Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cok sagol canim cevabin icin bize kaan hoca simdi igneyi yaptirin dedi eylul basindada test yaptirin dedi
biz taylandda yasiyoruz,yaklasik 2 yil once burada bir tese ameliyatimiz oldu,ne yazikki bulunamadi
burda mikrotese yapilmiyor sadece tese var ,yani burdaki doktora guvenmiyorum artik
aktarlara sorsak bilirlermi acaba disi isirgan otu diye
biz turkiyeden birilerine aldirtiyoruz buraya yolluyorlar,biraz gec geliyor ama,simdi istetirsem 2 haftaya gelir

günaydın canım,

siz bayağı uzaktaymışsınız,Allah yardımcınız olsun,aktarlar malesef dişi ısırgan otu deyince yardımcı olmuyorlar,zaten aktarlarda yapraklı hali yok tohumlarını satıyorlar ve açıkcası tohumlar dişi mi erkekmi onuda bilemiyorlar malesef,ben burda pazarda bulmuştum,alıp kurutmuştum ve birbuçuk aya yakın çayını içmişti eşim, şimdi malesef bulamıyoruz,bende birkaç haftadır eşime demir dikeni içiriyorum,testosteron hormonu için demir dikeni çok iyiymiş ,şifa Allahtan, inşallah bitkiler eşlerimizin probleminin geçmesine sebep olurlar

doktor olarakta bu konuda een iyisini bulmuşsunuz :)) eşimde Kaan hocanın hastası,biz onu çok seviyoruz ve güveniyoruz

geçmiş olsun

funda siz nerede verdiniz de 0 çıktı morfoloji ??
sayı ve hız nasıl çıktı biz mayada verdik 0 çıktı bir asistan doktor da varikosel dedi:))

şimdi iii bir doktorda tekrar göstermek istiyoruzz

funda siz nerede verdiniz de 0 çıktı morfoloji ??
sayı ve hız nasıl çıktı biz mayada verdik 0 çıktı bir asistan doktor da varikosel dedi:))

şimdi iii bir doktorda tekrar göstermek istiyoruzz

merhaba beyazpati,

eşim ilk önce medicine hospitalda sperm testi yaptırdı ve sonuçlar 0 çıktı
daha sonra medical park bahçelievlerde yaptırdı 14-15 adet bulundu ama morfoloji felan gibi detaylar yazmıyordu ,bizde az bile olsa sperm bulunduğu için çok mutlu olduk ve sevinçten morfolojiyi felan sormadık,aslına bakarsan o zaman belki morfolojinin ne demek olduğunu bile bilmiyorduk :))

8 nisanda Kaan hocaya gittik ve o zamandan beri tedavimiz sürüyor,isterseniz tahlil sonuçlarının hepsini Kaan hocaya email atın ,o sizi yönlendirir,zaten burdaki herkes genelde Kaan hocanın hastası,eminim sizde memnun kalırsınız,tedavi aşamalarını bize bildirirsen sevinirim,geçmiş olsun :))

canım ederim teşekkür edrim cevabın için biz ancak yazın gidebiliriz :) gidince aynı gün görüşebiliyormuyuz
prof olduğpu için ücreti ayrıdır herhalde
aynı gün tedavi olabiliyorsak oraya günü birlikte gidebiliriz
sperm testi aynu hastahanede verilebilir mi morfoloji bakılan var mı orada ???
ayyy çokkk soru sordum (( kusura bakmaaa

14- 15 sperm bulabildilerse iii canım bazılarında hiç çıkmıyorr
o çıkanlarla mikro falan yaptırdınız mı ??

Son düzenleme:

hayatım sorun değil istediğin kadar sorabilirsin :)) benim 3 ay önceki konumumdasın ,
şimdi Kaan hocanın özel yeri var,akşam 5'ten sonra gidebiliyorsun, arayıp istediğin güne randevu alabilrsin,biz gitmeden önce burda bütün tahlillerimizi yaptırmıştık, yaptırdığımız tahlilleride hocaya email attık,yani ankarada hastaneyle ,tahlille felan uğraşmamıştık,işimiz kolay oldu,sperm saysı 0 olunca zaten morfolojiye bakamıyorlar malesef ( sizde bence hocaya email atıp durumunuzu anlatın o sizi yönlendirir

14- 15 sperm bulabildilerse iii canım bazılarında hiç çıkmıyorr
o çıkanlarla mikro falan yaptırdınız mı ??

evet canım bizde sperm çıkışı olduğu için çok sevinmiştik :))
mikro yapılmadı eşime,biz bir süre tedaviye devam edicez,inşallah sayı artar ve mikroya gerek kalmaz

bugün sünnete gittim,annemin tüm arkadaş çevresi ordaydı,bebekliğini bildiğim kızların kucaklarında çocuklar vardı ...
annemin arkadaşlarının nerdeyse hepsi ya anneanne ya da babaanne olmuş,herkes bebişlerini süslemiş,nasıl tatlıydılar anlatamam...
ben bir köşede oturup bana senin ne zaman bebeğin olacak demesinler diye dua ederek geçirdim günümü
rabbim inşallah kendi çocuklarımızın sünnetlerini,düğünlerini,çocuklarını,torunlarını göstersin bize :)

amin canım allah bize de nasip etsin ,
bende düğüne gitiğimde çok kötü olmuştum herkes bebeklerini büyütmüş BEN HEP DUA ETTİM (( anlıyorum seni ama bizde anne olacağızzzz

amin canım allah bize de nasip etsin ,
bende düğüne gitiğimde çok kötü olmuştum herkes bebeklerini büyütmüş BEN HEP DUA ETTİM (( anlıyorum seni ama bizde anne olacağızzzz

inşallah canım en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz,hayırlı,sağlıklı evlatlarımız olsun :))

cnm benim herhalde birbirimizi en iyi yine biz anlarız cnm dualarımız kabul olsun bebişlerimiz gelsin
yade yonca sizler nslsnz

cnm benim herhalde birbirimizi en iyi yine biz anlarız cnm dualarımız kabul olsun bebişlerimiz gelsin
yade yonca sizler nslsnz

aminnnnn canım :))
yonca sanırım bugünlerde kuşadasında,
yadenin morali çok bozuktu bu yüzden pek buralarda durmuyor,bende özledim aslında ikisini :)

aminnnnn canım :))
yonca sanırım bugünlerde kuşadasında,
yadenin morali çok bozuktu bu yüzden pek buralarda durmuyor,bende özledim aslında ikisini :)

kızlar bu ayda olmadı kırmızı kartı yedim bugün iki hafta tatildeyim sadece çarşamba hormn testtimi yaptıracağım sonra evlilik yıl dönümüm için adaya gidecem sonrada denize:)hiç düşünmeyeceğim gelince tam gaz salı akşamı camileri gezeceğiz eşimle hepinize dua edeceğim

rabbim yardımcınız olsun inşş güzel gelişmeler olur

canlarrııııımmm ben geldiiiimmm...çok ayrı kaldım sizlerden ya..ama şükür atlattık hepsini...tahmin ettiğimizden de zorlu oldu..bi geçmişi okiiim bakim ben yokken neler kaynatmışşsınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…