Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin...

benim de ihtiyacım var bir psikologaaa...[/QUOTE]

hangimizin yok ki?? bu kadar stresli bir hayatta herkes psikoloğa ihtiyaç duyuyor,en iyisi mustafaali gibi köye dönmek :))))

Kızlar eşlere takılmayın birde onların davranışlarına takarsak iyice tökezleriz:)
Biz eşimle Kaaan hocaya gidiyoruz istanbuldan sabah saatin 6 sı evden çıkıyoruz eşimin cümlesine bakın hele..
Doktor sanamı bakacak banamı?
o kadar teslim olmuşki !..
Onlar aslında bizlerin ilk çocukları tutun ellerinden ilerleyin:)

:))))) sağol ekincim,güldürdün beni ,aslında takılmamak gerekiyor ama...

:) canım mrb.geldiiiim:))dünden epey yorgundun tatlım bide çok erken kalkıyosun dinlenebildin mi fundacım?

hoşgeldin canım :)) misafirler biraz geç gittiler ama zevkli geçti,en yakın arkadaşım gelmişti,bir oğlu var görseniz dostlar başına bu kadar mı şirin olur bir bebek,ama canımıza okudu....

sana özzelden mesaj attım aldınmı??

ekın :))))) burdadamı komıklık yapıon sen

maşallah:))amiiiiin...
canım aldımda cv yazamıyorum yaaa

aklınla bin yaşa!bencede öyle yapıyım ama bülent hoca ilk görüşmede para alıyomuş..325 tl.neyse ben sadece ordaki sistem ve işleyişle ilgli bilgi alırım..diğer dr larla görüşürüm...

kızlar merhaba , malesef bende aynı dert. eşimi ikna edemiyorum doktora gitmek için. peki hangi hastaneye gidiyorsunuz? hani doktor? birde muayene ücretini yazarmısın? acil lütfenn ((((((((( artık bu ay kolundan sürüyerek götürücemmm :)))))))))))

kızlar varmı bır gelısme sızde ?

bizde henüz bir gelişme yok,bebişlerimize henüz kavuşamadık kocabebeklerimizin kaprisleriyle uğraşıyoruz,hayırlısı bakalım..
eşim bu ay sonunda eşim tahlil yaptıracak,inşallah iy sonuçlar alırızda biraz moralimiz düzelir

aklınla bin yaşa!bencede öyle yapıyım ama bülent hoca ilk görüşmede para alıyomuş..325 tl.neyse ben sadece ordaki sistem ve işleyişle ilgli bilgi alırım..diğer dr larla görüşürüm...

boşboş oturmaktansa biryerden başlamak lazım değilmi :)))
hocada iyi para alıyrmuş 325 tl.....

denize düşen yılana sarılırmış,düştük bu doktorların eline Allah yardımcımız olsun,bende bugün birini buldum,rusyada eğitim görmüş,akapunktur ve sülük tedavisi yapıyormuş,ilk görüşme 200 tl dedi,tedaviye başladıktan sonrada her gittiğimizde 100 tl olacakmış, bana çok aptalca geldi,Allahın sülüğü için bu kadar para vermek komik bence,sülük tedavisi enaz 12 seans fazlada olabilir ama düşünsene 12 seans olsa 1300 tl felan tutuyor...bu parayı niye vericez..çünkü sülükleri tutupta eşimin vücuduna bırakacak birini bulamıyoruz..gülermisin ..ağlarmısın...

işin komik yanı sülükler zaten vücudun neresinde problem varsa kendileri gidip orayı buluyor :)))düşünsene doktorlar yıllarca eğitim alıyor ama rahatsızlığı anlayabilmek için 50 tane tahlil istiyorlar ve malesef bütün tahlillere rağmen birçok doktor yanlış tedavi yapıyor,ama minicik bir hayvan şifa dağıtabiliyor :))

ama biz insanoğlu herşeyi hakediyor,herşey hormonlu yiyoruz,popomuzu kaldırıpta iki hareket etmeye korkuyoruz, sağlığımız için tehlikeli ne varsa hepsini yapıyoruz sonrada böyle hastayız diye uğraşıyoruz

canım yaaa ben çok istiyordum şu tedaviyi uygulamayı ,aslında eşim istese kendi bile yapabilir ama inadı tuttu birkere, bazen şeytan diyorki git konuş kayınvalidenle herşeyi anlat..torun diye başımın etini yiyorsun al sen uğraş oğlunla demek istiyorum ama bir yanımda eşimi seviyor ve eşimi üzmek istemiyorum...iki ucu sivri çubuk ve ben tutamıyorum artık....

merhabalar ozgur,sanırım Ankarada yaşıyorsun,eğer öyleyse şanslısın çünkü ankarada Kaan Aydos var,biz istanbulda olmamıza rağmen eşim tedavisini Kaan hocada yaptırıyor,eşim kimseleri beğenmeyen bir insan olmasına rağmen o bile Kaan hocaya güvendi ,

sizdeki problem nedir,sperm sayısımı az,hareketliliktemi problem var,morfolojimi...yoksa hiç sperm yokmu?birde senin ve eşinin yaşı kaç,ne kadar süredir bebek için uğraşıyorsunuz

eşim bu ay sonunda tahlil yaptıracak,inşallah sonuçları düzelmiştir diye umuyoruz,ama benim eşimde toplamda 14-15 adet sperm çıkışı olmuştu , 37 yaşında olduğu için tabiki bu sayının normal değerlere yükselmesini beklemek çok zor ama allahtan umut kesilmezmiş tabiki, ben ivitüp bebek merkeziyle görüştüm,ay sonundaki tahlilere göre yolumuzu çizicez, sayıda düzelme olmamışsa ramazan sonrasında ivide tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz,hepimizin hakkında hayırlısı,

eşler konusunda artık söyleyecek sözüm kalmadı benim...eşim ufaktefek birtip olsa kafasına birşeyle vurup bayıltıp istediğim yere götürücem ama biraz şişko olduğu için böyle bir şansım yok :)))) Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…