herkese hayırlı cumlar dilerim,bu mübarek gün güzel haberler getirsin herkese,
canım cep telefonuna msj attım ama online imişsin buradanda yazabilirsin
evet burdayım :)))
bende senin mesajını görmeden önce sana mesaj attım,henüz haber gelmedi ama dün saat 2 gibi galiba aramışlardı,belli saatleri varmış ve o saatlerde bakmaları gerekiyormuş,hayırlı haberler gelir inşallahhhhhhh
canım arunam.Rabbim sağlık versin eşine acil şifalar versin.seni çok merak ediyorum inan..öpüyorummelisimbacağım ağrıyor demeye başladı 4 gün önce sonra namazda zorlandı iki gün öncede şişşmeye başladı bugün biz sandık eklem rahatsızlığı fizik tedaviye gitti o dahiliye o cerrahiye o da acilden kalp cerrahisine durum ciddiymiş kullandığımız ilaçlarla proxeed argimax gibi bitkiseller yeşil yapraklılar süt alınamıyor sperm düşmanı et yenilecek bebişler uzak bana bende süt maydanoza başlamıştım sağlıklı olsunda ah yeterim geldi aklıma
Evet arkadaşım zaten hastanenin görünüşünden ve yorumlarından belli iyi oluşu..ancak özel ve pahalı geldi açıkcası.tüp bebek bölümü çok iyiymiş.sen de bunu tasdikledin.Rabbim aratmasın tabi ama ben orayı da düşünüyorum.ancak önceliğim Ege üni si..raporum olduğu için tekrar sil baştan tahlil falan çekemiycem..
Merhaba canım.. Öncelikle bizim hatamız erkek infertilite olduğu halde erkeği yani eşimi tedaviye almadan tüp bebek denemek oldu.. biz mteseye güvendik açıkçası çünkü bundan önceki varikosel ameliyatına (izmit özel körfez hastanesi) giren doktorumuz bize çok üzmit verdi.. bizde denedik malesef mtesede birşey çıkmadı.. Gelgelelim Kent hastanesine Tüp bebek ünites,nde çalışanların hepsi çok pozitif çok yardımcı..şükran hanım yani İsrael beyin asistanı mtese sonunda bizimle ağlamıştıneyse.. İsrael beyde mükemmel bir doktor en ince ayrıntılara kadar düşündü her türlü testi yaptırdı ilacı verdi ben İsrael bey ve ekibinden çok çok memnun kaldım.. Allah nasip etse eşimde sperm bulunsa (Kaan hocayla tedavide şuan) yine orada denemeye oraya giderim.. bence 4/4 lük biryer Fiyat konusunda; bizim geçen mart ayında ödeme yaptık.. mtesede sperm bulunup transfere devam etseydi tedavi 4.000 $ ama bizim tedavimiz mteseden öteye geçmediği için 1.500 $ verdik.. Çogu tahlilde içindeydi ama.. bazi tahliller girmedi mesela; bende hipotroid var troid testlerim filan girmedi.. bu kadar..
Ayrıca ben Kent Hospitalda üroloji,dermatolog,estetisyen,endokrinoloji bölümlerinede gittim memnunum hastaneden.. Bence izmirin en iyi özel hastanesi.. Şimdi Mecikal Park açılmış izmirde hiç gitmedim ama istanbulda gitmiştim orasıda iyi bir hastanedir..
nerisim canım eşinin sonuçlarını merak etmiştim diğer topiğe de yazdım..Fundacım,forumda eskisi kadar zaman geçiremiyorum ama tedaviye başlamışsın,inşallah çok güzel sonuçlar alırsın..
Meliscim bizim sonuçlarımız yükseldi ama çok fazla yükselmedi, sperm sayısı 12 milyona ulaştı, hızlı hareketli de %30 olmuş ama morfolojisi düzeldi mi bilmiyoruz. çünkü testte morfoloji yoktu. Bizim için asıl önemli olan morfolojiydi aslında. Artık yapıcak bişey kalmadı beklemekten başka, olmazsa tüp bebek deneriz tekrar ne yapalım, kaderde bunları yaşamamız varmış. 41 meryem suresi okumaya başlayacağım,fetih ve rahman suresiyle birlikte. dua etmekten başka yapıcak bişey kalmadı..
baharcım sen nasılsın tatlım..saol canım inş sizde güzel haberler alırsınız allah yardımcınız olsun...
amin hayırlı cumalar canım..Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... AMİNNNNNNNNNNNNN
günaydın kızlar :)
bugün çalışmıyorum ve evdeyim,biraz temizlik yapayım dedim ama temizliğe başlamadan önce bakayım arkadaşlarım neler yazmışlar neler yapmışlar dedim,bir kaç gündür yoğunluk nedeniyle kimseye cevap yazamamıştım,inşallah şimdi herkese cevap yazmaya çalışıcam,
bugün öğlen gibi erdal bey arayacak büyük bir merak ve heyecanla bekliyorum inşallah hayırlı güzel haberler alırım
Allah Allah ben uzun protokolde daha fazla iğne vuruluyor sanıyordum,çok şükür iğnelerim bitti,
Erdal beyde yumurtaların tek tek ölçülerini yazdırmıştı,her gidişimde gösterdi,bol bol olan spermlerde bir anda 6 milyondan 2 milyona düştü ama çok şükür içinden sağlıklılarını seçtiler,Rabbim bizim gibi sıfır spermle tedaviye başlayanlara inşallah böyle milyonları gösterir,
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum,çok garip bir duygu,içimde olmasalar bile orda 3 tane bebişim var,ben onları daha şimdiden çok seviyorum,inşallah Rabbim onlara hayırlı bir ömür nasip eder
canım ben de seni çok seviyorum ,, inan şu yazdıkların beniii tekrar yaşadıklarımı hatırlattı..üzerinden çok geçmedi tabi...ama seni okadar iyi anlıyorum ki.canım arkadaşım seni çok seviyorum :)))
aynen medical in doğum bölümü iyi diyorlar..hem de ssk güvenceli.medical parka elini veren kolunu alamıyor,gerekli gereksiz bir sürü tahlil yaptırıyorlar,çok sevmiyorum ama evime yakın olduğu için sanırım orda doğum yapıcam,gerçi hala hastane araştırıyorum
canım benim insallah hayırlı haberler gelir,çok güzel bi güne cuma gününe denk geldi...rabbim pişman etmesin insallah...
canlar doktorum aradı çok şükür iki tane bebişimin durumu çok iyiymiş,,bir taneside fena değil dedi,yarın öğlende inşallah transfer işlemi gerçekleşecek,şu an duygu patlaması yaşıyorum sanki,erdal beyle konuşmanın sonunu getiremedim ağlamaktan, o kadar aciz hissediyorum ki çok şükür çok yüce bir Rabbim var bugünleri gösterdi,inşallah bebişlerimizide kucağımıza alıp sağlıkla büyütürüz, Rabbim hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin henüz yanımda değiller ama 2 tane bebişim benimle buluşmayı bekliyor, RABBİM NOLUR TÜM ARKADAŞLARIM BU GÜZEL DUYGUYU YAŞASIN,HERKESİN SAĞLIKLI,GÜZEL ,HAYIRLI BEBEKLERİ OLSUN..........
eşimle konuştuk ,o da benim gibi oldu telefonu kapattı ben daha fazla konuşamıcam dedi,inşallah bu bebişler bize mutluluk ve aile huzuruda getirir
canım arunam.Rabbim sağlık versin eşine acil şifalar versin.seni çok merak ediyorum inan..öpüyorum
Evet arkadaşım zaten hastanenin görünüşünden ve yorumlarından belli iyi oluşu..ancak özel ve pahalı geldi açıkcası.tüp bebek bölümü çok iyiymiş.sen de bunu tasdikledin.Rabbim aratmasın tabi ama ben orayı da düşünüyorum.ancak önceliğim Ege üni si..raporum olduğu için tekrar sil baştan tahlil falan çekemiycem..
Medical açıldı evet zaten yakın yerler buralar bana, ben medicali belki doğum için düşünürüm.tüp bebeği pek nedense sanmıyorum.
nerisim canım eşinin sonuçlarını merak etmiştim diğer topiğe de yazdım..
inşallah daha da güzel olacak.biraz üzerine düşmesek aslında oluruna bıraksak belki olacak..ama sayınız ve hareketiniz artmış bu da çok güzel..tabi biz morfoloji mağduruyuz.önemli bir bulgu bu...inşallah düzelir tatlım ne diyim Allahtan ümit kesilmez, genetik olsa bile..
baharcım sen nasılsın tatlım..
amin hayırlı cumalar canım..
canım ben de seni çok seviyorum ,, inan şu yazdıkların beniii tekrar yaşadıklarımı hatırlattı..üzerinden çok geçmedi tabi...ama seni okadar iyi anlıyorum ki.
bu arada transferinde yarın dua ettim ve edeceğim..saat 1 i kolluyoruz bakalım.
aynen medical in doğum bölümü iyi diyorlar..hem de ssk güvenceli.
canım nasılsın kuzum..
Masalcım seni de merak ediyorum ,dersane kuşu oldun başımıza..
haydi kızlaaaar tutun halaydan fundamın bu mutlu günü için halay çekiyoruz heeeep beraber hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahım hayırlısını versin senin için Fundacım..
ahh o minicik kalplerinin atışlarını bir duysam ,acaba dünyada bundan daha güzel bir ses varmıdır???
canlar doktorum aradı çok şükür iki tane bebişimin durumu çok iyiymiş,,bir taneside fena değil dedi,yarın öğlende inşallah transfer işlemi gerçekleşecek,şu an duygu patlaması yaşıyorum sanki,erdal beyle konuşmanın sonunu getiremedim ağlamaktan, o kadar aciz hissediyorum ki çok şükür çok yüce bir Rabbim var bugünleri gösterdi,inşallah bebişlerimizide kucağımıza alıp sağlıkla büyütürüz, Rabbim hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin henüz yanımda değiller ama 2 tane bebişim benimle buluşmayı bekliyor, RABBİM NOLUR TÜM ARKADAŞLARIM BU GÜZEL DUYGUYU YAŞASIN,HERKESİN SAĞLIKLI,GÜZEL ,HAYIRLI BEBEKLERİ OLSUN..........
eşimle konuştuk ,o da benim gibi oldu telefonu kapattı ben daha fazla konuşamıcam dedi,inşallah bu bebişler bize mutluluk ve aile huzuruda getirir
şimdi kızlar size bir şey sorcam..
Eskişehir'de yaşayan var mı burda ??
Amin canım amin..şimdi kendine çok dikkat et , sen şuandan itibaren zaten anne adayısın, iyi beslen..
çok güzel haber gelmiş canım çok sevindim inanki.
allahım tamamına erdirsn inşallahh.
bebişlerinizle beraber mutlu huzrlu bir ailleniz olacak canım sen içini ferah tut. herşey çok güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?