Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok sağol hayatım,dualarım hepimiz için inşallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimizi kucağımıza alırız,

bizimkisi kısa olacak ,cuma günü kontrolüm var,inşallah bir sorun çıkmaz ve bu iş uzamadan en hayırlı şekilde bebişli olarak sonuçlanır,

biz iki iğneyi karıştırıp vurucaz,bugün yaptırdım hiç acımadı desem yalan olmaz ama korkudan gözlerim doldu,daha sonradan ise biraz sızı oldu ama korkulacak kadar acı yok çok şükür,hatta sabah eşimle uğraşmaktansa korkularımı yenip kendim yapsam mı acaba diyede düşünüyorum açıkcası

bizim sorunumuz fsh yuksekligiydi ilk defa bu kadar testesteron dustu.bu arada canim demir dikenini sabah aksammi icirdin ac mi tokmu? birde disi isirgani nasil buldun?

ilaç kullanmaya başladıysa dğerler birden değişebilir,eşiminde değerler yükselecek derken birden düşmüştü,hatta normal olan değerlerin kimi yükselmiş kimi düşmüştü şok olmuştuk ama Kaan hoca bunun normal olduğu ilaçlara devam etmemiz gerektiğini söyleyince söz dinledik ve çok şükür bir süre sonra düzeldi,

demir dikenini sabah akşam içirdim,çaydanlıkların içine koyulan süzgeçler oluyor ya onların içine bir-iki kaşık demir dikeninden koyup soğuk suyla yıkıyorum,sonra büyük bir bardağın içine koyuyorum üzerinede su kaynatıp döküyorum ve demlenmesini bekliyoruz, bu şekilde 1 aydan fazla içti galiba

dişi ısırgan otunu pazardan bulduk,şu zamanda varmıdır bilmiyorum ama bence dikkat et, aktarda satılan tohumlar felan nedir bilinmez,googleda dişi ısırgan otu yaz daha detaylı bulabilirsin

inş hiç bi sorun çıkmaz tatlım...
bende hep tedirgin oluyordum bu iğnelerden...
bikaç arkadaşada sordum onlarda senin gibi korkulacak bişey değil dediler...
ama insan hep kafasında büyütür ya öyle bişey bendede...
inş bizde o aşamalara gelebiliriz...

hayatım ben 1,5 yıl öncesine kadar ben asla jinekoloja gitmem diyordum ,ama şu an bulunduğum duruma bak,
artık büyük konuşmamaya çalışıyorum,sabah inşallah önce kendim iğne yapmayı denicem,yapamazsam eşimi uyandırırım,artık iğne korkusunuda yenmem lazım,zaten 4 haftadır akapunktura gittiğim için her yanım delik deşik olmuştu,

bence korkma Allah beterinden korusun ,göbişe birkaç iğne yapıcaz o kadar :))

canim ben aradim orayi simdi acan olmadi azosperm icin kaca mal olur acaba?butce cok batik durumda be canim.2 maas giriyo sozde eve ama ah ah

canim ben aradim orayi simdi acan olmadi azosperm icin kaca mal olur acaba?butce cok batik durumda be canim.2 maas giriyo sozde eve ama ah ah

esmacım bizim süre kısıtlı olduğu için Saf Arı Sütü-Doğadaki Haliyle Max Net Oran!=2.4HDA-(1KG Paket):600TL+%8KDV bunu aldık,birde yanında polende aldık tabi, telefonu açmasalar bile sonradan kendileri arıyor ve bilgi veriyorlar bizim çocuk gerçekten pahalı olacak :))) ama hamileliktede çok önemliymiş

fundacım merhaba tüpe mi başladınız?

fundam canım benim önce teyze olacağım sonrada inşallah anne

mrb cnm bizim tedavide kısa olucak bende bugün doktora gittim adetim 2. günüydü ultrasona girdim ama doktor yarın gel tekrar bakalım dedi reglim çok geliomuş heralde net göremedi yarın ilk günüm olucak anlıcağın artık doktorla görüştükden sonra gelişmeleri yazarım . bu arada normalde ultrosunda acı hissederdim bu sefer hiç acımadı doktorda bişey görmeden yapıo işini sağolsun iğneleri hastanedeki bayanlara hep sordum kendileri yapıyolarmış , alışıosun sorun yapma dediler, kendim yaparım öğrendikten sonra

bitanem hele bi ogün gelsinde alışır bende yaparım iğneleri göbişime
bak sende korkuyormuşsun öncesinde ama 2.ye kendim yapmaya çalışıcam diyorsun...
inş bende senin gibi hemen adapte olucam duruma
rabbim hep yanında olsun tatlım dualarım hep seninle

arkadaşlar benim eşimde azosperm bizde 4 yıldır bu sorunlayız..siz göbekten iğne vurulmaktan bahsediyorsunuz ne iğnesi bu?iğne fobim var hele göbekten falan diye okuyunca çok merak ettim bana açıklayabilirmisiniz

tüp bebek tedavisinde göbek deligi çevresinden iğne yapılıyor. kendin yapıyorsun.. ben 9 günde 22 tane iğne yaptım 10. gün 1 tane daha yaptım ama malesef sonuç alamadık bebek için herşeye katlanırsın canım eğer ki gerçekten istiyorsan....

Canım bende aynı senin gibiydim.. eşimin azosperm olduğunu evliliğimizin ilk senesinde öğrendik ve tüp bebek tedavisini yakından biliyordum o zamanda komşum oluyordu çünkü ve ben buna dayanarak tedavisi olursa olur olmazsa ben asla tüp bebek istemiyorum dedim tedavimiz olmadı ve ben sırf tüp bebek istemediğim için 2 sene ilgilenmedik tedavi olmadık ama sonra yenik düştüm işte bebek hasreti dahada arttı.Başladık malesef olumsuz sonuçlandı ve şimdi tekarar denemek istiyoruz bakalım artık

Korkulcak hiç bir şey yok canım sonunu düşün inşallah bebeğini alıcaksın kucağına bunları düşün 2-3 saniye dayan :) benim bütün iğnelerimi aşim yapmıştı :) o kadarına cesaret edememiştim :))
Allah yüzünüzü güldürür inşallah hayırlı olsun...

ben hiç böyle birşey duymamıştım sağol arkadaşım beni bilgilendirdiğin için..ve şuan inanılmaz gerildim korktum hele ki göbekten ayy içim titredi resmen ama bebek için tabiki değer her acıya katlanmaya..yeter ki gelsin artık bebeğimiz..

bende regli gününü çok yoğun geçiriyorum,hatta masaya kadar nasıl gidicem diye çok korktum ama çok şükür sorun olmadı,
iğneler gerçekten zor değil,sabah eşim yaptı,eğer yapmasaydı ama ya Allah bismillah deyip ben vuracaktım :)) iğne vurulurken felan değilde sonrasında hafif bir acı oluyor,hareket ederken yada karnımı bir yere yasladığımda hissediyorum başka hiçbir sorun yok çok şükür,

alıştık galiba bu sefer ultrasonda bende acı hissetmedim,belki artık kendimi çok kasmıyorum ondandır,yoksa ilk doktora gidişimi hatırlıyorumda çok kötü bir doktordu,üstelik bayandı ama çok ağlattı beni,Allah razı olsun erdal bey çok rahat hiç acı hissetmedim

bu arada tedaviyi hangi merkezde yaptırıyorsun,doktorun kim??

inşallah hayatım en kısa sürede sizde başlarsınız tedaviye,inana iğneler beni bebişlerime yaklaştırıyor diye nerdeyse sevicem onları :)))

bu arada sabah eşim yaptı sağolsun iğnemi ama o yapmasaydı sanırım kendimde yapardım

fundacım tedavine başlamışsın canım.
inşallah herşey yolunda gider hamiş haberlerini duyarız..
senin yavsiye ettiğin demir dikenini aldım birde bugün aktarda macun yaptırıcam..
inşallah bizede faydası olur tatlım..
ALLAH yardımcın olsun.
inşallah bu günler geride kalacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…