Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımcım sende öyle...sende çok güzel dile getirmişsin...çokta duygulandım......inşallah eder tatlım...
öpüyorum seni...

Aşkim çok teşekkür ederim,dularım bizlerle sizlerle herkesle olsun.
Ben de işte ara ara üzüntümü ağlayarak paylaşıyorum arkadaşım olan gözyaşlarımla,gece yine ağlama tuttu beni.Napayım kimseyle paylaşamayınca böyle oluyor.Allahım hayırlı aylarda mutlu olmayı nasip eder inşallah..

Ne çok bilgileniyoruz ! hehe :) hayırlısı olsun tatlım..Amin diyorum arkadaşım. amin !

canımcım sende öyle...sende çok güzel dile getirmişsin...çokta duygulandım......inşallah eder tatlım...
öpüyorum seni...

canlarım nasıl geçti gününüz . Ben çok yorgunum yine ( öptüm sizi çok çok

iyi akşamlar kızlar bu gün eşimin kortolü vardı hormonları hala kötü ama dr beyindeki kiste küçülme var dedi çok sevindim inşş hormonlarınıda düzenleyeceğiz dedii çok şükürrr RABBİM KİMSEYİ EN SEVDİKLERİYLE SINAMASIN

Ne güzel yeteeeer! İnşallah aşkım Rabbim kimsenin bu güzel dualarını geri çevirmesin amin !

yeteercım ben soracaktım burdakı ayetlerı her gece okuyucazmı ben bu persembe baslamak ıstıyorumta ıyıce ogrenmek ıstıyorum

yeteercım ben soracaktım burdakı ayetlerı her gece okuyucazmı ben bu persembe baslamak ıstıyorumta ıyıce ogrenmek ıstıyorum

canım evet perşembe akşamı aşayacaksın ve 1 hafta boyunca yukarda yazan tüm dualrı okuyacaksın
rabbim kabul etsin ve bebinle seni buluştursun inşşş

yeteer bende çoook sevindim...hadi hayırlısı bakalım...devamını hayırlara erdirsin RABBİM...kist kaybolmaya başlarsa değerlerde normale döner.O da tabi en işini iyi bilen doktorların sayesinde..onun için hep diyorum doğru doktorların eline teslim et bizi EY RABBİM...inşallah müjdeli haberlerinin devamınıda verirsin buradan bizlere canım...

hormonların düzelmemsine üzüldüm ama kiste sevindim taiki inşşş güzelikler benide bulurrrrrrrrrrrrr

ya kızlar eşim artık eve erken geliyo...akşamları hiç giremiyorum maaalesef
zaten aramızda limoni...2 gündür mırın kırın konuşuyoruz..yine tartışmanın sonunda o lafı etti..ayrılalım kurtul benden dedi..bıktım bende artık kızlar yaa...yine tedavi öncesi triplere girdi..eğer başlamak istemiyosan yapmıyalım hiçbişey oturalım öyle el el üstünde bekliyelim dedim...bugün başağrısından duramadım valla..neyse dostlarım sizinde canınızı sıkmıyım...

yarın da kardeşimin mevlüt var..birazdan mutfağa geçicem kekle ,poğaça yapıcam...keşke yakın olsaydık kızlar..
sizede ikram ederdim:)
zaten kendimde yapıp yapıp yiyorum.FUNDAcımada söz vermiştim vericem diye...bide yarışalım diyorum ...sanki gram verebiliyorumda..
kızlar yarında yine heeepimiiiz için dualar edicem.MASALCIM sanada tatalım.HAYIRLI Haberlerle dön diye...iNşallah sonuçlar iyi çıkarda hepimizi mutlu edersin bitanem...

bulur elbet hayatım ALLAHIN İZNİYLE..sen canını sıkma ...bu kadar yaşadığın ağır şeylerden sonra Güzel ALLAHIM seninde yüzünü güldürür...

YONCAM rabbim hepimizn yüzünü güldürsün sonsuz hazinesinden inşşşşşşşşşşş

yemiş kadar olduk Allah kabul etsin.eşini de hoşgör erkekler bizden çok farklı oluyo bi tarafın daha sakin kalması lazım sen de gitme üstüne eşlerimizde bizim yüzümüzden anne olamıyorlar düşüncesi mi oluşuyor bilinçaltında nedir ayrılalaım kurtul demiş bak..sabret canım güzel günler bizi bekler iyi haberlerle dönerim inşallah aeo öpüyorum sizi

Yoncacım ! Sakın seni yıldırmasın bu laflar.Benim eşim de diyor bana ooo , O'nun bu lafları zaten bizi umutsuzlaştırıyor ya her şeyden.Ancak onları da düşünmek lazım.Kendilerini bir yanı eksik hissediyorlar.Tüp bebek ya da başka bir yöntem bunlar ektra emek, acı demek sonuçta.maddi ve manevi.Ya olmazsa bu sıkıntıları boş boşuna çektirmek demek .Onlar olayın bu yanındalar.Kaldı ki Onlar yüzünden üzgünüz.Bu da nahoş bir durum canım.İnan senden benden daha çok istiyorlar.Sıkıntıya sokan sonrası , ya sonra????? koca bir hayal kırıklığında nasıl toplarım sıkıntısı??
Bunlar geçecek inşallah..Nedense ben birkaç gündür maşallah diyim düşünmüyorum olumsuz.Umudum tekrar yeşerdi.Rabbime dualarım kalbimizi karartmamısıydı.Sanırım artık alışıyoruzzzz

sperm sayısını artırıcı mucize macun...denedik tavsiye ediyorum...Ahmet marankiden
arkadaşlar ahmet marankini vermiş olduğu tarifi aktara yaptırdık.eşim keçiboynuzu kürü ile birlikte yemeye başladı...vee inanın 6günde 2milyon olan sperm sayısı 14milyona yükseldi.gittiğim merkezdeki doktorlar bile inanamadılar.bu kadar kısa sürede fayda etti yani.
İŞTE O TARİF
Ahmet Maranki Sperm Artırıcı Mucize Macun tarifi

Erkeklerde sperm kalitesini artıran bitkiler,erkek kısırlığı için bitkisel macun,sperm sayısını artıran bitkisel macun,erkeklerde cinsel gücü artıran bitkisel kür
Erkek Kısırlığı İçin Şifalı bitkiler-Sperm Sayısını ve kalitesini artıran bitkisel karışım-sperm sayısını artıran Macun-sperm sayısını artıran Şifalı Bitkiler
Ahmet Maranki, Sabahın Sedası programında, çocuk sahibni olmak isteyip de, sperm azlığı yüzünden çocuğu olmayan erkekler için, şifalı bitki macunu tarifi verdi.
Sperm Sayısını artıran şifalı macun için gerekli Malzemeler ;
* 3 kg organik bal,
* 100 gr keçiboynuzu (harnup) pekmezi,
* 100 gr zencefil,
* 100 gr zerdeçal,
** 100 gr çakşır kökü,
* 100 gr çam fıstığı,
* 100 gr çoban çökerten,
* 100 gr üzüm çekirdeği,
* 100 gr polen,
* 100 gr ceviz,
* 100 gr fıstık,
Hazırlanışı ve Kullanım Şekli : Balın İçerisine, Tüm malzemeleri karıştırın. Her gün sabah ve akşam, 1 er çorba kaşığı yiyin.
Bu karışım, sperm sayısını ve kalitesini artırdığı gibi, erkeklerde cinsel gücü de artırır.
-ALINTIDIR--

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…