herkese selammm,
eve yeni geldim ve mesajları hızlı hızlı okudum,sabah doktora gittim çok şükür bir sorun yok,zaten dün kanamamda az miktarda olmuştu ve sonra devam etmedi çok şükür ,ama tabi insan çok korkuyor, bu Akşam Allah kısmet ederse saat 22:00 da çatlatma iğnemi yapıcaz, çarşamba sabahı 10da yumurtalarım toplanacak :)) gün ve gün transfere yaklaşıyoruz,bugün mübarek gün ve hepimiz için bol bol dua edicem,inşallah Rabbim kabul eder ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Aşure günü vuku bulan hadiseler:
1-İbrahim A.S. aşure günü doğdu
2-Allahu teala onu nemrut ateşinden aşure günü himaye buyurdu
3-Musa A.S. Firavuun şerrinden kurtuldu ve düşmenları denizde boğuldu
4-İdris A.S. semaya (yüce makama ) yükseldi
5-Eyyüb A.S.'a şifa ihsan olundu
6-İsa A.S. semaya götürüldü
bazı büyükler "bugüne aşure denilmesi : Allahu teala 10 peygambere 10 ikramda bulunduğundandır" dediler:
1-Adem A.S.'ın tervbesi kabul oldu
2-Nuh A.S.'ın gemisi tufandan kurtuldu
3-Süleyman A.S.a mülk saltanat verildi
4-Yunus A.S. balığın karnından kurtuldu
5-Yusuf A.S. babasına kavuştu
6-İdris A.S. semaya götürüldü
7-İbrahim A.S. nemrudun ateşinden kutuldu
8-Musa A.S. firavunun şerrinden kurtuldu
9-Eyyüb A.S. hastalıktan şifa buldu
10- İsa A.S. semaya götürüldü
bugünle ilgili çok uzun bir yazı var ,tamamını yazamıcam ama bu mucizeleri sizlerle paylaşmak istedim, ayrıca ADem A.S. ve Havva anamız aşure günü yaratılmış
Rabbim inşallah bizler içinde hayırlı,sağlıklı,mutlu herşeyiyle dört dörtlük evlatlar yaratır :)))
canım biz msureyi 3 kutu kullandık.4 cüyü alacaktıkki ilacın sahte olduğunu anladık çünkü aldığımız site kapandı.sonra araştırdık bu ilaç zaten hiç türkiyeye girmemiş.burda satılanların ne olduğu belli bile değil.ah ah verdiğimiz paralaramı yanayım eşimin ne içtitiğini bilmiyoruz onamı yanayım bilmiyorum.
canım benim yaa ,hadi bakalım sen geldin,yade geldi,melishte yavaş yavaş aramıza dönmeye başladı,yeni arkadaşlar var ohhhh süperrr
fundam aşkım benim kız seni yerim benvalla ben teraziyim ama yinede sizleri çok seviyorum :)))
canım benim hoşgeldin,inşallah daha iyisindir,şu bekleme süresi geçsin inşallah senin iğnelerinide konuşmaya başlıcaz yine , benim bebişlerime arkadaş lazım ,hadi bakalım hepinizden daha çok çalışma bekliyorum :))
Aşkımmmm yaa bu nerden çıktıfundam inşallah çok güzel olacak bende durum çook kötü eşimde toplardamar tıkanıklığı çıktı altı ay ciddi tedavi var bütün bitkiseller yasak
Selam arkadaşım, senin yorumlarını başka yerde de okumuştum , ben de İzmir'deyim ve Kent hastanesine çok yakın oturuyorum , hastanenin tüp bebek ünitesi nasıl peki ?? ben tüp bebeğin 6000 civarında olduğunu biliyorum, tüm tahliller hariç
Canım böyle birşeyi biz teklif etmiştim hastaneye (İzmir Kent Hospital) ama hastane mtesede sperm bulunsada çok kaliteli olamıyacağı gibi birde dondurup genetiğini zayıflatmayalım, seni (bayanı) hazırlayalım herşey hazır olsun bulur bulmaz transfer yapalım dedi bizede mantıklı geldi ve bunu göze alarak ve tabii ücretide göze alarak başladık tedaviye..
fundam aşkım benim kız seni yerim ben
bu arada her şeyin iyi olduğuna çok sevindim, nerdeyse de emindim :)) gönlü güzel arkadaşım biliyorum ki senin sonun ikiz anası olmak :))) sonra bunlar beni deli ediyorrrr dersin :))
Bu arada kızlar ben normal yollardan çalışmalara başladım, ama en güzeli de hadi bebek yapalım diye yapmıyorum kendim için yapıyorum daha güzel oluyormuşşşşşşşşşşş :))) tavsiye ederim hehehhe
Aşkımmmm yaa bu nerden çıktı(( Allahım şifasını versin anlatsana sen şunu detaylı.
Selam arkadaşım, senin yorumlarını başka yerde de okumuştum , ben de İzmir'deyim ve Kent hastanesine çok yakın oturuyorum , hastanenin tüp bebek ünitesi nasıl peki ?? ben tüp bebeğin 6000 civarında olduğunu biliyorum, tüm tahliller hariç( anlatabilir misin rica etsem..
fundam inşallah çok güzel olacak bende durum çook kötü eşimde toplardamar tıkanıklığı çıktı altı ay ciddi tedavi var bütün bitkiseller yasak
Geçmiş olsun cnm ...Rabbbim şifasını versin inş.:26:
herkese selammm,
eve yeni geldim ve mesajları hızlı hızlı okudum,sabah doktora gittim çok şükür bir sorun yok,zaten dün kanamamda az miktarda olmuştu ve sonra devam etmedi çok şükür ,ama tabi insan çok korkuyor, bu Akşam Allah kısmet ederse saat 22:00 da çatlatma iğnemi yapıcaz, çarşamba sabahı 10da yumurtalarım toplanacak :)) gün ve gün transfere yaklaşıyoruz,bugün mübarek gün ve hepimiz için bol bol dua edicem,inşallah Rabbim kabul eder ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Aşure günü vuku bulan hadiseler:
1-İbrahim A.S. aşure günü doğdu
2-Allahu teala onu nemrut ateşinden aşure günü himaye buyurdu
3-Musa A.S. Firavuun şerrinden kurtuldu ve düşmenları denizde boğuldu
4-İdris A.S. semaya (yüce makama ) yükseldi
5-Eyyüb A.S.'a şifa ihsan olundu
6-İsa A.S. semaya götürüldü
bazı büyükler "bugüne aşure denilmesi : Allahu teala 10 peygambere 10 ikramda bulunduğundandır" dediler:
1-Adem A.S.'ın tervbesi kabul oldu
2-Nuh A.S.'ın gemisi tufandan kurtuldu
3-Süleyman A.S.a mülk saltanat verildi
4-Yunus A.S. balığın karnından kurtuldu
5-Yusuf A.S. babasına kavuştu
6-İdris A.S. semaya götürüldü
7-İbrahim A.S. nemrudun ateşinden kutuldu
8-Musa A.S. firavunun şerrinden kurtuldu
9-Eyyüb A.S. hastalıktan şifa buldu
10- İsa A.S. semaya götürüldü
bugünle ilgili çok uzun bir yazı var ,tamamını yazamıcam ama bu mucizeleri sizlerle paylaşmak istedim, ayrıca ADem A.S. ve Havva anamız aşure günü yaratılmış
Rabbim inşallah bizler içinde hayırlı,sağlıklı,mutlu herşeyiyle dört dörtlük evlatlar yaratır :)))
fundam inşallah çok güzel olacak bende durum çook kötü eşimde toplardamar tıkanıklığı çıktı altı ay ciddi tedavi var bütün bitkiseller yasak
arunam çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun dermansız dert vermesin...
inş hayırlısıyla bu sıkıntıyıda atlatacaksınız...
ondan sonra başlarsınız tedavinize tekrar...
herşeyin başı sağlık önce allah eşlerimize ve bize sağlık versin...
sonra bebişlerimiz için elimizden geleni yapmaya devam ederiz...
Selam arkadaşım, senin yorumlarını başka yerde de okumuştum , ben de İzmir'deyim ve Kent hastanesine çok yakın oturuyorum , hastanenin tüp bebek ünitesi nasıl peki ?? ben tüp bebeğin 6000 civarında olduğunu biliyorum, tüm tahliller hariç( anlatabilir misin rica etsem..
kesinliikle bebişim bende iki saattir nette dr araştırıyorum yarın beri nohut yapayım artık hiç takviye yok nohut ve keçiboynuzuna saldıracağız
melisimbacağım ağrıyor demeye başladı 4 gün önce sonra namazda zorlandı iki gün öncede şişşmeye başladı bugün biz sandık eklem rahatsızlığı fizik tedaviye gitti o dahiliye o cerrahiye o da acilden kalp cerrahisine durum ciddiymiş kullandığımız ilaçlarla proxeed argimax gibi bitkiseller yeşil yapraklılar süt alınamıyor sperm düşmanı et yenilecek bebişler uzak bana bende süt maydanoza başlamıştım sağlıklı olsunda ah yeterim geldi aklıma
bebek yapcaz derken sağlığımızıda kaybediyoruz Allahı yardımcımız olsun, çok geçmiş olsun cnm inş. en kısa zmnda eşin sağlığına kavuşur..psikolojimiz darmadağın((
canım benim cok gecmiş olsun rabbim sabır versin ah bu azosperm bizi ne hale getirdi.
neler kullanmıştınız neler bu rahatsızlığı yapıyormuş söylede canım biz kullanmayalım.
cnm kullandıklarımızla ne kadar ilişkili bilmiyorum cuma dr durumumuzu anlatacak o zaman daha iyi bilebilirim 1000 kişide bir oluyormuş kan pıhtılaşıyor akmıyor kan temizlenemiyor sperm etkiler mi bilmiyorum ama hormon ilaçları yasak vitamin yasak bitkisel tablet yasak
kızlar saat 10da yumurta toplamam var :)) ne komik bir söz :)))
inşallah güzel haberlerle gelirim,dualarınızı bekliyorummmmm,
bir iki gündür yoğunluktan gelemiyorum,sanırım bugün evde dinleneceğim için bilgisayarımın başına oturablirim,
HEPİNİZİ ÇOOOOKKK SEVİYORUMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?