amin bitanemmmmmm
canım tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun tedaviniz
inş herşey yolunda gider ve hamiş haberini alırız
rabbim hayırlısıyla sağlıcakla bebişini kucağına aldığın günleride göstersin inş
canım buarada senin kısa protokol mu uzun protokol mu ??
ayrıca iğneler can yakıyor mu merak ediyorum...
bizim sorunumuz fsh yuksekligiydi ilk defa bu kadar testesteron dustu.bu arada canim demir dikenini sabah aksammi icirdin ac mi tokmu? birde disi isirgani nasil buldun?
çok sağol hayatım,dualarım hepimiz için inşallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimizi kucağımıza alırız,
bizimkisi kısa olacak ,cuma günü kontrolüm var,inşallah bir sorun çıkmaz ve bu iş uzamadan en hayırlı şekilde bebişli olarak sonuçlanır,
biz iki iğneyi karıştırıp vurucaz,bugün yaptırdım hiç acımadı desem yalan olmaz ama korkudan gözlerim doldu,daha sonradan ise biraz sızı oldu ama korkulacak kadar acı yok çok şükür,hatta sabah eşimle uğraşmaktansa korkularımı yenip kendim yapsam mı acaba diyede düşünüyorum açıkcası
inş hiç bi sorun çıkmaz tatlım...
bende hep tedirgin oluyordum bu iğnelerden...
bikaç arkadaşada sordum onlarda senin gibi korkulacak bişey değil dediler...
ama insan hep kafasında büyütür ya öyle bişey bendede...
inş bizde o aşamalara gelebiliriz...
yetercim, faydası olurmu bilmiyorum ama Arı Sütünün faydaları: Çocuk Sahibi Olmaktan, Diyabetlere ve Ağır Hastalara kadar sayısız yararları ve tanıklıklar bu sayfada arı sütü polen kullananlar ne kadar faydalandıklarını yazmışlar,acaba eşinin rahatsızlığında işe yararmı?? istersen araştır, şu anda eşim sperm sayısı için kullanıyor,ben kolay hamile kalmak ve sağlıklı bebeğe sahip olmak için kullanıyorum, şu anda maddi açıcan pek sağlam sayılmam ama önümüzdeki aylarda Allah kısmet ederse anneme alıcam,midesi için kullansın, canım yaa inşallah en kısa sürede eşin şifa bulur,
canim ben aradim orayi simdi acan olmadi azosperm icin kaca mal olur acaba?butce cok batik durumda be canim.2 maas giriyo sozde eve ama ah ah
inş hiç bi sorun çıkmaz tatlım...
bende hep tedirgin oluyordum bu iğnelerden...
bikaç arkadaşada sordum onlarda senin gibi korkulacak bişey değil dediler...
ama insan hep kafasında büyütür ya öyle bişey bendede...
inş bizde o aşamalara gelebiliriz...
oo çok sevindim aynı gün başlamamıza, inşalah peşpeşe hamilelik haberlerimizide burdan yazarız,
ben sabah IVIye gittim ve muayene oldum,doktorum erdal budak, jinekoloğa gitmek hiç hoş birşey değil ama reglinin ikinci günü muayene olmak dahada stresli birşey,işin iyi yanı bugün erdal bey hiçbir yerimi görmeden muayenesini yaptı :))
bugün ilk iğnemi oldum GONAL ve LUVERIS, salı,çarşamba ve perşembe iğnelere devam edicez,sabahları eşim yapacak ben iğneden çok korkarım çünkü,cuma sabahı9da yine erdal beye kontrole gidicem,sonrasında ne yapılacak inan bilmiyorum
mucize derken Allah için imkansız diye birşey yok ki,neden olmasın!! bu konuyu araştırıken kaç yerde okumuştum hiçbir sorunları olmamasına rağmen bebek sahibi olamayanlar var aynı zamanda bir iki spermle bebek sahibi olanlarda var,inşallah bizlerde bebeklerimize kavuşuruz,
sen tedavine nerde başladın? uzun mu yoksa kısamı protokol uygulanacak??
oo çok sevindim aynı gün başlamamıza, inşalah peşpeşe hamilelik haberlerimizide burdan yazarız,
ben sabah IVIye gittim ve muayene oldum,doktorum erdal budak, jinekoloğa gitmek hiç hoş birşey değil ama reglinin ikinci günü muayene olmak dahada stresli birşey,işin iyi yanı bugün erdal bey hiçbir yerimi görmeden muayenesini yaptı :))
bugün ilk iğnemi oldum GONAL ve LUVERIS, salı,çarşamba ve perşembe iğnelere devam edicez,sabahları eşim yapacak ben iğneden çok korkarım çünkü,cuma sabahı9da yine erdal beye kontrole gidicem,sonrasında ne yapılacak inan bilmiyorum
mucize derken Allah için imkansız diye birşey yok ki,neden olmasın!! bu konuyu araştırıken kaç yerde okumuştum hiçbir sorunları olmamasına rağmen bebek sahibi olamayanlar var aynı zamanda bir iki spermle bebek sahibi olanlarda var,inşallah bizlerde bebeklerimize kavuşuruz,
sen tedavine nerde başladın? uzun mu yoksa kısamı protokol uygulanacak??
hayatım ben 1,5 yıl öncesine kadar ben asla jinekoloja gitmem diyordum ,ama şu an bulunduğum duruma bak,
artık büyük konuşmamaya çalışıyorum,sabah inşallah önce kendim iğne yapmayı denicem,yapamazsam eşimi uyandırırım,artık iğne korkusunuda yenmem lazım,zaten 4 haftadır akapunktura gittiğim için her yanım delik deşik olmuştu,
bence korkma Allah beterinden korusun ,göbişe birkaç iğne yapıcaz o kadar :))
arkadaşlar benim eşimde azosperm bizde 4 yıldır bu sorunlayız..siz göbekten iğne vurulmaktan bahsediyorsunuz ne iğnesi bu?iğne fobim var hele göbekten falan diye okuyunca çok merak ettim bana açıklayabilirmisiniz
hayatım ben 1,5 yıl öncesine kadar ben asla jinekoloja gitmem diyordum ,ama şu an bulunduğum duruma bak,
artık büyük konuşmamaya çalışıyorum,sabah inşallah önce kendim iğne yapmayı denicem,yapamazsam eşimi uyandırırım,artık iğne korkusunuda yenmem lazım,zaten 4 haftadır akapunktura gittiğim için her yanım delik deşik olmuştu,
bence korkma Allah beterinden korusun ,göbişe birkaç iğne yapıcaz o kadar :))
tüp bebek tedavisinde göbek deligi çevresinden iğne yapılıyor. kendin yapıyorsun.. ben 9 günde 22 tane iğne yaptım 10. gün 1 tane daha yaptım ama malesef sonuç alamadıkbebek için herşeye katlanırsın canım eğer ki gerçekten istiyorsan....
fundacım merhaba tüpe mi başladınız?
fundam canım benim önce teyze olacağım sonrada inşallah anne
mrb cnm bizim tedavide kısa olucak bende bugün doktora gittim adetim 2. günüydü ultrasona girdim ama doktor yarın gel tekrar bakalım dedi reglim çok geliomuş heralde net göremedi yarın ilk günüm olucak anlıcağın artık doktorla görüştükden sonra gelişmeleri yazarım . bu arada normalde ultrosunda acı hissederdim bu sefer hiç acımadı doktorda bişey görmeden yapıo işini sağolsuniğneleri hastanedeki bayanlara hep sordum kendileri yapıyolarmış , alışıosun sorun yapma dediler, kendim yaparım öğrendikten sonra
bitanem hele bi ogün gelsinde alışır bende yaparım iğneleri göbişime
bak sende korkuyormuşsun öncesinde ama 2.ye kendim yapmaya çalışıcam diyorsun...
inş bende senin gibi hemen adapte olucam duruma
rabbim hep yanında olsun tatlım dualarım hep seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?