Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
35 i doldurman lazım devlette yaparsan, ben adetimle başlayacaktım vala ikinciye ama son durumu öğrenince, sanki bir dürttü yani, hadi kalkın test yapın diye, moralimiz iyice bozuldu.Bakalım bunda da vardır bir hayır.Bakalım eşim gitsin de ege ye ondan sonra belli olur artık tedavi şeklimiz.Çok mu üsteliyoruz ya.

Funda ile sık sık konuşuyoruz maşallah bize.

Bu arada morfoloji ve ileri hız kaç oldu en son?
son dizisini seyrediyorum

Ben izlemedim bunu ya.güzel mi.

ben çok beğeniyorum farklı bir dizi fundayı bende arayacaktım herhalde konuşmak istemiyor diye aramadım yarın arayayım niye gelmiyor gelsin o da akşamları

selam kızlar sık sık siteye girip yazılarınızı okuyorum ama bu topiğe yazmamıştım genelde klineferter mağduru arkadaşlarla görüşüyodum.......sonuç eşimde azosperm..hem normal azo lara göre daha vahim bizim durum malesef

ama size moral vereyim eşimde ameliyat oldu 4 sperm çıktı 2 transfer oldu....boş gebelikten cumartesi kürtaj oldum

yinede umutluyum umudunuzu kaybetmeyin kader arkadaşlarım

Çok geçmiş olsun arkadaşım, malesef ki bu sağlık sorununun her bir aşaması kötü, kötünün kötüsü işte..her bir adım insanı daha yıpratıyor.

Ama yine de Allah büyük, bunda da hayır vardır diyoruz çok şükür ki inancımız yerinde..Sen de sağol ..tez kavuşursun bebeğine.

Merhaba arkadaşlar bir konuda bilginize danışacağım aranıza yeni katıldım 26 yaşındayım eşimde sperm sayısı 35 milyon fakat morfoloji 0 çıktı.Bu durumda tüp bebekk şansıomız çokmu düşük yada bu şekilde olupta tutan varmı

saol canım Allah büyük hayırlısı demekten başka ne geliyoki elimizden.....ben 7 haftalık hamileyim sanarken,bebişimin kalp atışlarını duymak için gittiğim doktor bana boş gebelik dedi...........kese var ama bebek yok allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu çok kötüüü

fakatt son testte sperm sayısı 60 milyona yükselmişş keçi boynuzu kürü yaptı ne yaptı bende anlamadımm.Aşılama ile biraz zor amaŞu an aşılama sonucumu bekliyorumm aşılamanın 10 günü bir kanamam olduu ne kanamasıydı bilmiyorumm test yapıldı negatif çıktı 1,69 çıktı.Doktor jelini kullanmaya devam et dedi bugün 18. günüm test yaptırmaya korkuyorumm

senemcim allah yardımcın olsun canım inşallah iyi haberler alırsın...aşılamaa düşüncesi bizde hayalken sen şansını deniyosun ne güzel canım maşallah diyelim ..sağlıklı tek bir sperm olsunn bizim olsun .........dua et canım inşallah bebeğine kavuşursun

Bu başığı buldum burada sorularıma cevap arayayım dedimm sizce bu kanama normami gerçi 3. aşılamam diğer aşılamalrımda böyle olmamıştıı

melish canım naber varmı haberlerin ben yarın randvu alıcam perşembe günü için bakalım ne diyecekler...

melish canım naber varmı haberlerin ben yarın randvu alıcam perşembe günü için bakalım ne diyecekler...

Selam canım, 3 hafta sonraya aldık androlojiden randevu, bakalım yine çıkacak mı, kaan hocaya mail atmıştım, biraz daha rahatlattı beni sağolsun, klomene başlayacağız.Bakalım artık kısmet.

İnşallah sizin randevunuz iyi geçery, her şey gönlünüzce olur arkadaşım.

çok sagol canım benim inş hepimiz için herşeyin en iyisi olur bende araştırıyorum varikoselden sonra hamile kalanlara bakıyorum ama hepsinin sayıları yüksek benim az morfolojide yok ameliyat bunların hepsine mi iyi gelicek kii hiç ümidim yok benim şimdiden başladım eyer ameliyattan sonra yükselme olursa eşime diyorum hemen aşılama yaptıralım oda olursa tabii...melish canım bide eşim devlet has ameliya olacak sen ne dersin özel dahamı iyi devlet açık ameliyat yapıyoo kafamız karıştı doktorumuza sordum büyütmeyin dedi kolay bi ameliya para harcamayın dediii

kızlar doktora gittik eşim heyete giricek yarın ve varikosel ameliyatına karar vericek sonuçlar iyi beyin emarında makroprolaktin testi iyi ama doktor fsh yüksek az dedi yumurtalıkların sperm üretmesini zorlar r gibi şeyler söyledi tamda anlamadım çok kötüydüm varikosel ameliyatı fsh düzeltmez dedi:dedim ozaman bebek olmaz bu ameliyattan sonra bilemeyiz durum ne olur gidişata göre baktık olmadı tüp bebek dediiii ya maf oldum çok agladım eşimi çok üzdüm kızlar allah sabır versinnn yaaa

Hayırlısı olsun, üzme kendini, eşine destek ol onu da üzme......yaz güzel haberlerini bize, beslenmesine dikkat edin, e vitamini alsın eşin...öperim

Son düzenleme:
sagol tatlım bende öpüyorum sende yaz güzel haberlerini....

Vala benden de bu aralar güzel haberler çıkmaz eşim bugün öyle bir ağladı ki ;( gel de moralli ol bakalım, ağlamaktan benim de gözlerim şişti.İsyan etmiyoruz asla.Bugün benim üzerime gelen biri oldu bu konuda, eşim de çok üzüldü, biz böyle moralsiz oldukça zor ve uzun yolumuz olduğuna daha da bir inanıyorum ;(

canım yaa şuan bile aglıyorum çok zor bi durum iyi anlıyorum banada soruyolar korunuyomusun, olmuyomu ya deliriyorum avazım çıktıgı kadar bagırmak istiyorum..eşim çok sakin ve ümitli ona göre ameliyattan sonra yoluna giricek herşey doktorda düzelebilir varikosel ileri derecede dedi düzelmezse tüp diyo neden aşılama falan demiyo..yemin ederim hastaneden çıktık eve gelene kadar agladım eşim susturamıyo herkez bakıyoo eve geldik biraz kızdı aşkım ya kızmayıda beceremez aslında ama ne olursa olsun doktor tüp yaparız demedimi önümüz açık korkmayın demedimi diyooo neyse tatlım bizim heyet yarın 11 toplanıcakmış bakalım neolucakkk çokk öpyorummm ARKADAŞIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…