Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

fundam inşallah çok güzel olacak bende durum çook kötü eşimde toplardamar tıkanıklığı çıktı altı ay ciddi tedavi var bütün bitkiseller yasak

Ayyy evet yaaa Allah korusun esine bisey olabilirdi tabii paralarınızda yanmış aahh canım gecmis olsun aman ilaçları eczaneden başka yerden almayın. Bizde proxeed kullanıyoruz..

FUNDA cim çok sevindim cokta telaslandim senin kadar heyecanlıyım valla Allah tamamına erdirsin insallah...dualarımız seninle...Gelsin bebisler :))

canım benim yaa ,hadi bakalım sen geldin,yade geldi,melishte yavaş yavaş aramıza dönmeye başladı,yeni arkadaşlar var ohhhh süperrr
fundam aşkım benim kız seni yerim ben
bu arada her şeyin iyi olduğuna çok sevindim, nerdeyse de emindim :)) gönlü güzel arkadaşım biliyorum ki senin sonun ikiz anası olmak :))) sonra bunlar beni deli ediyorrrr dersin :))
Bu arada kızlar ben normal yollardan çalışmalara başladım, ama en güzeli de hadi bebek yapalım diye yapmıyorum kendim için yapıyorum daha güzel oluyormuşşşşşşşşşşş :))) tavsiye ederim hehehhe
fundam inşallah çok güzel olacak bende durum çook kötü eşimde toplardamar tıkanıklığı çıktı altı ay ciddi tedavi var bütün bitkiseller yasak
Aşkımmmm yaa bu nerden çıktı (( Allahım şifasını versin anlatsana sen şunu detaylı.
Selam arkadaşım, senin yorumlarını başka yerde de okumuştum , ben de İzmir'deyim ve Kent hastanesine çok yakın oturuyorum , hastanenin tüp bebek ünitesi nasıl peki ?? ben tüp bebeğin 6000 civarında olduğunu biliyorum, tüm tahliller hariç ( anlatabilir misin rica etsem..

melisimbacağım ağrıyor demeye başladı 4 gün önce sonra namazda zorlandı iki gün öncede şişşmeye başladı bugün biz sandık eklem rahatsızlığı fizik tedaviye gitti o dahiliye o cerrahiye o da acilden kalp cerrahisine durum ciddiymiş kullandığımız ilaçlarla proxeed argimax gibi bitkiseller yeşil yapraklılar süt alınamıyor sperm düşmanı et yenilecek bebişler uzak bana bende süt maydanoza başlamıştım sağlıklı olsunda ah yeterim geldi aklıma

fundam bi sorun olmamasına çok sevindim
inş devamınıda sorunsuz hayırlısyla atlatırsın...
dualarım seneinle allah yardımcınız olsun

arunam çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun dermansız dert vermesin...
inş hayırlısıyla bu sıkıntıyıda atlatacaksınız...
ondan sonra başlarsınız tedavinize tekrar...
herşeyin başı sağlık önce allah eşlerimize ve bize sağlık versin...
sonra bebişlerimiz için elimizden geleni yapmaya devam ederiz...

kesinliikle bebişim bende iki saattir nette dr araştırıyorum yarın beri nohut yapayım artık hiç takviye yok nohut ve keçiboynuzuna saldıracağız

Merhaba canım.. Öncelikle bizim hatamız erkek infertilite olduğu halde erkeği yani eşimi tedaviye almadan tüp bebek denemek oldu.. biz mteseye güvendik açıkçası çünkü bundan önceki varikosel ameliyatına (izmit özel körfez hastanesi) giren doktorumuz bize çok üzmit verdi.. bizde denedik malesef mtesede birşey çıkmadı.. Gelgelelim Kent hastanesine Tüp bebek ünites,nde çalışanların hepsi çok pozitif çok yardımcı..şükran hanım yani İsrael beyin asistanı mtese sonunda bizimle ağlamıştı neyse.. İsrael beyde mükemmel bir doktor en ince ayrıntılara kadar düşündü her türlü testi yaptırdı ilacı verdi ben İsrael bey ve ekibinden çok çok memnun kaldım.. Allah nasip etse eşimde sperm bulunsa (Kaan hocayla tedavide şuan) yine orada denemeye oraya giderim.. bence 4/4 lük biryer Fiyat konusunda; bizim geçen mart ayında ödeme yaptık.. mtesede sperm bulunup transfere devam etseydi tedavi 4.000 $ ama bizim tedavimiz mteseden öteye geçmediği için 1.500 $ verdik.. Çogu tahlilde içindeydi ama.. bazi tahliller girmedi mesela; bende hipotroid var troid testlerim filan girmedi.. bu kadar..

Ayrıca ben Kent Hospitalda üroloji,dermatolog,estetisyen,endokrinoloji bölümlerinede gittim memnunum hastaneden.. Bence izmirin en iyi özel hastanesi.. Şimdi Mecikal Park açılmış izmirde hiç gitmedim ama istanbulda gitmiştim orasıda iyi bir hastanedir..

bebek yapcaz derken sağlığımızıda kaybediyoruz Allahı yardımcımız olsun, çok geçmiş olsun cnm inş. en kısa zmnda eşin sağlığına kavuşur..psikolojimiz darmadağın ((

kesinliikle bebişim bende iki saattir nette dr araştırıyorum yarın beri nohut yapayım artık hiç takviye yok nohut ve keçiboynuzuna saldıracağız

ne güzel tatlım hiç bişekilde bırakmıyorsunuz işte inş herşey en kısa zamanda yoluna girer...

kızlar nasılsınız
fundam yarın opun varmış her şey yolunda gitsin kaliteli yumoşların olsun spermlerle dölenip seni anne yapsınlar inşşşşşşşş

canım benim cok gecmiş olsun rabbim sabır versin ah bu azosperm bizi ne hale getirdi.
neler kullanmıştınız neler bu rahatsızlığı yapıyormuş söylede canım biz kullanmayalım.

bebek yapcaz derken sağlığımızıda kaybediyoruz Allahı yardımcımız olsun, çok geçmiş olsun cnm inş. en kısa zmnda eşin sağlığına kavuşur..psikolojimiz darmadağın ((

cnm çok teşekkür ederim eşiminde iğneleri karnından allh kolaylık versin tüm tedavidekilere diyor cnm senin durumun nsl inşsllah hamiş olacaksın

canım benim cok gecmiş olsun rabbim sabır versin ah bu azosperm bizi ne hale getirdi.
neler kullanmıştınız neler bu rahatsızlığı yapıyormuş söylede canım biz kullanmayalım.

cnm kullandıklarımızla ne kadar ilişkili bilmiyorum cuma dr durumumuzu anlatacak o zaman daha iyi bilebilirim 1000 kişide bir oluyormuş kan pıhtılaşıyor akmıyor kan temizlenemiyor sperm etkiler mi bilmiyorum ama hormon ilaçları yasak vitamin yasak bitkisel tablet yasak

arunam Rabbim yardımcınız olsun,inşallah eşin en kısa sürede şifa bulur,dün seni arayacaktım işlere öyle bir dalmışım ki unuttum kusura bakma bugün inşallah aramaya çalışıcam,eşin çok iyi bir insan,kalbi temiz sende öylesin inanıyorumki cuma gün güzel sonuçlar nalacaksınız inşallahhhhhh,bu hormon ilaçları hepimizi maffetti ( Rabbim hepimize yardımcı olsun,eşimde sanırım bugünden sonra ağzına vitamin felan sürmez, çoooook öpüyorum,Allaha emanet olun

kızlar saat 10da yumurta toplamam var :)) ne komik bir söz :)))
inşallah güzel haberlerle gelirim,dualarınızı bekliyorummmmm,
bir iki gündür yoğunluktan gelemiyorum,sanırım bugün evde dinleneceğim için bilgisayarımın başına oturablirim,

HEPİNİZİ ÇOOOOKKK SEVİYORUMMMMMMMM

allah yardımcın olsun fundacım...
allahın izniyle herşey yolunda gidecek ve kaliteli yumoşların toplanacak...
sonrada onlar bi güzel döllenip annesinin göbişine konacak
zdualarım seninle canım benim allah yolunuzu açık etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…