Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım merakla haberini bekliyordum...
inş 1 saat sonra güzel haberini alıcaz...
allah kabul etsin canım benim rabbim dualarını kabul etsin inş...
heyecanla umutla bekliyoruz canım benim...

iyi güzel dileklerin için allah senden razı olsun fundacığım eşine ne gibi tedaviler uygulandı kaç yıllık evlisiniz biraz bahsedermisin canım eve gidince eşime sizden bahsedicem ki hevese gelsin...

canım biz sıfır spermle tedaviye başladık çok şükür son testte 6 milyonu gördük,inşallah kat ve kat fazlasını rabbim sizlere nasip etsin

amin canm amin inşlh o günleri yaradan bizede gösterir inşallah tedavinizden bahsedermisin cnm bizede ışık ol..

canım 41 meryem suresi,fetih suresi kaç adet rahman suresi kaç adet kaç gün ne kadar okumak gerekli yardımcı olurmusun bende okumak istiyorum kısmetse..

kızlar benim şanssızlığımmı nedir bilemiyorum az önce hastaneyi aradım ve sonuçları sordum aldığım cevap "funda hanım tekrar gelip kan vermeniz gerekebilir" delirmek üzereyim...... yarım saat sonra arayın bilgi verelim dediler birde,şimdi bu yarım saat nasıl geçer bilemiyorum,sorun ne onuda bilmiyorum hata bende hiç beğenmediğim medicine hospitalda yaptırdım testimi,ben biraz nefes alayım balkonda felan yarım saat sonra orayı tekrar arıcam artık Rabbimden hayırlısı

hay allahh..
hayırlısı canım sıkma canını lütfen.
sen biraz sakinleş ararsın.

hay aksi hayırlısı olsun canım ne yapalım...
geç olsun ama mutlu haber olsun inş

kızlar sonuç geldi, şu an salya sümük modundayım (((
4,41 mi ne çıkmış ,Erdal beyi aradım çok düşük ama regli olmadıysanız iki gün daha ilaçları kullanıp tekrar test yaptırın dedi,

bizde şimdi medical park bahçelievlere gidip tekrar tahlil yaptırıcaz,bugün yaptırdığım hastaneyi sonuçları sormak için aradığımda tekrar kan vermeniz gerekebilir felan dediler ya içimizde şüphe kaldı,artık hakkımızda hayırlısı bakalım,

inşallah degerin busefer yüksek çıkar canım allah yardımcın olsun belki yanlışlık olmuştur dualarım seninle allah emeklerinin karşılıgını almayı nasip etsin.

inş bi hata vardır canım sonuçlarda...
dediğin gibi bi gariplik var bu işte...
neden yeniden kan vermeniz gerekiyor dediler...
inş bu gittiğiniz hastanede değerin yüksek çıkar...
dualarım seninle canım benim allah yardımcınız olsun...

medical park bahçelievleri aradı eşim, makinalarda bir problem varmış ve sonuçları ancak yarın sabah alabilirmişiz :))))))
artık ağlama faslını atlatıp gülmeye başlasam mı ne yapsam,tabi bu durumda boşver dedim tahlili felan zaten yarın şişli etfalde yaptırırsamda aynı saatte sonuç alıcam dedim ve boşverdim, zaten boşvermesemde nolcak, şapa oturmak mı denir ne denir bu duruma bilmiyorum,neyse bakalım artık RAbbim kısmet ettiyse yarın sabah değerler yükselmiş olur, olmazsada artık bir kaç ay hazırlanıp tekrar denicez kısmet..........

ikinci defa kan vermeni istediklerine göre bir hata vardır canım sıkma canını.
yarın yüksek değerleri görürsün inşallah.
dualrım seninle canım..

inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun da.Ankara'ya gidip ordan takip edeceğiz tedavimizi yoksa bizim şarkımız vardı bu yüzden onu erteledik.tedavimizin olması şart çünkü.Rabbimden hayırlısını diliyorum ne diyim canım..Baharcım sen de Ankara'da mısın.öyleyse yakın sayılırız hafta sonları oraya geliriz kız :)) hafta içi çalıştığımız için.ben kaan hoca ile tanışmak ve O'na gitmek istiyorum.E.şehir'de dener miyim bilmiyorum ama Ankara iyi olacak iyi..İstanbul gata da şıklarımda var...off anne olmak duygusu böyle bir şey sanırım..yer arama telaşındayım inan..kaan hoca anladığım kadarıyla genart ile anlaşmış hastalarına orayı öneriyor, özelmiş orası amaa dimi ???????
heheyyyyyyyyt hadi bakalım az kaldı yaza ordayız Allahın izniyle oraya çıkarsa tabi..
bu arada inşallah şu testinin sonucu yüzünüzü güldürür tatlım.süpermenleriniz de bol bol olsun :)) amin
melisim bende 15 tatili iyi kullanıp takip yaptırayım rahim filmi çektireyim diyorum bir mayısta tüp diyaorum tek bildiğim şu an hiçbirşey yapmadığım
evet evet sizler çok şanslısınız, bizim 20 gün iznimiz var yılda ( veee malesef anlayışsız bir personellll kadrosu var.bence bu ara yıl tatilini iyi değerlendir arunam..her bir şeyini yaptır vee tüpe geç bakalım , gerçi aşılama da yapılabilir sizin değerlerle dimii sayınız süperdi, morfoloji de artmıştı..en son durumunuzu hatırlamıyorum ama düzelsin hele eşin her şey rayına girecek inşallah. öpüyorum çok aşkım..

Rabbim sana hayırlısını versin aşkım..Söz bulamıyorum inşallah yükseliş olur.Mutlu olursun çokkk hakediyorsun.Eşine de kızma tatlım, o da senin gibi çok üzgündür şimdi.Unutmaa O'nun yüzünden bir sürü iğne vuruldun ve tedavi gördün, şimdi o benim yüzümden acılar çekti diyordur ve rahatsızdır.Bunları da unutma olur mu..seni çok seviyorum......

Canım senden gelicek haberi bekliyoruz heyecanla inş. bebeğin seninledir şöyle topiğimiz bayram yerine döner

Canım bu yazdıklarını görmeden öncekine yorum yapmışım
hiç üzme kendini değerlerin yükselicektir inş.
ilk testte negatif olupta 2 gün sonra yapılanda pızitif olanlar oluyomuş ki senin yine çıkmış hiç yok değill...
inş. yükselir yarına:26:

canım inş yarına değerin yükselir hepimizin duası seninle...
rabbim seninde bizimde yüzümüzü güldürür inş...
sen sakin olmaya çalış bi gariplik var çünkü test yaptırdığınız yerde bi hata var bence...
inş yarın herşey daha güzel olacak...

bunda da var bı hayır cnm yarın sen pozıtıf dusun oyle olsun
ınşllh sounc olumlu cıkar

inşallahhh canım benimm buraya çıkar sabırsızlıkla bekliyorum seni
valla canım test sonucu çıkmış ama bizimki gidip sonucu almadı henüz
biz süpermenleri öğrenmeyede gidemeyiz bu gidişle

valla arkadaşlar biraz rahatladım,ilk şoku attım,yarın sabah inşallah yine tahlil yaptırıcam,artık sonuca göre ne yapmak gerekiyorsa onu yapıcaz, bu sefer bilinçli olarak tekrar deneriz artık napalım,çok şükür sperm sayımız felan yükseldi bu rada bende yumurta kalitesini artıracak şeyler denerim ,hem henüz umudumuda kesmemem lazım dimi .hadi bakalım hayırlısı artık

inşallah yarın güzel sonuçlar alacaksın...dualarımız bu yönde..ben çok yazmasam da forumu takip ediyorum ve senin durumunu da ...ve dualarımda inan hep seninle..yani merak etme benim gibi bir çok insan dualar ile yanında:)...Rabbim bebeklerinden ayırmasın seni inş.(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…