inşallah herşey yolunda gider dualarımız seninle sabah namaz kıldığımda aklıma geldin ve dua ettim senin için...
valla allahım nasip ettikten sonra kaliteye falan bakmıyor bu iş sen bunları çok iyi biliyorsun... benim eşimin tezyesinin kocası da azospermdi onun 3-4 tane çıkıyormuş ama ölü olarak içinden tek bir tane canlı olanı buldular ve yumurtayı döllediler ve tuttu da 20 yıl sonra çocuğu oldu şuan 9 yaşında...
demek ki rabbim vermek istesin hiç birşey engel değil....
moralinizi yüksek tutun hayırlısı neyse o olsun herşeye hazırlıklı olun ki olumsuz birşeyde çok yıpratmayın kendinizi... akıl vermiyorum ne biliyim sadece içimden öyle geldi öyle diyorum :)
inşallah bebeklerine kavuşursun bize de umut olursun... allahım hayırlısını versin diyorum canım bu arada geçmiş olsun
canım allaha şükür bunu da atlattın...
sen merak etme rabbim nasip ettiyse herşekilde gelir sana bebişlerin...
allahın izniyle herşey yolunda gidecek ve 10-15 gün sonra güzel haberini alıcağız
9 ay sonrada ikiz yiğenlerimiz gelir artık sağlıcakla
dualarımız hep seninle canım allah yardımcınız olsun
fundacım inşallah rabbim evladına hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin.hadi bakalım hepimize umut olucaksın inşallah hamileyim diye çığlık atacaksın inşallah rabbim yüzüne gülecek inşallah
Fundacım,forumda eskisi kadar zaman geçiremiyorum ama tedaviye başlamışsın,inşallah çok güzel sonuçlar alırsın..
Meliscim bizim sonuçlarımız yükseldi ama çok fazla yükselmedi, sperm sayısı 12 milyona ulaştı, hızlı hareketli de %30 olmuş ama morfolojisi düzeldi mi bilmiyoruz. çünkü testte morfoloji yoktu. Bizim için asıl önemli olan morfolojiydi aslında. Artık yapıcak bişey kalmadı beklemekten başka, olmazsa tüp bebek deneriz tekrar ne yapalım, kaderde bunları yaşamamız varmış. 41 meryem suresi okumaya başlayacağım,fetih ve rahman suresiyle birlikte. dua etmekten başka yapıcak bişey kalmadı..
meraba sizlere bir sorum olucaktı
benim ablamında bebeği olmuyor eniştemin sperm sayısı sıfırmış
şuan tedaviye başladılar ama yaşlarıda küçük değil ablam 32 eniştem 37
sperm sayısı o olup tedaviye sonuç veren varmı yada yaşları etkilermi tedaviyi
alahımdan tek dileği bütün herkeze bebek nasip etsin
kızlarbi arkadaş eşi azosperm olanlar burada dertleşelim topiğinde demişki
sperm üretmeyen testislerde kanser riski çok çok fazla..
3-5 yılda bi patolojiye görünmeleri gerekiyo.
buzamana kadar araştırıyorum iç böyle bişey duymadım.
sizin bu konuda bilginiz varmı?
bunu duyunca bi garip oldum..
akşamdan beri aklımdan çıkmadı..
lütfen bilgisi olan bişeyler yazabilirmi...
Funda inşallah pozitif sonuç alırsın bol bol dua et bu 15 günlük süreçte.Rabbim yüzünü güldürsün..
canım çoksevindim herşey yoılunda gidiyor allahın izniyle.
bundan sonrasıda inşallah çook güzel olacak bebişlerinin kalp atışlarını duyacaksın. bizi mutlu edeceksin.
heyecanla senden gelecek güzel haberleri bekliyorum. inşallah herşey çook güzel olacak dualrım seninle...
canım birkaç gündür giremiyordum oooo neler olmuş neler :)) çok sevindim hayırlı olsun inşallah muradınıza erersiniz inşallah inşallah rabbim kavuştursun.. Ben bu hafta çok yoğunum ama sırf seni merak ettiğim için girmeye çalışıcam :) inşallah haftasonu güzel haberlerini alırımm veeeee 15 gün sonrada gelsin pozitif sonuçlar
fundacım tedaviniz hayırlı olsun canım.....
çok sevindim inan bu aşamaya gelmeniz bile harika bi durum.Allahım bize de nasip etsin hayırlısıyla.
herşeyin gönlüne göre olmasını diliyorum gerçekten bunu fazlasıyla hakettin çünkü..
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın..kimseyi bu mücadelede boynu bükük bırakmasın..
kimsenin evledında kucağında kalmasın gözümüz..kucaklarımızı doldursun Yaradanım...
açılışı sen yap sonra biz dökülelim peşinden ne dersin
arunayla husmehle esrayla baharla kızların hiçbiriyle irtibat halinde değilim ya
hepsini özledim....ama girince kimseyi bulamıyorum zaten pek giremiyorum..kızlar hepinizi öptüm..geri sayfaları okumaya vaktim olmuyor..inşallah hepinizin hayatı yolunda gidiyordur...
canımmm seni merak etmiştim he rşey yolunda ilerlesin inşşşşşş
ama lütfen kendini stres yapma hep olumlu düşün seni anne yapamk için tek embiryo yeterli( inşşş 3 de devam eder bölünmeye dondurlmuşun bile kalır)dualrım seninle rabbim yar ve yardımcın olsunnnn Eki Görüntüle 303745 Eki Görüntüle 303745 Eki Görüntüle 303745 Eki Görüntüle 303745 Eki Görüntüle 303745 Eki Görüntüle 303745 Eki Görüntüle 303745 Eki Görüntüle 303745
fundan ınsallah 10 gun sonra hayırlı haberlerını alırız
bebekimmm bizde seni çok özlüyoruz inan
ama okadar yoğunsun ki girememen çok normal canım benim...
sen sıkma canını güzel haberler alırsak senide bilgilendiririz biz
allaha şükür şimdilik herşey yolunda...
23 aralıkta kociş genartta sperm testi yaptıracak demiştim ya 2 hafta var ama bizi şimdiden heyecan bastı :18:
inş güzel haberler alırız bakalım hayırlısı...
bende seni çok öptüm bebekimmm kendine iyi bak görüşmek üzere
iyi haberlerini bekliyoruz....biz de yaptırcaz inşallah yine umutta...bakalım ne olacak çıkacak mı?üç beş de çıksa umut doğacak ama bakalım artık Allah büyüktür.
yine grüşürüz canım...kendine dikkat et....
cnm bende seni çok özledim bugün fundamla uzun uzun konuştum eşimde bakıyor dostluğumuzun güzelliğine eşimin rahatsızlığına çözüm arıyorum fundam sperm dondursana dedi aklıma hiç gelmemişti yarın kalp cerrahımıza soracağız sen nsl hala yoğunmusun
Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.
Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... AMİNNNNNNNNNNNNN
bir günnnn yavruların seni arayacaklarya işte o gün aynı heycanla (belkide daha fazla bir heycanla )telefon bekleyeceksinnn
Merhaba funda tedavin hayırlı olsun canım ...
Bu mübarek cuma gününde rabbim gönlündekini versin inş. bizlere inş güzel haberler vericeksin ve sonrada bebek veya bebeklerine kavuşcaksın canım allahın izniyle
Rabbim yardımcınız olsun :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?