yoncam ne güzel yazmışsın kardeşim... birbirimize yaptığımız dualar makbul dualar.. peygamber efendimiz günahsız ağızla dua ediniz diyor ben bi başkası adına günah işleyemem di mi bunun için birbirimize ettiğimiz dualar makbul dualardır.biz birbaşkası için dua edince melekler de bize dua ediyor....rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
Aşkim çok teşekkür ederim,dularım bizlerle sizlerle herkesle olsun.MELİSİM CANIM dua etmez olurmuyum...hep ediyorum ...biribirimize ettiğimiz dualarımız kabul olsun İNŞALLAH... HAMİLELİK tez vakitte sanada nasip olsun ...biliyomusun bitanem,benim içimdeki his senin hepimizden önce HAMİLE olucağını söylüyo...sonra arkandan peşpeşe gelelim bizde:)
Hayatım genetik faktörlerde kromozom bozukluklarının tedavilerinin çok daha zaman alıcağını söylemişti dr.hatta bazı ileri boyutta olanlarda (dediğim gibi aşama aşamaymış) ameliyatın da gerekli olmadığını söyledi ...
O sebeple sordum.hiiiiç umutsuz olma bitanem dr dediki kimi hastalarda yüzde 10 şans vermediklerimizde bile çok iyi sonuçlar aldık..tıpta herşey mümkün artık yani tatlım..sen canını sıkma dediğin gibide aynen,eşinede yansıtma onun bu konuda hassasiyeti çok fazla çünkü ...
Ne çok bilgileniyoruz ! hehe :) hayırlısı olsun tatlım..Amin diyorum arkadaşım. amin !Meliscim nasip eder inşallah Rabbim bize de..Ben geçen gün emre beyin sitesinden okumuştum erkek infertilitesi hakkında yazılarını genetik kaynaklı infertilitede başarı gayet iyi aslında..xxy kromozomlarda bile başarı sağlanmış..umudunu yitirme herşey güzel olacak inşallah
canımcım sende öyle...sende çok güzel dile getirmişsin...çokta duygulandım......inşallah eder tatlım...
öpüyorum seni...
iyi akşamlar kızlar bu gün eşimin kortolü vardı hormonları hala kötü ama dr beyindeki kiste küçülme var dedi çok sevindim inşş hormonlarınıda düzenleyeceğiz dedii çok şükürrr RABBİM KİMSEYİ EN SEVDİKLERİYLE SINAMASIN
Ne güzel yeteeeer! İnşallah aşkım Rabbim kimsenin bu güzel dualarını geri çevirmesin amin !
sağol canım allah razı olsun aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn
Ne ısmarlıyorsun bize bakalım :))Hemen cicilerimizi giyelim dışarıda kutlayalım bunu canım
yeteercım ben soracaktım burdakı ayetlerı her gece okuyucazmı ben bu persembe baslamak ıstıyorumta ıyıce ogrenmek ıstıyorumarkadaslar sakin umutsuzluga kapilmayin benim 3.5 yil boyunca yapmadigim dua uygulamadigm kur,ot,cop kalmadi gecenlerde bi arkadasim bir yazi gonderdi cok temiz kalpli dinine bagli iyi bir arkadas bana bir dua verdi ve persembe aksami basla tam 7 gun yatmadan 2 rekat namaz kil, ve bu duayi oku dedi bende uyguladim namazim gecen hafta bitti ve bugunde testte pozitifi gordum ilahi adalet bu olsa gerek,duayi buraya yazicam lutfen uygulayin hicbirsey kaybetmezsinz,dedigm gbi persembe gunu baslancak yani bu gece baslayabilirsnz yatmadan once 2 rek
silsile-i aliyye büyüklerinin isimleri
1- peygamber efendimiz(s.a.v.)
2- ebubekr-i siddik
3- selman-i farisi
4- kasim bin muhammed
5- cafer-i sadik
6- bayezid-i bistami
7- ebul hasan harkani
8- ebu ali farmedi
9- yusuf-i hemedani
10- abdülhalik-i goncdüvani
11- arif-i rivegeri
12- mahmud-i encirfagnevi
13- ali ramiteni
14- muhammed bâbâ semmasi
15- seyyid emir gilâl
16- seyyid muhammed behaeddin buhari
17- alâüddin-i attâr
18- yakub-i çerhi
19- ubeydullah-i ahrâr
20- kâdi muhammed zâhid
21- dervis muhammed
22- hâcegi muhammed emkenegi
23- muhammed bakibillah
24- ımam-i ahmed rabbani
25- muhammed masum faruki
26- seyfeddin faruki
27- seyyid nur muhammed
28- seyyid mazhar-i can-i canan
29- seyyid abdullah dehlevi
30- mevlana halid-i bagdâdi
31- seyyid abdullah semdini
32- seyyid tâhâ-yi hakkâri
33- seyyid muhammed sâlih
34- seyyid sibgatullah-i hizâni
35- seyyid fehim-i arvâsi
36- seyyid abdülhakim-i arvâsi
37- hüseyin hilmi ısik efendi
bakara 128 ayet
ali dmran 38-41 arasi ayetleri
enbiya 89-90 ayetleri
meryem tamami
araf 189 ayeti
hud 69-76 arasi ayetleri
furkan 74 ayeti
saffat 83-113 arasi ayetleri
nuh 12 ayeti
sura 49-50 ayetleri
bir arkadasin yazisindan alinti yaptim;
ya kebir ya cebbar ya hayy ya kayyum ya halim ya hamid ya cevat ya vehhab ya afüv ya azimül üzema ente allahül kebirül müteal
süphaneke ente allahümme malikü,ddünya ve ahiratü eselüke en tansureni ve taineneni ala matlubi ya ısrafil bi hakki sahibül bünyetil.
ülya ve bihakki semaüs sadiseti ve bihakki el kevkebül münrül ebyadi essaidi ve bihakki ehya serahya allahüssamadi ve bihakki e dünya hüvel lahü bi bihakki es baüt allahül kahiri fevke ıbadihi ve kibele arsihi ve bihakki el esma yüsebbihhüllahü bina ısrafil illa ma künte avni ve ecib daveti vehiye keza keza..
Tasarlayip yapmak istedigin bir isi yapmazdan önce ilk persembe günü vekil melegi ısrafili araci kilarak iki rakat namaz kilip dileginizi belirtin
ve bu duayi bir kez okuyup bir hafta devam edin allah`in ızniyle dünya islerinden hangisini dilerseniz onu söyleyip isteyin.
Persembe günü ilk saatinde evlenmek,alim satim ,devlet isleri için uygun olup bos çevrilmez bu duaya 7 gün devam edebilirseniz insallah dileginize kavusursunuz,bir yakinim okudu dilegi hasil oldu..
[sıze=3][/sıze]
yeteercım ben soracaktım burdakı ayetlerı her gece okuyucazmı ben bu persembe baslamak ıstıyorumta ıyıce ogrenmek ıstıyorum
iyi akşamlar kızlar bu gün eşimin kortolü vardı hormonları hala kötü ama dr beyindeki kiste küçülme var dedi çok sevindim inşş hormonlarınıda düzenleyeceğiz dedii çok şükürrr RABBİM KİMSEYİ EN SEVDİKLERİYLE SINAMASIN
yeteer bende çoook sevindim...hadi hayırlısı bakalım...devamını hayırlara erdirsin RABBİM...kist kaybolmaya başlarsa değerlerde normale döner.O da tabi en işini iyi bilen doktorların sayesinde..onun için hep diyorum doğru doktorların eline teslim et bizi EY RABBİM...inşallah müjdeli haberlerinin devamınıda verirsin buradan bizlere canım...
hormonların düzelmemsine üzüldüm ama kiste sevindim taiki inşşş güzelikler benide bulurrrrrrrrrrrrr
bulur elbet hayatım ALLAHIN İZNİYLE..sen canını sıkma ...bu kadar yaşadığın ağır şeylerden sonra Güzel ALLAHIM seninde yüzünü güldürür...
ya kızlar eşim artık eve erken geliyo...akşamları hiç giremiyorum maaalesef
zaten aramızda limoni...2 gündür mırın kırın konuşuyoruz..yine tartışmanın sonunda o lafı etti..ayrılalım kurtul benden dedi..bıktım bende artık kızlar yaa...yine tedavi öncesi triplere girdi..eğer başlamak istemiyosan yapmıyalım hiçbişey oturalım öyle el el üstünde bekliyelim dedim...bugün başağrısından duramadım valla..neyse dostlarım sizinde canınızı sıkmıyım...
yarın da kardeşimin mevlüt var..birazdan mutfağa geçicem kekle ,poğaça yapıcam...keşke yakın olsaydık kızlar..
sizede ikram ederdim:)
zaten kendimde yapıp yapıp yiyorum.FUNDAcımada söz vermiştim vericem diye...bide yarışalım diyorum ...sanki gram verebiliyorumda..
kızlar yarında yine heeepimiiiz için dualar edicem.MASALCIM sanada tatalım.HAYIRLI Haberlerle dön diye...iNşallah sonuçlar iyi çıkarda hepimizi mutlu edersin bitanem...
yemiş kadar oldukAllah kabul etsin.eşini de hoşgör erkekler bizden çok farklı oluyo bi tarafın daha sakin kalması lazım sen de gitme üstüne eşlerimizde bizim yüzümüzden anne olamıyorlar düşüncesi mi oluşuyor bilinçaltında nedir ayrılalaım kurtul demiş bak..sabret canım güzel günler bizi bekler iyi haberlerle dönerim inşallah aeo öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?