amin...canımmm benim yadecim, seni anlıyorum ben de üzgünüm.Allahım bize güzel mi güzel bir evlad nasıp edecek ben bugün umutluyum :))) yarın için söz veremiyorum hehhehe :)) anlayacağın bizim önce bir psikologa gitmemiz gerekiyor..
canım benim eşim Kaan Hoca ile üç ay kullandı ama sonuç düşüklük.Şimdi biz Ege'ye gidiyoruz burdaki dr da klomeni bırakın demişti ,eşim de bıraktı sonraki gittiğinde başka bir dr ilgilenmiş o da vermiş :)))) dr erol bey gözetimindeyiz ya o verdi yani.iki ay kullanacak bilemiyorum ancak inan biz %1 morfolojiye bile razı durumdayız.Sayı, hareket ve morfoloji yok canım.DR lar konuştukça sonuçlar gibi umutlarımız da %0(
canim ya inan bende seningibiyim.(( cok gecmis olsun diyeyim sana..insallah rabbim sesimizi duyarda bu günlerde bir an evvel gecer..dualardan baska caremiz yok rabbim hakkimizda hayirlisini versin..gene de uzulmeyelim herseyin hayirlisini rabbim bilir
amin...
benim de ihtiyacım var bir psikologaaa...
İyiyim aşkım senden naber :))
hangimizin yok ki?? bu kadar stresli bir hayatta herkes psikoloğa ihtiyaç duyuyor,en iyisi mustafaali gibi köye dönmek :))))
Kızlar eşlere takılmayın birde onların davranışlarına takarsak iyice tökezleriz:)
Biz eşimle Kaaan hocaya gidiyoruz istanbuldan sabah saatin 6 sı evden çıkıyoruz eşimin cümlesine bakın hele..
Doktor sanamı bakacak banamı?
o kadar teslim olmuşki !..
Onlar aslında bizlerin ilk çocukları tutun ellerinden ilerleyin:)
:) canım mrb.geldiiiim:))dünden epey yorgundun tatlım bide çok erken kalkıyosun dinlenebildin mi fundacım?
Kızlar eşlere takılmayın birde onların davranışlarına takarsak iyice tökezleriz:)
Biz eşimle Kaaan hocaya gidiyoruz istanbuldan sabah saatin 6 sı evden çıkıyoruz eşimin cümlesine bakın hele..
Doktor sanamı bakacak banamı?
o kadar teslim olmuşki !..
Onlar aslında bizlerin ilk çocukları tutun ellerinden ilerleyin:)
hoşgeldin canım :)) misafirler biraz geç gittiler ama zevkli geçti,en yakın arkadaşım gelmişti,bir oğlu var görseniz dostlar başına bu kadar mı şirin olur bir bebek,ama canımıza okudu....
sana özzelden mesaj attım aldınmı??
valla hayatım az önce Yadeya yazdığım gibi ben bu adamların ne derdi var anlamıyorum,tek şans vermek ne demek,daha öncede yazdığım gibi araba alacak olsalar 50 tane galeriye gider,internette saatlerce araştırma yaparlar....söz konusu çocuk olunca noluyor bunlara???
iki doktor arasında bir yorum yapamıyorum,zaten ameliyat sonucunda Rabbim nasip ederse her iki doktorda sperm bulabilirler,daha önce belirttiğim gibi ivitüp bebeğin uygun olması beni oraya yönlendirdi,umuttüp bebek bana çok maddiyatçı gibi geldi,birde ekipteki bir doktorun yaptıkları beni bahçeciden soğuttu
artık benim doktorlara güvenim hiç kalmadı malesef,ben olsam her iki merkezede gider ,her iki doktorlada tanışır bana güven verende tedavime başlardım, mesela ivide erdal bey bana güven verdi,içime sinmese üç kuruş ucuz diye gitmezdim oraya,başka yerlere bakardım,biliyorsun bu konuda moralde çok önemli,
bence bu eşlerimizi üroloğa değil psikoloğa götürmek lazım.....
eşin olmadan sen gidip ön görüşmeleri yapsan ve durumu anlatsan,sonra hangisini beğenirsen eşinle birlikte beğendiğin doktora gidersin,ön görüşmeler zaten ücretsiz,bence git konuş bak bakalım hangisini seveceksin
valla hayatım az önce Yadeya yazdığım gibi ben bu adamların ne derdi var anlamıyorum,tek şans vermek ne demek,daha öncede yazdığım gibi araba alacak olsalar 50 tane galeriye gider,internette saatlerce araştırma yaparlar....söz konusu çocuk olunca noluyor bunlara???
iki doktor arasında bir yorum yapamıyorum,zaten ameliyat sonucunda Rabbim nasip ederse her iki doktorda sperm bulabilirler,daha önce belirttiğim gibi ivitüp bebeğin uygun olması beni oraya yönlendirdi,umuttüp bebek bana çok maddiyatçı gibi geldi,birde ekipteki bir doktorun yaptıkları beni bahçeciden soğuttu
artık benim doktorlara güvenim hiç kalmadı malesef,ben olsam her iki merkezede gider ,her iki doktorlada tanışır bana güven verende tedavime başlardım, mesela ivide erdal bey bana güven verdi,içime sinmese üç kuruş ucuz diye gitmezdim oraya,başka yerlere bakardım,biliyorsun bu konuda moralde çok önemli,
bence bu eşlerimizi üroloğa değil psikoloğa götürmek lazım.....
eşin olmadan sen gidip ön görüşmeleri yapsan ve durumu anlatsan,sonra hangisini beğenirsen eşinle birlikte beğendiğin doktora gidersin,ön görüşmeler zaten ücretsiz,bence git konuş bak bakalım hangisini seveceksin
kızlar varmı bır gelısme sızde ?
aklınla bin yaşa!bencede öyle yapıyım ama bülent hoca ilk görüşmede para alıyomuş..325 tl.neyse ben sadece ordaki sistem ve işleyişle ilgli bilgi alırım..diğer dr larla görüşürüm...
kızlar merhaba , malesef bende aynı dert. eşimi ikna edemiyorum doktora gitmek için. peki hangi hastaneye gidiyorsunuz? hani doktor? birde muayene ücretini yazarmısın? acil lütfenn((((((((( artık bu ay kolundan sürüyerek götürücemmm :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?