35 i doldurman lazım devlette yaparsan, ben adetimle başlayacaktım vala ikinciye ama son durumu öğrenince, sanki bir dürttü yani, hadi kalkın test yapın diye, moralimiz iyice bozuldu.Bakalım bunda da vardır bir hayır.Bakalım eşim gitsin de ege ye ondan sonra belli olur artık tedavi şeklimiz.Çok mu üsteliyoruz ya.melisim sayımız allahtan düşmemiş 69 milyon morfoloji ileri hızlı dipte demek 34 te de çift koyuyorlar kız bu yıl yapmalıyız ejderha yılı bu yıl dr 4 aydan önce ne der sağlıklı olmaya bilir dedi o yüzden genetik test talep edeceğiz olacak bebişim sen fundayla tel konuşuyormusun
son dizisini seyrediyorum
35 i doldurman lazım devlette yaparsan, ben adetimle başlayacaktım vala ikinciye ama son durumu öğrenince, sanki bir dürttü yani, hadi kalkın test yapın diye, moralimiz iyice bozuldu.Bakalım bunda da vardır bir hayır.Bakalım eşim gitsin de ege ye ondan sonra belli olur artık tedavi şeklimiz.Çok mu üsteliyoruz ya.
Funda ile sık sık konuşuyoruzmaşallah bize.
Bu arada morfoloji ve ileri hız kaç oldu en son?
Ben izlemedim bunu ya.güzel mi.
ben çok beğeniyorum farklı bir dizi fundayı bende arayacaktım herhalde konuşmak istemiyor diye aramadım yarın arayayım niye gelmiyor gelsin o da akşamları
selam kızlar sık sık siteye girip yazılarınızı okuyorum ama bu topiğe yazmamıştım genelde klineferter mağduru arkadaşlarla görüşüyodum.......sonuç eşimde azosperm..hem normal azo lara göre daha vahim bizim durum malesef
ama size moral vereyim eşimde ameliyat oldu 4 sperm çıktı 2 transfer oldu....boş gebelikten cumartesi kürtaj oldum
yinede umutluyum umudunuzu kaybetmeyin kader arkadaşlarım
Çok geçmiş olsun arkadaşım, malesef ki bu sağlık sorununun her bir aşaması kötü, kötünün kötüsü işte..her bir adım insanı daha yıpratıyor.
Ama yine de Allah büyük, bunda da hayır vardır diyoruz çok şükür ki inancımız yerinde..Sen de sağol ..tez kavuşursun bebeğine.
Merhaba arkadaşlar bir konuda bilginize danışacağım aranıza yeni katıldım 26 yaşındayım eşimde sperm sayısı 35 milyon fakat morfoloji 0 çıktı.Bu durumda tüp bebekk şansıomız çokmu düşük yada bu şekilde olupta tutan varmı
senemcim allah yardımcın olsun canım inşallah iyi haberler alırsın...aşılamaa düşüncesi bizde hayalken sen şansını deniyosun ne güzel canım maşallah diyelim ..sağlıklı tek bir sperm olsunn bizim olsun .........dua et canım inşallah bebeğine kavuşursun
Bu başığı buldum burada sorularıma cevap arayayım dedimm sizce bu kanama normami gerçi 3. aşılamam diğer aşılamalrımda böyle olmamıştıı
hu komşu ne yemek yaptın
melish canım naber varmı haberlerin ben yarın randvu alıcam perşembe günü için bakalım ne diyecekler...
Selam canım, 3 hafta sonraya aldık androlojiden randevu, bakalım yine çıkacak mı, kaan hocaya mail atmıştım, biraz daha rahatlattı beni sağolsun, klomene başlayacağız.Bakalım artık kısmet.
İnşallah sizin randevunuz iyi geçery, her şey gönlünüzce olur arkadaşım.
kızlar doktora gittik eşim heyete giricek yarın ve varikosel ameliyatına karar vericek sonuçlar iyi beyin emarında makroprolaktin testi iyi ama doktor fsh yüksek az dedi yumurtalıkların sperm üretmesini zorlar r gibi şeyler söyledi tamda anlamadım çok kötüydüm varikosel ameliyatı fsh düzeltmez dedi: dedim ozaman bebek olmaz bu ameliyattan sonra bilemeyiz durum ne olur gidişata göre baktık olmadı tüp bebek dediiii ya maf oldum çok agladım eşimi çok üzdüm kızlar allah sabır versinnn yaaa
sagol tatlım bende öpüyorum sende yaz güzel haberlerini....
Vala benden de bu aralar güzel haberler çıkmazeşim bugün öyle bir ağladı ki ;( gel de moralli ol bakalım, ağlamaktan benim de gözlerim şişti.İsyan etmiyoruz asla.Bugün benim üzerime gelen biri oldu bu konuda, eşim de çok üzüldü, biz böyle moralsiz oldukça zor ve uzun yolumuz olduğuna daha da bir inanıyorum ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?