cnm büyük bir ihtimalle Eskişehir olacak :) her ne kadar Ankara'ya yakın bir yer istememize rağmen Ankarayı istemiyoruz..
bu arada genartta yaptırıyor kaan hoca tüm hastalarının tedavilerini sanırım..iyi bir hastaneye benziyor ama .bilmiyorum.
inşalllah baharım inşallah..aminnn..
güzel dualarınız ve dilekleriniz beni çok mutlu ediyor inan.inşallah burdaki tümmmmmmmmmm arkadaşlarım yaşasın bunları.. [/FONT]
canımsın benim çok sağol arkadaşım, şimdilik sorun yok bilmiyorum bakalım..
sen nasılsın iyi misin, son durumlar nedir.?
inşallahhhhhhhhhhhhhh yavrum, bekle geliyorum yanınaaaaaa) Ankara'ya birlikte gider geliriz artıkın :))
[/FONT]
melisim bende 15 tatili iyi kullanıp takip yaptırayım rahim filmi çektireyim diyorum bir mayısta tüp diyaorum tek bildiğim şu an hiçbirşey yapmadığım
canımsın benim çok sağol arkadaşım, şimdilik sorun yok bilmiyorum bakalım..
sen nasılsın iyi misin, son durumlar nedir.?
cnm büyük bir ihtimalle Eskişehir olacak :) her ne kadar Ankara'ya yakın bir yer istememize rağmen Ankarayı istemiyoruz..
bu arada genartta yaptırıyor kaan hoca tüm hastalarının tedavilerini sanırım..iyi bir hastaneye benziyor ama .bilmiyorum.
vck
hastaneler ve imkan bakımından iyi bir şehirde yaşıyorsun.malesef ki bizim tedavilerimiz maddiyata da bakıyor ;(( inşallah Rabbim güç ve sabır verir..
Bizim de genetik canım sorunumuz..morfolojisinin hepsi sorunlu..buna rağmen döllenen oldu bebiklerimden kaliteli olmasalar da , buna da şükür.
arunam aşkım, umarım sen ve eşin çok iyisinizdir, bakalım şubattaki adetimle gitmek istiyorum artık şubat mart diyorum ama yine de hiç bir şey belli olmaz.Rabbim bana hayırlı bir zaman biçmiştir ...zamanı gelince kendiliğinden olur, önemli olan kafamdakini boşaltmak,hala var bende kırıklık...
yeterim canım arkadaşım, Allah size de acil şifalarversin canım,
masal canımsın, inşallah güzelim, inşallah o günleri hepimiz görürürz aşkım ne diyim...........
Allah razı olsun inşallah canım benim inşallah..senin de o günlerini görürüz okuruz burdan arunam..
arunaaaaaaaa.....
husmehcim canım benim ya inan var ya bitmiyor dertlerimiz diycem ama isyan mı etmiş oluyorum bilmiyorum, ama bizim de genetik bak döllenen embriyom oldu.tüpte bile 0 demişlerdi oysaa.......
inşallahhhhhhhhhhhhhh yavrum, bekle geliyorum yanınaaaaaa) Ankara'ya birlikte gider geliriz artıkın :))
uzun protokol olmuştu benim de, bizimle aynı sorunu olan bir arkadaşımın da kısa idi protokolu, hiç takma şu protokol meselelerine, o sadece yumurtayı daha da etkili hale getirmeyi sağlıyor, sorunlu spermleri mikroenjeksiyon tekniği ile döllediklerinden yumurta şoka girermiş , dışardan zorla baskıyla bir şey girdi diye , senin fazla iğnen daha doğrusu baskılayıcı ilaçların bunun önüne geçmesi için..sen dr una bırakırsın kendini, inşalllah sperm bulunur da gerisi gelir zaten, dualarım seninle güzel arkadaşım...bu arada ben raporlu 2 ye falan malettim..
inşalllah baharım inşallah..aminnn..
güzel dualarınız ve dilekleriniz beni çok mutlu ediyor inan.inşallah burdaki tümmmmmmmmmm arkadaşlarım yaşasın bunları..
fundamı ben de merak ediyorum, şimdi gerilmiştir o) inşallah iyi olacak ben çok umutluyum ve inanıyorum, bi kere fundam rahattı ve rahatlattı kendini , gezdi dolaştı inşallah bebişlerine iyi gelmiştir..ben bilmiyorum ama çoooooook umutluyum o bıdıklardan.
tüm arkadaşlarımı öpüyorum kızlar,..[/FONT]
funda neden yok
ınsallah hayırlı haberler getırır
bugun deılmıydı test gunu onun
merhaba,inşallah rabbim herkese gönlündekini hayırlısıyla nasip eder,
eşimin ilk tahlilinde hiç sperm bulunamamıştı,2 hafta sonra yaptırdığımız tahlilde 14-15 adet bulundu,tedavi sonucu çok şükür 6 milyonu gördük,yumurta toplama günü yapılan tahlilde 2 milyona düşmüştü ,sonuçta sağlıklı iki embriyomuz kaldı ve dün tranfer yapıldı,rabbim inşallah benim bebişlerime hayat verir ve isteyen herkesede hayırlı evlatlar nasip eder
zamanı demek ki henüz gelmemiş,daha çok dua edelim inşallah yakında görürsünüz,bizde 0 la başladık14-15 derken çok şükür bu günlere geldik,umudumuzu daima yüksek tutmalıyız
herkese merhaba,
arkadaşlar malesef sonucu henüz öğrenemedim,geç oldu ama inşallah iyi sonuçlar alırım,
dün gece merakıma yenik düştüm ve eşime gidip tahlil yaptıralım dedim,beyefendi yerinden kalmak istemediği için doktor 21inde yaptırın dedi yarın yaptırırız dedi,neyse sabah ilk işim şişli etfalin polikliniğine gitmek oldu ve sürprizzzz doktorlar grevdeymiş...buyur burdan ye derler ya,neyse gittim 2 özel lab. hamilelik testinin ücretini sordum biri 63 tl diğeri 75 tl dedi,tabi ben iyice gerildim ve dün akşam yaptırmaya gitmediğimiz için eşime karşı öfke patlaması yaşadım, neyse sonuç olarak işlerimi ayarladım ve birez erken çıkıp eve yakın özel bir hastaneye geldim ve kan verdim ,sgklı olduğum için 22 tl aldılar ,2.5 saat sonra sonuçlar çıkacakmış 1,5 saati geçti bende artık merakla bekliyorum,sonuçları alınca (inşallah iyi olur) hemen yazıcam
DUALARINIZ İÇİN ÇOOOOKK TEŞEKKÜR EDERİM...ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN, İNŞALLAH BİRGÜN HEP BİRLİKTE SİZLERİNDE SONUÇLARINIZI BEKLERİZ VE ARAMIZDAKİ HAMİLE SAYISI ARTAR
ben şimdi gidip namazımı felan kılayım sonra tekrar gelmeye çalışıcam,malum eşime kızgın olduğum için zaten bu akşam onunla konuşmam
herkese merhaba,
arkadaşlar malesef sonucu henüz öğrenemedim,geç oldu ama inşallah iyi sonuçlar alırım,
dün gece merakıma yenik düştüm ve eşime gidip tahlil yaptıralım dedim,beyefendi yerinden kalmak istemediği için doktor 21inde yaptırın dedi yarın yaptırırız dedi,neyse sabah ilk işim şişli etfalin polikliniğine gitmek oldu ve sürprizzzz doktorlar grevdeymiş...buyur burdan ye derler ya,neyse gittim 2 özel lab. hamilelik testinin ücretini sordum biri 63 tl diğeri 75 tl dedi,tabi ben iyice gerildim ve dün akşam yaptırmaya gitmediğimiz için eşime karşı öfke patlaması yaşadım, neyse sonuç olarak işlerimi ayarladım ve birez erken çıkıp eve yakın özel bir hastaneye geldim ve kan verdim ,sgklı olduğum için 22 tl aldılar ,2.5 saat sonra sonuçlar çıkacakmış 1,5 saati geçti bende artık merakla bekliyorum,sonuçları alınca (inşallah iyi olur) hemen yazıcam
DUALARINIZ İÇİN ÇOOOOKK TEŞEKKÜR EDERİM...ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN, İNŞALLAH BİRGÜN HEP BİRLİKTE SİZLERİNDE SONUÇLARINIZI BEKLERİZ VE ARAMIZDAKİ HAMİLE SAYISI ARTAR
ben şimdi gidip namazımı felan kılayım sonra tekrar gelmeye çalışıcam,malum eşime kızgın olduğum için zaten bu akşam onunla konuşmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?