arkadaşım bu hiç de dert edilecek bi durum değil...
allaha şükür sayıda sıkıntı yokmuş...
evet hareketlilikte problem olunca normal gebelik için şans azalıyor...
ama tüp bebekte hareket önemli değil...
bu şekilde allahın izniyle kavuşursunuz bebişlerinize...
insanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor...
benim eşim 2 defa kanser tedavisi gördü...
2. sinden sonra azosperm oldu...
1 aylık tedavi sonucunda 1-2 tane canlı spermi görüp havalara uçtuk...
2. ay sonunda tekrar test yaptırıp çıkan 1 tane spermciğimizi dondurduk...
o 1 tane bile bizim için nekadar değerli bilemezsin...
ayrıca diğer topikteki hayalim arkadaşımız eşinin azosperm olduğunu nişanlıyken öğrendi...
ama asla vazgeçmedi sevdiğinden ve evlendi...
15 gün sonra normal yoldan hamile kalmış
öğrenir öğrenmez test yaptırmışlar 12 tane sperm bulunmuş ve onlarıda hemen dondurmuşlar...
diyeceğim herşey rabbimin taktiri...
sen bunları kafana takma rabbim ol dedikten sonra olduramayacağı yok...
sen umutla başla evliliğinize...
bi süre denersiniz olmazsa tüp bebeğe başlarsınız...
şimdiden bunları düşünüpte hayatı kendine zindan etme...
bizim gibi olanları düşün ve haline şükret arkadaşım...
herçekten insan kendinden kötüyü bilmeden nekadar şanslı olduğunun farkına varamıyor...
bence tüm bu düşünceleri sil at kafandan...
allah yüzünüzü güldürsün inş
iyi seneler kızlarrrr 2012 bizim yılımız olsunnn inşşşş sağlık huzur ehhh birazcık para veeee bol bol bebişli olsunnnn
yarın belki gelemem
günaydın canlar
hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum..
inş yarın itibariyle hayatımız değişecek ve bu yıl bizim olacak
2012 hepimize sağlıcakla bebişlerimizi getirecek inş
sonrada topluca "eşi azosperm olup bebişine kavuşanlar" topiğine geçicez
acılarda sevinçlerde herzaman biarada olmak dileğiyle
hepinizi çok seviyorummm
günaydın kızlar, bir süredir malesef uğrayamıyorum,yeni sezonu açtık ve işler o kadar yoğunki çalışmaktan kafayı yemek üzereyim,eve iş getirmiştim ama dün canım hiçbirşey yapmak istemedi bütün gün boş boş durdum desem yalan olmaz,bugün sabah 7de oturdum ilgisayar başına ve çalışmaya başladım inşallah yetiştirebilirim işlerimi,
bugünlerde bebekle ilgili pek birşey yapmıyorum,öncelikle içimdeki öfkeden kurtulmam lazım,nasıl olacak bilmiyorum ama bunu bir şekilde başarmam lazım,spor iyi geliyor ama yoğunluktan salona gitmeye fırsat bulamadım ve hala spora başlayamadım, bu ay eşimde spora başlayacak inşallah,ikimizde biraz kilo verirsek iyi olur , erdal bey kilo vermenin ve stresten uzak durmanın çok faydalı olacağını söyledi ben şu an ikisinide yapamıyorum malesef hem şişman hem stresliyim yani kısaca stres topu diyebiliriz, malesef akapunktur ve diyetisyen olayımda yattı ,üstelik 750 tl para kaptırdım oraya((
neyse yaaa Allahtan umut kesilmez geçecek inşallah bu günler,önümüzdeki yıl hepimiz için herşey güzel olacak inşallah ,hadi ben artık işime döneyim,hepinizi öpüyorummmm
Allah razı olsun gerçekten başkasının dertlerini görmeyince kendi derdimiz büyük geliyo...benim evlenmeme gibi bi düşüncem yok çünkü nişanlmı çok seviyorum :) bi sıkıntı oluyo ama Allahtan umut kesilmez diyerek devam etmek gerektiğini düşündüm ve öylede olacak inşallah..Allah hepinizin güzel niyetlerini kabul etsin, elimizden geldiğince çalışıp tevekkül etmekten başka yapacak bişeyimiz yok sanırım...
Kızlar hepinize mutlu yıllar diliyorum.. İnşalllaaaaahhhh bu sene bebişlerimize kavuşucaz rabbim dualarımızı kabul edicek inşallah.. bu yıl bizim azospermli eşlerin yılı olsuuuunnnnn... olumlu düşünün olumluyu çağırın
Bizde yılbaşı tatilindeydik biraz kafa dagıttık geldik şuan okuldayım kaçamak yapıp size bi bakıyım dedim.. 15 gün sonrada kaan hocayla randevumuz var dua edin nolur lütfenhayırlı haberler duyalım
:2:
amin canım baharım amin herşey söylediğin gibi olur inşallah
Kızlar hepinize mutlu yıllar diliyorum.. İnşalllaaaaahhhh bu sene bebişlerimize kavuşucaz rabbim dualarımızı kabul edicek inşallah.. bu yıl bizim azospermli eşlerin yılı olsuuuunnnnn... olumlu düşünün olumluyu çağırın
Bizde yılbaşı tatilindeydik biraz kafa dagıttık geldik şuan okuldayım kaçamak yapıp size bi bakıyım dedim.. 15 gün sonrada kaan hocayla randevumuz var dua edin nolur lütfenhayırlı haberler duyalım
yeni yılın kutlu olsun canım
inş bu sene bizim senemiz olacak
hakkınızda hayırlısı olsun canım inş güzel haberlerle dönersiniz ankaradan...
dualarım sizinle güzel haberlerini bekliyorum...
iyi yıllar canım tekrar tedaviye başlamaya mı karar verdiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu sefer yüzünüz güler
Amiiinnnn..Allah razı olsun.
evet canım 1 aydır Kaan hocanın verdiği ilaçları kullanıyoruz 10 gün kaldı muayeneye gidicez. İnşallah inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Arkadaş sizden bir ricam var, Kaan hocanın muayenesine gidenler ayrıntılı bir şekilde bana yerini tarif edebilirler mi? Biz ilk defa gidicez hiç bir şey bilmiyoruz?
valla komik olacak ama tepesinde inşaat aracı kalmış b,r otel var onun yanında :))
KAan hocanın çok tatı bir sekreteri var bence çekinme ve ara o tarif eder,kızılaydan otobüsle gitmiştik diye hatırlıyorum ben ,zaten oteli söyleyince otobüsteki herkes tama gelince biz söyleriz diyor :))
(bizden sonra otel açıldımı bilemiyorum )
tedaviniz hayırlı olur inşallah ,güzel haberlerle moral dolu olarak bekliyoruz sizi
Çok sağol canım... inşallah bu bizim 2. tedavi sürecimiz, çok umudum yok ya neyse.. peşini bırakmayalım dedik bir de kaan hoca görsün..[/
bende kaan hocanın kartı vardı arkasında yazıyor beklersen yazayım sana adresi.
Çok sağol canım... inşallah bu bizim 2. tedavi sürecimiz, çok umudum yok ya neyse.. peşini bırakmayalım dedik bir de kaan hoca görsün..
Merhaba arkadaslar
Benimde bir sorunum var.esimin 3 hafta önce çıkan spermiogram sonucu 0 çıktı.sok olduk.hatta esimi arayıp söylemişler oda bana nasıl söyliçegini bilemedi için bunu 2 gün sonra söyledi.cok tuhaf bir andı basımdan aşağıya 1 kova su inmiş gibi oldumama ona hep destek oldum ve olucam da Ankara'da yasıyoruz.kaan bey den soz ediyorsunuz sanırım hangi merkezde ve gidenler memnunmu acaba?ayrica tup bebek tedavisinin ücreti ne kadar bilenler yardımcı olursa cok sevinirim.
Teşekkürle
en başta çok geçmiş olsun.ablamın eşininde spermi 0 çıkmıştı kaan hocanın hastasıydılar şimdi bi oğulları var hiç stres yapma uzun bi süreç ama kaan beyle başarıya ulaşma sansı çok fazla.bende 4 yıllık evliyım eşimde morfoloji bozukluğu var eşimde kaan beyin hastası yeni başladık tedaviye.hiç vakit kaybetmeden hemen kaan beye tedaviye başla üste biyerde ben adresi verdim.çok sakin ol hiç korkma herşey yoluna girer. doktorun özel muayenhanesinin adresi bu.
Zngn cok teşekkür ederim yorumun için.peki muayene ücreti ne kadar?birde hep ozel muayenesinemi gidiyoruz?yoksa bağlı olduğu bir tup bebek merkezi varmı?birde tup bebeğin Kaan bey ile maliyeti nedir biliyormusun?
muayene ücreti 300 lira hastanede test yaptırıyor cebeci tıp fakültesinde onlara ücret ödemiyorsun hepsi içinde.bir kere muayeneye gidiliyor doktora daha sonra hep maille anlaşıyosun.çok net bilmiyorum biz tüp bebek aşamasına gelemedik sanırım 6000 lira cıvarı tekrar söylüyorum çok net bilmiyorum fiyatını.daha önce neden araştırılıp tedavi ediyor eşinin sendede bi sorun yoksa kendiliğinden olabiliyormuş tedavi süresinde bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?