Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese günaydın,

inşallah herkes iyidir,aramıza yeni katılanlşar olmuş, tavsiyem sıfır spermden korkmayın Rabbim şifa verince sayı yükselebiliyor biran önce tedaviye başlamak ve tedaviyi düzenli bir şekilde uygulamak çok önemli ve sanırım herşeyden önemlisi moralinizi yüksek tutmanız,rahat olmanız,stres yapmamanız,bakın bizde çok şükür sayı yükseldi ama malesef tüp bebeklerimiz yaşama devam edemediler,bunun nedeninide benim aşırı sinirli olmamam bağlıyorum,içimde öfke patlaması yaşadığım bir gün kanamam başladı ve bebeklerimle vedalaşmak zorunda kaldım, şimdi yaklaşık bir haftadır sakinleştirici bir şurup kullanıyorum, çok şükür birkaç gündür daha sakinim ,bugünlerde işlerde çok yoğun zaten kendimi düşünmeye pek vaktim kalmıyor,başımı bilgisayardan kaldıramıyorum, iş yoğunluğu bir yandan iyi ama biryandanda kötü çünkü gece gündüz çalıştığım için spora başlayamadım,ama inşallah bugün evde biraz çalışıp işlerimi ayarlayıp yarın akşam spora başlamayı istiyorum, yani bizde durum bu önceliği kendime vermeye çalışıcam,aslında iyi bir psikoloğa gitmek istiyorum ama onlarda maşallah 300tlden aşağı ücret almıyorlar o kadarınada benim durumum yok, Allahtan sizler varsınız derdimi anlatıp biraz olsun rahatlıyorum :))

ben şimdi işime döneyim ki yarın akşama işten erken çıkabileyim ve spora başlayabileyim, hepinizi öpüyorummmmmm

Herkese iyi hafta sonları..Havalar bozunca insanın psikolojisi de bozuluyor ya da bozulması için yer arıyoruz :) her şey güzel olsun, eski sayfaları yokladım biraz, duygulandım ( ne kadar umut dolu başlamışım tedavime..insan ne garip unutabiliyor her şeyi kısa sürede.....derin izler bırakarak tabi..her şeyin güzel olması ümidiyle, 2012 bebek yılı olsun inşallah..herkesi kucaklıyorummmm :)

hayatım dün eşime diyordum sanki bebişleri kaybedeli 6-7 ay olmuş gibi geliyor diye,ama ne zaman bebek dense ağlayacak gibi oluyorum,inşallah bu yıl hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

hayatım dün eşime diyordum sanki bebişleri kaybedeli 6-7 ay olmuş gibi geliyor diye,ama ne zaman bebek dense ağlayacak gibi oluyorum,inşallah bu yıl hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

Dedim ya bir bakacaksın unutmuşsun, bir bakacaksın ki aslınnda unutmamamışsın daha da derinleşmiş...ama yaşadıklarını belki aşacaksın ama o hassasiyetini asla aşamayacaksın..inşallah tatlım bu günleri sonsuza kadar unutturacak bebişlerimiz olur....amin

zaman ne garip bir ilaçtır:26::26: insan için insanın acılarının külenmesine en iyi ve tek çaredirrr belkide :44::44::44:
eğerki yaşadığımız acılarımız zamanla külenmeseydiii :26::26:yaşadığımız şeylerin altından kalkmak çok zor olurdu elbette unutmuyoruz yaşadıklarımız ama ilk günki gibi acıtmıyor canımızı inşşşş hayatımızdakii olumsuzluklar acılar SON BULUR HEPİMİZZ ARTIK GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞIRIZIZ AĞLARIZ AMA MUTLULUKTANNN

mahatma Gandi caddesi 19\9 Gaziosmanpaşa Çankaya\ANKARA
BİZ ORDAYKEN SEKRETER ADRESİ MAHATMA GANDİ CADDESİ BİTMEMİŞ OTEL ARKASI DİYE VERİYORDU.

Bu kadarını bende aldım sekreterden canım.. Hani gidenlerden bilenlerden daha ayrıntılı almak istemiştim.. Belli başlı neler var etrafında diye.. neyse çok teşekkür ederim yinede.

Amin inşallah..ama bu bizim 2. tedavimiz.. önceki tedavimiz biteli henüz 1 sene bile olmadı o zamanlar buralarda değildin sanırım? Evet, biz kaan hocaya gitmemiştim bunuda deneyelim dedik dediğim gibi pek umudum olmasada aklımızda kalmasın bunuda deniyicez ve olmazsa artık sooonn..!!!

Fundacım merhaba.. Herşeyin üstesinden kendin gelebilirsin canım sen güçlü birine benziyorsun, boşver psikolok falan filan.. kendini sıfırla baştan başla yeni bir beslenme tarzı, spor iş güç derken gör bak açılacakcık için ferahlıycak.. en önemlisi iyi düşün olumlu düşün pozitif ol bu çok işine yarıycak :)

Ammiiiiinnnnnn...... inşallahh..

Yetercim kesinlikle katılıyorum sana, zaman en iyi ilaç galiba..ama bir yanımız hep kırık..bunu da sadece yaşayan bilir..

Kızlar hepinizi çok özledim, kimseler girmiyor artık yeni katılan arkadaşlar olmuş hepsine de tekrar merhaba..

yade, yoncam, masalım,arunam,..ve tümmmm güzel arkadaşlarım..adını yazamadığım tüm dostlarımıı özledimm...

melisim bende sizi çok özledim aslında girmeye çalışıyorum bu aralar çok yoğunum bir aydır hiçbir kürü yapmıyoruz vitaminde yok ama hindi ile nohuta keçiboynuzu pekmezine devamayağa bir kalksak yola devam edeceğizde hepimiz farklı farklı çöktük aydınlığa ne kaldı ki çook mutlu olacağız rabbimin sayesinde

güzelim yazdıklarını okurken kalbim yerinden çıkacaktı okadar heyecanlandımki senin sorunların gibi ablamında aynı sorunları var onun için sürekli araştırıyorum çok üzülüyorum ona bir bebek sahibi olabilecekmi umudu varmı onun gibi olupta bebeği olan varmı.Eşinde canlı cansız
hiç hücre bulunmadı iki kere hücre arandı ameliyat oldu malesef çıkmadı çok üzülüyolar doktor olmaz dedi ama Allah tanda umut kesilmez dedi artık doktora gitmiyor eşi yine olumsuz diyecek diye . Ama sizde bulunmuş sizden öğrenmek istediğim ameliyatlardan sonra ne kadar maddi harcama yaptınız çok yüksek miktarlarmı çünkü durumlarıda fazla yok ne önerirsin arada bir kontrolemi gitsinler lütfen yazarsan çok sevinirim senin mutluluğunu ablamda yaşar inşallah

Canım benim..biliyor musun biz de kür falan yapmıyoruz, eşim hiç bir şey yiyip içmiyor, üzerine de düşmüyorum, sıkılıyorum bazen diyorum ki biz mi zorluyoruz aslında hayırlı olan bu mu diye, ama anne olmayı o kadar çok istiyorum kiiiiiiiiiiiii bana da anne densin istiyorum , bu şekilde ölmek istemiyorum, inşalllah canım mutlu oluruz birgün..

Bu arada hindi eti mi yiyor eşin, orasını pek anlamadım, neye yarıyormuş bu?? eşinin hastalığına iyi geliyor muymuş...çok öperim..

hindi eti çinko deposu spermler için haftada 2 kere yenmelirahatsızlığı için değil cnm onun için bol limon portakal yiyor bugün ilk defa portakallı revani yaptım güzelde oldu beklerim çayabebişim sana anne diyecek birden fazla evladın olacak öyle hissediyorum 2012 2014 birde 2017 de allah tam cümbüş olur

cnm ablam için çok zor bir durum bu olayı yaşayan yade değil alıntı yapmış o yüzden cevap vermeyebilir azosperm ilgili diğer sayfalarda birçok arkadaş aynı sorunu yaşıyor ve tedavi görüyor mutlaka tedaviye devam etsin

slm kızlar bütün yazıları okuya okuya bi hal oldum YADE 78 meğer yazdığın bir hikayeymiş bende senin başından geçti sandım çok umutlanmıştım bu durumda olupta çocuğu olan varmı

tşkrler canım cevap verdiğin için artık tedaviden ümitlerini kestiler daha doğrusu eşi kesti bundan sonra ne yapılırki teselerden ameliyat oldular yine yok

ohh afiyetle yiyin baakalım, keşke yakın olsaydık inan gelirdim, gezmeyi seven ben yerimde durmuyorum, bugün spora başladım, merkeze yazıldım bir süre her şeyi kafamdan atarım diye :)

Eşine de Allah şifalar versin, tez iyileşsin, canım benim inşallah tüm topiğimiz şenlenir, şenlensin de..öpüyorum çok..

hu hu canlarım nerdesiniz

Artık kimse gelmiyor, arunaa sesini duymak istiyorum ben seninnnnnnn...

melisim ne güzel olurdu spora başlamak güzel olmuş bende yazılacağım bu cuma tatile giriyorum 15 gün yatacağım birde dr gideceğim bu ay yumurta takibi ya da rahim filmi düşünüyorum cnm tel özelden yazayım konuşuruz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…