cok sagol canim cevabin icin bize kaan hoca simdi igneyi yaptirin dedi eylul basindada test yaptirin dedimalesef canım sadece 1 ampul 250 tl,bizde ilk duyduğumuzda şok olmuştuk,malesef her eczanede olmuyor,ben sipariş verip getirtmiştim,siz hangi ülkedesiniz,burdan nasıl aldıracaksınız?Kaan hoca bize birkez vurunun 2 hafta sonra tahlil yaptırın dedi ,2 hafta sonra tahlil yaptırdık ama sonuçlar pek iç açıcı değildi,Kaan hoca 1 ay bekleyin tekrar tahlil yaptırın dedi ,eşim temmuzun 2. haftası yaptırmayı düşünüyormuş...1 ayı biraz geçmiş oluyor ama bunada şükür..tahlil sonuçlarına göre ilacı değiştirebilirmiiş
biz tedaviye bu sene başladık ,daha yeni yani 2-3 ay oldu, özel olmazsa birşey sorabilirmiyim siz neden tese ameliyatını yurtdışında yaptırmıyorsunuz?
ısırgan otunun dişisi önemli,bu yüzden ben hazır çaylardan veya tohumlardan kullandırmadım,googleda "dişi ısırgan hormon" yazıp aratırsan birkaç sayfa bilgi bulursun,yanlış verilirse hormon bozukluğu yapabiliyormuş.ben pazardan almıştım ,kuruttum ve eşim 2 aya yakın kullandı, bugün annem pazarda ısırgan sormuş ama yokmuş mevsimi mi geçti bilmiyorum,
bizde 2 haftadır demir dikeni (çoban çökerten )kullanıyoruz,eşimle birlikte bende içiyorum :)) yine googlede demirdikeni yazarak bulabilirsin (testosteron hormonu için faydalıymış) aklıma gelenler bunlar,inşallah hepimizin eşi en kısa sürede şifa bulurlar :))
cok sagol canim cevabin icin bize kaan hoca simdi igneyi yaptirin dedi eylul basindada test yaptirin dedi
biz taylandda yasiyoruz,yaklasik 2 yil once burada bir tese ameliyatimiz oldu,ne yazikki bulunamadi
burda mikrotese yapilmiyor sadece tese var ,yani burdaki doktora guvenmiyorum artik
aktarlara sorsak bilirlermi acaba disi isirgan otu diye
biz turkiyeden birilerine aldirtiyoruz buraya yolluyorlar,biraz gec geliyor ama,simdi istetirsem 2 haftaya gelir
funda siz nerede verdiniz de 0 çıktı morfoloji ??
sayı ve hız nasıl çıktı biz mayada verdik 0 çıktı bir asistan doktor da varikosel dedi:))
şimdi iii bir doktorda tekrar göstermek istiyoruzz
merhaba beyazpati,
eşim ilk önce medicine hospitalda sperm testi yaptırdı ve sonuçlar 0 çıktı
daha sonra medical park bahçelievlerde yaptırdı 14-15 adet bulundu ama morfoloji felan gibi detaylar yazmıyordu ,bizde az bile olsa sperm bulunduğu için çok mutlu olduk ve sevinçten morfolojiyi felan sormadık,aslına bakarsan o zaman belki morfolojinin ne demek olduğunu bile bilmiyorduk :))
8 nisanda Kaan hocaya gittik ve o zamandan beri tedavimiz sürüyor,isterseniz tahlil sonuçlarının hepsini Kaan hocaya email atın ,o sizi yönlendirir,zaten burdaki herkes genelde Kaan hocanın hastası,eminim sizde memnun kalırsınız,tedavi aşamalarını bize bildirirsen sevinirim,geçmiş olsun :))
canım ederim teşekkür edrim cevabın için biz ancak yazın gidebiliriz :) gidince aynı gün görüşebiliyormuyuz
prof olduğpu için ücreti ayrıdır herhalde
aynı gün tedavi olabiliyorsak oraya günü birlikte gidebiliriz
sperm testi aynu hastahanede verilebilir mi morfoloji bakılan var mı orada ???
ayyy çokkk soru sordum(( kusura bakmaaa
14- 15 sperm bulabildilerse iii canım bazılarında hiç çıkmıyorr
o çıkanlarla mikro falan yaptırdınız mı ??
bugün sünnete gittim,annemin tüm arkadaş çevresi ordaydı,bebekliğini bildiğim kızların kucaklarında çocuklar vardı ...
annemin arkadaşlarının nerdeyse hepsi ya anneanne ya da babaanne olmuş,herkes bebişlerini süslemiş,nasıl tatlıydılar anlatamam...
ben bir köşede oturup bana senin ne zaman bebeğin olacak demesinler diye dua ederek geçirdim günümü
rabbim inşallah kendi çocuklarımızın sünnetlerini,düğünlerini,çocuklarını,torunlarını göstersin bize :)
amin canım allah bize de nasip etsin ,
bende düğüne gitiğimde çok kötü olmuştum herkes bebeklerini büyütmüş BEN HEP DUA ETTİM(( anlıyorum seni ama bizde anne olacağızzzz
Seni anlayabiliyorum iki yıldır yutuyorum ben bu sözleri ama artık dayanamıyorum ben( :86:
bugün sünnete gittim,annemin tüm arkadaş çevresi ordaydı,bebekliğini bildiğim kızların kucaklarında çocuklar vardı ...
annemin arkadaşlarının nerdeyse hepsi ya anneanne ya da babaanne olmuş,herkes bebişlerini süslemiş,nasıl tatlıydılar anlatamam...
ben bir köşede oturup bana senin ne zaman bebeğin olacak demesinler diye dua ederek geçirdim günümü
rabbim inşallah kendi çocuklarımızın sünnetlerini,düğünlerini,çocuklarını,torunlarını göstersin bize :)
cnm benim herhalde birbirimizi en iyi yine biz anlarız cnm dualarımız kabul olsun bebişlerimiz gelsin
yade yonca sizler nslsnz
aminnnnn canım :))
yonca sanırım bugünlerde kuşadasında,
yadenin morali çok bozuktu bu yüzden pek buralarda durmuyor,bende özledim aslında ikisini :)
herkese merhaba
2 yıllık evliyim, regli dönemlerimde düzensizlik vardı ve jinekolog korkusu nedeniyle doktora gitmektense hamileliği kendi haline bırakmıştım, daha sonra bebek isteği ağır bastı ve jinekoloğa gittim, doktorum benden ve eşimden testler istedi,yapılan testlerin sonucunda 12.03. 2011 tarihinde eşimin sperm sayısının 0 olduğunu öğrendik,tabi büyük bir şok geçirdik, özelliklede eşim yıkıldı,elimden geldiğince ona moral vermeye çalışıyorum,bebek çok istiyorum ama herşey Allahtan diyorum,eğer Rabbim bize bebek verecekse zaten verir. Eve gelince hemen bilgisayarın başına oturdum ve bu durumda olan pek çok insan olduğunu gördüm, neler yapabileceğimize baktım,derdi veren Rabbim mutlaka dermanını da verir diye düşünüyorum, bu arada kendi başlığımla bir konu açıp yaşadıklarımızı gün ve gün yazmayı düşünüyorum,inşallah hayırlısıyla bir sonuca ulaşırız ve bebeğimizi kucağımıza alırız, bizim durumumuzda olanlar varsa tanışmayı isterim, birbirimize destek olursak çok sevinirim
Benim içinde günlük olur böylece ilerde oturup geçmişte neler yaşamışız diye bakabilirim,inşallah sağlıklı,hayırlı bir evladım olur daha doğrusu çocuklarım olur,belki büyüdüğünde onlara bu sayfaları okuturum ,onlara sahip olabilmek uğruna neler çektiğimi görürler
Allah'tan umut kesilmezmiş.
herkese iyi günler diliyorum....
aminnnnn canım :))
yonca sanırım bugünlerde kuşadasında,
yadenin morali çok bozuktu bu yüzden pek buralarda durmuyor,bende özledim aslında ikisini :)
canlarrııııımmm ben geldiiiimmm...çok ayrı kaldım sizlerden ya..ama şükür atlattık hepsini...tahmin ettiğimizden de zorlu oldu..bi geçmişi okiiim bakim ben yokken neler kaynatmışşsınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?