Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım önemli olan sayısı değil kalitesi...
allahın izniyle senin yumurtaların çok kaliteli olacak ve güzelce döllenip seni hamiş yapacaklar
inan bende merakla bekliyorum senden gelecek güzel haberleri...
rabbim gönlünden geçen herşeyi nasip etsin sana

sağol canım bol bol duaya ihtiyacım var bugünlerde,Allah hepimizin yardımcısı olsun

dua etmez olur muyuz tatlım senden güzel haberler alıcaz ki bizde mutlu olucaz...
aklıma geldikçe dua ediyorum senin için rabbim kabul etsin inş...

o kadar uzun yazmışsınki normalde böyle uzun yazıları okumam ama senin yazdıklarını bir solukta okudum bitirdim
ve çokkkk etkilendim
allah sana güç kuvvet versin bebişlerinide sağ salim kucağına almayı nasip etsin
azmin sonu zafer olmuş ,hani derlerya beklenen gün geklicekse çekilen çile kutsaldır
allah bebeklerini sana bağışlasın

inşallah fundacım tedavin hayırlı olur. en içten dualarım seninle canım. Allahımmm melek bebeklerine kavuştursun sizi ,ne olur :)

canım iğne günlüğünü, kısa protokol uzun protokol olması etkilemiyor zaten.. yani uzun yada kısa olsun, iğne günlüğü herkesin aynıdır... Ben yanlış hatırlamıyorsam 9 gün iğne yaptım 10.gün iğnem yoktu gece 12 de çatlatma iğnesi olmuştum ertesi gün yumurtalıklarım toplanmak üzere..

Ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi sayısından ziyade kalitesi ve büyüklüğü önemli... Doktorum tek tek hemşireye kaydettiriyordu çaplarını söylüyordu tek tek kayıtlara geçiyordu o da diyordu kaliteli ve büyük olması önemli diye... eminim seninde güzel güzel yumurtaların var bol bol da spermcikleriniz var ooohhh daha ne olsun :)) moralini yüksek tut..

fundacığım canım arkadaşlarında dediği gibi sayı önemli değil kalite önemlidir tüp bebektee:26::26::26: benim tedavilerimde (5 defa mikro denedim ) oldukça iyi sayıda yumoşum olurken:26::26::26: (22.20.1820 gibi saylarda oluyordu)kaliteli yumoş 2.3 tane oluyorduu kii bu sayı bile benim için çok güzeldi zaten 5 denEmemde bu sebebpten 2 defa transfer yapılabildi ............onuun için sayıya bakma 7 yumoş 7 bebek demek (rabbim ol dedikten sonra ) zaten seni anne yapmaya 1 tane YUMOŞ EMBİRYO yeter inşşşşşşşşşşşşşş dondurulmuşun bİle kalacak geriye rahat ol RABBİM SENİNLE OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞCOLOR]

bu alıntının gerçek sahibi kim acaba ... güzel bir paylaşım şimdi bebekleriyledir inşaallh......işn. isteyen herkes bebeklerine kavuşur ALLAHbüyüktür ol deyince olmazlar oluverir.. 12 seneye girdim aynı duyguları hala yaşıyorum.bir bebek hayaliiii...ikiiii üüçç.rabbim hayırlısını versin..

Funda tedavin hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına inan.
Inşallah hayırlısıyla bebeğinizi kucaklarsnız....
Allahım yar ve yardımcımız olsun hepimizin....

okurken gözlerim dolu dolu okudum neler yaşamış neler bu kadar olumsuzluk ama pes etmemiş sonunda mükafatını almış... inş. bizde yaşayacağız o günleriiii :26:

gunaydınnnnnnnnnnn
herkse guzel bı pazarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
funda cnm ınşllh sonucun mutluluk olur tedavınde

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tünaydın kızlar
hepinize güzel bi pazar diliyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim,dualarınızda nolur unutmayın,bugün biraz moralim bozuldu,az önce eve geldik bir baktım kanamam var, acaba bu süreçte normalmidir ? doktorada yarın sabah gidicem ve çatlatma iğnelerim vurulacak,inşallah bir sorun yoktur ve hayırlısıyla yola devam ederiz,

cnm mrb ben tedaviyi doktorumun da fikriyle bıraktım. benim yumurta oluşmamış 2 tn olmuş sadece onlarda ya olur ya olmaz boş çıkma olsalığı fazla diye bi dahaki adet döneminde tekrar hoprmon tahlilleri vericem.daha önceki tahlillerim güzelken şimdi kullandığım iğnelerden sonra hormon değerlerim deişdi sanırım nasip deilmiş şimdilik sanada bol şanslar diliyorum inş. sorunsuz tedavi yaşarsın hamile kalırsın..

canım her zaman dualrımız seninleee ben bu sürçte pek duymadım böyle bir şey ama sen endişelenme yarın dr sorr

canım bozma moralini inş kötü bişey yoktur...
dualarım seninle canım benim allah yardımcınız olsun inş...
yarın haber alır almaz bizide bilgilendir merakta bırakma bizi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…