baharcım öğlene kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum,hayatımda hiçbir telefonu bu kadar merakla beklememiştim,inşallah güzel haberlerle biran önce arar erdal bey,duaların için çok sağol Allah razı olsun,Rabbim binkat fazlasıyla senide mükafatlandırsın,
allhım sanada basladıgın bebek tedavısınde guc verıp sevındırsın ınşlh
inşallah fundacım tedavin hayırlı olur. en içten dualarım seninle canım. Allahımmm melek bebeklerine kavuştursun sizi ,ne olur :)
canım iğne günlüğünü, kısa protokol uzun protokol olması etkilemiyor zaten.. yani uzun yada kısa olsun, iğne günlüğü herkesin aynıdır... Ben yanlış hatırlamıyorsam 9 gün iğne yaptım 10.gün iğnem yoktu gece 12 de çatlatma iğnesi olmuştum ertesi gün yumurtalıklarım toplanmak üzere..
Ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi sayısından ziyade kalitesi ve büyüklüğü önemli... Doktorum tek tek hemşireye kaydettiriyordu çaplarını söylüyordu tek tek kayıtlara geçiyordu o da diyordu kaliteli ve büyük olması önemli diye... eminim seninde güzel güzel yumurtaların var bol bol da spermcikleriniz var ooohhh daha ne olsun :)) moralini yüksek tut..
Selam kızlar nasılsınız
güzel bi hafta sonu olur inş....:80:
fundacığım canımarkadaşlarında dediği gibi sayı önemli değil kalite önemlidir tüp bebektee:26::26::26: benim tedavilerimde (5 defa mikro denedim ) oldukça iyi sayıda yumoşum olurken:26::26::26: (22.20.1820 gibi saylarda oluyordu)kaliteli yumoş 2.3 tane oluyorduu kii bu sayı bile benim için çok güzeldi zaten 5 denEmemde bu sebebpten 2 defa transfer yapılabildi ............onuun için sayıya bakma 7 yumoş 7 bebek demek (rabbim ol dedikten sonra ) zaten seni anne yapmaya 1 tane YUMOŞ EMBİRYO yeter inşşşşşşşşşşşşşş dondurulmuşun bİle kalacak geriye rahat ol RABBİM SENİNLE OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞCOLOR]
bu alıntının gerçek sahibi kim acaba ... güzel bir paylaşım şimdi bebekleriyledir inşaallh......işn. isteyen herkes bebeklerine kavuşur ALLAHbüyüktür ol deyince olmazlar oluverir.. 12 seneye girdim aynı duyguları hala yaşıyorum.bir bebek hayaliiii...ikiiii üüçç.rabbim hayırlısını versin..
Funda tedavin hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına inan.
Inşallah hayırlısıyla bebeğinizi kucaklarsnız....
Allahım yar ve yardımcımız olsun hepimizin....
cnm mrb ben tedaviyi doktorumun da fikriyle bıraktım. benim yumurta oluşmamış 2 tn olmuş sadece onlarda ya olur ya olmaz boş çıkma olsalığı fazla diye bi dahaki adet döneminde tekrar hoprmon tahlilleri vericem.daha önceki tahlillerim güzelken şimdi kullandığım iğnelerden sonra hormon değerlerim deişdi sanırım nasip deilmiş şimdilik sanada bol şanslar diliyorum inş. sorunsuz tedavi yaşarsın hamile kalırsın..
canım her zaman dualrımız seninleee ben bu sürçte pek duymadım böyle bir şey ama sen endişelenme yarın dr sorr
sağol cnm... nasip demekten başka bişey gelmiyor elden şimdilik .ne umutlarla gidiyoruz yıkılarak geliyoruz bazende.tedaviye gittiği yere kadar devam edicem. çok stres ettiğimden olumsuzluklar çktı karşıma hayırlısı olur inş bundan sonrası benim için...
fundacım umutsuzluğa kapılma olucak inşallah hafta sonu evde yoktum eve şimdi geldik gelir gelmez pcnın başına gectım seni cok merak ettim olumsuz bişey duymamışsın en azından olucak ollucak iyi şeyler düşünelim iyi olsun
kızlar yeni bir topik teki bitkisel macuna ne diyosunuz alsak mı acaba? şifa bitkimizde sitesini anlatmış cep telefon numarasını vermiş.gölcükteymiş adamın dükkanı.gölcükte yaşayan veya tanıdığı olan varmı?gidip bu adamımı bulsak acaba?
ben cok korkuyorum msure şokunu tekrar yaşamak istemiyorum.
cnm sevindim senin adına tedavinin devam etmesine .kendi adımada üzülüyorumne güzel seni takip ediodum )) ama her işte bi hayır vardır diyorum ve işin içinden çıkıyorum ))) Allahım hayırlısını versin inş bebeğine kavuşursun....
bu arada senin 5. günkü kan testinin sonucu ne çıkmıştı yazarmısın östrejen E2 sonucu yani
fundam inşallah çok güzel olacak bende durum çook kötü eşimde toplardamar tıkanıklığı çıktı altı ay ciddi tedavi var bütün bitkiseller yasak
Ayyy evet yaaaAllah korusun esine bisey olabilirdi tabii paralarınızda yanmış aahh canım gecmis olsun aman ilaçları eczaneden başka yerden almayın. Bizde proxeed kullanıyoruz..
FUNDA cim çok sevindim cokta telaslandimsenin kadar heyecanlıyım valla Allah tamamına erdirsin insallah...dualarımız seninle...Gelsin bebisler :))
fundam aşkım benim kız seni yerim ben
bu arada her şeyin iyi olduğuna çok sevindim, nerdeyse de emindim :)) gönlü güzel arkadaşım biliyorum ki senin sonun ikiz anası olmak :))) sonra bunlar beni deli ediyorrrr dersin :))
Bu arada kızlar ben normal yollardan çalışmalara başladım, ama en güzeli de hadi bebek yapalım diye yapmıyorum kendim için yapıyorum daha güzel oluyormuşşşşşşşşşşş :))) tavsiye ederim hehehhe
Aşkımmmm yaa bu nerden çıktı(( Allahım şifasını versin anlatsana sen şunu detaylı.
Selam arkadaşım, senin yorumlarını başka yerde de okumuştum , ben de İzmir'deyim ve Kent hastanesine çok yakın oturuyorum , hastanenin tüp bebek ünitesi nasıl peki ?? ben tüp bebeğin 6000 civarında olduğunu biliyorum, tüm tahliller hariç( anlatabilir misin rica etsem..
Merhaba canım.. Öncelikle bizim hatamız erkek infertilite olduğu halde erkeği yani eşimi tedaviye almadan tüp bebek denemek oldu.. biz mteseye güvendik açıkçası çünkü bundan önceki varikosel ameliyatına (izmit özel körfez hastanesi) giren doktorumuz bize çok üzmit verdi.. bizde denedik malesef mtesede birşey çıkmadı.. Gelgelelim Kent hastanesine Tüp bebek ünites,nde çalışanların hepsi çok pozitif çok yardımcı..şükran hanım yani İsrael beyin asistanı mtese sonunda bizimle ağlamıştıneyse.. İsrael beyde mükemmel bir doktor en ince ayrıntılara kadar düşündü her türlü testi yaptırdı ilacı verdi ben İsrael bey ve ekibinden çok çok memnun kaldım.. Allah nasip etse eşimde sperm bulunsa (Kaan hocayla tedavide şuan) yine orada denemeye oraya giderim.. bence 4/4 lük biryer Fiyat konusunda; bizim geçen mart ayında ödeme yaptık.. mtesede sperm bulunup transfere devam etseydi tedavi 4.000 $ ama bizim tedavimiz mteseden öteye geçmediği için 1.500 $ verdik.. Çogu tahlilde içindeydi ama.. bazi tahliller girmedi mesela; bende hipotroid var troid testlerim filan girmedi.. bu kadar..
Ayrıca ben Kent Hospitalda üroloji,dermatolog,estetisyen,endokrinoloji bölümlerinede gittim memnunum hastaneden.. Bence izmirin en iyi özel hastanesi.. Şimdi Mecikal Park açılmış izmirde hiç gitmedim ama istanbulda gitmiştim orasıda iyi bir hastanedir..
cnm kullandıklarımızla ne kadar ilişkili bilmiyorum cuma dr durumumuzu anlatacak o zaman daha iyi bilebilirim 1000 kişide bir oluyormuş kan pıhtılaşıyor akmıyor kan temizlenemiyor sperm etkiler mi bilmiyorum ama hormon ilaçları yasak vitamin yasak bitkisel tablet yasak
arkadasım cok sukur kı yumurtaların kullanılıyo cogu sen spermı derd etme
onemlı olan bebıslerın sana gelıp dokuzzzzzzzzz ay sende kalmaları
allh kolaylıkla atlatasın o 10 15 gunuu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?