Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah razı olsun gerçekten başkasının dertlerini görmeyince kendi derdimiz büyük geliyo...benim evlenmeme gibi bi düşüncem yok çünkü nişanlmı çok seviyorum :) bi sıkıntı oluyo ama Allahtan umut kesilmez diyerek devam etmek gerektiğini düşündüm ve öylede olacak inşallah..Allah hepinizin güzel niyetlerini kabul etsin, elimizden geldiğince çalışıp tevekkül etmekten başka yapacak bişeyimiz yok sanırım...

iyi seneler kızlarrrr 2012 bizim yılımız olsunnn inşşşş sağlık huzur ehhh birazcık para veeee bol bol bebişli olsunnnn
yarın belki gelemem

Amiiinnnn...

Fundacım silkelen ve kendine ver yılmak yok uğraşmaya devam.. Bak diyetisyene paramı kaptırdım diyorsun sporada boşa gitmesin paran yazık.. biran önce başla fırsat yarat aman yarat herşey senin ve eşin için geri booşş...

Kızlar hepinize mutlu yıllar diliyorum.. İnşalllaaaaahhhh bu sene bebişlerimize kavuşucaz rabbim dualarımızı kabul edicek inşallah.. bu yıl bizim azospermli eşlerin yılı olsuuuunnnnn... olumlu düşünün olumluyu çağırın

Bizde yılbaşı tatilindeydik biraz kafa dagıttık geldik şuan okuldayım kaçamak yapıp size bi bakıyım dedim.. 15 gün sonrada kaan hocayla randevumuz var dua edin nolur lütfen hayırlı haberler duyalım

saol canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş...
yaradana inanıyoruz allahım inş bizimde mucizelerimizi gönderecek

yeni yılın kutlu olsun canım
inş bu sene bizim senemiz olacak
hakkınızda hayırlısı olsun canım inş güzel haberlerle dönersiniz ankaradan...
dualarım sizinle güzel haberlerini bekliyorum...

iyi yıllar canım tekrar tedaviye başlamaya mı karar verdiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu sefer yüzünüz güler

yeni yılın kutlu olsun canım
inş bu sene bizim senemiz olacak
hakkınızda hayırlısı olsun canım inş güzel haberlerle dönersiniz ankaradan...
dualarım sizinle güzel haberlerini bekliyorum...

Amiiinnnn..Allah razı olsun.

iyi yıllar canım tekrar tedaviye başlamaya mı karar verdiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu sefer yüzünüz güler

evet canım 1 aydır Kaan hocanın verdiği ilaçları kullanıyoruz 10 gün kaldı muayeneye gidicez. İnşallah inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Arkadaş sizden bir ricam var, Kaan hocanın muayenesine gidenler ayrıntılı bir şekilde bana yerini tarif edebilirler mi? Biz ilk defa gidicez hiç bir şey bilmiyoruz?

selam kızlar,malesef yazılaları okuyamıcam çünkü eve iş getirdim ve onları yapıyorum, bugünlerde kendimi çok yorgun hissediyorum,çok gerginim, bu akşam eşime atarax şurup aldırdım bir hafta felan akşamları içeyim bakalım ne olacak

bu arada çalışmalara ara vermedim,her sabah ve akşam düzenli olarak arı sürü içiyorum,akşamlar süt+ polen içiyorum birde sakızla birlikte tarçın+bal+çörek otunu ağzıma atıp çiğniyorum, sporada başlarsam benim için çok iyi olacak,koşmak beni mutlu ediyor nedense :))

kızlar benim normalde 17 ocakta regli olmam gerekiyordu ama bugün başladı gibi ,herhalde hormon ilaçlarının etkisidir diyorum bakalım artık..umudumu kaybetmedim ,inşallah bebeişerlimize hepimiz kavuşucaz ama şu an benim önceliğim içimdeki öfkeden kurtulmak,inşallah bunada bir çare bulabilirim sonrasında belki bebiş doğal yollardan gelir :))

valla komik olacak ama tepesinde inşaat aracı kalmış b,r otel var onun yanında :))

KAan hocanın çok tatı bir sekreteri var bence çekinme ve ara o tarif eder,kızılaydan otobüsle gitmiştik diye hatırlıyorum ben ,zaten oteli söyleyince otobüsteki herkes tama gelince biz söyleriz diyor :))

(bizden sonra otel açıldımı bilemiyorum )

tedaviniz hayırlı olur inşallah ,güzel haberlerle moral dolu olarak bekliyoruz sizi

Çok sağol canım... inşallah bu bizim 2. tedavi sürecimiz, çok umudum yok ya neyse.. peşini bırakmayalım dedik bir de kaan hoca görsün..

mahatma Gandi caddesi 19\9 Gaziosmanpaşa Çankaya\ANKARA
BİZ ORDAYKEN SEKRETER ADRESİ MAHATMA GANDİ CADDESİ BİTMEMİŞ OTEL ARKASI DİYE VERİYORDU.

Çok sağol canım... inşallah bu bizim 2. tedavi sürecimiz, çok umudum yok ya neyse.. peşini bırakmayalım dedik bir de kaan hoca görsün..

cnm tedaviniz hayırlı olsun sonunda senide tedaviye başlarken görebildim ))) hepimizde o umut ve umtsuzluk oluyor ya nasip diyip tedaviye başlamaktan başka şanzımız yok nasılsa...NOT:tedavi süresince çok stres olmamaya çalış yan etki yapıyor...

Merhaba arkadaslar
Benimde bir sorunum var.esimin 3 hafta önce çıkan spermiogram sonucu 0 çıktı.sok olduk.hatta esimi arayıp söylemişler oda bana nasıl söyliçegini bilemedi için bunu 2 gün sonra söyledi.cok tuhaf bir andı basımdan aşağıya 1 kova su inmiş gibi oldum ama ona hep destek oldum ve olucam da Ankara'da yasıyoruz.kaan bey den soz ediyorsunuz sanırım hangi merkezde ve gidenler memnunmu acaba?ayrica tup bebek tedavisinin ücreti ne kadar bilenler yardımcı olursa cok sevinirim.
Teşekkürler

Son düzenleme:
Zngn cok teşekkür ederim yorumun için.peki muayene ücreti ne kadar?birde hep ozel muayenesinemi gidiyoruz?yoksa bağlı olduğu bir tup bebek merkezi varmı?birde tup bebeğin Kaan bey ile maliyeti nedir biliyormusun?

Zngn cok teşekkür ederim yorumun için.peki muayene ücreti ne kadar?birde hep ozel muayenesinemi gidiyoruz?yoksa bağlı olduğu bir tup bebek merkezi varmı?birde tup bebeğin Kaan bey ile maliyeti nedir biliyormusun?

muayene ücreti 300 lira hastanede test yaptırıyor cebeci tıp fakültesinde onlara ücret ödemiyorsun hepsi içinde.bir kere muayeneye gidiliyor doktora daha sonra hep maille anlaşıyosun.çok net bilmiyorum biz tüp bebek aşamasına gelemedik sanırım 6000 lira cıvarı tekrar söylüyorum çok net bilmiyorum fiyatını.daha önce neden araştırılıp tedavi ediyor eşinin sendede bi sorun yoksa kendiliğinden olabiliyormuş tedavi süresinde bebek.

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥

Rabbimmmmm bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere sağlık, esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden , kazalardan , belalardan , sıkıntılardan , şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağış...la. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin

Sıkıntı çekenlerin sıkıntıları yok olsun, Borçlu olanların borçları hep eda olsun, Hasta olanlar hayırlı acil şifalar bulsun bu mübarek günde inşallahhhhhhhh
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnDevamını Gör

Anladım zngn cim.artik Kaan bey e gideriz o zaman.subat ayında gidiçem acaba şimdiden randevu alsam olurum sanırım cok hastası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…