Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım Allah razı olsun,inşallah hepimizin dualarını kabul etsin,dediğin gibi önemli olan Rabbimin nasip etmesi,bir konuda içim çok rahat o kadar çok gönlü temiz arkadaştan dua alıyorum ki çok şanslı biriyim, Rabbim benim için etmiş olduğunuz duaların kat kat fazlasını sizlere nasip etsin,hep beraber inşallah hamileliğimizi geçirelim

oyy yerim ben o ikizleri bir an önce gelsinler artık :)))
hepimiz o kadar çok mücadele veriyoruz ki inşallah Rabbim karşılığında dualarımızı kabul eder ve bebişlerimize kavuşuruz

fundacım inşallah rabbim evladına hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin.hadi bakalım hepimize umut olucaksın inşallah hamileyim diye çığlık atacaksın inşallah rabbim yüzüne gülecek inşallah

oo hemde ne çığlık atıcam inşallah farklı şehirlerde olan arkadaşlara bile gidecek sesim

Rabbim inşallah dualarının karşılı tüpe gerek kalmadan noraml yollardan bebişini verir, bak sayı ne güzel olmuş kalitede artar inşallah,bol bol dua yapacak başka birşeyimiz yok ki

canım benim eşimde 37 yaşında,ama sıfırla başlayıp 6 milyonu gördük çok şükür
tedavi olurken doktor çok önemli,bizim ilk gittiğimiz doktorlar tahlil sonucunu yüzümüze fırlatmışlardı ,şimdi benim içimden o test sonuçlarını alıp o doktorların ............
( noktalı kısımları herkes hayal gücüne göre doldurabilir)
sakın umutsuzluğpa kapılmayın,tedavi sürecinde önemli olan inanmak ve düzeli olarak herşeyi yapmak, bol bol da dua birde bakmışsınız bebişler gelmiş :))

ilk kez duyuyorum,gittiğimiz doktorlarda bu konuda hiçbirşey demedi

Funda inşallah pozitif sonuç alırsın bol bol dua et bu 15 günlük süreçte.Rabbim yüzünü güldürsün..

sağol canım, inşallah bu hafta izne çıkıyorum sakin bir yere gidip vaktimi duayla geçirmek istiyorum,şu transfer gününüde Allahın izniyle güzel bir şekilde atlatsak keşke beklemek o kadar zorki ...

Merhaba funda tedavin hayırlı olsun canım ...
Bu mübarek cuma gününde rabbim gönlündekini versin inş. bizlere inş güzel haberler vericeksin ve sonrada bebek veya bebeklerine kavuşcaksın canım allahın izniyle
Rabbim yardımcınız olsun :26:

ahh o minicik kalplerinin atışlarını bir duysam ,acaba dünyada bundan daha güzel bir ses varmıdır???

çok sağol hayatım,inşalah bebişlere RAbbim ömür verir,bebişlerime kavuşunca ayağımı sürtücem inşallah ve hepiniz peşimden bir bir bende hamileyim yazacaksınız :))

sağol hayatım ,dediğin gibi inşallah sağlıklı bir hamileliğim gerçekleşir ve bebişlerimi kucağıma alırım ,ayağımı öyle bir sürtücem ki hepiniz peşim sıra geleceksiniz inşallah,
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin,

yetercim yaa beklemek ne zormuş, acaba bebişlerim ne durumda ,inşallah gelişimleri iyi gidiyordur,erdal bey kaçta arayacak diye meraktan ölüyorum

baharcım ben eşimde şunu net olarak gördüm stres spermleri çok etkiliyor,
sperm dondurtmak için gittiği gün çok rahattı ve çok şükür 6 milyon çıkış oldu ama son verişinde benim durumumdan çok etkilendi ve sayı bir anda düştü,
aman diyeyim stresten uzak durun,sevdiğiniz şeyleri yapın,Rabbim yardımcını zolsun,inşallah emeklerinizin karşılığında bol ve sağlıklı spermler versin

hayatım keşke çıkış olsada ilk başta 3-5 olsa,bizim ikinci tahlilde 15-16 tane çıkmıştıda uçmuştuk sevinçten,
çıkış olduktan sonra inan herşey daha rahat ilerliyor,eşin stresi üzerinden atar ve daha azimle tedavisine sarılır sonra bir bakmışsınız milyonlarca sperm,inşallah Rabbim yardımcınız olur ve bebişlerinize kavuşursunuz,

benim eşimde bu duruma çok şaşırıyor :)))

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
inşallah şu mübarek günde Rabbim hepimizin dualarını kabul eder,hepimize hayırlı evlatlar nasip eder

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ne güzel dualar yapılmış böyle Rabbim kabul etsin inşallah

sağol canım,inşallah rabbim hepiminin gönlündekini en hayırlı şekilde nasip eder,hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız ve sağlıkla ,huzurla ,mutlulukla büyütürüz onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…