Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bir günnnn yavruların seni arayacaklarya işte o gün aynı heycanla (belkide daha fazla bir heycanla )telefon bekleyeceksinnn

Son düzenleme:

Allah Allah ben uzun protokolde daha fazla iğne vuruluyor sanıyordum,çok şükür iğnelerim bitti,

Erdal beyde yumurtaların tek tek ölçülerini yazdırmıştı,her gidişimde gösterdi,bol bol olan spermlerde bir anda 6 milyondan 2 milyona düştü ama çok şükür içinden sağlıklılarını seçtiler,Rabbim bizim gibi sıfır spermle tedaviye başlayanlara inşallah böyle milyonları gösterir,

moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum,çok garip bir duygu,içimde olmasalar bile orda 3 tane bebişim var,ben onları daha şimdiden çok seviyorum,inşallah Rabbim onlara hayırlı bir ömür nasip eder

Selam kızlar nasılsınız
güzel bi hafta sonu olur inş....:80:

merhaba ben iyiyim çok şükür ama şimdi mesajını okuyunca kendi kendime güldüm demek ki ben nerdeyse bir haftadır mesajlarla ilgilenemiyormuşum,neyse bende bu hafta sonu için diyeyim ,inşallah herkes için güzel bir hafta sonu olur :))

canım çok şükür 7 tanede olsa yumurtam oluştu,gerçi 6 tanesini kullanabildiler ,3 taneside çok şükür döllendi,bugün bakalım ne olacak,beklemek çooooo zorrrrrrr,inşallah Rabbim onlara hayat verir ve bebişlerimize kavuşuruz

canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir,inşallah en kısa sürede bebişine kavuşursun ve onları sağlıkla mutlulukla büyütürsün,

alıntının gerçek sahibi http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ilk-hamileyim-hemde-dondurulmuslarla8230.html konuyu burdan okuyabilirsin

Funda tedavin hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına inan.
Inşallah hayırlısıyla bebeğinizi kucaklarsnız....
Allahım yar ve yardımcımız olsun hepimizin....

canım benim çok sağol,inşallah hepimiz bebişlerimizi bir an önce kucağımıza alırız,
özletiyorsun kendini vakit buldukça gel hayatım üç beş laf ederiz :))

canım benim ,valla ne desem bilemiyorum ,bu hormon ilaçları hepimizin dengesini bir şekilde bozuyor,ya sabır hayatım ,hay Allah yaa ne güzel peşpeşe gidiyorduk ,yeniden tedaviye başlayınca lütfen haber ver, hayatım inşallah en kısa sürede tedavine yeniden başlarsın ve herşey yolunda gider,hepimiz çok mücadele ediyoruz, Rabbim hepimize mükafat olarak sağlıklı ikizler üçüzler verse keşke

canım her zaman dualrımız seninleee ben bu sürçte pek duymadım böyle bir şey ama sen endişelenme yarın dr sorr

doktor olabilir dedi,yumurta toplama işleminden sonrada biraz oldu dün ve bugün damla damla kanamam oluyor ,takılmamaya çalışıyorum inşallah hamile kalınca 9 ay regli olmayacam :))

acaba bu yumurtaların sayısını artırmak için ne tür bitkisel kürler uygulanmalı,hep eşimize yedirip içiriyoruz birazda kendimize baksak iyi olur değilmi,ben bu konuyu biraz araştırayım,

hatta baktım bile istersen bir göz at,moral bozmak yok bir sonraki tedavine başlamadan önce şöyle kendini bir bakıma al

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/181247-yumurta-kalitesini-artirmak-icin-yapmali.html

http://www.kadinlarkulubu.com/bitki...-bitkisel-ilac-kullananlar-lutfen-yardim.html

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ebek-merkeziyumurta-gelisimi-icin-ananas.html

googleda kaliteli yumurta yazarsan bir sürü konu çıkıyor,bence içlerinden mantığına en uygun geleni seç kendine ve eşine güzel bir yemek programı hazırla ,yürüyüş yap ve bir sonraki tedaviye bomba gibi hazırla pes etmek yok ...

Son düzenleme:

canım benim çok şükür iyiyim, kaç aydır hazırlanıyoruz her aşamada dediğim gibi herşey Rabbimden ol derse olacak ve inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder,

esmacım hangi topic bu??ne bitkisel macunu??

benim Msure kullananlar topiğim kapatılmış,çok şükür biz almamıştık,nedense bir türlü güvenememiştim, insanların yardıma ihtiyaçları olduğu anda ortaya çıkan bu dolandırıcıları Allaha havale ediyorum,

bence bu tarz ürünler yerine GNC gibi ne olduğu belli olanları denemekte fayda var ,hatta gidip otları alıp kendimiz yapsak daha güvenilir olacak, yazık değilmi yaa kaç kişinin sağlığıyla oynuyorlar, Allah bildiği gibi yapsın hepsini

canım sakın üzülme,her şerde bir hayır vardır unutma, şimdi daha iyi haızrlanabilirsin, yaptığın hazırlıkları bizlerle paylaş,inşallah bir sonraki tedavin çok güzel geçecek ,yumurtaların kaliteli olacak ve seninle aynı sorunu paylaşanlar için iyi bir örnek olacaksın

kan testi sonuçlarını henüz almadım,bizim için bir dosya hazırlıyorlarmış,yarın trasfer için gidince inşallah verecekler,açıkcası çok meraklı bir tip olmama rağmen bu konularda çok fazla soru sormamaya çalışıyorum,sonuçları alınca inşallah paylaşırım

fundam inşallah çok güzel olacak bende durum çook kötü eşimde toplardamar tıkanıklığı çıktı altı ay ciddi tedavi var bütün bitkiseller yasak

hayatım Allah acil şifa versin inşallah,eşin bildiğim kadarıyla çok iyi bir insan,Rabbim inşallah kabinin temizliğinin karşılığında en kısa sürede sağlık nasip etsin,
bitkisellerin yasak olması derken kuru incir felanda mı yemeyecek?

benim anlamadığım bu ülkede hiç mi kontrol yok!!!!! adamlar gayet rahat herşeyi satıyorlar,Allah bildiği gibi yapsın,
ben ilaç kullanacaksam sağlık bakanlığından onaylı olmasına dikkat etmeye çalışıyorum, vitamin olarakta GNC kullanıyorum ama sonuçta kalitesi bilinen bir marka
,eşimde proxeed kullandı bizde eczaneden aldık

canım duaların için için çok sağol ,Rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder ve hepimizin bebeişlerimize kavuşuruz,tabi Allah bebişlerimizi en iyi şekilde büyütmeyide nasip etsin

canım arkadaşım seni çok seviyorum :)))

medical parka elini veren kolunu alamıyor,gerekli gereksiz bir sürü tahlil yaptırıyorlar,çok sevmiyorum ama evime yakın olduğu için sanırım orda doğum yapıcam,gerçi hala hastane araştırıyorum

hayatım bitkisel yasak dediğin için aslında yazmak istemedim ama bitkisel tablet yasak dediğin için yazayım dedim Demir Dikeni, Çobançökerten,Tribulus terrestris - agaclar.net istersen bu sayfayı bir oku, biliyorsun ben eşime demir dikeni bir iki ay kullandırdım,ama sizin durumda kullanılırmı bilemiyorum

arkadasım cok sukur kı yumurtaların kullanılıyo cogu sen spermı derd etme
onemlı olan bebıslerın sana gelıp dokuzzzzzzzzz ay sende kalmaları
allh kolaylıkla atlatasın o 10 15 gunuu cnm

ben bugünkü sonuçlar için bile zor dayanaıyorum bakalım hamilelik testine kadar nasıl dayanıcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…