Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne güzel canım eskişehide güzel bi şehir...
üstelik ankarayada yakın inş sizin için daha iyi olacak orası...
demek siz eseslimle aynı şehirde olacaksınız kıskandım valla
neyse ben de arada yanınıza kaçarım artık
inş genartta bizim için hayırlı olur...
amin canım inş hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır ve bebişlerimize kauşuruz

canım benim bende iyim çok şükür. bugn guatr testi için kan verdik sonuçlar bikaç gün sonra çıkacak. inşallah düzelme olmuştur bitanem.
bekliyorum seni bitanem dört gözle
valla çok iyi olur ankarada birbirimize destek olurz. tabibizim o zamana kadar spermlerimiz çıkarsa çook çook iyi olur.

melisim bende 15 tatili iyi kullanıp takip yaptırayım rahim filmi çektireyim diyorum bir mayısta tüp diyaorum tek bildiğim şu an hiçbirşey yapmadığım

fundacım heyecanla yarın senden gelicek güzel haberleri bekliyorum...
inş bebişlerin seninledir hepimizin duası seninle...
rabbim yavrularını sana bağışlasın inş...

fundacım rabbim hayırlısını versin ve inş. bebişlerin seni bırakmazlar, sana sımsıkı tutunurlar Allahım yüzünü güldürsün inş. inşalllah yılın annesi olursun ))) öpüyorum cnm ;;;;;;;;;;;;;;;;))

Fundacım inş. yarın bize güzel haberler veririsin
heyecanla bekliyoruz cnm inş. bebişlerin seninledir
2012 ye hamiş olarak girersin .....dualarımız seninle :26:
Rabbim yardımcınız olsun ...

benimde dualarım seninle fundam inşallah IVI Den güzel haberlerle çıkıp gelirsin İNŞALLAHHHHHHHHH

bugün aklımız ve dualarımız hep fundada... Allahım inşallah fundanın çocuğu olur güzel haberlerle gelir.

zamanı demek ki henüz gelmemiş,daha çok dua edelim inşallah yakında görürsünüz,bizde 0 la başladık14-15 derken çok şükür bu günlere geldik,umudumuzu daima yüksek tutmalıyız

slm funda inan senin sayende bende mutluluk yaşıyorum arkadaşım. Sizin sorun tam olarak neydi kaç yıllık evlisiniz ne kadar tedavi gördünüz neler yedirdin eşine nasıl tedavi uyguladınız bunlarla bizlerede umut ol canım inşallah sağlılıcakla bebeşilerini kucağına alırsın çok sevindim darısı evlat isteyen herkesin başına inşlh...

fundam meraktan ölücez hepimiz hadi güzel haberlerle gel bian evvel
dualarım seninle canım benim inş ikizlerin seninledir

herkese merhaba,

arkadaşlar malesef sonucu henüz öğrenemedim,geç oldu ama inşallah iyi sonuçlar alırım,
dün gece merakıma yenik düştüm ve eşime gidip tahlil yaptıralım dedim,beyefendi yerinden kalmak istemediği için doktor 21inde yaptırın dedi yarın yaptırırız dedi,neyse sabah ilk işim şişli etfalin polikliniğine gitmek oldu ve sürprizzzz doktorlar grevdeymiş...buyur burdan ye derler ya,neyse gittim 2 özel lab. hamilelik testinin ücretini sordum biri 63 tl diğeri 75 tl dedi,tabi ben iyice gerildim ve dün akşam yaptırmaya gitmediğimiz için eşime karşı öfke patlaması yaşadım, neyse sonuç olarak işlerimi ayarladım ve birez erken çıkıp eve yakın özel bir hastaneye geldim ve kan verdim ,sgklı olduğum için 22 tl aldılar ,2.5 saat sonra sonuçlar çıkacakmış 1,5 saati geçti bende artık merakla bekliyorum,sonuçları alınca (inşallah iyi olur) hemen yazıcam

DUALARINIZ İÇİN ÇOOOOKK TEŞEKKÜR EDERİM...ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN, İNŞALLAH BİRGÜN HEP BİRLİKTE SİZLERİNDE SONUÇLARINIZI BEKLERİZ VE ARAMIZDAKİ HAMİLE SAYISI ARTAR

ben şimdi gidip namazımı felan kılayım sonra tekrar gelmeye çalışıcam,malum eşime kızgın olduğum için zaten bu akşam onunla konuşmam

canaım hadi inşallah. bende topikten çıkmıyorum.
senden güzel haberlrini bekliyorum.
1 saat sonra inşallah güzel haberlrini, alacağız canım.
allah kabul etsin canım.

valla meraktan ölicez kızım ya sen böyle gelmiyince ben korktum açıkcası iyi hadi kötü bişey yokmuş )) inş. sonuç güzel olur cnm heycan dorukta... akşama sen güzel haberi alınca kocanla konuşmada görim ))) havalara uçarsınız valla)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…