inşallah hayatım en kısa sürede sizde başlarsınız tedaviye,inana iğneler beni bebişlerime yaklaştırıyor diye nerdeyse sevicem onları :)))
bu arada sabah eşim yaptı sağolsun iğnemi ama o yapmasaydı sanırım kendimde yapardım
arkadaşlar benim eşimde azosperm bizde 4 yıldır bu sorunlayız..siz göbekten iğne vurulmaktan bahsediyorsunuz ne iğnesi bu?iğne fobim var hele göbekten falan diye okuyunca çok merak ettim bana açıklayabilirmisiniz
tüp bebek tedavisinde göbek deligi çevresinden iğne yapılıyor. kendin yapıyorsun.. ben 9 günde 22 tane iğne yaptım 10. gün 1 tane daha yaptım ama malesef sonuç alamadıkbebek için herşeye katlanırsın canım eğer ki gerçekten istiyorsan....
Canım bende aynı senin gibiydim.. eşimin azosperm olduğunu evliliğimizin ilk senesinde öğrendik ve tüp bebek tedavisini yakından biliyordum o zamanda komşum oluyordu çünkü ve ben buna dayanarak tedavisi olursa olur olmazsa ben asla tüp bebek istemiyorum dedim tedavimiz olmadı ve ben sırf tüp bebek istemediğim için 2 sene ilgilenmedik tedavi olmadık ama sonra yenik düştüm işte bebek hasreti dahada arttı.Başladık malesef olumsuz sonuçlandıve şimdi tekarar denemek istiyoruz bakalım artık
Korkulcak hiç bir şey yok canım sonunu düşün inşallah bebeğini alıcaksın kucağına bunları düşün 2-3 saniye dayan :) benim bütün iğnelerimi aşim yapmıştı :) o kadarına cesaret edememiştim :))
Allah yüzünüzü güldürür inşallah hayırlı olsun...
günaydın kızlar nasılsınız
fundacım tedavine başlamışsın canım.
inşallah herşey yolunda gider hamiş haberlerini duyarız..
senin yavsiye ettiğin demir dikenini aldım birde bugün aktarda macun yaptırıcam..
inşallah bizede faydası olur tatlım..
ALLAH yardımcın olsun.
inşallah bu günler geride kalacak...
canım ben iğnelerimi kendim yapıyordum..
inan kendin yapınca daha az acıyo denemelisin..
neden sonuç alamamıştınız? yumurtamı gelişmemişti ? yoksa transferden sonramı srun oldu,
zaten tüp bebek % 14 ihtimalmiş ,başarı % 21 deniliyormuş ama tutsa bile malesef hamilelik esnasında düşüklerde olabiliyormuş,
eşim ve ben bu hafta sonu arı sütü polen kullanmaya başladık,hamilelik döneminde de arı sütü ve polen çok önemliymiş,bebeğin tutunmasına sebep olabiliyormuş,inşallah şifa olur ve Allahın izniyle bebişlerimizi kucağımıza alıp sağlıkla büyütürüz
çok sağol hayatım,malesef eşim seninle aynı düşünmüyor galiba( artık kafamı eşimle meşgul etmemeye çalışıyorum, dediğin gibi inşallah en güzel hediyemi bebişlerimi en kısa süede kucağıma alırım,inşallah bebek isteyen herkese Rabbim yardım eder, biz hafta sonu arı sütü de kullanmaya başladık, aı sütü ve polen,hamileliktede çok iyiymiş,sanırım eşim 10-15 gün sonra tekrar sperm verecek bakalım etkisi olacakmı,çok az bir süre ama Allahtan umut kesilmez,işe yararsa yine burda paylaşırım :)
inşallah hayatım en kısa sürede sizde başlarsınız tedaviye,inana iğneler beni bebişlerime yaklaştırıyor diye nerdeyse sevicem onları :)))
bu arada sabah eşim yaptı sağolsun iğnemi ama o yapmasaydı sanırım kendimde yapardım
mtesede hiç sperm bulunamamıştı..
bir kaç gündür Kaan hocayla görüşüyorduk yeniden tedaviye başlıyoruz ocak ayında Kaan hocanın yanına gidicez bu süre zarfında ilaç ve jel verdi... bakalım nolucak? inşallah bu sefer sonuç alabiliriz(((
merak etme hayatım iğneler hiç can yakmıyor desem yalan olmaz,inan ben bu yaşıma kadar sadece ilkokulda yapılan aşılarla gelmiştim,hiçbir hastalığımda iğne vurulmamıştım ve çok korkuyordum,şimdi ama eşim yardımcı olmasa kendim bile yapabilirim ,inşallah eşinin değerleri çok iyi olur ve tüp bebeğe gerek kalmadan bebek sahibi olursunuz ama tüp bebek yapmanız gerekirsede sakın korkma
eşim yapsın,biraz ilgilensin benim :) zorlada olsa ilgisini çekmeye çalışıyorum işte :))
arkadaşlar benim eşimde azosperm bizde 4 yıldır bu sorunlayız..siz göbekten iğne vurulmaktan bahsediyorsunuz ne iğnesi bu?iğne fobim var hele göbekten falan diye okuyunca çok merak ettim bana açıklayabilirmisiniz
günaydın kızlar nasılsınız
düşünüyordur düşünüyordur. sen çok ilgili ve bilgilisin çok araştırıp eşine iyi gelecek şeyleri yediriyorsun. valla ne kadar dua etse senin için azdır yani
inşallah canım 15 gün bile olsa faydası olur. bizide bilgilendir. senin bilgilerine ihtiyacımız var.
biz bu ara hiçbir şey kullanmıyoruz ama aklımın bi köşesinde sürekli senin uyguladığın yöntemler var.
ayy tabi yapsın eşin ya sen herşey yaptın onun için oda senin için iğneleri yapıversin
nazların ş,imdiden başlasın yani
fundam canım benim önce teyze olacağım sonrada inşallah anne
sevilmez mi canım ya o günlere gelebildiniz ya hayırlısıyla...
inş hamiş olduğunu ve bebişine kavuştuğunuda yazacaksın buraya
bende çok dua ediyorum inş bizde kurtuluruz bu azodan...
eğer çıkış devam ederse haziran sonu bende başlıycam göbişime iğne vurmaya
eşimin ne düşündüğünü anlamak zor,artık umursamamaya çalışıyorum,
eşimde bende bu arı sütü polene inandık,en doğal ilaç işte :)) Allahın büyük bir mucizesi,inşallah şifa olur,
iğneleri vuruluyorum ama sanırım göbişim biraz şişecek gibi,şimdiden 3 aylık hamile gibi bir göbeğim var,3 aylık hamile olunca bakalım ne olacak,birde ikiz olursa ooooo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?