canım istersen burdaki baharatçının adına internetten bakayım ve arayıp sor ,aslında oralarda daha kolay bulunması lazım diye düşünüyorum,karşı ödemeli gönderebilirler belki, eşimle birlikte bende akşamları içiyorum ,şifa niyetine,hamilelik içinde faydası var yazıyordu biryerlerde
belki çevrenizdeki bahçelerde felan vardır,ben burdan mecbur olduğum için baharatçıdan aldım,ne kadar temizdir bilmiyorum, en doğalını bulamıyoruz malesef istanbulda,sen birde çoban çökerten diye sor,ayrıca resimlerinede bak belki çevrede vardır
kapsüllere bende güvenemiyorum,pakete giren herşeyin içinde zararlı madde varmış gibi geliyor bana, biz bu sonunda tahlil yaptırıcaz inşallah eşimin değerleri düzelmiştirböylece deneme yanılma yöntemiyle öğrenmiş oluruz
birde azgın teke otu diye birşey var, onun sayeisnde de çinde bilmem kimin oğlu bebek sahibi olmuş falan filan hikayeler okumuştum :)) birkaç ilacın içinde de varmış,ama henüz onu baharatçılara sormadım
Kaan hocaya bizde 300 tl vermiştik ama onun konumundaki doktorların ücreti malesef o civarda,yonca eşi içn istanbulda bir dokotr buldu o doktorda 325 istemiş mesela, ama Kaan hoca iyibir doktor,Allah razı olsun ondan,zaten biz birkez gittik sonrasında email atıyoruz,
fundacıgım verdıgın bılgıler ıcın cok tesekkur ederım canım.Ben buradaka ıkı yere sordum evımın yakınında bulunan bahratcılara sordum.Adam bana bulamazsın dedı ya belkı de onun elındekı hap seklınde olanı alayım dıye oyle demıstır.En ıyısı ben carsı taraflarına bır bakayım.Kız anacım sen ne kadar cok ot hakkında bılgı sahıbısın oyleMasallah bızı baya aydınlatıyorsun:)Ay sonuna az kaldı yaptırın bakalım tahllılerı de degerler yukselmıstır ınsallah bızde senden kuvvet alırız bu sayede:)kaan hocanın fıyatı cok yuksek geldı bıze ama napalım inşallah faydasını gorelımde helal olsun dımı ama:)
fundacıgım verdıgın bılgıler ıcın cok tesekkur ederım canım.Ben buradaka ıkı yere sordum evımın yakınında bulunan bahratcılara sordum.Adam bana bulamazsın dedı ya belkı de onun elındekı hap seklınde olanı alayım dıye oyle demıstır.En ıyısı ben carsı taraflarına bır bakayım.Kız anacım sen ne kadar cok ot hakkında bılgı sahıbısın oyleMasallah bızı baya aydınlatıyorsun:)Ay sonuna az kaldı yaptırın bakalım tahllılerı de degerler yukselmıstır ınsallah bızde senden kuvvet alırız bu sayede:)kaan hocanın fıyatı cok yuksek geldı bıze ama napalım inşallah faydasını gorelımde helal olsun dımı ama:)
Funda benimki sülüğü hayatta yaptırmam dedi :)))
:))) canım ben sülüğün resmini görmeye dayanamıyorum yoksa çoktan o uyurken üzerine bırakırdım,zaten işi gücü uyumak :)))bu arada tedavi olurdu
hayatım, bizim gösterdiğimiz çabanın yarısını eşlerimiz gösterse veya çaba göstermelerine gerek yok sadece dediklerimizi yapsalar eminim bebiş sahibi olmamız çok kolay olurdu
Kesinlikle..Eşime Kaanaydos'a mail attım bak şunu şunu önerdi diyorum hayırrrrrr diye naralar atıyor ama ben tabi gidip alıyorum :) yiyor içiyor ama içinden gelerek yapmıyor, güvensiz, şifası varsa da olmuyorsonra dr diyor aynısını sanki farklı şey söyleyecek de, onu yapıyor, ben anlamadım valahi..artık inan bıraktım ben.Ne yersen ye ne içersen iç modundayım.Artık dr dr da araştırmayacağım, sormayacağım,olacağı varsa oluyor, yoksa da çabalamanın anlamı yok :)) ege de bizi 2 ay sonraya attı
Bugün şans eseri midir nedir, bir arkadaş ile karşılaştım yaşı 35 ten yüksekti , hamileymiş :))) bana işte artık bebek olayını kapattığını, hayatı onunla yaşamayacağıma söz vermiştim ki hamileymişim dedi..Ahh dedim içimden, neler neler anlatmak istedim tabii yine sustum, şaşırdım, dinledim...Bugün ondan mı etkilendim nedir, zamana bıraktım artık ben anne olmayı bir saplantı haline getirmeyeceğim..Rabbim zaten verecekse olacak ama eşimle ortak bir paydada buluşmayı isterdim :)))) başkalarının bebeklerini değil de kendi bebişimi kucaklamak isterdim, eşimin baba olduğunu da görmeyi tabi...Sanırım bunu daha çok hakediyor ama dediğim gibi nasip...Bizim nasip değilmiş şimdilik..
inanırmısın bende artık eşimle uğraşmayı bıraktım,çocuk istiyorsa biraz kendi çaba göstersin,onun sperm sayısı artacak diye benim kalbim paramparça oldu...aynen dediğin gibi benim eşimde aynen seninki gibi inanmayarak yiyip içiyor,benim korkumdan yaptığı içinde bir faydası olurmu bilemiyorum....bu gidişle kendim için depresyona iyi gelen bitkiselleri araştırmam gerekecek :))
bir yola baş koyduk ,bu yolda elele mücadele vermek istemiştim ama olmadı...şimdi şu sonuçları bekiyorum,
bu arada temmuzun ilk haftası tatile gidicez,gitmeden önce tahlillerin yapılması gerekiyor,bu konuda eşime tek bir kelime söylemicem...bakalım ne yapacak
bende aynen senin gibi oluruna bıraktım,zaten şu anda çocuktan çok ben evliliğimin nereye gittiğine bakıyorum
İletişim gerçekten önemli.Benim bu konuda sorunum yok ancak eşimle bu konuları ne zaman konuşmaya başlasam lafı kestirip atıyor.Bu onun daha çok sıkıldığını ve buna üzüldüğünü gösteriyor bu açık.Ama ben benimle bunu paylaşsın istiyorum.İçine atmasın istiyorum,uykularında sayıklamasın istiyorumRabbime sığınıyorum.Ben gerçekten çok üzülüyorum bu duruma.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.İlaç desen alıyorum hiççç düşünmeden tek ki şifası olsun diye.Duyduğum her şeyi yapıyorum, bazen saçma gelen şeyleri yapıyorum.Senin de dediğin gibi bize de depresyon ilaçları lazım :) ya da bitkiseller :))))
Ben bu arada rol yapmaktan iyice bunaldım, gülmekten, sıkıntısız görünmekten. İÇime atmaktan.Bugün biri bana hamilemisinnnn dedi göbüşüm çıkmış da :)))hay yarabbim şok oldum , millet inadına mı yapıyor yaa :)))) yok dedim bence var yoksa saklıyormusun dedi :))) gel de delirme
Bu konuda bir çare bulursan bana da söyle lüüüüüüüfen lüüfen :84:
ben çıkıyorum.iyigeceler..
( Funda durumumuz vahim arkadaşım :))))))))))))))) ya aklıma hep şey geliyoo bir psikologun otobüse bin ve tanımadığın birine içini dök hikayesi geliyor yapsam diyorum.Ama inan öyle bir paranoyak olmuşum ki kesin bu beni tanır sonra tanıdığına söyle o da başkasına.Rezil olurum diyorum komik dimi.Ben daha hazmedemezken bu durumu insanlara cevaplar veremem..Hayırlısı arkadaşım.iyi geceler ben de çıkıyorum .öptüm çok
allahin izni sizlerinde destegiyle insallah bu süreci daha pozitif yönde atlatacagim...yoksa konusacak hic kimsem yok burda( aileme de söyleyemedim henuz..sadece size paylasabiliyorum ve bu sekilde bir nebze de olsa rahatliyorum.allah sizlerden razi olsun..
zaten yakinda tatile gelecegim 1 ay boyunca türkiyedeyim.bana cok iyi gelecek..en azindan ailemle birlikte olacagim kafamdan bir sureligine de olsa bu konuyu cikarmayi düsünüyorium...
guzel bi morel depolayip o sekilde yoluma devam etmek istiyorum...tabi orda da bos durmam gene bir yerlere gidip arastirmami yaparim ama esimde isterse tabi...yoksa tek basima gene bisey olmaz...hayirlisi diyorum artik zamana biraktim canim
cnm pek umutlu değilim yumurtlama dönemi pekverimli geçirmedim pzt yumurtlayıp yumurtlamadığımı öğreneceğim daha 20.günümde bu üç aylarda hepimiz hamiş kalırız inşallah yarın bir geziye gideceğim cami ve türbe hepiniz için dua okuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?