merhaba emir,yazdıkların çok güzel gerçekten hiç ümit yok denilen pek çok kişi bebek sahibi oluyor,
bende problem var yazmışsın,problemi bilemiyorum ama inşallah sende güzel bir mucizeyle karşılaşıp bebişine kavuşursun,imkansız diye birşey yok....
Kızlar merhaba,giremiyorum bi kaç gündür.dün doktora gittik eşimin doğustan siper üreten hücrelerinin olmadıgı tespit edildi( tüp bebek ihtimaliniz bile cok düşük dendi.fsh si de 20 çıktı.şimdi 7.aya kadar yediğine içtigine cok dikkat edicem sigarayı bırakmasını sağlayacagım ve 7.ayda neyimiz var neyimiz yok satıp tüp deneyecegiz.dualarınızda benide unutmayın lütfen öpüyorum hepinizi:)
esmam şimdi nsl eşin eko çektirsin cnm sağlıktan ötesi yok şu an kuantum fiziğini seyrediyorum aslında iki gündür aslında fiziki olarak elimizden geldiği kadar dini açıdan uğraşıyoruz artık düşüncelerimi rahat bırakacağım ve bebişimiz olacağına inanacağım hepimiz çok güzel anne olacağız önce fundam sonra hepimiz
Kızlar merhaba,giremiyorum bi kaç gündür.dün doktora gittik eşimin doğustan siper üreten hücrelerinin olmadıgı tespit edildi( tüp bebek ihtimaliniz bile cok düşük dendi.fsh si de 20 çıktı.şimdi 7.aya kadar yediğine içtigine cok dikkat edicem sigarayı bırakmasını sağlayacagım ve 7.ayda neyimiz var neyimiz yok satıp tüp deneyecegiz.dualarınızda benide unutmayın lütfen öpüyorum hepinizi:)
ah arunam şu düşünceleri bir rahat bırakabilsek.o kadar dalgalı bir ruh hali içindeyizki hepimiz bi anda ağlamaya başlayıp bi anda gülmeye başlayabiliyoruz.inan o kadar yoruldumki bu ruh halinden.
canım bi akşam oldu eşim öyle başka olmadı.yada bana söylemedi.bilmiyorum. bende dedim bi eko cektirelim dedim yok istemedi bişey yok dedi.inşallah canım benim bende inanmak istiyorum olucak dimi bizimde bebişlerimiz ?
Kızlar geçmişi okumadım ama okuyacağım neler yazıldı çizildi bilmiyorum.kızlar biraz üzgünüm..kuzenimin bebeği oldu mevlüdü var , ben de kıyafet alayım demiştim giderken, abimin eşi de bana almaya gerek yok yeğenlerinin hiç giymedikleri var dedi neyse o sırada abim geldi odayaaaaaa , yoksa dedi beni göstererek hayırdır dedi yüzünde masum bir gülümsemee(( o anda abime sarılıp anlatmayı çok istedim ama anlatamazdım ve gözlerim dolmaya başladı odayı nasıl terkettim bilemedim, yol boyuncaa ağladımm o kadar üzüldüm ki...bilmiyorum arada çıkıyor galibaa.Bunlar da geçecek inşallah..duanızı esirgemeyin benden.hepinizi çok öpüyorum arkadaşlarım.
merhaba husmeh benim eşimde de doğuştan sperm üreten kanallların olmadığını söyledi doktorumuz fsh 2.7 yüksek değil ama sizin durumunuz acaba bizim ki gibi mi kanal tıkanıklığına giriyor sizin durumunuz dedi doktorumuz.sperm üreten hücre ayrı mı oluyormuş:?
ah canım beni ya kıyamam şu doktorlar duyduklarımız ne kadar canımızı acıtıyor dimi? hücrelerin olmadığı nasıl anlaşıldı?
doktor öyle dedi sanki dünya yıkıldı ben altında kaldım,iki yıldır uğrasıyoruz canım varikosel ameliyatına kadar oldu en son cuma günü gittiğimizde tekrar kan testi yapıldı,elle muayene edildi doktor bu sekilde söyledi doğustan sperm üreten hücreniz yok dendi.dediğim gibi 7.aya kadar yememize içmemize cok dikkat edip bitkisel kullanacagız.umarım tesede sperm bulurlarda tüp yaptırabiliriz.yasınız genc bu avantajı kullanın dedi doktor daha fazla zaman kaybetmeyin dedi.gittiğimiz hastenenin tüp bebek ünitesiylede görüştük.muhtemelen uzun protokol uygulanır dedi,45 gün gibi bir zaman dilimi dedi.eğer rapor alabilirseniz 3000 tl alamazsanız 6000 tl fiyat dedi.bizde transverin olacagı zamanı yıllık iznimize denk getirecegiz ve elimizde ne var ne yok satıp deneyecegiz.allah hepimizin yardımcısı olsun...
arkadaşım sen doktorun öyle demesine bakma doktorlar en kötüyü söylüyorlar rabbime ianıyoruz ki inş bizlerinde en kısa zamanda evlatları oalcak allahtan umut kesilmez allah cümlemizin de kucaklarını doldurur inş
Kızlar geçmişi okumadım ama okuyacağım neler yazıldı çizildi bilmiyorum.kızlar biraz üzgünüm..kuzenimin bebeği oldu mevlüdü var , ben de kıyafet alayım demiştim giderken, abimin eşi de bana almaya gerek yok yeğenlerinin hiç giymedikleri var dedi neyse o sırada abim geldi odayaaaaaa , yoksa dedi beni göstererek hayırdır dedi yüzünde masum bir gülümsemee(( o anda abime sarılıp anlatmayı çok istedim ama anlatamazdım ve gözlerim dolmaya başladı odayı nasıl terkettim bilemedim, yol boyuncaa ağladımm o kadar üzüldüm ki...bilmiyorum arada çıkıyor galibaa.Bunlar da geçecek inşallah..duanızı esirgemeyin benden.hepinizi çok öpüyorum arkadaşlarım.
doktor öyle dedi sanki dünya yıkıldı ben altında kaldım,iki yıldır uğrasıyoruz canım varikosel ameliyatına kadar oldu en son cuma günü gittiğimizde tekrar kan testi yapıldı,elle muayene edildi doktor bu sekilde söyledi doğustan sperm üreten hücreniz yok dendi.dediğim gibi 7.aya kadar yememize içmemize cok dikkat edip bitkisel kullanacagız.umarım tesede sperm bulurlarda tüp yaptırabiliriz.yasınız genc bu avantajı kullanın dedi doktor daha fazla zaman kaybetmeyin dedi.gittiğimiz hastenenin tüp bebek ünitesiylede görüştük.muhtemelen uzun protokol uygulanır dedi,45 gün gibi bir zaman dilimi dedi.eğer rapor alabilirseniz 3000 tl alamazsanız 6000 tl fiyat dedi.bizde transverin olacagı zamanı yıllık iznimize denk getirecegiz ve elimizde ne var ne yok satıp deneyecegiz.allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım öncelikle rabbim sınavını en güzel şekilde geçmenizi nasip etsin tez zamanda bebğine kavuşursun.şimdi söyleyeceğim tek şey var .sende benim gibi cahil doktorun eline düşmüşsün.çünkü kesinlikle elle muayende sperm üreten hücrenin olup olmadığı bilinmez.ha şunu söyleye bilir.sperm ileten kanallarınız gelişmemiştir.onuda ultrasonla anlarlar oda elle muyenede belli olmaz.vede kanallar gelişmediyse içeride sperm yoktur alamını gelmez.üstelik fsh değerinizde 20 çıkmışı bu çokta kötü değil güzel bir tedaviyle fsh düşürülür.bence senin yapacağın tek şey o doktora birdaha gitme ve bir an önce kendine işin ehli olan bir doktor bul
merhaba husmehcim canım allahtan ümit kesilmez...
ne hikayeler okuduk bu forumda...
bebek sahibi olmanız mümkün değil denilenlerin bebişleri olmuş...
sizin ihtimalinizi düşük bulmuşlar ama bunu ancak allah bilir...
rabbim sonsuz mucizeleriyle bizide ödüllendirir inş...
allah yardımcınız olsun tatlım inş herşey dilediğin gibi olur
canımsın benim çok sağol arkadaşım, şimdilik sorun yok bilmiyorum bakalım..meslishcimmm canımcımm ben iiym sen nasılsın ?
2-3 gün giremedim.
seni çook öpüyorum kendine dikkat et.
dr kontrolundede herşey yolunda olmasına çok sevindim canım
cnm büyük bir ihtimalle Eskişehir olacak :) her ne kadar Ankara'ya yakın bir yer istememize rağmen Ankarayı istemiyoruz..allah razı olsun bitanem çok saol duaların için...
canım iyi olmana çok sevindim allahın izniyle inş bidahakine herşey yolunda gidecek...
evet yaa fundanın bebişlerine arkadaş lazım
inş arka arkaya bebişlerimiz olur
canım tayin durumu mu var nereyi düşünüyorsunuz ???
hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun canım benim...
kaan hoca tedaviye orada devam etmek istediği için orada olucaz canım...
genart hakkında çok fazla bişey bilmiyoruz...
kaan hoca orayı tavsiye ettiği için genartta devam edicez...
inş hakkımızda hayırlısı olur
evet canım senden bahsettik fundaya ön ayak olmuşsun inşallah fundanın bebek haberide sana ön ayak olur tedaviye tekrar başlar bebeğine kavuşursun.canım ben istanbul dayım bugünlerde tedaviye başlamaya karar verdik ama inan eşimde genetik problem olduğu için çok korkuyorum o yüzden çok stres yaptım .rabbim hakkımızda hayırlısını versin korktuklarımıza uğratmasın en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah
arunam aşkım, umarım sen ve eşin çok iyisinizdir, bakalım şubattaki adetimle gitmek istiyorum artık şubat mart diyorum ama yine de hiç bir şey belli olmaz.Rabbim bana hayırlı bir zaman biçmiştir ...zamanı gelince kendiliğinden olur, önemli olan kafamdakini boşaltmak,hala var bende kırıklık...melisim bende çok gerginim bu aralar zamanla oturacak şubatta el ele
yeterim canım arkadaşım, Allah size de acil şifalarversin canım,günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
melish canım sağol
masal canımsın, inşallah güzelim, inşallah o günleri hepimiz görürürz aşkım ne diyim...........canım ben de seni merak ediyorum bayadır görüşemedik....
gün gelecek o kıyafetleri bebeğine giydireceksin unutup gideceksin bugünleri de..herşey güzel olacak.Rabbim büyüktür.sen inançlı bi insansın...dualarım seninle canım..
Allah razı olsun inşallah canım benim inşallah..senin de o günlerini görürüz okuruz burdan arunam..cnm melisim imtihanımız çok ağır ama yüce mevlam yüzümüzebakacak ağla canımıniçi boşalt şubata ne kaldı kış hamişi olacan sen
arunaaaaaaaa.....masal melis
husmehcim canım benim ya inan var ya bitmiyor dertlerimiz diycem ama isyan mı etmiş oluyorum bilmiyorum, ama bizim de genetik bak döllenen embriyom oldu.tüpte bile 0 demişlerdi oysaa.......Kızlar merhaba,giremiyorum bi kaç gündür.dün doktora gittik eşimin doğustan siper üreten hücrelerinin olmadıgı tespit edildi( tüp bebek ihtimaliniz bile cok düşük dendi.fsh si de 20 çıktı.şimdi 7.aya kadar yediğine içtigine cok dikkat edicem sigarayı bırakmasını sağlayacagım ve 7.ayda neyimiz var neyimiz yok satıp tüp deneyecegiz.dualarınızda benide unutmayın lütfen öpüyorum hepinizi:)
inşallahhhhhhhhhhhhhh yavrum, bekle geliyorum yanınaaaaaageçecek canımcım bunlarda gececek.sende dahada güzel cici şeyler alıp bebişine giydireceksin.
dualarım seninle canım benim.
bu günler geride kalacak inşallah.
öpüyorum bende canımcım
uzun protokol olmuştu benim de, bizimle aynı sorunu olan bir arkadaşımın da kısa idi protokolu, hiç takma şu protokol meselelerine, o sadece yumurtayı daha da etkili hale getirmeyi sağlıyor, sorunlu spermleri mikroenjeksiyon tekniği ile döllediklerinden yumurta şoka girermiş , dışardan zorla baskıyla bir şey girdi diye , senin fazla iğnen daha doğrusu baskılayıcı ilaçların bunun önüne geçmesi için..sen dr una bırakırsın kendini, inşalllah sperm bulunur da gerisi gelir zaten, dualarım seninle güzel arkadaşım...bu arada ben raporlu 2 ye falan malettim..doktor öyle dedi sanki dünya yıkıldı ben altında kaldım,iki yıldır uğrasıyoruz canım varikosel ameliyatına kadar oldu en son cuma günü gittiğimizde tekrar kan testi yapıldı,elle muayene edildi doktor bu sekilde söyledi doğustan sperm üreten hücreniz yok dendi.dediğim gibi 7.aya kadar yememize içmemize cok dikkat edip bitkisel kullanacagız.umarım tesede sperm bulurlarda tüp yaptırabiliriz.yasınız genc bu avantajı kullanın dedi doktor daha fazla zaman kaybetmeyin dedi.gittiğimiz hastenenin tüp bebek ünitesiylede görüştük.muhtemelen uzun protokol uygulanır dedi,45 gün gibi bir zaman dilimi dedi.eğer rapor alabilirseniz 3000 tl alamazsanız 6000 tl fiyat dedi.bizde transverin olacagı zamanı yıllık iznimize denk getirecegiz ve elimizde ne var ne yok satıp deneyecegiz.allah hepimizin yardımcısı olsun...
inşalllah baharım inşallah..aminnn..melishim canım benim üzülme nolur...
ilkinde olmadı ama inş şubattaki denemende herşey yolunda gidecek ve sağlıcakla kavuşacaksın yavruna
sonra her istediğini alacaksın mevlüdünü yapacaksın hiç yanından ayrılmayacaksın bebişinin...
bu acılarının hepsi dinecek allahın izniyle...
sen içini ferah tut inş herşey dilediğin gibi olacak bundan sonra...
dualarım her zaman seninle canım çok öpüyorum seni
fundacığım yarın büyük gün senin için dua ettim güzel haberlerini bekliyoruz
insallah canım benim bizlerde o mucizeleri gören insanlardan oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?