anladım tatlım ALLAH sabır versin hepimize....
Amin canım, her şey Allahtan..Rabbimizin imtihanı bu.
amin canım benim amin....aynen öyle güzel ALLAHIM derdi veredi devasınıda verir inşallah,,,
hayırlı kandiller arkadaşlar Rabbim bu mübarek günün ve peygamber efendimizin hatırına hepimizin hayırlı dileklerini tez vakitte versin inşallah.
amin canım benim amin....
aminnnnn arkadaşım aminnnnnnn..
senin ve tüm arkadaşlarımın kandili mübarek olsun.
Bugün eşim test yaptırdı, sonuç; canlı ve cansız sperme rastlanamadı, ölü sperm hücresi dahi yok..Rabbim bana akıl fikir ve sabır versin amin..
Bugün eşim test yaptırdı, sonuç; canlı ve cansız sperme rastlanamadı, ölü sperm hücresi dahi yok..Rabbim bana akıl fikir ve sabır versin amin..
slm kızlar benim eşimde varikosel var ama amaliyat olamaya yanaşmıyor çok zor bi aamliyat mııı yani günlük yaşantısına dönmesi uzun mu sürüyorr?
canım benim üzülme allahım şifa versin üst kattaki komşumunda genetikti aynı senin gibi ölü canlı sperm bulunamadı kız maf oldu başka dok gittilr sperm bulunmuş nası olduysa canlandırılmışş ve tüp yaptılar. 4 aylık hamile..benimde eşim bugün ttekrar kan testi verdi bakalım sonumuz ne olcakk...Allahım sabır versin bizlere..
canım yaaaaaaaaaa
Yeterim başa döndüknapalım ((((((((( ssz:
canımm yaaa ne denir ne demek lazım karıştırıyorum artıkkk şu mübarek günlerin ayların hürmetine rabbim yüzümüzü gülüdürsün hepimizzzz bizleri umut etiğimizle beklediğimizle buluştursun inşşşşşşşşşşşş
Canım ya hayırlısı...vardır bunda da bir hikmet..ama feciii dipteyim ne diyim geçer diyoruz ama hiç bir zaman bu yaramız kabuk bağlamayacak..gerçek olan bu.hayırlısın tekrardan..öpüyorum sağol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?