Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım cep telefonuna msj attım ama online imişsin buradanda yazabilirsin

evet burdayım :)))
bende senin mesajını görmeden önce sana mesaj attım,henüz haber gelmedi ama dün saat 2 gibi galiba aramışlardı,belli saatleri varmış ve o saatlerde bakmaları gerekiyormuş,hayırlı haberler gelir inşallahhhhhhh

canım benim insallah hayırlı haberler gelir,çok güzel bi güne cuma gününe denk geldi...rabbim pişman etmesin insallah...

canlar doktorum aradı çok şükür iki tane bebişimin durumu çok iyiymiş,,bir taneside fena değil dedi,yarın öğlende inşallah transfer işlemi gerçekleşecek,şu an duygu patlaması yaşıyorum sanki,erdal beyle konuşmanın sonunu getiremedim ağlamaktan, o kadar aciz hissediyorum ki çok şükür çok yüce bir Rabbim var bugünleri gösterdi,inşallah bebişlerimizide kucağımıza alıp sağlıkla büyütürüz, Rabbim hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin henüz yanımda değiller ama 2 tane bebişim benimle buluşmayı bekliyor, RABBİM NOLUR TÜM ARKADAŞLARIM BU GÜZEL DUYGUYU YAŞASIN,HERKESİN SAĞLIKLI,GÜZEL ,HAYIRLI BEBEKLERİ OLSUN..........

eşimle konuştuk ,o da benim gibi oldu telefonu kapattı ben daha fazla konuşamıcam dedi,inşallah bu bebişler bize mutluluk ve aile huzuruda getirir

canım arunam.Rabbim sağlık versin eşine acil şifalar versin.seni çok merak ediyorum inan..öpüyorum
Evet arkadaşım zaten hastanenin görünüşünden ve yorumlarından belli iyi oluşu..ancak özel ve pahalı geldi açıkcası.tüp bebek bölümü çok iyiymiş.sen de bunu tasdikledin.Rabbim aratmasın tabi ama ben orayı da düşünüyorum.ancak önceliğim Ege üni si..raporum olduğu için tekrar sil baştan tahlil falan çekemiycem..
Medical açıldı evet zaten yakın yerler buralar bana, ben medicali belki doğum için düşünürüm.tüp bebeği pek nedense sanmıyorum.
nerisim canım eşinin sonuçlarını merak etmiştim diğer topiğe de yazdım..
inşallah daha da güzel olacak.biraz üzerine düşmesek aslında oluruna bıraksak belki olacak..ama sayınız ve hareketiniz artmış bu da çok güzel..tabi biz morfoloji mağduruyuz.önemli bir bulgu bu...inşallah düzelir tatlım ne diyim Allahtan ümit kesilmez, genetik olsa bile..
saol canım inş sizde güzel haberler alırsınız allah yardımcınız olsun...
baharcım sen nasılsın tatlım..
amin hayırlı cumalar canım..

canım arkadaşım seni çok seviyorum :)))
canım ben de seni çok seviyorum ,, inan şu yazdıkların beniii tekrar yaşadıklarımı hatırlattı..üzerinden çok geçmedi tabi...ama seni okadar iyi anlıyorum ki.
bu arada transferinde yarın dua ettim ve edeceğim..saat 1 i kolluyoruz bakalım.
medical parka elini veren kolunu alamıyor,gerekli gereksiz bir sürü tahlil yaptırıyorlar,çok sevmiyorum ama evime yakın olduğu için sanırım orda doğum yapıcam,gerçi hala hastane araştırıyorum
aynen medical in doğum bölümü iyi diyorlar..hem de ssk güvenceli.
canım benim insallah hayırlı haberler gelir,çok güzel bi güne cuma gününe denk geldi...rabbim pişman etmesin insallah...

canım nasılsın kuzum..

Masalcım seni de merak ediyorum ,dersane kuşu oldun başımıza..

haydi kızlaaaar tutun halaydan fundamın bu mutlu günü için halay çekiyoruz heeeep beraber hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

iyiyim melisim cok şükür sen nasılsın hayatım...fundamdan güzel haberler geliyo onun sevincini yasıyoruz hadi gel sende tut halayın ucundan

haydi kızlaaaar tutun halaydan fundamın bu mutlu günü için halay çekiyoruz heeeep beraber hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canımm inşallahhh hepimiz için halaylar çekeriz,ben şu 10-15 günü nasıl atlatıcam bilemiyorum,doktor arayınca ağlamaya başladım bakalım artık

inaşllah hepimiz peşpeşe hamilelik haberleri vermeye başlarız şişrelim artık şu göbişleri değilmi :)))

ahh o minicik kalplerinin atışlarını bir duysam ,acaba dünyada bundan daha güzel bir ses varmıdır???

çok güzel haber gelmiş canım çok sevindim inanki.
allahım tamamına erdirsn inşallahh.
bebişlerinizle beraber mutlu huzrlu bir ailleniz olacak canım sen içini ferah tut. herşey çok güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…