varikosel ameliyatı için okmeydanı ssk dan yarın için randevu aldık eyer 2 3 ay gün verirse özel hastanede yaptırıcaz bekliyecek gücüm kalmadı artık benim.bu hastaneyede güvensenmi güvenmesemmi onuda bilemiyorum...Allah hakkımızda hasırlısını versin hepinize dua ediyorum....
Kızlar nerdesiniz....
cnm sen nsln tedavide hangi noktadasın
İiyiym cnm
benim eşim arginmax men kullanıyo 3. kutu bi kaç gün sonra bitiyo ,bide endol tablet aldım 1 ay kullandıktan sonra hormon testleriyle sprem testi yaptıralım diyorum
umut tüp bebekte emre beye gitmeyi düşünüyoruzz epey ara verdik belki bi umut sprem görürüz inş...
sen nasılsınn
cnm bizde test yaptırdık dün eşim bir türlü sonucu almaya gitmedi iki ydır hiçbirşey yapamıyoruz kullanığı ilaçlardan dolayı bende hattat gitmeye karar verdim inşallah tatlım adı gibi umut olur yüzünü güldürür
günaydın kızlar,
dün sabah erdal beyle randevumuz vardı, tabi neden olmadığına dair birşey söyleyemedi,çok iyi embriyo idi umutluydum dedi,bundan sonra ne yapabiliriz diye sordum kilo vermeyi düşündüğümü söyledim, öncelike stresten uzak durmamız gerektiğini söyledi,bu nasıl olacak bilemiyorum, kilo vermeninde çok iyi olacağını söyledi,en az bir buçuk iki ay bekleyin dedi ama ben 3 ay beklemeyi uygun gördüğümü söyledim,
dün öğlende fatih tıp merkezindeki akapunktur ve diyetisyen randevuma gittim ama çıkışta beni delirttiler yine ve en sonunda kavga edip çıktık,bu kadar sorumsuz bir yer görmedim,zaten üzgündüm onlarla tartıştıktan sonra saatlerce ağladım, şunu anladım ki tıp merkezi felanda olsa inanıp parayı peşin vermeyeceksin, ben başladığımda çalışan ekip kendilerine yer açmış ve sekreter dahil herkes işten çıkmış, Fatih tıp merkezide yerlerine doktor,diyetisyen sekreter felan bulamamış tedaviye 2-3 hafta ara verdi,paramı geri istiyorum onuda vermiyorlar,sonra neyse eleman bulmuşlar ama akapunktur için çarşamba diyetisyen için cumartesi gidecekmişim ..olmaz dedim o zaman akapunkturcu size bir diyet yazsın diyorlar,siz ne diyorsunuz yaa dedim diyet yazmak zor birşey değil bende internetten indirir yazarım ben bu konuda eğitim almış biriyle tedavime devam etmek istiyorum dedim, yaaa o kadar mantıksız konuşuyorlarki deli oldum ve en sonunda ağlamaya başladım bütün gecede ağladım gözlerim şu an kurbağa gözü gibi, neden ülkemizde tüketici haklarını koruyan doğru dürüst bir kurum yok???? herşeyde bir sorun çıkıyor ve insanlarla uğraşmaktan,hakkımı almak için çırpınmaktan bıktım yoruldum artık, en son eşim tamam boşver Allaha havale et dedi ama az parada vermedim içime oturuyor(((( internette şikayet edebileceğim heryeri araştırıp yazıcam bende
Testi nerde yaptırdınız cnm siz
inş. cnm umut olur gerçekten
♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
ALLAH'ım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
ALLAH'ım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
... ALLAH'ım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
ALLAH'ım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İçimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya RABBİM!!!!
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amin arunam.kokoş bir kızın olur resimdeki gibi inşallah bugün bebek mağazasına gittim ihtiyacı olan kız bebeğe bol bol alışveriş yaptım kendi bebişimmiş gibi o bile çok zevkliydi
amin amin♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
ALLAH'ım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
ALLAH'ım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
... ALLAH'ım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
ALLAH'ım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İçimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya RABBİM!!!!
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Melıshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cnm elle muayenede yapıldımı hastahane konusu tam bir şans ne hastanelerde tedavi olanlar var ama olmuyor 2 yıl önce bir tanıdığımm etfalde testislerin ameliyat oldu 6 ay sonra eşi normal yoldan hamile kaldı
evet canım elle muayne oldu özel bi hastanede baktırdık ileri derecede varikosel var dedii zaten bişeyler oldugu belliydi sipermleri çok az ve canlılık yoktu Allah hepimize şifa versin.
amin arunam.
Aşkım ya eşinin sonuçları durumu nasıl, ben çok merak ediyorum..
Haftaya eşim sperm testi verecek bakalım 3 aydır hiç bir şey kullanmıyor.Bir değişiklik var mı..yazarım mutlaka..
amin amin
Esracım naber arkadaşım..:)))
İleri derecede varikoseli varsa eşinin zaten ağrıdan duramaz..
varikosel ameliyatı olması lazım, dr da demiştir zaten, hem varikoselden sonra sperm sayınız artar kalitesi artar, hatta normal yolla gebelik bile olur...Allahın izniyle..
Çok geçmiş olsun..
Aşkım bol bol okumak lazım...ah bebekim gülermisin ağlarmısın hala sonuçları almadık 4 gün önce yapıldı ama yarın alacak bugün bir dua öğrendim camide hoca dedi furkan suresi 74.ayet bol bol okunmalı dedi
evet canım ama enteresan bişey var eşimde hiç ağrı olmadı Allaha şükür...dediklerin inş olu ameliyattan sonra herşey yoluna girer.doktorumuz bizden dün beyin emarı istedi degerlerinin biri yüksek çıkmış korkulacak bişey oldugunu sanmıyorum ama aklımızda bi şüpe kalmasın dedi varikoselle beyin emarı ne alaka onuda anlamış değilim bakıcaz cuma günü herşey belli olucak..çok teşekkür ederim cvp verdiğin için güzel ALLAHIM hepimize versin şifasını.
Aşkım bol bol okumak lazım...
Rabbim şifa versin eşine.şu tatilinizi iyi değerlendirin arunam.İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin...öpüyorum seni..
Ne demek canım, inşallah tez zamanda iyileşir eşin senin de.
Var demek ki bunda da bir hayır, beyin emarını neden istemiştir dr bilemiyorum dr değilim ama bir şeyden şüphe duymuş ki istemiş, kötü olmasın da.çaresini bulsun da..
Varikosel ameliyatından sonra gerçekten hamilelikler oluyor, mesela benim eşimin genetik veeee varikoseli yok.bazen keşke olsaydı diyorum en azından ameliyattan sonra değişimleri olurdu..Neyse vardır bunda da bir hayır..İster istemez bazen sinirleniyorum , isteyip de anne olmamak kötü şey...
Rabbim bize sabır ve akıl fikir versin.amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?