Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sağlık olsun demek ki bu ay nasip değilmiş...
inş gelecek ay yeteri kadar ve kaliteli yumoşların oluşur ve spermlerle güzel güzel döllenir...
rabbim yardımcınız olsun allah hakkınızda hayırlısını versin inş...

Son düzenleme:

cnm bundada vardır bı hayır dr yok demesınde de var bısey
olsunbı dahakı ay denersın sonuc onemlı olan sonu ıyı olsun

sağol cnm... nasip demekten başka bişey gelmiyor elden şimdilik .ne umutlarla gidiyoruz yıkılarak geliyoruz bazende.tedaviye gittiği yere kadar devam edicem. çok stres ettiğimden olumsuzluklar çktı karşıma hayırlısı olur inş bundan sonrası benim için...

cnm bundada vardır bı hayır dr yok demesınde de var bısey
olsunbı dahakı ay denersın sonuc onemlı olan sonu ıyı olsun

inş cnm bundan sonrasında daha iyi olumlu sonuçlar alırız.hiç ummuyordum yumurta azlığı yaşıyıpta tadeviyi bırakabilceğimi kısmet deilmiş şimdilik.hayırlısı....

canım bu ayı en iyi şekilde geçirmeye bak umutlu ol olumlu düşün...
rahatlamaya çalış dediğin gibi stres senin içinde eşin içinde iyi olmaz...
inş gelecek ay herşey istediğiniz gibi olur...

Canım bende deneyimli bi olaraktan diyebilirim ki bende olmamıştı. İnşallah hersey yolundadr. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz..

Cansuinda çok üzüldüm ama vardır bir hayır moralini yüksek tut inşallah öbür ay hersey normal degerlerde olur..

canım bu ayı en iyi şekilde geçirmeye bak umutlu ol olumlu düşün...
rahatlamaya çalış dediğin gibi stres senin içinde eşin içinde iyi olmaz...
inş gelecek ay herşey istediğiniz gibi olur...

kız gelecek ayda başlamıcaz hormon tahlilleri falan vericem.. daha sonra gerekirse normal hormon ilaçları kullanıcam daha sonra tedaviye vücudum hazır olunca başlıcam 2ayımı alır kesin.

inş cnm. ilk duyduğumda üzüldüm ağladım ama elden bişey gelmiyor kendime zarar veriyorum hormonlarımı etkiliyorum.kendimi üzmemeye ve moralimi yüksek tutmaya karar verdim artık ))) bidahaki ay sorun yaşarsam işte o zmn yıkım olur benim için. inş daha fazla sorun yaşamam. en kısa zmnda tedaviye başlarız.

inşllh cnm sen rahat bırak kendını kasma

ay cok duygulNDIM ben cok güzel cok güzel rabbim herkese bu mutlu sonu hazırlasın ay cok fena oldum ben

fundacım umutsuzluğa kapılma olucak inşallah hafta sonu evde yoktum eve şimdi geldik gelir gelmez pcnın başına gectım seni cok merak ettim olumsuz bişey duymamışsın en azından olucak ollucak iyi şeyler düşünelim iyi olsun

kızlar yeni bir topik teki bitkisel macuna ne diyosunuz alsak mı acaba? şifa bitkimizde sitesini anlatmış cep telefon numarasını vermiş.gölcükteymiş adamın dükkanı.gölcükte yaşayan veya tanıdığı olan varmı?gidip bu adamımı bulsak acaba?
ben cok korkuyorum msure şokunu tekrar yaşamak istemiyorum.

Günaydın kıslar....

Esma msure le ilgili basına ne geldi? Biz kullanmiyoruz ama Merak ettim ilaçla ilgili bir sorun mü oldu?

İnsalah inşallah canım hersey yoluna giricek 1-2 ay daha sabret ve asla moralinizi bozmayın esinizle birbirinze destek olun..

herkese selammm,

eve yeni geldim ve mesajları hızlı hızlı okudum,sabah doktora gittim çok şükür bir sorun yok,zaten dün kanamamda az miktarda olmuştu ve sonra devam etmedi çok şükür ,ama tabi insan çok korkuyor, bu Akşam Allah kısmet ederse saat 22:00 da çatlatma iğnemi yapıcaz, çarşamba sabahı 10da yumurtalarım toplanacak :)) gün ve gün transfere yaklaşıyoruz,bugün mübarek gün ve hepimiz için bol bol dua edicem,inşallah Rabbim kabul eder ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

Aşure günü vuku bulan hadiseler:
1-İbrahim A.S. aşure günü doğdu
2-Allahu teala onu nemrut ateşinden aşure günü himaye buyurdu
3-Musa A.S. Firavuun şerrinden kurtuldu ve düşmenları denizde boğuldu
4-İdris A.S. semaya (yüce makama ) yükseldi
5-Eyyüb A.S.'a şifa ihsan olundu
6-İsa A.S. semaya götürüldü

bazı büyükler "bugüne aşure denilmesi : Allahu teala 10 peygambere 10 ikramda bulunduğundandır" dediler:

1-Adem A.S.'ın tervbesi kabul oldu
2-Nuh A.S.'ın gemisi tufandan kurtuldu
3-Süleyman A.S.a mülk saltanat verildi
4-Yunus A.S. balığın karnından kurtuldu
5-Yusuf A.S. babasına kavuştu
6-İdris A.S. semaya götürüldü
7-İbrahim A.S. nemrudun ateşinden kutuldu
8-Musa A.S. firavunun şerrinden kurtuldu
9-Eyyüb A.S. hastalıktan şifa buldu
10- İsa A.S. semaya götürüldü

bugünle ilgili çok uzun bir yazı var ,tamamını yazamıcam ama bu mucizeleri sizlerle paylaşmak istedim, ayrıca ADem A.S. ve Havva anamız aşure günü yaratılmış

Rabbim inşallah bizler içinde hayırlı,sağlıklı,mutlu herşeyiyle dört dörtlük evlatlar yaratır :)))

cnm sevindim senin adına tedavinin devam etmesine .kendi adımada üzülüyorum ne güzel seni takip ediodum )) ama her işte bi hayır vardır diyorum ve işin içinden çıkıyorum ))) Allahım hayırlısını versin inş bebeğine kavuşursun....
bu arada senin 5. günkü kan testinin sonucu ne çıkmıştı yazarmısın östrejen E2 sonucu yani

Günaydın kıslar....

Esma msure le ilgili basına ne geldi? Biz kullanmiyoruz ama Merak ettim ilaçla ilgili bir sorun mü oldu?

canım biz msureyi 3 kutu kullandık.4 cüyü alacaktıkki ilacın sahte olduğunu anladık çünkü aldığımız site kapandı.sonra araştırdık bu ilaç zaten hiç türkiyeye girmemiş.burda satılanların ne olduğu belli bile değil.ah ah verdiğimiz paralaramı yanayım eşimin ne içtitiğini bilmiyoruz onamı yanayım bilmiyorum.

su mubarek günlerde allh dualarımızı kabul buyursun
ınşllh o yumurtaların sana bebıs toplayarak gerı doner

esmacım ben daha önce yazdım mı bilemiyorum bir tanıdığım hindistana gitmişti diyetisyen ondan istemiştim o orda bile güvenmedi almamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…