Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
vala sizinkiyle pek bir farkı yok, sayı binlerdeydi, hareket ve morfoloji 0 ve 1 negatif tüpüm var..ikinciyi yaptırcaz.çaremiz yok başka çüünkü genetik..

hayırlı kandiller arkadaşlar Rabbim bu mübarek günün ve peygamber efendimizin hatırına hepimizin hayırlı dileklerini tez vakitte versin inşallah.

aynen öyle güzel ALLAHIM derdi veredi devasınıda verir inşallah,,,
amin canım benim amin....
hayırlı kandiller arkadaşlar Rabbim bu mübarek günün ve peygamber efendimizin hatırına hepimizin hayırlı dileklerini tez vakitte versin inşallah.

aminnnnn arkadaşım aminnnnnnn..

senin ve tüm arkadaşlarımın kandili mübarek olsun.

Canlarımmmm bende hepinizin kandilini kutluyorumm dua larımız kabul olsun inşallahhhh......

Yanlızlık çok zor yaa eşim yattı ben tek başıma kaldım bi demlik çay var ama içecek kimse yok :)bebişimiz olsa başında otursak hep aglasa sustursak yanıma alsam mis kokusuyla uyusam off offf akşam olunca bana efkaar basıyoo kızlarr yeni geldik eşimin babannesine gittik kandilleşmeye kadın karnımı elliyo boşmu yok mu bişey diyoo işte ozaman ben bitiyorum sanki inadına herkez anlaşmış gibi her gittigim evde bebek varr ALLAHIM korusun hepsini de bazende üzülüp aglıyorum ne biliyim günahada giriyorum galiba ALLAH kimseye imrendirmesin bizlerede versin...beni silerden başka kimse anlamıyo yazdım gene içimden gelenlerii hepinizi öpyorum...............

slm kızlar benim eşimde varikosel var ama amaliyat olamaya yanaşmıyor çok zor bi aamliyat mııı yani günlük yaşantısına dönmesi uzun mu sürüyorr?

Bugün eşim test yaptırdı, sonuç; canlı ve cansız sperme rastlanamadı, ölü sperm hücresi dahi yok..Rabbim bana akıl fikir ve sabır versin amin..

Bugün eşim test yaptırdı, sonuç; canlı ve cansız sperme rastlanamadı, ölü sperm hücresi dahi yok..Rabbim bana akıl fikir ve sabır versin amin..

canım benim üzülme allahım şifa versin üst kattaki komşumunda genetikti aynı senin gibi ölü canlı sperm bulunamadı kız maf oldu başka dok gittilr sperm bulunmuş nası olduysa canlandırılmışş ve tüp yaptılar. 4 aylık hamile..benimde eşim bugün ttekrar kan testi verdi bakalım sonumuz ne olcakk...Allahım sabır versin bizlere..

slm kızlar benim eşimde varikosel var ama amaliyat olamaya yanaşmıyor çok zor bi aamliyat mııı yani günlük yaşantısına dönmesi uzun mu sürüyorr?

tatlım ameliyat için kolay diyolar bizdede varikosel var ileri derecede işte tüm tahlilleri yaptırdık ameliyat için gün alması kaldı tek ümidimiz bu ameliyat sizde varikosel ne derecede ameliyattan sonra hamile kalan bir çok ark var tabi herkez bir olmuyo eşinin sperm degeri kaç bu arada bize 1 milyon 400 canlı spermde yokk ameliyattan sonra düzene girer dedi doktor inşş

Canım ya hayırlısı...vardır bunda da bir hikmet..ama feciii dipteyim ne diyim geçer diyoruz ama hiç bir zaman bu yaramız kabuk bağlamayacak..gerçek olan bu.hayırlısın tekrardan..öpüyorum sağol..

Yeterim başa döndük napalım (((((((((ssz:

canımm yaaa ne denir ne demek lazım karıştırıyorum artıkkk şu mübarek günlerin ayların hürmetine rabbim yüzümüzü gülüdürsün hepimizzzz bizleri umut etiğimizle beklediğimizle buluştursun inşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

Canım ya hayırlısı...vardır bunda da bir hikmet..ama feciii dipteyim ne diyim geçer diyoruz ama hiç bir zaman bu yaramız kabuk bağlamayacak..gerçek olan bu.hayırlısın tekrardan..öpüyorum sağol..

evet canım asla kabuk bağlamayacakkkkk asla bak sen üzülüyorsun ya hiç canlı sperm yok diyeeee:18::18::18: bizde var birazda ne oluyor olmassa olmuyor işteeeee içim acıyorrrrrr içim kan ağlıyorrrrr hasretim her gün büyüyorrr rabbime dua ediyorummm ne olur allahım yüzlerimiz güldür diyeeeeee Eki Görüntüle 340037 ama biliyorum ki o bebek gelmeyecekkkkk hiç gelmeyeecekk bu duruma alışmış gibi davransamda alışmaya çalışsamda :44:yüreğim yangın yeriiiiiii bu ateşi hiç bir şey söndürmeyecekkkkkk rabbim daha büyük acılar sanacılar yaşatmasınnnn ama umudum yok benimmmmmmmmm :44::44:biliyorum artık gelmeyecekkkk belki senin olduğun yerden(biz azolu değiliz ya) bakınca belki biz şanslı gibi görünsekte aslında hepimizn şansı aynı lütfen üzme kendiniiii BAKALIMM RABBİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER duadan başka yapacak hiç bir şeyimiz yokk

canım benim kesinlikle sana katılıyorum hepimiz aynı durumdayız yapılıcak bişey yok üzerimize düşeni yapıp beklemek pes etmemek...bu durumlarda olup şuan anne olan insanlar tanıyorum benn bizim meleklerde gelicekk yazıcaz buraya hamileyiz diye bak göreceksinnn....öptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…