yiyecekmis.72 gun boyunca devam edilecekmis.ve her hafta yag degistirilecekmis.yani yeni yag koyup inciri onun icine atacagiz. cok etkili oldugunu söylediler.
ben türkiyeden incir alip birde hakiki sizma yag alip yapmak istiyorum...ama sakin marketteki degil bizzat dogal sizma yag olsun dediler.iyi dikkat edelim..

rabbim büyüktür kimbilir belki faydasi olur.umut iste...

canim ya uzulme...bak yalniz degiliz burda.hepimiz ayni derdin pesinde kosuyoruz..umudumuzu yitirmeden elele verip allahin izniyle bu zor gunlereide atlatiriz..

rabbim bizler icin neyin hayirli oldugunu daha iyi biliyor,belki bu sekilde imtihan oluyoruzdur bizde.ama insallah sabrimizin karsiliginda rabbim bizlere de nasip eder cennet kokulu evlatlar..daha yasin cok da fazla degil takma kafana...daha önümüzde vaktimiz var allahin izniyle..biraz gec olacak belki ama bizde basaracagiz inaniyorum ben.bak simdiden bir suru cocugun var sevebilecegin.anaokulunda olmakla ne kadar sanslisin..dogurmakla da anne olunmuyor,onemli olan sevgi verebilmek..rabbim insallah tez zamanda hayallerimize kavustursun.birlikte dertlesip dermanlar bulalim..

mrb arkadaşlar ....bende geldiiiim...çok şükür hepimiz biaradayız:) melis de,yade de gelmiş....
aman aman canım ALLAH Korusun.........Allah tüm kötülüklerden korusun hepimizi......
bende eşim yokken bi bakayım dedim ...çünkü o gelince direk parselliyo bilgisayarı...

canim ya güclü ol sabirli ol bol bol dua et.rabbim cok büyük elbet bir gun esinde dayanamayip gidecek.benimkide uzun zaman gitmemisti.hep ben kendimde ariyordum sorunu.ama sonunda bakti gördü olmadi gitmek zorunda kaldi ve gerceklerle yuzlestik.ama simdi birlikte mücadele ediyoruz.inan bana senin esinde yaninda olacak.sabrini ve umudunu asla yitirme yoksa yol alamazsin...yalniz degilsin bizlerde variz hem yaninda--

eşime okuttum o da kullanmaya karar verdi,bu haftada bunu uygulamaya başlarız artık,zaten hergün kuru incir yiyordu,artık zeytin yağlı yer :)))

yoncacim hosgeldin sende...cok sükür birlikte cözüm üretip sifa ariyoruz.rabbim yüzümüzü güldürsün insallah.

ben türkiyeyi uzaktan takip edebiliyorum ama malesef haberlerde hic iyi bir haber cikmiyor..hep üzücü seyler...bazen ianamiyorum memleketim ne hale geldi diye...allah sonumuzu hayir etsin insallah..

akil fikir versin insanlara ne diyim

iyi yönden bakalım geç anne olduğumuz için geç yaşlanıcaz :))

hoşgeldin...bu akşam kurtlar vadisinin sezon finali var bence eşin onu izlesin sen bizimle kal :))

iyi yönden bakalım geç anne olduğumuz için geç yaşlanıcaz :))

Annem geç evlenmiş(o devre göre 32 geç bir yaş ve ben 2. çocuğum şu an 47 yaşındayım)
kardeşimi 43 yaşında doğum yaptı hiç endişelenmeyin bu işlerin geçi falan yok:)Ve unutmayın duacınızım hep

eşime okuttum o da kullanmaya karar verdi,bu haftada bunu uygulamaya başlarız artık,zaten hergün kuru incir yiyordu,artık zeytin yağlı yer :)))

insallah sifa olur canim benim...zararli bisey degil sonucta denemekte fayda var.insallah en kisa zamanda bizde teyze oluruz:))

valla bu anlattığından çok etkilendim arkadaşım...sanki hissetmiş kadın....
kesinlikle canım iyi şeyler düşünelim ki iyi olsun...ben de bu gün biraz transtaydımda funda kendime getirdi beni sağolsun:)

süpersin......neden olmasın...6. 7. çocuğunu doğuranlar var, onlarda 40lı yaşlarda doğum yapıyorlar mesela benim anneannem 40 yaşında en küçük dayımı doğurmuş ve dayımın çocuklarınıda gördü, bizim niye olmasın değilmi

allah sizden razi olsun...iyiki sizler varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…